apple Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Selket']Czuję się niezauważona :placz: :obrazic: No przepraszam, Dogo przestawia posty i nie zauwazyłam.........to wszystko wina Matrixa nie moja:loveu: [quote name='evaxon']czesc czołem misie pysie:loveu:Czołem misinko pisinko:loveu: [quote name='Helga&Ares']czuję się zaszczycona przychodzę z wyżerką częstować się, hehehe:lol:Oooooooooooooo jakie jadełko:multi: częściej się czuj zaszczycona dobra?:diabloti: [quote name='Helga&Ares']częstować się! bierz ile chcesz! może kreweteczkę :razz: [quote name='Selket']Wow, jakie smakowitości :crazyeye: Można kawałeczek ciasta???:oops: [quote name='Izabela124.']Witanko Przylazlam i do was, i nawet fotki widzilam hihi [quote name='Selket']O zjem wsystko:multi: Kreweteczkę nie..nie lubiam:oops: [quote name='Helga&Ares']ja tesz nie ble... zostawimy Jabłuszkowej:multi: że niby my takie dobre:evil_lol: [quote name='Selket']Oki:evil_lol: Specjalnie dla Ciebie Dżapuszko zostawiłysmy krewetki. One są najlepsiejsze,a to już w ogóle są naj, naj, naj ale mimo to ich nie zjadłyśmy, tylko specjalnie dla Ciebie zostawiłysmy! Widzisz jakie my Kofane jesteśmy i jak o Ciebie dbamy!:loveu: Może być????:evil_lol: [quote name='Helga&Ares']idealnie!:loveu: chyba się nie domyśli? co sądzisz?:roll: [quote name='Selket']No skądże..na pewno się nie domyśli:diabloti: Pewnie się ucieszy, że tak o niej pomysłałyśmy:diabloti: Wręcz będzie zachwycona:loveu: Ale wy jesteście stuknięte...................moje wariatki:loveu: [quote name='sota36']Cze Jablucho! Co bys nie gadala, z enie bylam u Cie! Ale macie wyzerke - ...fuj...ja na diecie =-muszem pol kilo zrzucic!:)No nie powiem nie powiem doceniam ze jestes:loveu: Nie denerwuj mnie dietą ja bym musiała przed tym morzem z 6 kg zrzucić..........może się za mnie odchudzisz:diabloti: Quote
sota36 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ta, ja sie odchudzam do momentu, kiedy nei widze jakiegos pysznego zarla! Quote
apple Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='sota36']Ta, ja sie odchudzam do momentu, kiedy nei widze jakiegos pysznego zarla!Ooooooooo to tak jak ja stosujesz żelazną dietę:diabloti: Quote
Selket Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Cześć, cześć, cześć!!!!!!!!! :multi: :multi: Może i stukniete jesteśmy, ale jakie koffane :loveu: Ja moją dietę stosuję jak śpiem, bo wtedy nie jem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 :multi::multi:cze Dżapuszko :loveu::loveu: wpadłam jeszcze przed urodzinkami ...ino nie objadaj się za bardzo :razz::razz: pić możesz :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 halo halooo :) Sisko :eviltong: witam :multi::multi::multi::loveu: pamiętaj że jestem z Tobą w sprawie gubienia kg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 wybacz.... nie ma szns na nadrobienie... chcem ale nie mogem :shake: ale cmokala w nochala mam czas przesłać... więc cmokam cmok cmok:loveu: Quote
Fuga*** Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Odchudzanie zostawmy dla mężczyzn bez wyobraźni! Niech żyje bal! Quote
Selket Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 W sumie waga to tylko cyferki, a kto by się nimi przejmował :evil_lol: TZ powiedział, że na prezent dla teściowej powinnaś kupić wiaderko piasku, zeby mamusia się przyzwyczajała :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Witanko Ja naszczescie nie musze sie odchudzac hihi Quote
tygra Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 cześć Jabłuszko ja też na diecie i pety rzucam :) Quote
Selket Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Dżapuszko...wróciłaś??? Kiedy wrócisz???:nerwy::nerwy: Dżapuszko!!!:sadCyber: Kiedy wrócisz????:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Quote
jonQuilla Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 cześć Jabco... :multi::multi::multi::loveu: wracaj do Nas :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Helga&Ares Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Izabela124. napisał(a):I gdzie jest nasza jabluszkowa? jak to gdzie? za dużo ciasta zjadła od Żonkilkowej:evil_lol: teraz musi to wybiegać:roll: Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Helga&Ares napisał(a):jak to gdzie? za dużo ciasta zjadła od Żonkilkowej:evil_lol: teraz musi to wybiegać:roll:To niech mi odda kilka zbednych kilo, bo ja za chuda:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 :multi::multi:cze Dżapko:loveu: ....była szarlotka na urodzinkach :grins: Quote
Selket Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Dżapuszko???!!! Gdzie jesteś???? :cry: :cry: Nie ma Cię....chyba w tej szarlotce coś było :placz: :placz: Quote
apple Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Selket']Cześć, cześć, cześć!!!!!!!!! :multi: Może i stukniete jesteśmy, ale jakie koffane Nie zaprzeczę:loveu: Ja moją dietę stosuję jak śpiem, bo wtedy nie jem Ooooo taką diete to ja od zawsze stosuje :evil_lol: za to ja tylko wstanie słońce to nadrabiam:roll: [quote name='BeaC']hej................malutka:razz: Hej maciupka:eviltong: [quote name='Alicja']:multi:cze Dżapuszko :loveu: wpadłam jeszcze przed urodzinkami ...ino nie objadaj się za bardzo :razz: pić możesz :evil_lol: Wistaj Aluniu:loveu: Ta pić ciekawe co..................chyba kompot jak ja prowadząca jestem...........ehhhhhhhhhh i po co mnie było to prawo jazdy:shake: [quote name='jonQuilla']halo halooo :) Sisko :eviltong: witam :multi::multi::multi::loveu: pamiętaj że jestem z Tobą w sprawie gubienia kg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ossszzzzz ty gdzinko:mad:....................ale pycha:diabloti: [quote name='clockwork']wybacz.... nie ma szns na nadrobienie... chcem ale nie mogem :shake: Spoko;) ale cmokala w nochala mam czas przesłać... więc cmokam cmok cmok:loveu:Jooooo cmokala dostałam:multi: [quote name='Fuga***']Odchudzanie zostawmy dla mężczyzn bez wyobraźni! Niech żyje bal!Amen!:diabloti: Quote
apple Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Selket']W sumie waga to tylko cyferki, a kto by się nimi przejmował :evil_lol: TZ powiedział, że na prezent dla teściowej powinnaś kupić wiaderko piasku, zeby mamusia się przyzwyczajała :evil_lol:No wiecie ja powtarzam - JA MAM SUPER TEśCIOWA:loveu: Gorzej z teściem:angryy: [quote name='Izabela124.']Witanko Ja naszczescie nie musze sie odchudzac hihiWidzialam foty.....nie znasz problemu:lol: [quote name='tygra']cześć Jabłuszko ja też na diecie i pety rzucam :)Ojjj to szczymiem kciukasy tylko tak sobie myśle czy nie za dużo zmian na raz:razz: [quote name='Selket']Dżapuszko...wróciłaś??? Kiedy wrócisz???:nerwy: Dżapuszko!!!:sadCyber: Kiedy wrócisz????:cry:Wróciłam wrócilam ale normalnie nie miałam kiedy na Dogo wleść bo moja gorsza polowa opanowała komputer:mad: [quote name='jonQuilla']cześć Jabco... :loveu: wracaj do Nas Oto jestem:multi: [quote name='Izabela124.']I gdzie jest nasza jabluszkowa?A kuku:diabloti: [quote name='Helga&Ares']jak to gdzie? za dużo ciasta zjadła od Żonkilkowej:evil_lol: teraz musi to wybiegać:roll:Ta to musi zawsze wypeplać:cool1: [quote name='Izabela124.']To niech mi odda kilka zbednych kilo, bo ja za chuda:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Chcesz mam na zbyciu 10 kg:razz::diabloti: [quote name='sota36']Jestem! I jak na "gyburtstagu"?Ojjjj nie pytaj...................Zapowiadało się bosko, fajnie, dobre jadełko ale jak to zwykle bywa nie moze być kolorowo. Mój super wychowany teściu jak pierdyknął tekstem do mnie i do D to normalnie w momencie nam ciśnienie skoczyło......ja musiałam wyjsć z pokoju do kuchni co by go nie zabić na miejscu a D tak się wkur...... że się całą impreze nie odezwał słowem. Więc honor rodziny musiałam ratować, schować dumę do kieszeni i ładnie się uśmiechać...............długo nie wytrzymałam o 8 poszlismy do domu. Koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy: [quote name='Alicja']:multi:cze Dżapko:loveu: ....była szarlotka na urodzinkach :grins:Taaaa szarlotka, torcik, inne ciacha i galaretka z owocami i bitą smietanką dla Aluni też byla:lol: [quote name='Selket']Dżapuszko???!!! Gdzie jesteś???? :cry: Nie ma Cię....chyba w tej szarlotce coś było :placz: No nie rycz mała nie rycz ja znam te wsze numery, twoje łzy lecą mi na koszule z napisem king bruce lee karate miszcz:diabloti: Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 cze miszczu ka-ra-te ............:calus: było teścia z dyńki potraktować ......ja to się nie usmiechałam tylko zabrałam doopalona i poszłam jak mnie kiedyś słowem dowalił a jak se pozwolił w domu moim to tylko zapytałam czy wie do czego służą drzwi WYJŚCIOWE :grins: Quote
apple Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Alicja']cze miszczu ka-ra-te ............:calus: było teścia z dyńki potraktować ......ja to się nie usmiechałam tylko zabrałam doopalona i poszłam jak mnie kiedyś słowem dowalił a jak se pozwolił w domu moim to tylko zapytałam czy wie do czego służą drzwi WYJŚCIOWE :grins:Ale ja nie lubie robić kwasów zwłaszcza że były urodziny mamy, do niej przyszłam a nie do niego:roll: Quote
jonQuilla Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 heeeej Sisko :multi::multi::loveu::loveu: super że już jesteś bo chciałam słać po Ciebie patrol :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts