apple Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Selket']Wcale nie bojaźliwa, tylko chciałam, żebyś mnie broniła i żebyś się poczuła dzielna i odważna..ALe jak nie to nie :obrazic: :obrazic: [FONT=Century Gothic]Oooooo oć ty moja dzielna i odważna kobito..oć oć broniam cię swoja piersią:evil_lol:[/FONT] Quote
Selket Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Już lecę ;) ;) ;) Ale może nie nadwyrężaj swej piersi? :D Quote
apple Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Selket']Już lecę ;) ;) ;) Ale może nie nadwyrężaj swej piersi? :D [FONT=Century Gothic]eeeeee spoko ;) po karmieniu juz nic ich nie zniszczy:diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Selket']Może zamiast piersi: [FONT=Century Gothic]Myslisz że zmieszcze to pod bluzkę:crazyeye:[/FONT] Quote
Selket Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Poczekaj, poszukam czegoś mniejszego :evil_lol: A nie masz jakiejś większej bluzki? MOże się zmieści ;) Quote
apple Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Selket']Poczekaj, poszukam czegoś mniejszego :evil_lol: A nie masz jakiejś większej bluzki? MOże się zmieści ;)NIE:shake: [quote name='Selket']Dżapuszko, a to Ci się zmieści :evil_lol: [FONT=Century Gothic]O matko a co to? Co ty na jakąś strone militaria pl weszłaś:crazyeye:[/FONT] Quote
Cheritka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 O kurcze wchodze popatrzeć na fotki :crazyeye: a Tu jakieś przedmioty sobie pod bluzki wkładacie :crazyeye::crazyeye:. Chyba tylko pod bluzeczki, nie w majteczki :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Cheritka']O kurcze wchodze popatrzeć na fotki :crazyeye: a Tu jakieś przedmioty sobie pod bluzki wkładacie :crazyeye::crazyeye:. Chyba tylko pod bluzeczki, nie w majteczki :evil_lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic]świntuszka:eviltong:[/FONT] Quote
Cheritka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]świntuszka:eviltong:[/FONT] Ja.............???????????? to w takim razie znalazłam coś co pasuje pod bluzeczkę :eviltong: Quote
apple Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Cheritka']Ja.............???????????? to w takim razie znalazłam coś co pasuje pod bluzeczkę :eviltong: hahahahahahaha............bardzo staracie się dzisiaj zeby mnie rozerwac:evil_lol: A dlaczemu one tak zUowieszczo patrzą.... Quote
apple Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='evaxon']to ja bede orginalna:diabloti::evil_lol: baaardzo:evil_lol: aż się boję zapytać gdzie mam to wsadzić:roll: Quote
e.v.a Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='apple']baaardzo:evil_lol: aż się boję zapytać gdzie mam to wsadzić:roll: w d.........:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
apple Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='evaxon']w d.........:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::oops::oops::oops: [FONT=Century Gothic]yyyyyyyyyyyyy:oops::oops::oops:[/FONT] Quote
Selket Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='apple']NIE:shake: [FONT=Century Gothic]O matko a co to? Co ty na jakąś strone militaria pl weszłaś:crazyeye:[/FONT] To mina przeciw żywym siłom naziemnym:diabloti: Nie, na wikipedię :diabloti: Widzisz Jabłuszko, tak chciałaś się rozerwać i wszyscy to robią, albo granatami, albo minami, albo u - bootem, albo dynamitem...A ty nadal marudzisz:shake: Quote
jonQuilla Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Georgia]hejka bluźniercy zafascynowani przemoca :loveu::loveu::loveu: weekend czas zacząć :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
apple Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Selket']To mina przeciw żywym siłom naziemnym:diabloti: Nie, na wikipedię :diabloti: Widzisz Jabłuszko, tak chciałaś się rozerwać i wszyscy to robią, albo granatami, albo minami, albo u - bootem, albo dynamitem...A ty nadal marudzisz:shake:[FONT=Century Gothic]eeeeeee z wami to się nie idzie dogadać....spadam do domku :cool1:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]hejka bluźniercy zafascynowani przemoca :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]weekend czas zacząć :multi::multi::multi:[/FONT] Przybyłas mnie ocalic?:razz: Quote
jonQuilla Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='apple'] Przybyłas mnie ocalic?:razz: [FONT=Georgia]jeśli wyglądam na rycerza na białym koniu to owszem :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Selket Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 No, ale ja kciałam Cię rozerwać, zeby było miło, a Ty mi uciekłaś :placz: :placz: Trzeba było mówić, ze wolisz delikatniejszą formę rozrywki ;) Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Arial] rycerza na bialym kooniu przyprowadziłam :razz::razz:[/FONT] Quote
Cheritka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]rycerza na bialym kooniu przyprowadziłam :razz::razz:[/FONT] O matko on jest za stary nawet dla mnie :eviltong::crazyeye: Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Cheritka']O matko on jest za stary nawet dla mnie :eviltong::crazyeye: [FONT=Arial]o wieku rycerza nie było mowy :evil_lol::evil_lol:...kolor koonia był tylko podany :roll::evil_lol:[/FONT] Quote
Fuga*** Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Dawno mnie nie było, a tu czytam, że Alusia nie za zdrowa była.. dobrze już? zdrówka Malutkiej życzę... a zdjęcia szajbuszujacego Krosika, piękne, do przypomnienia, jak kogoś dół najdzie. buziaki-miziaki dla całej apelkowej ekipy Quote
Recommended Posts