Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koffana :calus: Nosek do góry, no już szybciutko :calus: :calus: Nie można się zamartwiać rzeczami, na które nie mamy wpływu, bo by nas stres i smuteczki całkowicie zjadły, więc Jabłuszko uśmiechnijs ię troszeczkę :calus:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Helga&Ares']a Teściowa nie mogłaby się zająć?:cool1:

o proszę cię..........................tesciowa to by się jeszcze zajęła ale u nich w domu rządzi tesciu a on nie lubi psów i nie ma szans żeby się zgodził na Kronosa:shake:

[quote name='Selket']Koffana :calus: Nosek do góry, no już szybciutko :calus: :calus: Nie można się zamartwiać rzeczami, na które nie mamy wpływu, bo by nas stres i smuteczki całkowicie zjadły, więc Jabłuszko uśmiechnijs ię troszeczkę :calus:Usmiecham się usmiecham, przez łzy co prawda ale sie staram.................tylko co ja teraz zrobię:placz:

Posted

szkoda, że tak daleko, bo normalnie to Fusia by popilnowała Krosia, ona jest bardzo grzeczna, jak sama zostaje :-)
moja biedna, może się jeszcze coś ułoży... dopiero wpadłam i nie czytałam: a Krosiu nie może jechać, tak?

Posted

Och, skąd ja znam sytuację z teściami :roll: Oj, przestać płakusiać :calus: A nie da się jakoś tych terminów poprzekładać? A może jacyś znajomi by mogli wziąść Kronoska? :calus:

Posted

przeczytałam; nad morze jedzieci i nie chcecie go brać ze względu na możliwe konflikty na linii Krosiu - ludność... ale wiesz co? jakbyście jednak go musieli zabrać, to się nie przejmuj ludźmi........antypsiarzom i tak nie dogodzisz...

Posted

[quote name='Helga&Ares']no to kicha:placz:No kicha:placz:

[quote name='Fuga***']szkoda, że tak daleko, bo normalnie to Fusia by popilnowała Krosia, ona jest bardzo grzeczna, jak sama zostaje :-)
moja biedna, może się jeszcze coś ułoży... dopiero wpadłam i nie czytałam: a Krosiu nie może jechać, tak?On generalni też jest grzeczny w domu ale jak by się znalazł w tandemie z Sara to kiepsko to widzę:shake:

[quote name='Selket']Och, skąd ja znam sytuację z teściami :roll: Oj, przestać płakusiać :calus: A nie da się jakoś tych terminów poprzekładać? A może jacyś znajomi by mogli wziąść Kronoska? :calus:No własnie nie da sie bo nie jedziemy sami tylko ze znajmymi a oni mogą tylko wtedy...ehhhhhhhh no nie wiem cos musze wymyslić:roll:

[quote name='Fuga***']przeczytałam; nad morze jedzieci i nie chcecie go brać ze względu na możliwe konflikty na linii Krosiu - ludność... ale wiesz co? jakbyście jednak go musieli zabrać, to się nie przejmuj ludźmi........antypsiarzom i tak nie dogodzisz...
No wiesz na codzień to ja się ludźmi nie przejmuje ale na wakacjach nie chciąła bym żeby ludzie na mnie fuczelli a poza tym wiesz jak jest nad morzem z psem na plaże nie pójde przecie a jak my bedziemy na plaży to co on bedzie siedział w domku zamkniety........no coś ty:shake:

Posted

kochana, ja se głośno myślę i dlatego mi wolno bzdurzyć... bo widzisz, my się bardzo chcemy wyprowadzić do Trójmiasta i problem pies, plaża, ludność będzie mi bliski.... marzą mi się poranne, wieczorne spacerki z Malutką brzegiem morza, no ale plażowanie w grę oczywiście nie wchodzi.. nie martw się, na przyszłe wakacje, podrzucisz mi Krosia do pilnowania na dzień, a sama polecisz się kąpać

Posted

[quote name='Fuga***']kochana, ja se głośno myślę i dlatego mi wolno bzdurzyć... bo widzisz, my się bardzo chcemy wyprowadzić do Trójmiasta i problem pies, plaża, ludność będzie mi bliski.... marzą mi się poranne, wieczorne spacerki z Malutką brzegiem morza, no ale plażowanie w grę oczywiście nie wchodzi.. nie martw się, na przyszłe wakacje, podrzucisz mi Krosia do pilnowania na dzień, a sama polecisz się kąpaćhahahahaha trzymam cie za słowo:evil_lol:;)

Posted

Dżapuszko ja byłam z Harleyem nad morzem , siedział w cieniu na plaży niestrzeżonej oczywiście, poza tym mnóstwo spacerowaliśmy , nie wyobrażam sobie inaczej .....zresztą z Alicją i tak nie bedziecie zapewne po całych dniach na plaży siedzieć .Nawet nie masz pojęcia ile ludzi jeździ z psami , tylko na 100% musisz wiedzieć czy sie własciciel ośrodka zgodzi na psa ....no chyba że ty dasz rade zmienić jeszcze termin rezerwacji ....

Posted

[quote name='Alicja']Dżapuszko ja byłam z Harleyem nad morzem , siedział w cieniu na plaży niestrzeżonej oczywiście, poza tym mnóstwo spacerowaliśmy , nie wyobrażam sobie inaczej .....zresztą z Alicją i tak nie bedziecie zapewne po całych dniach na plaży siedzieć .Nawet nie masz pojęcia ile ludzi jeździ z psami , tylko na 100% musisz wiedzieć czy sie własciciel ośrodka zgodzi na psa ....no chyba że ty dasz rade zmienić jeszcze termin rezerwacji ....No jak nie bede miała wyjścia to go zabiorę,:roll: ale najpierw spróbuję jeszcze pomolestowac mame, weznę ja na zmęczenie materiału:p. Wiesz Alu ja też zawsze jeździłam z pasem ale Kronos jest roztrzepany on ci nie usiedzi na doopce w jednym miejscu.........ale jest jeszcze jeden problem ta mała od znajomych się go panicznie boi..........nie wiem jak to bedzie alecoś musze wymyslić........jakos dam rade;)

Posted

[quote name='apple']No jak nie bede miała wyjścia to go zabiorę,:roll: ale najpierw spróbuję jeszcze pomolestowac mame, weznę ja na zmęczenie materiału:p. Wiesz Alu ja też zawsze jeździłam z pasem ale Kronos jest roztrzepany on ci nie usiedzi na doopce w jednym miejscu.........ale jest jeszcze jeden problem ta mała od znajomych się go panicznie boi..........nie wiem jak to bedzie alecoś musze wymyslić........jakos dam rade;)

:calus: dasz ....dasz napewno .....może jednak mama coś załatwi ;)

Posted

[quote name='Alicja']
:calus: dasz ....dasz napewno .....może jednak mama coś załatwi ;)Załatwić nie załatwi ale może ja rozmiękczymy z Krosiem;)

Posted

My w zeszłym roku bylismy z Kaną, raz tylko miałam spięcie z paniusią która kazała zabrac potwora:diabloti:Ale jeśli macie możlwośc gdzies bezpiecznie zostawic Krosia, to chyba lepiej. Przedzieranie się głównym ulicami to męczarnia, a wiadomo dziecko chce gofra, kartkę. Nie wszędzie wejdzie się z psem. Jak jest ładna pogoda, to ok - je się na dworze.Ale jak brzydko, to przyjemnie wejśc do ciepłego lokalu. Ogólnie Kanusia spisała się na medal, była super grzeczna, ale to zawsze problem. Wiadomo ktos musi zostac na plaży z psem, a ktoś wchodzi do morza. Jeszcze dochodzi trudnosc z podróżą (my mieszkamy 450 km od morza, więc cała Polska w pionie : Karkonosze-Ustronie)
Pozaśmiecam Ci galerię: bokser na plaży:

Posted

[quote name='apple']Ano! Bardzo się cieszę:multi::multi::multi: Moje pierwsze wakacje od 8 lat:roll:

no i ci sie pokrzyżowało :shake::shake: qrde.... czasem te psy to są problemkiem... wiem .. znam to... trzymam coby sie wyklarowało :loveu:

jeżeli Cie pociesze to my nie byli na urlopie, na wczasach 12 lat :roll:

Posted

uuuuuuuuuuu Jabuszkowa to Ci sie porobilo....
jakbym nie lazila do pracki i miala jednego ryjka mniej to bym Ci fafluna wzieła do sia ;-)..........trzymam kciukaski cobyc załatwila wszystko pomyslnie i spedzila cudowne wakacje ;-)...........
ja licze na to ze tez zamocze nozki w tym roku ale to dopiero wrzesien......

buziole kochana i utulam ciem na dobranoc ....

Posted

[quote name='Selket']Wszystko się ułoży Dżapuszko :loveu:No w sumie to musi się ułożyć...nie ma wyjścia:lol:

[quote name='agbar']Japkowa....twardym trza byc a nie mietkim:loveu:Jestem twarda normalnie jak głaz:evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Witanko
Oj ma jabluskzowa, zobaczysz problem z krosiem sie rozwiaze :)No mam nadzieję:lol:

[quote name='clockwork']no i ci sie pokrzyżowało :shake::shake: qrde.... czasem te psy to są problemkiem... wiem .. znam to... trzymam coby sie wyklarowało :loveu:

No ale sama się prosilam o ten problemik i kochom go nad zycie......no coż muszę dać jakoś rade i coś wykombinować:roll:

jeżeli Cie pociesze to my nie byli na urlopie, na wczasach 12 lat :roll:
No weź mnie nie dołuj:placz:

[quote name='Fuga***']W Sopocie :-)Noooooooooo tam jest fajnie:lol:

[quote name='zuzolandia']uuuuuuuuuuu Jabuszkowa to Ci sie porobilo....
jakbym nie lazila do pracki i miala jednego ryjka mniej to bym Ci fafluna wzieła do sia ;-)..........trzymam kciukaski cobyc załatwila wszystko pomyslnie i spedzila cudowne wakacje ;-)...........
ja licze na to ze tez zamocze nozki w tym roku ale to dopiero wrzesien......

buziole kochana i utulam ciem na dobranoc ....No wiem wiem...........nic się nie przejmuj mój pies moja sprawa;) a nożki zmoczysz.....bankowo:lol:. Tobie tez buziolek:loveu:

[quote name='Selket']Dobranoc :loveu:
Nosek w górę, jutro może być.......gorzej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:No toś mnie
pocieszyła:evil_lol:

HA! Nie powiedziałam wam jeszcze co mi się wczoraj przydarzyło................... no powiem krótko................zrobiłam sobie wczoraj zdjęcie mojej pieknej twarzyczki za pare seteczek:angryy:

Posted

[quote name='majoka']My w zeszłym roku bylismy z Kaną, raz tylko miałam spięcie z paniusią która kazała zabrac potwora:diabloti:Ale jeśli macie możlwośc gdzies bezpiecznie zostawic Krosia, to chyba lepiej. Przedzieranie się głównym ulicami to męczarnia, a wiadomo dziecko chce gofra, kartkę. Nie wszędzie wejdzie się z psem. Jak jest ładna pogoda, to ok - je się na dworze.Ale jak brzydko, to przyjemnie wejśc do ciepłego lokalu. Ogólnie Kanusia spisała się na medal, była super grzeczna, ale to zawsze problem. Wiadomo ktos musi zostac na plaży z psem, a ktoś wchodzi do morza. Jeszcze dochodzi trudnosc z podróżą (my mieszkamy 450 km od morza, więc cała Polska w pionie : Karkonosze-Ustronie)
Pozaśmiecam Ci galerię: bokser na plaży:

A zasmiecaj zaśmiecaj.....takim ryjkiem to jak najbardziej mozna :loveu:

No wiesz Mariolko jak nie bedzie wyjścia to zabiore go ze sobą....łba nie urwie:roll: ale spróbuję jeszcze zmiekczyć mamę:evil_lol: Może się uda:lol:

Całuje Cię mocno i fasolkę tez:loveu:

A co ona czeka az ją fala porwie? Bo pozycję już przyjęła :evil_lol:
http://img74.imageshack.us/img74/1463/3006200709072007morzeuspj9.jpg