Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia']hihihihihihihhi...........na mnie godo a sama sie zdecydowac niy morze hihihihihi

witej złociutka moja Jabuszkowoo;-)Witaj koffana:loveu:...nie nie może się zdecydowac tylko nie ma kasy na luksusy:placz: a za taka kwote jak ma do wydania to juz jest prawie wszystko pozajmowane..............NO!:lol:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']wypoczete jabuszko to zjedzone jabuszko :eviltong::eviltong:
Skonsumowane powiadasz?:diabloti::razz:

HELGA GADAJ CO MASZ BO MNIE TU ROZNIESIE:placz:

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko
I jak ida poszukiwania domku?na razie bezowocnie:shake: Tzn mam coś na oku ale jestem jeszcze niezdecydowana na 100%:roll:

Posted

Jabłuszko ja zajmuję pozostałą 1/4 tyego morzą, ale kcem za to najładniejszą plaże :D
Zaraz coś znajdziesz :loveu: masz takie same wymagania jak ja ;) Tylko przyślij mi kartkę z nad morza ;)
Wypoczęte jabłuszko to ...... jabłuszko :evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Jabłuszko ja zajmuję pozostałą 1/4 tyego morzą, ale kcem za to najładniejszą plaże :D
Zaraz coś znajdziesz :loveu: masz takie same wymagania jak ja ;) Tylko przyślij mi kartkę z nad morza ;)
Wypoczęte jabłuszko to ...... jabłuszko :evil_lol:Wszystkie najładniejsze plaże są moje, moje moje :diabloti: A gdzie mam posłac tą kartkę:razz:

[quote name='evaxon']eee fot nie ma...:roll: ide se stąd :roll::eviltong::eviltong::eviltong:eeeeeeeeeee tam gdzie bedziesz szła jak leje :eviltong:

[quote name='sota36']CZe Jabluszkowa!!!!!! Po co Ci domek -jo mom lałba- kcesz na urlop????Co to jest lałba....łajba? Ja uwielbiam żeglować i straszne mi się marzy rejs po jeziorach mazurskich:loveu: ale niestety mój mąż nie ma patentu żeglarskiego w związku z czym kategorycznie odmówił wsiadania ze mną na łódkę mimo że nigdy nie widział jak pływam. Powiedziła że skoro on nie ma o tym pojęcia to nie jedziemy:angryy:
Bałwan!:angryy:

Posted

[quote name='apple'].........ale niestety mój mąż nie ma patentu................... Powiedziła że skoro on nie ma o tym pojęcia to nie jedziemy:angryy:

:roll: czy Twój mąż jest kobietą??? :roll::cool1:

co Wy z tym morzem.... urlop w klimacie tropikalnym sie spędza a nie gdzieś na sybirze :cool1:

cze dżapkowa :multi::multi:

Posted

[quote name='apple']
Co to jest lałba....łajba? Ja uwielbiam żeglować i straszne mi się marzy rejs po jeziorach mazurskich:loveu: ale niestety mój mąż nie ma patentu żeglarskiego w związku z czym kategorycznie odmówił wsiadania ze mną na łódkę mimo że nigdy nie widział jak pływam. Powiedziła że skoro on nie ma o tym pojęcia to nie jedziemy:angryy:
Bałwan!:angryy:

skad ja to znam???

miałam tak samo, też patenciara jestem ale mój chłop bał sie.........i już 17 lat mija jak nie żegluję:placz::placz::placz:

a morza polskiego nie lubię..................zimno:cool1:

wolę Mazury góry a najbardziej.................własny ogródek

cze jabłuszkowa!!!
:multi::multi::multi:

Posted

Cześć Dżapuszkowa :loveu:
Ne ma mowy, pół plazy jest moje i koniec! Hmm,....a ja od 4 latek sobie po Mazurkach pływam, ale w tym szlag mnie trafił is kończyło sie pływanko :placz: :placz:
Ten Two mąż to nie dość, że kobieta to jeszcze bałwan, to musi być ciekawe połączenie.Pewnie masz same atrakcje w domu ;)

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:czyżby burza u Dżapkowych z powodu łajby :evil_lol::evil_lol:

cze Dżapolinko
Nooooooooooooo!:angryy:

[quote name='clockwork']
:roll: czy Twój mąż jest kobietą??? :roll::cool1:

co Wy z tym morzem.... urlop w klimacie tropikalnym sie spędza a nie gdzieś na sybirze :cool1:

cze dżapkowa :multi:
eeeee tam tropiki ja nie lubię upałów:shake: Polskie orze jest piękne:loveu:

[quote name='jonQuilla']:multi: cześć Jabłuszko :loveu::loveu:

Czee Kffiatuszku:loveu:

[quote name='BeaC']skad ja to znam???

miałam tak samo, też patenciara jestem ale mój chłop bał sie.........i już 17 lat mija jak nie żegluję:placz:

a morza polskiego nie lubię..................zimno:cool1:

wolę Mazury góry a najbardziej.................własny ogródek

cze jabłuszkowa!!!
:multi::multi::multi:Czeee Beatko! Popłaczę z tobą ja nie pływam już 8 lat a to wszystko przez niego!:angryy: A Bóg mi świadkiem ze to kocham, uwielbiam i tęsknię za tym jak jasny pieron:placz:

[quote name='Selket']Cześć Dżapuszkowa :loveu:
Ne ma mowy, pół plazy jest moje i koniec! Hmm,....a ja od 4 latek sobie po Mazurkach pływam, ale w tym szlag mnie trafił is kończyło sie pływanko :placz: :placz:
Ten Two mąż to nie dość, że kobieta to jeszcze bałwan, to musi być ciekawe połączenie.Pewnie masz same atrakcje w domu ;)Dementuje mój mąż to męzczyzna...........a to była tylko literówka:eviltong:

Witaj Selket:loveu:

Posted

[quote name='apple']jeeeeeeeeeeeeeee:multi::multi::multi: No jeszcze tak na 100% to nie ale co masz co masz comasz....dawaj:razz:
w Mielnie, przy samej plaży...i to co wymagasz jest. Na dodatek Sprawdzone.
TU

Posted

Ooo...to jednak nie masz atrakcji, skoro to facet....łoj, tam trzeba go zawieźć zapokować na łódkę i wypuścić po miesiącu..na pewno to pomoże :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko
Ja zapraszam na podlasie, u nas duzo jeziorNo co ty mój TZ nie pojedzie nad jeziora jak on to powiedział:roll: Do komarowni:angryy:

Witaj Izauro:eviltong:

[quote name='Helga&Ares']w Mielnie, przy samej plaży...i to co wymagasz jest. Na dodatek Sprawdzone.
TUNo tak ale to są apartamenty a ja chcę do domku;)....na apartamenta mnie nie stać :roll:
Ale bardzo ci dziękuję kochana jesteś- Buziolek

[quote name='agbar']hej kobieto zeglujaca nie zeglujaca :diabloti:
opowiedzialam ci cos u mnie...malo smieszne ale chcialas to masz:cool1::diabloti:Widziałam......krótko skomentowalam bo jakbym się rozwinęła to może powiedziała bym o jedno słowo za dużo:cool1:

Witaj Aguniu spełniająca życzenia:loveu:

[quote name='Selket']Ooo...to jednak nie masz atrakcji, skoro to facet....łoj, tam trzeba go zawieźć zapokować na łódkę i wypuścić po miesiącu..na pewno to pomoże :evil_lol: :evil_lol:Ta ja mam zapakować 1,98 i prawie 100 kilo żywej wagi na łajbe:crazyeye: ja? ja? ja? chyba jak dzwiga wynajme:evil_lol: A zresztą jak ja mam cały urlop słuchać narzekania ..............to już wole nie:cool1:

[quote name='evaxon']helołłłłłłłłłłł apelkooooo:loveu:Hellołł Ewuniu:loveu:

[quote name='Selket']Witanko obiadkowe :multi: :multi:Smacznego;)

[quote name='Izabela124.']Hejka jabluszkowa :)Hejka:multi:

[quote name='zuzolandia']hihhhihihih LAŁBA!!!!
Jo tyz mom na działce hihihihihi

My chyba jednak ni pojadymy na morieee......nojpryndzy we wrzesniu buuuu.....
buzioleuuuuuu czemu? :roll:nie martw się we wrzesniu tez fajnie a czasem lepsza pogoda niż w sezonie i taniej jest, i mniej ludzi więc spokojnie z psami można....zawsze są jakieś plusy;)

Dziewczynki moje wy oznajmiam wszem i wobec że już znalazłam miejsce docelowe na wypad, ma wszystko czego potrzebowałam wiec teraz tylko czekam i odliczam dni do wyjązdu:multi: