Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']Czuję się niezauważona :placz: :obrazic:
No przepraszam, Dogo przestawia posty i nie zauwazyłam.........to wszystko wina Matrixa nie moja:loveu:
[quote name='evaxon']czesc czołem misie pysie:loveu:Czołem misinko pisinko:loveu:

[quote name='Helga&Ares']czuję się zaszczycona

przychodzę z wyżerką

częstować się, hehehe:lol:Oooooooooooooo jakie jadełko:multi: częściej się czuj zaszczycona dobra?:diabloti:

[quote name='Helga&Ares']częstować się! bierz ile chcesz!

może kreweteczkę :razz:

[quote name='Selket']Wow, jakie smakowitości :crazyeye:
Można kawałeczek ciasta???:oops:

[quote name='Izabela124.']Witanko
Przylazlam i do was, i nawet fotki widzilam hihi

[quote name='Selket']O zjem wsystko:multi:
Kreweteczkę nie..nie lubiam:oops:

[quote name='Helga&Ares']ja tesz nie ble...
zostawimy Jabłuszkowej:multi:

że niby my takie dobre:evil_lol:

[quote name='Selket']Oki:evil_lol:

Specjalnie dla Ciebie Dżapuszko zostawiłysmy krewetki. One są najlepsiejsze,a to już w ogóle są naj, naj, naj ale mimo to ich nie zjadłyśmy, tylko specjalnie dla Ciebie zostawiłysmy! Widzisz jakie my Kofane jesteśmy i jak o Ciebie dbamy!:loveu:

Może być????:evil_lol:

[quote name='Helga&Ares']idealnie!:loveu:

chyba się nie domyśli? co sądzisz?:roll:

[quote name='Selket']No skądże..na pewno się nie domyśli:diabloti: Pewnie się ucieszy, że tak o niej pomysłałyśmy:diabloti: Wręcz będzie zachwycona:loveu: Ale wy jesteście stuknięte...................moje wariatki:loveu:

[quote name='sota36']Cze Jablucho! Co bys nie gadala, z enie bylam u Cie!
Ale macie wyzerke - ...fuj...ja na diecie =-muszem pol kilo zrzucic!:)No nie powiem nie powiem doceniam ze jestes:loveu:

Nie denerwuj mnie dietą ja bym musiała przed tym morzem z 6 kg zrzucić..........może się za mnie odchudzisz:diabloti:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sota36']Ta, ja sie odchudzam do momentu, kiedy nei widze jakiegos pysznego zarla!Ooooooooo to tak jak ja stosujesz żelazną dietę:diabloti:

Posted

Cześć, cześć, cześć!!!!!!!!! :multi: :multi:
Może i stukniete jesteśmy, ale jakie koffane :loveu:
Ja moją dietę stosuję jak śpiem, bo wtedy nie jem :evil_lol: :evil_lol:

Posted

W sumie waga to tylko cyferki, a kto by się nimi przejmował :evil_lol:
TZ powiedział, że na prezent dla teściowej powinnaś kupić wiaderko piasku, zeby mamusia się przyzwyczajała :evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Cześć, cześć, cześć!!!!!!!!! :multi:
Może i stukniete jesteśmy, ale jakie koffane

Nie zaprzeczę
:loveu:
Ja moją dietę stosuję jak śpiem, bo wtedy nie jem Ooooo taką diete to ja od zawsze stosuje :evil_lol: za to ja tylko wstanie słońce to nadrabiam:roll:

[quote name='BeaC']hej................malutka:razz:
Hej maciupka:eviltong:

[quote name='Alicja']:multi:cze Dżapuszko :loveu:

wpadłam jeszcze przed urodzinkami ...ino nie objadaj się za bardzo :razz: pić możesz :evil_lol:
Wistaj Aluniu:loveu:

Ta pić ciekawe co..................chyba kompot jak ja prowadząca jestem...........ehhhhhhhhhh i po co mnie było to prawo jazdy:shake:

[quote name='jonQuilla']halo halooo :) Sisko :eviltong:

witam :multi::multi::multi::loveu:

pamiętaj że jestem z Tobą w sprawie gubienia kg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ossszzzzz ty gdzinko:mad:....................ale pycha:diabloti:

[quote name='clockwork']wybacz.... nie ma szns na nadrobienie... chcem ale nie mogem :shake:

Spoko;)

ale cmokala w nochala mam czas przesłać... więc cmokam

cmok cmok:loveu:
Jooooo cmokala dostałam:multi:

[quote name='Fuga***']Odchudzanie zostawmy dla mężczyzn bez wyobraźni!
Niech żyje bal!Amen!:diabloti:

Posted

[quote name='Selket']W sumie waga to tylko cyferki, a kto by się nimi przejmował :evil_lol:
TZ powiedział, że na prezent dla teściowej powinnaś kupić wiaderko piasku, zeby mamusia się przyzwyczajała :evil_lol:No wiecie ja powtarzam - JA MAM SUPER TEśCIOWA:loveu:

Gorzej z teściem:angryy:

[quote name='Izabela124.']Witanko
Ja naszczescie nie musze sie odchudzac hihiWidzialam foty.....nie znasz problemu:lol:

[quote name='tygra']cześć Jabłuszko
ja też na diecie i pety rzucam :)Ojjj to szczymiem kciukasy tylko tak sobie myśle czy nie za dużo zmian na raz:razz:

[quote name='Selket']Dżapuszko...wróciłaś??? Kiedy wrócisz???:nerwy:
Dżapuszko!!!:sadCyber:
Kiedy wrócisz????:cry:Wróciłam wrócilam ale normalnie nie miałam kiedy na Dogo wleść bo moja gorsza polowa opanowała komputer:mad:

[quote name='jonQuilla']cześć Jabco... :loveu:

wracaj do Nas
Oto jestem:multi:

[quote name='Izabela124.']I gdzie jest nasza jabluszkowa?A kuku:diabloti:

[quote name='Helga&Ares']jak to gdzie? za dużo ciasta zjadła od Żonkilkowej:evil_lol:
teraz musi to wybiegać:roll:Ta to musi zawsze wypeplać:cool1:

[quote name='Izabela124.']To niech mi odda kilka zbednych kilo, bo ja za chuda:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Chcesz mam na zbyciu 10 kg:razz::diabloti:

[quote name='sota36']Jestem! I jak na "gyburtstagu"?Ojjjj nie pytaj...................Zapowiadało się bosko, fajnie, dobre jadełko ale jak to zwykle bywa nie moze być kolorowo. Mój super wychowany teściu jak pierdyknął tekstem do mnie i do D to normalnie w momencie nam ciśnienie skoczyło......ja musiałam wyjsć z pokoju do kuchni co by go nie zabić na miejscu a D tak się wkur...... że się całą impreze nie odezwał słowem. Więc honor rodziny musiałam ratować, schować dumę do kieszeni i ładnie się uśmiechać...............długo nie wytrzymałam o 8 poszlismy do domu.

Koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy:

[quote name='Alicja']:multi:cze Dżapko:loveu: ....była szarlotka na urodzinkach :grins:Taaaa szarlotka, torcik, inne ciacha i galaretka z owocami i bitą smietanką dla Aluni też byla:lol:

[quote name='Selket']Dżapuszko???!!! Gdzie jesteś???? :cry: Nie ma Cię....chyba w tej szarlotce coś było :placz: No nie rycz mała nie rycz ja znam te wsze numery, twoje łzy lecą mi na koszule z napisem king bruce lee karate miszcz:diabloti:

Posted

cze miszczu ka-ra-te ............:calus:

było teścia z dyńki potraktować ......ja to się nie usmiechałam tylko zabrałam doopalona i poszłam jak mnie kiedyś słowem dowalił a jak se pozwolił w domu moim to tylko zapytałam czy wie do czego służą drzwi WYJŚCIOWE :grins:

Posted

[quote name='Alicja']cze miszczu ka-ra-te ............:calus:

było teścia z dyńki potraktować ......ja to się nie usmiechałam tylko zabrałam doopalona i poszłam jak mnie kiedyś słowem dowalił a jak se pozwolił w domu moim to tylko zapytałam czy wie do czego służą drzwi WYJŚCIOWE :grins:
Ale ja nie lubie robić kwasów zwłaszcza że były urodziny mamy, do niej przyszłam a nie do niego:roll: