agbar Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 ja nie histeryzuje:obrazic:...ja sie wczuwam:grins: Quote
credita Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 pogody pięknej życzę w majowy week :loveu::loveu::loveu: Quote
Selket Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Miłego weekendu Dżapuszko :loveu: Masz nabrać sił do dalszych dyskusji z nami :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 dzień dobry :multi::multi::loveu: mamy długi weekendzik więc wypoczywaj ile wlezie :loveu: i nich pogoda dopisuje :) :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 znalazłam fajny bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110364 :loveu::loveu::loveu:to byłam ja ....Alicja :grins: Quote
jonQuilla Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: hopam dalej :) cześć :loveu::loveu::multi: Quote
clockwork Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 dobrze że mnie nie widzisz.:oops::oops::oops:.... bom sie zburaczyła na twarzy :oops::oops::oops: dopiero mam chwilke żeby zajrzeć.... a Alunia pannica miała roczek... a ja nie wiedziałach :oops::oops::oops: Ucałuj dziewczynke ode mła... powiedz że ciocia Klockowa życzy jej zdrówka i jak najmniej trosk :loveu::loveu: Quote
Selket Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Cześć....mam nadzieję, że twoja majóweczka nie jest tak mokra jak moja ;) Quote
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Dżapkowa oć .....nudy .......a pogoda i tak do bani :roll: Quote
jonQuilla Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 a Jabłka jak nie było tak nie ma .... tęskno mi troche :roll: mam nadzieję że miło spędzasz czas :) :eviltong::eviltong: Quote
Selket Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Wracaj Dżapuszko już do nas...wracaj..Czekamy!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
apple Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 agbar napisał(a):ja nie histeryzuje:obrazic:...ja sie wczuwam:grins:Ahhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roll::evil_lol: Selket napisał(a):Miłego weekendu Dżapuszko :loveu: Masz nabrać sił do dalszych dyskusji z nami jonQuilla napisał(a):dzień dobry :loveu: mamy długi weekendzik więc wypoczywaj ile wlezie :loveu: i nich pogoda dopisuje :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:No była sobie pogoda w ten weekendzik zmienna bym nawet zekła, średnia na jeza, raz słonko raz deszczyk ale w sumie nieźle bylo, a to pewnie przez wasze dobra życzenia;) Alicja napisał(a):znalazłam fajny bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110364 :loveu:to byłam ja ....Alicja :grins:Dziękuję koffana moja ty szperaczko juz tam lece opatrzyć:evil_lol: Aaaa i dobrze że napisalaś ze to ty bo bym nie wiedziała:eviltong: Izabela124. napisał(a):Hej ajbluskzowa ma Ales ty zalatana ostanioNo troszec zkę ale mam nadzieję że w tym tygodniu wszystko już wróci do normy:lol: jonQuilla napisał(a)::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: hopam dalej :) cześć Hopnięta jak słowo daję:evil_lol: clockwork napisał(a):dobrze że mnie nie widzisz.:oops:.... bom sie zburaczyła na twarzy :oops: dopiero mam chwilke żeby zajrzeć.... a Alunia pannica miała roczek... a ja nie wiedziałach :oops: Ucałuj dziewczynke ode mła... powiedz że ciocia Klockowa życzy jej zdrówka i jak najmniej trosk Ojjjj cioteczko nie rumień się, nie ma o co;), zaganiana jesteś to i masz prawo przeoczyć, spoko;) Alunia jest dogomaniaczka z krwi i kości i rozumie że siła wyższa:lol: i wybacza. dziękujemy również za życzonka:loveu: Quote
apple Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Selket napisał(a):Cześć....mam nadzieję, że twoja majóweczka nie jest tak mokra jak moja ;)No mokrawa bywała czasami za to jeden dzień słonka był i opalilam sobie buziola:multi: Alicja napisał(a):Dżapkowa oć .....nudy .......a pogoda i tak do bani :roll:Chciałam uwierz mi alu ale na tej wiosce co na niej byłam to tam nie ma netu, tam nawet nie ma wody w kranie, ba tam nawet nie ma kranu:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jonQuilla napisał(a):a Jabłka jak nie było tak nie ma .... tęskno mi troche :roll: mam nadzieję że miło spędzasz czas :) :eviltong::eviltong: Już możesz przestać tęsknić- JESTEM:loveu: Selket napisał(a):Wracaj Dżapuszko już do nas...wracaj..Czekamy!!!!! :multi: :multi: :multi: sota36 napisał(a):Kaj sie szwyndosz jeszcze? Oc do nas!!!!!No jestem jestem, moje wy stesknione:loveu: Jak to Jolu gdzie ja jeszcze się smycyłam wczoraj, w korku stałam 2 km stałam1,5 h normalnie pieszo bym predzej zaszła:angryy::angryy::angryy: Koszmar:angryy: A ile wypadków po drodze, ojojojojjjjjjjjj:shake: Quote
jonQuilla Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 czeeeeść :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to już nie tęsknie... cieszę się że wróciliście cali i zdrowi :multi::multi::multi: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Alicja Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 :multi::multi::multi:wow są nasze buszmeny :evil_lol::evil_lol::loveu: na dzieciaczkowie piszą że jak sces coś co nie poszło to masz dać znaka ;) Quote
apple Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 jonQuilla napisał(a):czeeeeść :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to już nie tęsknie... cieszę się że wróciliście cali i zdrowi :multi::multi::multi: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: To ciesze się ze się cieszysz z mojego powrotu:multi: Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:wow są nasze buszmeny :evil_lol::evil_lol::loveu: na dzieciaczkowie piszą że jak sces coś co nie poszło to masz dać znaka ;)No właśnie chciałam dwie rzeczy ale obie były licytowane, chciałam przebić ale doopa, jak to zawsze ze mną:evil_lol: Quote
Selket Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Jesteś już :multi: I jak się czujesz znowu będąc wśród cywilizacji :razz: :evil_lol: Quote
BeaC Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 cześć:loveu: byłaś gdzieś bo Cie nie było :cool1: i dajesz tylko fotki zaspanego Krosia opartego na misiu:mad: że niby jak on ma go mordować??? ani jednego kłaczka nie ma jak on chce się nauczyć mordować misie niech do Luśki na nauki idzie ona mu pokaże:diabloti::diabloti::diabloti: jak się je rozszarpuje:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Helga&Ares napisał(a):Wróciłaś, nareszcie:multi:Ochhh tylko na chwilkę cię spóściłam z oka a ty juz natrzaskałaś tyle posów i zdobyłas ogonek:placz: Selket napisał(a):Jesteś już :multi: I jak się czujesz znowu będąc wśród cywilizacji :razz: :evil_lol:Hmmmm to zależy, ale w sumie nieźle;) Quote
Iza i Avanti Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cześć Kofffffffffffffana mua! Buuuuuuuuuuuuuuuuziam! Quote
Recommended Posts