apple Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Ooooo już się naprawiła to ja tez cię Buziam:loveu: Quote
Helga&Ares Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 apple napisał(a):Ochhh tylko na chwilkę cię spóściłam z oka a ty juz natrzaskałaś tyle posów i zdobyłas ogonek:placz: a to źle?:diabloti: nie uciekaj więcej..................:cool1: Quote
apple Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 BeaC napisał(a):cześć:loveu: byłaś gdzieś bo Cie nie było :cool1: i dajesz tylko fotki zaspanego Krosia opartego na misiu:mad: Boooo zapomniałam aparata:oops::oops::oops: że niby jak on ma go mordować??? ani jednego kłaczka nie ma jak on chce się nauczyć mordować misie niech do Luśki na nauki idzie ona mu pokaże:diabloti::diabloti::diabloti: jak się je rozszarpuje:diabloti::diabloti::diabloti: mój pies nie jest na liście piesów niebezpiecznych więc on morduje po swojemu, subtelnie:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 już jestem :) zabiegana od samego rana byłam i dopiero teraz na dłużej udało mi się do kompa usiąść :) dlatego składam szybkie wizytki bo zaraz znów uciekać będę :) buziaki :loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Cześć Jabcokowa! Czy Ty też masz problemy z wejściem na dogo??? Quote
apple Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 jonQuilla napisał(a):już jestem :) zabiegana od samego rana byłam i dopiero teraz na dłużej udało mi się do kompa usiąść :) dlatego składam szybkie wizytki bo zaraz znów uciekać będę :) buziaki :loveu::loveu:Witam cię szybciutko ale cieplutko:loveu: Agniest napisał(a):bry w ten piękny dzionek ! :)Bryyyy powrócona Agniesiu:multi: Fuga*** napisał(a):cześć, Laszencjo kochana :-)Czeeee Droga mła:loveu: Iza i Avanti napisał(a):Cześć Jabcokowa! Czy Ty też masz problemy z wejściem na dogo???Nooo strasznie, wczoraj w prcy w ogóle nie mogłam wejść, koszmar, nie wiem co jest grane, posty się przestawiają, dziwnie ustawiają, masakra:angryy: MOD! co jest?:mad: Quote
agbar Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 nie nerwusja bejbi :diabloti: bo ci sie zmarchy zrobia:diabloti: dzien dobry bardzo:loveu: Quote
BeaC Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 apple napisał(a):mój pies nie jest na liście piesów niebezpiecznych więc on morduje po swojemu, subtelnie:evil_lol: mój też nie.................:razz::cool1::cool1: i jak tam Twe samopoczucie???? bo moje do bani....gardło mnie boli jak szlag Quote
apple Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 agbar napisał(a):nie nerwusja bejbi :diabloti: bo ci sie zmarchy zrobia:diabloti: dzien dobry bardzo:loveu:Co ty powiesz:diabloti::evil_lol: Już mam zmarchy a bede miala głębsze przez to Dogo:evil_lol: Witaj Agnieszko:loveu: Quote
apple Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 BeaC napisał(a):mój też nie.................:razz::cool1::cool1: i jak tam Twe samopoczucie???? bo moje do bani....gardło mnie boli jak szlag Moje doskonale, u nas Lato w pełni w tej chwili na termometrze mam 25 stopni i jest super:multi: Trza było pić tyle piwska w dłuuugi weekend? co?:razz: Quote
BeaC Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 apple napisał(a):Moje doskonale, u nas Lato w pełni w tej chwili na termometrze mam 25 stopni i jest super:multi: Trza było pić tyle piwska w dłuuugi weekend? co?:razz: ale masz dobrze..ja też mam słońce nie wiem ile temperatury na termometrze bo nie mam takowego................ ten pod pachą się chyba nie liczy:razz::razz::razz: ja ?? piłam?? kiedy?? gdzie??? przecież ja abstynent:diabloti::diabloti::diabloti: tylko popijałam:eviltong: Quote
jonQuilla Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 witaj Sisko :loveu::loveu::multi: spójrz co dla Ciebie przyniosłam :) stwierdziłam że dawno Ci nie przynosiłam kawusi ;) Quote
Helga&Ares Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Cześć !:multi: Cosik ostatnio się mijamy na tym dogo:roll: nie ma Cię to idę :seeyeah: Quote
BeaC Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 ...............nie było jej??? hej Dzapuszkowa oć na kaff Quote
apple Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 BeaC napisał(a):ale masz dobrze..ja też mam słońce nie wiem ile temperatury na termometrze bo nie mam takowego................ ten pod pachą się chyba nie liczy:razz: ja ?? piłam?? kiedy?? gdzie??? przecież ja abstynent:diabloti: tylko popijałam:eviltong: No i od tego popijania boli gardziołek:diabloti: jonQuilla napisał(a):witaj Sisko :loveu: spójrz co dla Ciebie przyniosłam :) stwierdziłam że dawno Ci nie przynosiłam kawusi ;) No dawno dawno, juz zapomniałam prwie te dobre czasy, ale rehabilitujesz się:loveu: Helga&Ares napisał(a):Cześć !:multi: Cosik ostatnio się mijamy na tym dogo:roll: nie ma Cię to idę :seeyeah:Chciałam byc ale mnie Dogo po południu nie wpuszcza:angryy: Witaj Heluśka:loveu: evaxon napisał(a)::hand::hand::hand::grins: Ojjjj machająca Effcia- Witaj:hand: BeaC napisał(a):...............nie było jej??? hej Dzapuszkowa oć na kaff Jestem, jestem, troche później bo nie mogłam się dzisiaj zwlec z wyrka:roll: Dawaj ta kawę:razz: Alicja napisał(a)::hand: cze Moje Dżapuszko :loveu::loveu::loveu:Czeeee Moja Alusiu:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts