jonQuilla Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Georgia]przepraszam Was bardzo ale to ja miałam byc na koniku :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Selket']A to nie Ty???? A tak podobna :evil_lol: [FONT=Georgia] :evil_lol::evil_lol: w sumie jak dwie krople wody [/FONT] Quote
Selket Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Rozpoznałam Cię od razu :evil_lol: Tylko nie wiedziałam, ze to Twoja 3 praca po godzianch :D Quote
zuzolandia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 zamiast swintuszyc dałabys jakie foty poogundac ;-) dla kobity niemalze zgwalconej psychicznie przez geriatrycznych oszołomow ;-) hi hihihih Quote
apple Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [quote name='Selket']No, ale ja kciałam Cię rozerwać, zeby było miło, a Ty mi uciekłaś :placz: :placz: Trzeba było mówić, ze wolisz delikatniejszą formę rozrywki ;)[FONT=Century Gothic]Wolę:roll:......ale już jestem, juz mnie proszę nie rozrywać[/FONT] [quote name='Alicja'] [FONT=Arial] rycerza na bialym kooniu przyprowadziłam :razz::razz:[/FONT][FONT=Century Gothic]Moja ty wybawczyni kochana......[/FONT] [quote name='Cheritka']O matko on jest za stary nawet dla mnie :eviltong::crazyeye:[FONT=Century Gothic]Wiek nie ma znaczenia a taki nawet lepszy wczesniej kitnie jakiś spadeczek zostawi:evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]o wieku rycerza nie było mowy :evil_lol::evil_lol:...kolor koonia był tylko podany :roll::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]No własnie:lol: [/FONT] [quote name='Fuga***']Dawno mnie nie było, a tu czytam, że Alusia nie za zdrowa była.. dobrze już? zdrówka Malutkiej życzę... a zdjęcia szajbuszujacego Krosika, piękne, do przypomnienia, jak kogoś dół najdzie. buziaki-miziaki dla całej apelkowej ekipy[FONT=Century Gothic]Noooo tak się porobiło, niestety Alunia nadal chora dzisiaj wstała i miała całe oczka zlepione ropką:shake:.....ehhhhh załatwiło się to moje maleństwo:placz: A ty się Fusiu nie obijaj tylko wpadaj do nas częściej;) [/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]przepraszam Was bardzo ale to ja miałam byc na koniku :evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]Uderzające podobieństwo tylko kiedy ty sie postarzałaś:crazyeye:[/FONT] [quote name='zuzolandia']zamiast swintuszyc dałabys jakie foty poogundac ;-) dla kobity niemalze zgwalconej psychicznie przez geriatrycznych oszołomow ;-) hi hihihih [FONT=Century Gothic]Oj biedna ty moja zgwałcona nieomalże......oć psytulimy Oj wyglada na to ze dziadkom buzowały hormonki po tym ciepłym rumie z colą:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [FONT=Century Gothic]Za chwilkę dam wam troszkę statycznych fotek;) co byście miłay o czym przez weekend rozmawiać:evil_lol: Krosiu spętany bo już dużo ludzi i psów się zeszło :cool1: Artystyczna fota:diabloti:(nic nie widać):evil_lol: Marzę o wolności:eviltong: [/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT] Quote
apple Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [FONT=Century Gothic] Ale nie ma co......trza dziecka pilnować:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic] [/FONT] [FONT=Century Gothic] A oto pare dzieckowych fotkóf:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic] Sfochała się:razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic] [/FONT] [FONT=Century Gothic] :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic] [/FONT] [FONT=Century Gothic] Przemknął po jej twarzy nieśmiały uśmiech:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic] [/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic] widzicie te dwa ząbki na górze- nówele :razz::loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic] Zamyślony romantycznie bo taka sunieczka laseczka tam szła.....tylko miała dzikich Państwa:cool1:[/FONT] [FONT=Century Gothic] [/FONT] [FONT=Century Gothic] I taki motyw wodny na koniec:lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic] [/FONT] Quote
BeaC Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial] rycerza na bialym kooniu przyprowadziłam :razz::razz:[/FONT] jesooooooooooo Ala ładniejszego nie było??? chociąż trochę, bo jak taki Cię wybawi(ode złego) to co potem??? szara maść:razz::razz::razz: Hej mała:cool3::cool3::cool3: Krosia spętałaś........... jak byś go nie spętała to by był dynamiczny, a tak statysta:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 :loveu:[FONT=Arial]:loveu:jakie kasowniczki http://img377.imageshack.us/img377/2050/tnobraz185xt5.jpg zapatrzony :loveu::loveu: http://img301.imageshack.us/img301/2633/tnobraz187ze3.jpg Cze moja białogłowo czekajaca na rycerza czy ja Cię kiedyś nie uczyłam rameczki robić :razz::razz:[/FONT] Quote
apple Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [quote name='BeaC']jesooooooooooo Ala ładniejszego nie było??? chociąż trochę, bo jak taki Cię wybawi(ode złego) to co potem??? szara maść:razz::razz::razz: Hej mała:cool3::cool3::cool3: Krosia spętałaś........... jak byś go nie spętała to by był dynamiczny, a tak statysta:diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Century Gothic]Lepiej taki niż żadne:diabloti: Witaj Piekna:loveu:[/FONT] [quote name='Alicja']:loveu:[FONT=Arial]:loveu:jakie kasowniczki http://img377.imageshack.us/img377/2050/tnobraz185xt5.jpg [FONT=Century Gothic] Czetery aż :multi::multi::multi:[/FONT] zapatrzony :loveu::loveu: http://img301.imageshack.us/img301/2633/tnobraz187ze3.jpg Cze moja białogłowo czekajaca na rycerza czy ja Cię kiedyś nie uczyłam rameczki robić :razz::razz:[/FONT][FONT=Century Gothic]Czeeeee Alunia[/FONT][FONT=Century Gothic] uczyłas uczyłas i nie poszło to w las bo umiem wszystko juz ładnie tylko nie mam czasu na to :placz: ale obiecuje nastepne bedą ramkowane:lol:[/FONT] Quote
apple Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 ....................LECE DO FRYZJERA ......................... Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [FONT=Arial]:loveu:.... ja tylko tak spytłam ....bo myślałam że zapomnłaś ;)[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='Selket']Rozpoznałam Cię od razu :evil_lol: Tylko nie wiedziałam, ze to Twoja 3 praca po godzianch :D [FONT=Georgia]hmmm a co jest moją 1 i 2 praca? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Uderzające podobieństwo tylko kiedy ty sie postarzałaś:crazyeye:[/FONT] [FONT=Georgia]proces szybkiego starzenia mnie dopadł :evil_lol: cześć Kochana Sisko :loveu::loveu::loveu::multi: Twoje skarby ubrane pod ten sam kolor nawet są....a z Krosia rewelacyjny opiekun :loveu: buziaki :loveu: [/FONT] Quote
Fuga*** Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 cześć, Monia zdrowia dla Malutkiej, pewnie jakaś infekcja wiosenna się przyplątała a Krosiu to oaza spokoju na tych zdjątkach :-) podziwiam też nówki-ząbki - urocze buziale Quote
apple Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:loveu:.... ja tylko tak spytłam ....bo myślałam że zapomnłaś ;)[/FONT][FONT=Century Gothic]Nie ma takiej opcji;)[/FONT] jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia] cześć Kochana Sisko :loveu::loveu::loveu::multi: Twoje skarby ubrane pod ten sam kolor nawet są....a z Krosia rewelacyjny opiekun :loveu: buziaki :loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]Nie smyczka Krosia jest czerwona tylko tak jakos zmutowała na fotkach:evil_lol:[/FONT] Fuga*** napisał(a):cześć, Monia zdrowia dla Malutkiej, pewnie jakaś infekcja wiosenna się przyplątała a Krosiu to oaza spokoju na tych zdjątkach :-) podziwiam też nówki-ząbki - urocze buziale[FONT=Century Gothic]Czeeeść Kochana:loveu:...no pewnie to te zmiany tempratury:angryy: A Krosiu przy Ali baaardzo poważny ...........tylko że szkoda że jak go spuścisz to szajba i na nic nie zważa:evil_lol:[/FONT] Quote
Helga&Ares Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 fotki obluknięte[FONT=Century Gothic]:loveu: ale to Twoje dziecię uśmiechnięte:lol: byłaś u fryzola? pokazuj:crazyeye: co tam nakombinowałaś:eviltong: aha no i cześć:multi: [/FONT] Quote
apple Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Helga&Ares napisał(a):fotki obluknięte[FONT=Century Gothic]:loveu: ale to Twoje dziecię uśmiechnięte:lol: byłaś u fryzola? pokazuj:crazyeye: co tam nakombinowałaś:eviltong: aha no i cześć:multi: [/FONT][FONT=Century Gothic]Nie mogę bo siem fstydzem :eviltong:[/FONT] Quote
Helga&Ares Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Nie mogę bo siem fstydzem [/FONT] no co ty:diabloti: nie fstydaj tylko pokash, na pewno cosik pięknego:cool3: zobaczysz jak cie wszyscy podbudujemy:razz: niech zgadnę, to fryzurka na wesele?:p Quote
jonQuilla Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a): [FONT=Century Gothic]Nie smyczka Krosia jest czerwona tylko tak jakos zmutowała na fotkach:evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia] no i może lepiej :) bo jeszcze by ktoś pomyślał że on woli chłopców :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Helga&Ares napisał(a):no co ty:diabloti: nie fstydaj tylko pokash, na pewno cosik pięknego:cool3: zobaczysz jak cie wszyscy podbudujemy:razz: niech zgadnę, to fryzurka na wesele?:p[FONT=Century Gothic]Nie zgadłas.......żadne wesele siedze w domu bo Ala chora.Ale już czas był zrobić poprawki mojego baleyage'a........a nie bede się pokazywac bo to nic specjalnego po prostu podcięłam a kolor ten sam co zwykle.........:eviltong:[/FONT] Quote
apple Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [FONT=Century Gothic]Zobaczcie jakie ładne sobie zrobiłam:loveu:[/FONT] Quote
Selket Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Witanko :multi: :multi: Krosiu śliczniaisty :loveu: A fryzurkę pokazuj, bo ja nie wiem jaka to jest ta zwykle, więc chciałam zobaczyć co nowego na główce się pałęta :D Quote
e.v.a Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ojoojjjj jak pieknie se zrobilas:loveu::evil_lol: hej hejjj Quote
Alicja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Zobaczcie jakie ładne sobie zrobiłam:loveu:[/FONT] [FONT=Arial]ale to nie dla Krosia ;) Dobereczek Całuśne Dżapuszko :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts