apple Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='zuzolandia']hihihihihihihhi...........na mnie godo a sama sie zdecydowac niy morze hihihihihi witej złociutka moja Jabuszkowoo;-)Witaj koffana:loveu:...nie nie może się zdecydowac tylko nie ma kasy na luksusy:placz: a za taka kwote jak ma do wydania to juz jest prawie wszystko pozajmowane..............NO!:lol: Quote
apple Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='zuzolandia']wypoczete jabuszko to zjedzone jabuszko :eviltong::eviltong: Skonsumowane powiadasz?:diabloti::razz: HELGA GADAJ CO MASZ BO MNIE TU ROZNIESIE:placz: Quote
apple Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko I jak ida poszukiwania domku?na razie bezowocnie:shake: Tzn mam coś na oku ale jestem jeszcze niezdecydowana na 100%:roll: Quote
Izabela124. Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Jak to kobieta, trudno sie zdecydowac, ale na pvwno cos wybierzesz :) Quote
Selket Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Jabłuszko ja zajmuję pozostałą 1/4 tyego morzą, ale kcem za to najładniejszą plaże :D Zaraz coś znajdziesz :loveu: masz takie same wymagania jak ja ;) Tylko przyślij mi kartkę z nad morza ;) Wypoczęte jabłuszko to ...... jabłuszko :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 eee fot nie ma...:roll: ide se stąd :roll::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
sota36 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 CZe Jabluszkowa!!!!!! Po co Ci domek -jo mom lałba- kcesz na urlop???? Quote
sota36 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Hahahaha - "lałba" to ....altana na dzialce:) KOCHOM CIE JABLUSZKO! Quote
apple Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='Selket']Jabłuszko ja zajmuję pozostałą 1/4 tyego morzą, ale kcem za to najładniejszą plaże :D Zaraz coś znajdziesz :loveu: masz takie same wymagania jak ja ;) Tylko przyślij mi kartkę z nad morza ;) Wypoczęte jabłuszko to ...... jabłuszko :evil_lol:Wszystkie najładniejsze plaże są moje, moje moje :diabloti: A gdzie mam posłac tą kartkę:razz: [quote name='evaxon']eee fot nie ma...:roll: ide se stąd :roll::eviltong::eviltong::eviltong:eeeeeeeeeee tam gdzie bedziesz szła jak leje :eviltong: [quote name='sota36']CZe Jabluszkowa!!!!!! Po co Ci domek -jo mom lałba- kcesz na urlop????Co to jest lałba....łajba? Ja uwielbiam żeglować i straszne mi się marzy rejs po jeziorach mazurskich:loveu: ale niestety mój mąż nie ma patentu żeglarskiego w związku z czym kategorycznie odmówił wsiadania ze mną na łódkę mimo że nigdy nie widział jak pływam. Powiedziła że skoro on nie ma o tym pojęcia to nie jedziemy:angryy: Bałwan!:angryy: Quote
Alicja Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 :razz::razz:czyżby burza u Dżapkowych z powodu łajby :evil_lol::evil_lol: cze Dżapolinko Quote
clockwork Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='apple'].........ale niestety mój mąż nie ma patentu................... Powiedziła że skoro on nie ma o tym pojęcia to nie jedziemy:angryy: :roll: czy Twój mąż jest kobietą??? :roll::cool1: co Wy z tym morzem.... urlop w klimacie tropikalnym sie spędza a nie gdzieś na sybirze :cool1: cze dżapkowa :multi::multi: Quote
jonQuilla Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 :multi::multi::multi: cześć Jabłuszko :loveu::loveu: Quote
BeaC Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='apple'] Co to jest lałba....łajba? Ja uwielbiam żeglować i straszne mi się marzy rejs po jeziorach mazurskich:loveu: ale niestety mój mąż nie ma patentu żeglarskiego w związku z czym kategorycznie odmówił wsiadania ze mną na łódkę mimo że nigdy nie widział jak pływam. Powiedziła że skoro on nie ma o tym pojęcia to nie jedziemy:angryy: Bałwan!:angryy: skad ja to znam??? miałam tak samo, też patenciara jestem ale mój chłop bał sie.........i już 17 lat mija jak nie żegluję:placz::placz::placz: a morza polskiego nie lubię..................zimno:cool1: wolę Mazury góry a najbardziej.................własny ogródek cze jabłuszkowa!!!:multi::multi::multi: Quote
Selket Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Cześć Dżapuszkowa :loveu: Ne ma mowy, pół plazy jest moje i koniec! Hmm,....a ja od 4 latek sobie po Mazurkach pływam, ale w tym szlag mnie trafił is kończyło sie pływanko :placz: :placz: Ten Two mąż to nie dość, że kobieta to jeszcze bałwan, to musi być ciekawe połączenie.Pewnie masz same atrakcje w domu ;) Quote
apple Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:czyżby burza u Dżapkowych z powodu łajby :evil_lol::evil_lol: cze Dżapolinko Nooooooooooooo!:angryy: [quote name='clockwork'] :roll: czy Twój mąż jest kobietą??? :roll::cool1: co Wy z tym morzem.... urlop w klimacie tropikalnym sie spędza a nie gdzieś na sybirze :cool1: cze dżapkowa :multi:eeeee tam tropiki ja nie lubię upałów:shake: Polskie orze jest piękne:loveu: [quote name='jonQuilla']:multi: cześć Jabłuszko :loveu::loveu: Czee Kffiatuszku:loveu: [quote name='BeaC']skad ja to znam??? miałam tak samo, też patenciara jestem ale mój chłop bał sie.........i już 17 lat mija jak nie żegluję:placz: a morza polskiego nie lubię..................zimno:cool1: wolę Mazury góry a najbardziej.................własny ogródek cze jabłuszkowa!!!:multi::multi::multi:Czeee Beatko! Popłaczę z tobą ja nie pływam już 8 lat a to wszystko przez niego!:angryy: A Bóg mi świadkiem ze to kocham, uwielbiam i tęsknię za tym jak jasny pieron:placz: [quote name='Selket']Cześć Dżapuszkowa :loveu: Ne ma mowy, pół plazy jest moje i koniec! Hmm,....a ja od 4 latek sobie po Mazurkach pływam, ale w tym szlag mnie trafił is kończyło sie pływanko :placz: :placz: Ten Two mąż to nie dość, że kobieta to jeszcze bałwan, to musi być ciekawe połączenie.Pewnie masz same atrakcje w domu ;)Dementuje mój mąż to męzczyzna...........a to była tylko literówka:eviltong: Witaj Selket:loveu: Quote
Izabela124. Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Witanko Ja zapraszam na podlasie, u nas duzo jezior Quote
Helga&Ares Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='apple']jeeeeeeeeeeeeeee:multi::multi::multi: No jeszcze tak na 100% to nie ale co masz co masz comasz....dawaj:razz: w Mielnie, przy samej plaży...i to co wymagasz jest. Na dodatek Sprawdzone. TU Quote
agbar Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 hej kobieto zeglujaca nie zeglujaca :diabloti: opowiedzialam ci cos u mnie...malo smieszne ale chcialas to masz:cool1::diabloti: Quote
Selket Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ooo...to jednak nie masz atrakcji, skoro to facet....łoj, tam trzeba go zawieźć zapokować na łódkę i wypuścić po miesiącu..na pewno to pomoże :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 hihhhihihih LAŁBA!!!! Jo tyz mom na działce hihihihihi My chyba jednak ni pojadymy na morieee......nojpryndzy we wrzesniu buuuu..... buziole Quote
apple Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Ja zapraszam na podlasie, u nas duzo jeziorNo co ty mój TZ nie pojedzie nad jeziora jak on to powiedział:roll: Do komarowni:angryy: Witaj Izauro:eviltong: [quote name='Helga&Ares']w Mielnie, przy samej plaży...i to co wymagasz jest. Na dodatek Sprawdzone. TUNo tak ale to są apartamenty a ja chcę do domku;)....na apartamenta mnie nie stać :roll: Ale bardzo ci dziękuję kochana jesteś- Buziolek [quote name='agbar']hej kobieto zeglujaca nie zeglujaca :diabloti: opowiedzialam ci cos u mnie...malo smieszne ale chcialas to masz:cool1::diabloti:Widziałam......krótko skomentowalam bo jakbym się rozwinęła to może powiedziała bym o jedno słowo za dużo:cool1: Witaj Aguniu spełniająca życzenia:loveu: [quote name='Selket']Ooo...to jednak nie masz atrakcji, skoro to facet....łoj, tam trzeba go zawieźć zapokować na łódkę i wypuścić po miesiącu..na pewno to pomoże :evil_lol: :evil_lol:Ta ja mam zapakować 1,98 i prawie 100 kilo żywej wagi na łajbe:crazyeye: ja? ja? ja? chyba jak dzwiga wynajme:evil_lol: A zresztą jak ja mam cały urlop słuchać narzekania ..............to już wole nie:cool1: [quote name='evaxon']helołłłłłłłłłłł apelkooooo:loveu:Hellołł Ewuniu:loveu: [quote name='Selket']Witanko obiadkowe :multi: :multi:Smacznego;) [quote name='Izabela124.']Hejka jabluszkowa :)Hejka:multi: [quote name='zuzolandia']hihhhihihih LAŁBA!!!! Jo tyz mom na działce hihihihihi My chyba jednak ni pojadymy na morieee......nojpryndzy we wrzesniu buuuu..... buzioleuuuuuu czemu? :roll:nie martw się we wrzesniu tez fajnie a czasem lepsza pogoda niż w sezonie i taniej jest, i mniej ludzi więc spokojnie z psami można....zawsze są jakieś plusy;) Dziewczynki moje wy oznajmiam wszem i wobec że już znalazłam miejsce docelowe na wypad, ma wszystko czego potrzebowałam wiec teraz tylko czekam i odliczam dni do wyjązdu:multi: Quote
Recommended Posts