Helga&Ares Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='apple']Sie wie.............najlpsiejsza:evil_lol: zaraz po Adze Dilerowej:roll: i zaraz po Pascalu:evil_lol: Quote
apple Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Helga&Ares']i zaraz po Pascalu:evil_lol: Pascal to mały miki:diabloti:, no i zaraz po Alutce:roll: Quote
Helga&Ares Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='apple']Pascal to mały miki:diabloti:, no i zaraz po Alutce:roll: no soś ty? no patrzaj jaka zdolna Dziewuszka:loveu: to na pewno po mamusi:cool3: Quote
apple Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Helga&Ares']no soś ty? no patrzaj jaka zdolna Dziewuszka:loveu: to na pewno po mamusi:cool3:Ale po Alutce Ozzulinskiej:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='apple']Ale po Alutce Ozzulinskiej:evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: a skotn wiesz, może coś z tego bedzie :roll: Quote
zuzolandia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 deszcze niespokojne potargały mi fryz ;-))) hihihihi witaj zagadana na maxa galeryjkowa Japuszkowo;-) psysłam dac Ci buzi ;-) Quote
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ktoś tu miał fasolkę i nawet nie przyniósł się podzielić :placz: :placz: Zostało coś na dnie garnka?????? Quote
agbar Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='apple']Chętnie bym cię poczestowała ale jestem w pracy:roll: zjadlas fasolke i poszlas do pracy:crazyeye::evil_lol:a okna otwarlas?:evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']Sie wie.............najlpsiejsza:evil_lol: zaraz po Adze Dilerowej:roll: grozisz mi??:diabloti: [quote name='apple']Pascal to mały miki:diabloti:, no i zaraz po Alutce:roll: Pascal to cieniarz przy nas:loveu:i ma zawsze dwa jajek:diabloti: Quote
e.v.a Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 jabłuszkowaaaa... kiedy bedzie mała ALaa:razz::razz:?? Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='agbar']zjadlas fasolke i poszlas do pracy:crazyeye::evil_lol:a okna otwarlas?:evil_lol::evil_lol: grozisz mi??:diabloti: Pascal to cieniarz przy nas:loveu:i ma zawsze dwa jajek:diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: a ja miałam frytki i smażaka :loveu::loveu::loveu::loveu:mniammmmmmmmmmi tatarską omaczke ....Klockowa tysz tak dziś ma :grins: Quote
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: a ja miałam frytki i smażaka :loveu::loveu::loveu::loveu:mniammmmmmmmmmi tatarską omaczke ....Klockowa tysz tak dziś ma :grins: Co to jest tatarska omaczka???:-o:-o:-o:-o Quote
jonQuilla Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 przyszłam dać Wam słonko całe nasze ... nie pójdę z Salsą na spacerek przez najbliższe pare dni wiec nie będziemy miały z niego pociechy :roll: Quote
apple Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Helga&Ares']:eviltong: a skotn wiesz, może coś z tego bedzie Kto wie?:razz: [quote name='zuzolandia']deszcze niespokojne potargały mi fryz )) hihihihi witaj zagadana na maxa galeryjkowa Japuszkowo;-) psysłam dac Ci buzi ;-)Oj już ak nie woaluj tych aluzji, powiedz że nie ma fotów po prostu:diabloti: Witaj:loveu: [quote name='Selket']Ktoś tu miał fasolkę i nawet nie przyniósł się podzielić :placz: Zostało coś na dnie garnka??????Ojjj nie becz, spytaj Helgi czy ci ostawiła:lol: [quote name='agbar']zjadlas fasolke i poszlas do pracy:evil_lol:a okna otwarlas?:evil_lol: No wiesz:roll: grozisz mi??:diabloti: Nieeeee no co ty:diabloti: Pascal to cieniarz przy nas:loveu:i ma zawsze dwa jajek:diabloti:Buhahahahahaaaaa:roflt: [quote name='evaxon']jabłuszkowaaaa... kiedy bedzie mała ALaa:razz:??Dzisiaj:razz: [quote name='Alicja'] :roflt: :roflt: :roflt: a ja miałam frytki i smażaka :loveu:mniammmmmmmmmmi tatarską omaczke ....Klockowa tysz tak dziś ma :grins: Mniammmmmmmm dajta troszkę:roll: [quote name='jonQuilla']przyszłam dać Wam słonko całe nasze ... nie pójdę z Salsą na spacerek przez najbliższe pare dni wiec nie będziemy miały z niego pociechy :roll: Oj dzięki Sisko u nas brzydko więc się przyda:loveu: [quote name='Fuga***']Cześć, Słoneczka :-) buziaki niosęWam tez koffane:loveu: Zaraz dam kilka fotek:razz: Quote
apple Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Troche Ali z Krosiem:lol: Sam Krosiu w tym całym bałaganie:eviltong: I troszkę mojej córeńki:loveu: Sama ide:razz: A kuku mamusiu:evil_lol: Irokez:eviltong: Quote
jonQuilla Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 witam, witam :multi::multi::loveu: słonko niestety nadal jest u mnie...nie wiem o co chodzi :roll: toć wysłałam je wczoraj :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Piękne Jabłuszko :-)Ohhhh same komplementy z rana:oops:.......Witaj Urocza Izuniu:loveu: Quote
apple Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Śliczna, niebieskooka Alutka :-) A Krosiu ma minkę mówiącą: To nie ja zrobilem ten bałagan!!!!Taaaa odkąd Ala przyszła na świat to ona przejęła pałeczkę bałaganiary:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Śliczna, niebieskooka Alutka :-) A Krosiu ma minkę mówiącą: To nie ja zrobilem ten bałagan!!!! Quote
apple Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='jonQuilla']jaka uśmiechnięta z niej dziewczynka :loveu::loveu::loveu: a Kroś robi za inspektora zabawy http://img206.imageshack.us/img206/7471/tnobraz205zm1.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Hahahahaha Kaowiec:eviltong::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 jaka uśmiechnięta z niej dziewczynka :loveu::loveu::loveu: a Kroś robi za inspektora zabawy http://img206.imageshack.us/img206/7471/tnobraz205zm1.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='agbar']witaj piekna matko pieknej corki :loveu: te fotki Ali z Krosiem mnie tak rozczulaja.....:p:loveu:Pozbieraj się do koopy i przygotuj na następną dawkę, po weekendzie, bedzie więcej i bedą z tortem:razz: Quote
agbar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 witaj piekna matko pieknej corki :loveu: te fotki Ali z Krosiem mnie tak rozczulaja.....:p:loveu: Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Selket']Co to jest tatarska omaczka???:-o:-o:-o:-o sos tatarski :p http://img206.imageshack.us/img206/7471/tnobraz205zm1.jpg pańcia powiedz jej że od chodzenia na 4 to ja jestem :razz::razz: cze Dżapuszko Mła Quote
Recommended Posts