agbar Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No jo............a kto[/FONT] :diabloti: :niewiem:........dlatego pytam:eviltong: Quote
apple Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='agbar']:niewiem:........dlatego pytam:eviltong:[FONT=Century Gothic]I tak nie wierzę w tę twoją udawana skromność :diabloti: juz na pewno sobie skopiowałaś te Gummibeary[/FONT]:razz: Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='agbar']kto by myslal:razz:no kto:razz: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:ja napewno nie :eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]I tak nie wierzę w tę twoją udawana skromność :diabloti: juz na pewno sobie skopiowałaś te Gummibeary[/FONT]:razz: [FONT=Arial]ja se skopiowałam :oops::oops:[/FONT] Quote
apple Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:ja napewno nie :eviltong::eviltong:[/FONT][FONT=Century Gothic]wiedziałam ze ktoś mnie poprze :evil_lol:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja se skopiowałam :oops::oops:[/FONT] [FONT=Century Gothic]łosszzzz ty.........[/FONT]:diabloti: Quote
agbar Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]I tak nie wierzę w tę twoją udawana skromność :diabloti: juz na pewno sobie skopiowałaś te Gummibeary[/FONT]:razz: :obrazic:...ja moge skopiowac o berecik jak wstawisz:diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:ja napewno nie :eviltong::eviltong:[/FONT] i ty przeciwko mnie....:shake::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja se skopiowałam :oops::oops:[/FONT] [FONT=Arial]:razz::razz:dasz se na tapetke :evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='agbar']:obrazic:...ja moge skopiowac o berecik jak wstawisz:diabloti: [FONT=Century Gothic]Nie ma berecikóf:cool1: Musza byc zelki:diabloti:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:dasz se na tapetke :evil_lol:[/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabcokowa! Całuski dla Alutki :-)[FONT=Century Gothic]Czesc Izunia:loveu: Całuje Alunie od ciebie:loveu:No ale dzisiaj z wami nie posiedze Ala jest dzisiaj zła... to lece...wpadne na spokojnie jak bede w pracy....Buziole:loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Arial]...to pomówienia......wcale nie jestem zła .................................:evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 znajde cieeeeee....znajde cieeeee i znowu pokocham:diabloti::loveu: Quote
Selket Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 WItanko :loveu: Tak przyszłam jedną nóżką sprawdzić czy już nie ma tych strasznych żelków, ale chyba jeszcze są...to przyjdę później....... ;) Quote
e.v.a Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 czesc jabłeczniku :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
apple Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]...to pomówienia......wcale nie jestem zła .................................:evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]nie ty głoopolku:loveu:[/FONT] [quote name='agbar']znajde cieeeeee....znajde cieeeee i znowu pokocham:diabloti::loveu:[FONT=Century Gothic]Mnie? jak fajnie to szukaj..........licz do 10 ja sie schowam:diabloti::eviltong:[/FONT] [quote name='Selket']WItanko :loveu: Tak przyszłam jedną nóżką sprawdzić czy już nie ma tych strasznych żelków, ale chyba jeszcze są...to przyjdę później....... ;)[FONT=Century Gothic]Nic się nie bojaj ja cie obronię:evil_lol:[/FONT] [quote name='evaxon']czesc jabłeczniku :multi::multi::multi::multi::multi::multi:[FONT=Century Gothic]czeeee skarbonko:loveu:[/FONT] [quote name='zuzolandia']hello hello ;-) lubiaca brutal lajf ;-)[FONT=Century Gothic]Że niby jo czy pomyliłas blogasy:roll:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 nie pomyliłam hihihihih chcesz byc rozerywano hihihih to napewno wpływ zelkowych trutni hihihihihihihihihihihihi Quote
apple Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='zuzolandia']nie pomyliłam hihihihih chcesz byc rozerywano hihihih to napewno wpływ zelkowych trutni hihihihihihihihihihihihi[FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......no soooooo nie kumam dzisiaj......a od żelkófff to się prosze odstosunkować:diabloti:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......no soooooo nie kumam dzisiaj......a od żelkófff to się prosze odstosunkować:diabloti:[/FONT] to sie fachowo mówi .....TRZY MURZYNSKIE W BOK ........:diabloti::diabloti: mom ciem uczyc moja zełowkowa sadomasochistko :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='zuzolandia']to sie fachowo mówi .....TRZY MURZYNSKIE W BOK ........:diabloti::diabloti: mom ciem uczyc moja zełowkowa sadomasochistko :evil_lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic]tak tak poprosze może się czegos jeszcze naucze.......jak to szło.....[/FONT] [FONT=Century Gothic]TRZY MURZYNSKIE W BOK ........:diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Cze styrana żtżyciem, sklerotyczna, z maską na cycusiu kobieto ;-) Quote
apple Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cze styrana żtżyciem, sklerotyczna, z maską na cycusiu kobieto ;-) [FONT=Century Gothic]Ktos mnie wyzwał :grins:[/FONT] Quote
Selket Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jest później, przyszłam..ale teraz jakoś znouw burzliwo..jakiś niebezpieczny ten wątek :evil_lol: Jabłuszko broń mnie dzielnie!!!! Quote
Iza i Avanti Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ktos mnie wyzwał :grins:[/FONT] No jak to ktoś! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :loveu: Quote
apple Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Selket']Jest później, przyszłam..ale teraz jakoś znouw burzliwo..jakiś niebezpieczny ten wątek :evil_lol: Jabłuszko broń mnie dzielnie!!!!Oj jaka ty bojaźliwa:loveu: [quote name='Iza i Avanti']No jak to ktoś! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :loveu:muuuuaaaaaaa:loveu: Quote
Selket Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Wcale nie bojaźliwa, tylko chciałam, żebyś mnie broniła i żebyś się poczuła dzielna i odważna..ALe jak nie to nie :obrazic: :obrazic: Quote
Recommended Posts