apple Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Alicja']sos tatarski :p http://img206.imageshack.us/img206/7471/tnobraz205zm1.jpg pańcia powiedz jej że od chodzenia na 4 to ja jestem :razz::razz: cze Dżapuszko Mła Powiedziałam ale co zrobie jak ona chce być taka jak Krosiu:evil_lol: Czeee Alutko mła:loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Hejka Ale Alutka juz duza jest i do tego jaka balaganiara hihi Quote
Helga&Ares Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 tylko się przywitywać wpadlam i uciekam:loveu: Quote
Selket Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Cześć :loveu: Helga, zostawiłaś mi fasolkę??? A lubiem sos tatarski, aczkolwiek nigdy niejdałam z frytkami.... :evil_lol: No to teraz Krosiu może nabałaganić przynieść Alę w to miejsce i będzie na nią ;) Quote
Helga&Ares Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Selket']Cześć :loveu: Helga, zostawiłaś mi fasolkę??? A lubiem sos tatarski, aczkolwiek nigdy niejdałam z frytkami.... :evil_lol: No to teraz Krosiu może nabałaganić przynieść Alę w to miejsce i będzie na nią ;) czekaj czekaj, cosik chyba zostało;) Quote
Selket Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Helga&Ares']czekaj czekaj, cosik chyba zostało;) Dziękuję..Pyszniutka była..mniam mniam:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejka Ale Alutka juz duza jest i do tego jaka balaganiara hihiPo mamusi:grins: [quote name='Helga&Ares']tylko się przywitywać wpadlam i uciekam:loveu:No gdzie lecisz:roll: [quote name='Selket'] No to teraz Krosiu może nabałaganić przynieść Alę w to miejsce i będzie na nią ;)Taaaaaaaaaaa:diabloti: [quote name='Selket']Dziękuję..Pyszniutka była..mniam mniam:loveu::loveu::loveu:prosze mnie tu nie mlaskac w mojej galeri:evil_lol: Quote
Selket Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Pseplasam :oops: Tylko jeszcze cichutko beknę :oops: Quote
apple Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Selket']Pseplasam :oops: Tylko jeszcze cichutko beknę :oops:świnka:loveu: Quote
sota36 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='evaxon']http://img206.imageshack.us/img206/7471/tnobraz205zm1.jpg i jest nasz duecik:multi::multi::multi::multi::multi: mam taka sama wieże:razz: siemanko:multi: Pan Pies pilnuje, co by dziecko dobrze raczkowalo! Quote
e.v.a Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 http://img206.imageshack.us/img206/7471/tnobraz205zm1.jpg i jest nasz duecik:multi::multi::multi::multi::multi: mam taka sama wieże:razz: siemanko:multi: Quote
Helga&Ares Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Selket napisał(a):Pseplasam :oops: Tylko jeszcze cichutko beknę :oops: ćwinia:turn-l: ale to znak, że smakowało:loveu: Quote
Helga&Ares Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='apple'] No gdzie lecisz:roll: no z pesem pszecie:p byłam.. a i u fryzjera:eviltong: Quote
Selket Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Żadna cinia ze mnie :evil_lol: Pyszniukie było się przyjęło ;) To co innego dobrego szykujecie do jedzonka? :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Selket']Żadna cinia ze mnie :evil_lol: Pyszniukie było się przyjęło ;) To co innego dobrego szykujecie do jedzonka? :evil_lol: a kto powiedział , że cinia z Ciebie, co?:evil_lol: głodna?:cool3: obiadek dietetyczny:diabloti: a dla tych co sobie nie żałują:lol: Quote
agbar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='apple']Pozbieraj się do koopy i przygotuj na następną dawkę, po weekendzie, bedzie więcej i bedą z tortem:razz: ale dlaczemu do kooopy:cool1:w koopie brzydko pachnie:cool1: Quote
agbar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Fuga*** napisał(a):ale raźniej!!!! noooo tak ponoc twierdza muchy:razz::evil_lol: Quote
Selket Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ja wolę wersję dla tych sobie nie żałują :evil_lol: :evil_lol: Quote
BeaC Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ...............cze mała:razz::razz::razz: przyszłam w odwiedzinki może jakąs kaff by mi zapodała??? a tak wogóle to się rozbestwiłaś kobieto..............fotki dałaś:crazyeye::crazyeye::crazyeye: wspólnie i z osobna kazde:cool3::loveu::loveu: Quote
apple Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='sota36']Pan Pies pilnuje, co by dziecko dobrze raczkowalo!Hihihihi no ktoś musi jak mamuska klika:eviltong: [quote name='evaxon']http://img206.imageshack.us/img206/7471/tnobraz205zm1.jpg i jest nasz duecik mam taka sama wieże:razz: siemanko:multi:No paczaj jaki świat mały a nie psuje ci się bo moja od nowości nawala:angryy: Bubel jakiś:cool1: [quote name='Helga&Ares']no z pesem pszecie byłam.. a i u fryzjeraU fryzjera:razz: poka:razz: [quote name='Selket']Żadna cinia ze mnie Pyszniukie było się przyjęło To co innego dobrego szykujecie do jedzonka? Na sobote same pyszności, a zresztą co ja wam bede mówiła jeszcze ślinotoku dostaniecie:evil_lol: [quote name='agbar']ale dlaczemu do kooopy:cool1:w koopie brzydko pachnie:cool1: [quote name='Fuga***']ale raźniej!!!! [quote name='agbar']noooo tak ponoc twierdza muchy:evil_lol:Głoopolki z was:evil_lol: [quote name='BeaC']...............cze mała:razz: przyszłam w odwiedzinki może jakąs kaff by mi zapodała??? kafff a porosze ciebie bardzo a tak wogóle to się rozbestwiłaś kobieto..............fotki dałaś:crazyeye: Nooooo:diabloti: wspólnie i z osobna kazde:cool3::loveu: A jak! Takie mam w domu pięknoty:loveu: [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry kofana Jabłuszkowa Doberek koffana mła Izabello [quote name='agbar']dzien dobry Japkowa:loveu:A coś ty taka oficjalna:roll: Dobry Aguś:loveu: Quote
agbar Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 a wolisz jak jestem nieoficjalna?:razz: to masz: czesc stara :loveu:sie masz?? yo yo yo bejbe:evil_lol: Quote
apple Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='agbar']a wolisz jak jestem nieoficjalna?:razz: to masz: czesc stara :loveu:sie masz?? yo yo yo bejbe:evil_lol:o już lepiej, wiedze że kumasz baze:razz:, joł sis;), peace:ylsuper: Bossszzz ale jestem stuknieta:oops::evil_lol: Quote
Recommended Posts