Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']To co ty studiujesz? Weterynarię:crazyeye:

no kopyto jak kopyto:roll:........................noooo kopyto:roll:....tyle mam do powiedzenia:evil_lol:
Niestety nie...Chociaż w tym roku mam ostanią szansę dostać się na urpagniony wet..Latka lecą:angryy:
A studiuję zootechnikę:loveu:
Kopyto moja droga kopyto to jest bardzo skomplikowana struktura:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nawet mam jedyną dostępną na rynku polskim książkę o kopytach, napisaną przez moich prowadzących,wywliłam na nią 45 zł:angryy: i miałam się ukać i ukać..i kurden nie kce mi się:angryy:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']Niestety nie...Chociaż w tym roku mam ostanią szansę dostać się na urpagniony wet..Latka lecą

Ojjj to ja bede szczymać kciukaski:lol:

A studiuję zootechnikę
Kopyto moja droga kopyto to jest bardzo skomplikowana struktura
Nawet mam jedyną dostępną na rynku polskim książkę o kopytach, napisaną przez moich prowadzących,wywliłam na nią 45 zł i miałam się ukać i ukać..i kurden nie kce mi sięTaaaaa doskonale to znam......wiecie drodzy studenci inne książki tez mogą być ale to z MOJEJ bedzie egzamin:angryy:
Możecie ją zakupić u mnie prywatnie za X zł:angryy:

[quote name='Helga&Ares']no oczywiście że nie:saint1:

tylko łyczek no.....:jumpie:
:roll:No wiedziałam:diabloti:

[quote name='jonQuilla']spisałam się z panami patrolowcami co? :diabloti::diabloti:

[quote name='Izabela124.']Elo:loveu:
dziekowac za 10kg:multi: Wyslesz je poczta?Tak kurierem:evil_lol:

[quote name='jonQuilla']cześć Sisko :loveu:

wstawaj wstawaj, słońce świeci nie ma co się lenić ;) :evil_lol:

:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
Gdzie ty masz słonko:crazyeye: U nas

[quote name='Alicja']cze Dżapko No właśnie u nas brzydko za oknem, Alunia coś o tym wie:evil_lol:

Witaj koffana ty moja

Posted

.................przyszam
se

e przeczytałam o nieudanej imprezie:mad::mad::mad:

więcej nie czytałam
fotek niet
deszcze nadal padają:cool1::-(:-(:-(

witka jabłkowitka:loveu:

Posted

[quote name='BeaC'].................przyszam
se

e przeczytałam o nieudanej imprezie:mad::mad::mad:

więcej nie czytałam
fotek niet
deszcze nadal padają:cool1::-(:-(:-(

witka jabłkowitka:loveu:

Czyli standard u Japkowej:diabloti:

Witaj Beatko:loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć kofffffffffffffffffane Jabłuszko!Czesć Koffana Izuniu:loveu:

[quote name='agbar']Witam cie Jabluszkowa:loveu:
foty bys jakie dala:razz:Nie marudź:diabloti:

[quote name='Izabela124.']Hej
Mam prezencik:

Ojej super już wstawiam:multi:
[quote name='agbar']tyyyyyy nie pracuj tyle bo sie spocisz:roll:choooo do nas:loveu:O tej godzinie to szalałam w kuchni teraz pracuje:evil_lol:

Posted

Dzien dobry :loveu:
Trzymaj kciukaski, trzymaj, dam znać jak już będzie ten dzień egzaminu ;)
A tak, prowadzący niektórzy tak robią np nasz higienia..i tak egzamin zdałam ucząc się tylko z ćwiczeń i bazując na innych przedmiotach, chociaż książkę pana profesora kupiłam...AAAAA i on podkreślał, że za tą książkę to on ani złotówecxzki nie zarobił, tylko ona jest tak dobra, ze musimy się z niej uczyć...A z kopytkiem to jest tak, że było kilka folii z dokładną budową, potem dużo w kółko tego samego,a potem się nauczyccie...A pani zadaje pytanie z kosmosu, trzeba się nagimnastykować, by zgadnąć o co jej chodzi..No i najmilsze: nie napiszesz 1 słówka pół oceny w dół..... Masakra :placz:

A u nas zimno i pochmurno, ale nie pada ;)
I dostałam dziś 5 :multi:
A gdzie Ty zniknęłaś jak CIę nie ma????

Posted

[quote name='Selket']Dzien dobry :loveu:
Trzymaj kciukaski, trzymaj, dam znać jak już będzie ten dzień egzaminu ;)
A tak, prowadzący niektórzy tak robią np nasz higienia..i tak egzamin zdałam ucząc się tylko z ćwiczeń i bazując na innych przedmiotach, chociaż książkę pana profesora kupiłam...AAAAA i on podkreślał, że za tą książkę to on ani złotówecxzki nie zarobił, tylko ona jest tak dobra, ze musimy się z niej uczyć...A z kopytkiem to jest tak, że było kilka folii z dokładną budową, potem dużo w kółko tego samego,a potem się nauczyccie...A pani zadaje pytanie z kosmosu, trzeba się nagimnastykować, by zgadnąć o co jej chodzi..No i najmilsze: nie napiszesz 1 słówka pół oceny w dół..... Masakra :placz:

Znam to doskonale....nic ci nie poradze trzeba kuc:roll:

A u nas zimno i pochmurno, ale nie pada ;)
I dostałam dziś 5 :multi:
A gdzie Ty zniknęłaś jak CIę nie ma????No jak to gdzie w pracy:diabloti:

[quote name='Izabela124.']No czasem nie dzial edycja podpisu, mi juz kilka dni nie dzialalo, musisz naspiac do moda jakiegos to ci wstawiPoczekam az się naprawi;)

[quote name='agbar']a cos tam wyszalala w tej kuchni :razz::razz:Obiad:evil_lol: Fasolke po bretonsku z kluseczkami:loveu:

Posted

[quote name='Helga&Ares']pychotka:loveu:

z Ciebie niezła kuchara jest Jabcowa:cool3:Sie wie.............najlpsiejsza:evil_lol: zaraz po Adze Dilerowej:roll: