Selket Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='apple']To co ty studiujesz? Weterynarię:crazyeye: no kopyto jak kopyto:roll:........................noooo kopyto:roll:....tyle mam do powiedzenia:evil_lol: Niestety nie...Chociaż w tym roku mam ostanią szansę dostać się na urpagniony wet..Latka lecą:angryy: A studiuję zootechnikę:loveu: Kopyto moja droga kopyto to jest bardzo skomplikowana struktura:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nawet mam jedyną dostępną na rynku polskim książkę o kopytach, napisaną przez moich prowadzących,wywliłam na nią 45 zł:angryy: i miałam się ukać i ukać..i kurden nie kce mi się:angryy: Quote
Helga&Ares Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='apple']hahahahahhahahahahahah głoopolek piłaś coś?:evil_lol: no oczywiście że nie:saint1: tylko łyczek no.....:jumpie: :roll: Quote
jonQuilla Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='apple'] Żonkilka:razz: spisałam się z panami patrolowcami co? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Elo:loveu: dziekowac za 10kg:multi::multi: Wyslesz je poczta?:razz: Quote
jonQuilla Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 cześć Sisko :multi::loveu: wstawaj wstawaj, słońce świeci nie ma co się lenić ;) :evil_lol: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
apple Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Selket']Niestety nie...Chociaż w tym roku mam ostanią szansę dostać się na urpagniony wet..Latka lecą Ojjj to ja bede szczymać kciukaski:lol: A studiuję zootechnikę Kopyto moja droga kopyto to jest bardzo skomplikowana struktura Nawet mam jedyną dostępną na rynku polskim książkę o kopytach, napisaną przez moich prowadzących,wywliłam na nią 45 zł i miałam się ukać i ukać..i kurden nie kce mi sięTaaaaa doskonale to znam......wiecie drodzy studenci inne książki tez mogą być ale to z MOJEJ bedzie egzamin:angryy: Możecie ją zakupić u mnie prywatnie za X zł:angryy: [quote name='Helga&Ares']no oczywiście że nie:saint1: tylko łyczek no.....:jumpie: :roll:No wiedziałam:diabloti: [quote name='jonQuilla']spisałam się z panami patrolowcami co? :diabloti::diabloti: [quote name='Izabela124.']Elo:loveu: dziekowac za 10kg:multi: Wyslesz je poczta?Tak kurierem:evil_lol: [quote name='jonQuilla']cześć Sisko :loveu: wstawaj wstawaj, słońce świeci nie ma co się lenić ;) :evil_lol: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Gdzie ty masz słonko:crazyeye: U nas [quote name='Alicja']cze Dżapko No właśnie u nas brzydko za oknem, Alunia coś o tym wie:evil_lol: Witaj koffana ty moja Quote
BeaC Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 .................przyszam se e przeczytałam o nieudanej imprezie:mad::mad::mad: więcej nie czytałam fotek niet deszcze nadal padają:cool1::-(:-(:-( witka jabłkowitka:loveu: Quote
apple Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='BeaC'].................przyszam se e przeczytałam o nieudanej imprezie:mad::mad::mad: więcej nie czytałam fotek niet deszcze nadal padają:cool1::-(:-(:-( witka jabłkowitka:loveu: Czyli standard u Japkowej:diabloti: Witaj Beatko:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Cześć kofffffffffffffffffane Jabłuszko! Quote
agbar Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Witam cie Jabluszkowa:loveu: foty bys jakie dala:razz: Quote
agbar Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 tyyyyyy nie pracuj tyle bo sie spocisz:roll:choooo do nas:loveu: Quote
apple Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć kofffffffffffffffffane Jabłuszko!Czesć Koffana Izuniu:loveu: [quote name='agbar']Witam cie Jabluszkowa:loveu: foty bys jakie dala:razz:Nie marudź:diabloti: [quote name='Izabela124.']Hej Mam prezencik: Ojej super już wstawiam:multi: [quote name='agbar']tyyyyyy nie pracuj tyle bo sie spocisz:roll:choooo do nas:loveu:O tej godzinie to szalałam w kuchni teraz pracuje:evil_lol: Quote
apple Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Qurde nie da się edytować podpisu:angryy: Quote
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Dzien dobry :loveu: Trzymaj kciukaski, trzymaj, dam znać jak już będzie ten dzień egzaminu ;) A tak, prowadzący niektórzy tak robią np nasz higienia..i tak egzamin zdałam ucząc się tylko z ćwiczeń i bazując na innych przedmiotach, chociaż książkę pana profesora kupiłam...AAAAA i on podkreślał, że za tą książkę to on ani złotówecxzki nie zarobił, tylko ona jest tak dobra, ze musimy się z niej uczyć...A z kopytkiem to jest tak, że było kilka folii z dokładną budową, potem dużo w kółko tego samego,a potem się nauczyccie...A pani zadaje pytanie z kosmosu, trzeba się nagimnastykować, by zgadnąć o co jej chodzi..No i najmilsze: nie napiszesz 1 słówka pół oceny w dół..... Masakra :placz: A u nas zimno i pochmurno, ale nie pada ;) I dostałam dziś 5 :multi: A gdzie Ty zniknęłaś jak CIę nie ma???? Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No czasem nie dzial edycja podpisu, mi juz kilka dni nie dzialalo, musisz naspiac do moda jakiegos to ci wstawi Quote
agbar Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 a cos tam wyszalala w tej kuchni :razz::razz: Quote
apple Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Selket']Dzien dobry :loveu: Trzymaj kciukaski, trzymaj, dam znać jak już będzie ten dzień egzaminu ;) A tak, prowadzący niektórzy tak robią np nasz higienia..i tak egzamin zdałam ucząc się tylko z ćwiczeń i bazując na innych przedmiotach, chociaż książkę pana profesora kupiłam...AAAAA i on podkreślał, że za tą książkę to on ani złotówecxzki nie zarobił, tylko ona jest tak dobra, ze musimy się z niej uczyć...A z kopytkiem to jest tak, że było kilka folii z dokładną budową, potem dużo w kółko tego samego,a potem się nauczyccie...A pani zadaje pytanie z kosmosu, trzeba się nagimnastykować, by zgadnąć o co jej chodzi..No i najmilsze: nie napiszesz 1 słówka pół oceny w dół..... Masakra :placz: Znam to doskonale....nic ci nie poradze trzeba kuc:roll: A u nas zimno i pochmurno, ale nie pada ;) I dostałam dziś 5 :multi: A gdzie Ty zniknęłaś jak CIę nie ma????No jak to gdzie w pracy:diabloti: [quote name='Izabela124.']No czasem nie dzial edycja podpisu, mi juz kilka dni nie dzialalo, musisz naspiac do moda jakiegos to ci wstawiPoczekam az się naprawi;) [quote name='agbar']a cos tam wyszalala w tej kuchni :razz::razz:Obiad:evil_lol: Fasolke po bretonsku z kluseczkami:loveu: Quote
Helga&Ares Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 mniammm:loveu: daj troszke tej fasolki no heloł:razz: Quote
apple Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Helga&Ares']mniammm:loveu: daj troszke tej fasolki no heloł:razz: Chętnie bym cię poczestowała ale jestem w pracy:roll: Quote
Helga&Ares Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='apple']Chętnie bym cię poczestowała ale jestem w pracy:roll: to ja grzecznie i cierpliwie:sadCyber: poczekam Quote
apple Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Helga&Ares']to ja grzecznie i cierpliwie:sadCyber: poczekamOjjjjjjjj no zlituje sie nad tobą:loveu: Quote
Helga&Ares Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='apple']Ojjjjjjjj no zlituje sie nad tobą:loveu: pychotka:loveu: z Ciebie niezła kuchara jest Jabcowa:cool3: Quote
apple Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Helga&Ares']pychotka:loveu: z Ciebie niezła kuchara jest Jabcowa:cool3:Sie wie.............najlpsiejsza:evil_lol: zaraz po Adze Dilerowej:roll: Quote
Recommended Posts