agbar Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 czesc glazie:loveu:eee tam ja takich foteczek to mam :hmmmm:...duzo...a najbardziej jestem fotogeniczna jak gnam po dojczowskich autostradach..normalnie wszedzie ci paparazzi:roll: Quote
apple Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='agbar']czesc glazie:loveu:eee tam ja takich foteczek to mam :hmmmm:...duzo...a najbardziej jestem fotogeniczna jak gnam po dojczowskich autostradach..normalnie wszedzie ci paparazzi:roll:A moja to pierwsza tak droga i podobno pierwsza tylko tak gniecie na watrobie:roll: z kazdą kolejną jest lepiej:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='apple'] HA! Nie powiedziałam wam jeszcze co mi się wczoraj przydarzyło................... no powiem krótko................zrobiłam sobie wczoraj zdjęcie mojej pieknej twarzyczki za pare seteczek:angryy: poproś o xero ponoć są śliczne wyraźne :grins: BERECZEK Quote
agbar Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='apple']A moja to pierwsza tak droga i podobno pierwsza tylko tak gniecie na watrobie:roll: z kazdą kolejną jest lepiej:evil_lol: potem to sie nabywa odruchu poprawiania wlosow :evil_lol: Quote
apple Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='Alicja']poproś o xero ponoć są śliczne wyraźne :grins: BERECZEK [quote name='agbar']potem to sie nabywa odruchu poprawiania wlosow :evil_lol: Kocham was moje wy wariatki:loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='apple'] HA! Nie powiedziałam wam jeszcze co mi się wczoraj przydarzyło................... no powiem krótko................zrobiłam sobie wczoraj zdjęcie mojej pieknej twarzyczki za pare seteczek:angryy: no to moje gratulacje z okazji pierwszej .............pięknej fotki:diabloti::diabloti: a co do wakacji z Krosem, niektórzy na plażach i nie tylko urzywają klatek, ale jak pies jest przyzwyczajony............. gorzej ze znajomymi musicie sie częściej spotykać coby córka zaakceptowała psa ja właśnie od 3 lat(odkąd jest Luśka ) nigdzie nie jeżdżę:angryy:................prócz Vizowić ale na 5 dni to moja mama przyjedzie a jeszcze trochę to dziecko będzie pełnoletnie i nie będę musiała nikogo prosić:eviltong::eviltong::eviltong: nareszcie a kiedy wyjeżdżasz??? Quote
clockwork Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 noo japko.... toś sie szarpła... takie drogie fotki se robić :shake: zawsze możesz iść do pana policjanta i powiedzieć mu że jest jakiś tam paragraf.. że ... zdjęcia, nagrania, i inne tego typu nie mogą być wykorzystane jako dowód prz-ko tobie jeżeli uprzednio nie wyraziłaś zgody na tego typu rzeczy... wiem bo jak mnie zwalniano z pracy i miałam rozmowe z szefem na dyktafonie, to w sądzie mi powiedziano że nie może być użyte jako dowód bo nie poinformowałam szefa że nagrywam rozmowe... dowiedzieć ci sie paragraf?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='BeaC']no to moje gratulacje z okazji pierwszej .............pięknej fotki:diabloti::diabloti: JeNdza:diabloti: a co do wakacji z Krosem, niektórzy na plażach i nie tylko urzywają klatek, ale jak pies jest przyzwyczajony............. gorzej ze znajomymi musicie sie częściej spotykać coby córka zaakceptowała psa No co ty Krosiu w klatce..........nie:shake: A mała od znajomych to się chyba nie przyzwyczai bo nawet nie ma kiedy sie spotykac:angryy: ja właśnie od 3 lat(odkąd jest Luśka ) nigdzie nie jeżdżę:angryy:................prócz Vizowić ale na 5 dni to moja mama przyjedzie a jeszcze trochę to dziecko będzie pełnoletnie i nie będę musiała nikogo prosić:eviltong::eviltong::eviltong: ta ale wtedy to ty bedziesz miała inne zmartwienia:eviltong: nareszcie a kiedy wyjeżdżasz??? Kochana jade od 28.06.-05.07 cały tydzień laby:multi: [quote name='clockwork']noo japko.... toś sie szarpła... takie drogie fotki se robić :shake: HA HA HA!:evil_lol: zawsze możesz iść do pana policjanta i powiedzieć mu że jest jakiś tam paragraf.. że ... zdjęcia, nagrania, i inne tego typu nie mogą być wykorzystane jako dowód prz-ko tobie jeżeli uprzednio nie wyraziłaś zgody na tego typu rzeczy... wiem bo jak mnie zwalniano z pracy i miałam rozmowe z szefem na dyktafonie, to w sądzie mi powiedziano że nie może być użyte jako dowód bo nie poinformowałam szefa że nagrywam rozmowe... dowiedzieć ci sie paragraf?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Buhahahahahaha dobre...ale chyba w tym wypadku nie chwyci:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 cze Japuszkowa ;-) eeeee nie zrywaj oguna ;-) hihih ja tez fotogeniczna jezdem ....potem mnie ta sesja sciagana jest z podatku ktory mam do zwrotu ....hihihih...juz tak ktorys roczek z rzedu hihihihi....... buzioleeeeeeee Quote
apple Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='zuzolandia']cze Japuszkowa ;-) eeeee nie zrywaj oguna ;-) hihih ja tez fotogeniczna jezdem ....potem mnie ta sesja sciagana jest z podatku ktory mam do zwrotu ....hihihih...juz tak ktorys roczek z rzedu hihihihi....... buzioleeeeeeeeja wole zwrocik do kiesonki a nie do polcyjnej kapsy:shake: Quote
zuzolandia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='apple']ja wole zwrocik do kiesonki a nie do polcyjnej kapsy:shake: no wiadomo ze tez woleeee :multi: ale placic z gory kilka stowek w ciagu roku??? :shake::shake:na waciki potrzebne :eviltong: niech se wezma hurtem na koniec :evil_lol::evil_lol::evil_lol: odsetki sa minimalne hihihi Quote
apple Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='zuzolandia']no wiadomo ze tez woleeee :multi: ale placic z gory kilka stowek w ciagu roku??? :shake::shake:na waciki potrzebne :eviltong: niech se wezma hurtem na koniec :evil_lol::evil_lol::evil_lol: odsetki sa minimalne hihihi Wiem bo mój małżonek praktykuje to od lat:angryy:...............ale ja zawsze byłam ta lepsza:roll: a tera co:placz: Quote
zuzolandia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='apple']Wiem bo mój małżonek praktykuje to od lat:angryy:...............ale ja zawsze byłam ta lepsza:roll: a tera co:placz: a tera to sie ta lepszosc wyrówna :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='zuzolandia']a tera to sie ta lepszosc wyrówna :evil_lol::evil_lol: No i czym mu bede dopiekać:roll: Quote
Medorowa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Trzymam kciuki za wakacje... udane wakacje dla wszystkich;):p Quote
apple Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='Medorowa']Trzymam kciuki za wakacje... udane wakacje dla wszystkich;):pdziekujemy ale nie wiem czy nie mam omamów :crazyeye: To ty Madzialenko:crazyeye::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='apple']No i czym mu bede dopiekać:roll: mozesz dopiekAC GRILEM :evil_lol: badz MIKROWELOM :evil_lol: hihihihiihih Quote
apple Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='zuzolandia']mozesz dopiekAC GRILEM :evil_lol: badz MIKROWELOM :evil_lol: hihihihiihihNie wlyzie......za duży:cool1: Quote
zuzolandia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='apple']Nie wlyzie......za duży:cool1: hmmmmmmm to trza ognisko zrobic :multi::multi: do tego ustrojstwa napewno wlizie :diabloti::diabloti:.........nojwyzy bydzie trochu krwisto :eviltong: Quote
apple Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='zuzolandia']hmmmmmmm to trza ognisko zrobic :multi::multi: do tego ustrojstwa napewno wlizie :diabloti::diabloti:.........nojwyzy bydzie trochu krwisto :eviltong: Buhahahahahaha.....no ale krwisto je najlepszo:diabloti: Quote
Alicja Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='apple']dziekujemy ale nie wiem czy nie mam omamów :crazyeye: To ty Madzialenko:crazyeye::evil_lol: przetrzyj oki.....to był ino wicher :diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 cześć Sisko :multi::multi::loveu: przychodzę padnięta po szkole dlatego tylko na chwileczkę :roll: buzia :loveu: Quote
apple Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='Alicja']przetrzyj oki.....to był ino wicher :diabloti::diabloti:Trąba bym rzekła:diabloti: [quote name='jonQuilla']cześć Sisko :multi::multi::loveu: przychodzę padnięta po szkole dlatego tylko na chwileczkę :roll: buzia :loveu:Padnij! Powstań!:evil_lol: Sisko nie padaj:loveu: Quote
e.v.a Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 czesc apelko:multi: a nie masz kogos kto mogl by sie zaopiekowac psiakiem na czas waszych wakacji:roll:?? Quote
Alicja Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Jak tam dzisiaj ....też robili fotaski :razz::razz:.....mojemu TZ towi z 400zł na 200zł zeszli jak powiedział ze ma na utrzymaniu syna , psa i żone nauczycielke :diabloti: Quote
Recommended Posts