caroolcia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 miałam dzisiaj focha wiec se wpadłam na dogo zostawic buziaka :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Arial]:hmmmm: pracujesz :p....mam kaffe [/FONT] Quote
apple Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='caroolcia']miałam dzisiaj focha wiec se wpadłam na dogo zostawic buziaka :evil_lol: [FONT=Century Gothic]ooooooooooooooooooo:-o[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: pracujesz :p....mam kaffe [/FONT][FONT=Century Gothic]Przywiódł mnie zapach kawy:eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Przywiódł mnie zapach kawy:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]ciacho też Ci przyniosłam [/FONT] Quote
apple Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ciacho też Ci przyniosłam [/FONT][FONT=Century Gothic]Oj kochana skąd wiedzialas ze ja glodna jestem:lol:[/FONT] P.S. Oddaj wisienke......... Quote
apple Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]:roll:...........poczekaj do jutra :oops:[/FONT][FONT=Century Gothic]Jutro to bedzie pesteczka a nie wisienka:roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj kochana skąd wiedzialas ze ja glodna jestem:lol:[/FONT] P.S. Oddaj wisienke......... [FONT=Arial] :roll:...........poczekaj do jutra :oops:[/FONT] Quote
apple Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [FONT=Century Gothic]Za 22 min do domku :multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Za 22 min do domku :multi:[/FONT] [FONT=Arial]za 11 :grins: [/FONT] Quote
Selket Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ceść :loveu: Jezdeś :D A gdzie Ty pracujesz do późna w poniedziałek??????? Quote
Fuga*** Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Przynoszę Wam coś kalorycznego na dobranoc, żeby Wam sie licho nie przyśniło :-) buziaki Quote
zuzolandia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 daj fotaski dajjjjjjjjjjjjjjjj ................. jak mozna pomoc jeszcze tej bidnej LUSIENCE? Daj znac na gg lub pw ;-) Quote
apple Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='Selket']Ceść :loveu: Jezdeś :D A gdzie Ty pracujesz do późna w poniedziałek???????[FONT=Century Gothic]No jak to gdzie ? W pracy!:evil_lol: W szkole językowej....ehhhh co ja zrobie jak ludzie nie mają co popołudniami robić:evil_lol:[/FONT] [quote name='Fuga***']Przynoszę Wam coś kalorycznego na dobranoc, żeby Wam sie licho nie przyśniło :-) buziaki[FONT=Century Gothic]No witaj kochana.....gdzie te kalorie :roll:[/FONT] [quote name='zuzolandia']daj fotaski dajjjjjjjjjjjjjjjj ................. jak mozna pomoc jeszcze tej bidnej LUSIENCE? Daj znac na gg lub pw ;-)[FONT=Century Gothic]No dam fotaski dam ....dzisiaj wam dam........zdjęcia koparki wam pokaże......a o Lusi napisze na pw :lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Georgia]cześć Sisko !! :multi::loveu: całe szczęscie udało mi się do Ciebie trafić...kurde od wczoraj wieczora taka mgła jest że jak wyszłam na dwór to nie widziałam własnych stópek...i weź tu człowieku idź w dobrą stronę ale intuicja mnie zaprowadziła :multi::multi::multi: miłego kochania :) :loveu::loveu: i miziaki dla Krosia :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Arial].....cześć Dżapuszko dlaczemu odpowiedziałaś mi zanim ja napisalam ...paczaj powyżej :hmmmm: [/FONT] Quote
apple Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć Sisko !! :multi::loveu: całe szczęscie udało mi się do Ciebie trafić...kurde od wczoraj wieczora taka mgła jest że jak wyszłam na dwór to nie widziałam własnych stópek...i weź tu człowieku idź w dobrą stronę ale intuicja mnie zaprowadziła :multi::multi::multi: miłego kochania :) :loveu::loveu: i miziaki dla Krosia :loveu::loveu::loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]Ojjj to dobrze że trafiłas....co ja bym nieszczesna zrobiła jak byś się zgubiła mi gdzieś:placz: A kto się bedzie kochał :crazyeye:[/FONT] Quote
apple Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [FONT=Century Gothic]Patrzta jaką mam prywatną koparkę :evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: :razz: I moje słoneczko na koniec :loveu: :eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
BeaC Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ..................cześć piękna przyszłam zostawić ślad :painting: :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
apple Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='BeaC']..................cześć piękna przyszłam zostawić ślad :painting: :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: [FONT=Century Gothic]Ale mi na sladziłaś:cool1:......łapy się wyciera :diabloti:;)[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ojjj to dobrze że trafiłas....co ja bym nieszczesna zrobiła jak byś się zgubiła mi gdzieś:placz: A kto się bedzie kochał :crazyeye:[/FONT] [FONT=Georgia]Ty nie będziesz? :evil_lol: ale Twój skarbek już ząbki :) a też mam taką prywatną koparkę ;) :evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Ty nie będziesz? :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Nieeeeeee........mowy nie ma...............:shake: [/FONT] ale Twój skarbek już ząbki :) [FONT=Century Gothic] No kochana co ty przespałaś.....juz całe cztery :evil_lol:[/FONT] a też mam taką prywatną koparkę ;) :evil_lol: [/FONT][FONT=Century Gothic]Ppppppffffff i co się chwalisz :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial].....cześć Dżapuszko dlaczemu odpowiedziałaś mi zanim ja napisalam ...paczaj powyżej :hmmmm: [/FONT] [FONT=Arial] ........................:obrazic:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Widziałam śliczną Alutkę :loveu: Ze ślicznymi ząbkami :loveu: Krosia też widziałam :p Bez zębów :evil_lol: Quote
Selket Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Witanko :multi: Też mam koparkę i odbieraczkę ziemi, pracujące zamiennie :evil_lol: :evil_lol: Ło, ale Ty od samego rana w szkole pracujesz do samej nocy..a cego uczysz?Języka, ale jakiego? :D Bosze, dziś jechałam 500 m prawie 40 min, siem zdenrwowałam i wysiadałam na środku drogi ;) Quote
Recommended Posts