Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agbar']:niewiem:........dlatego pytam:eviltong:[FONT=Century Gothic]I tak nie wierzę w tę twoją udawana skromność :diabloti: juz na pewno sobie skopiowałaś te Gummibeary[/FONT]:razz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]I tak nie wierzę w tę twoją udawana skromność :diabloti: juz na pewno sobie skopiowałaś te Gummibeary[/FONT]:razz:

[FONT=Arial]ja se skopiowałam :oops::oops:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:ja napewno nie :eviltong::eviltong:[/FONT][FONT=Century Gothic]wiedziałam ze ktoś mnie poprze :evil_lol:[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja se skopiowałam :oops::oops:[/FONT] [FONT=Century Gothic]łosszzzz ty.........[/FONT]:diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]I tak nie wierzę w tę twoją udawana skromność :diabloti: juz na pewno sobie skopiowałaś te Gummibeary[/FONT]:razz:

:obrazic:...ja moge skopiowac o berecik jak wstawisz:diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:ja napewno nie :eviltong::eviltong:[/FONT]
i ty przeciwko mnie....:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']:obrazic:...ja moge skopiowac o berecik jak wstawisz:diabloti:

[FONT=Century Gothic]Nie ma berecikóf:cool1: Musza byc zelki:diabloti:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:dasz se na tapetke :evil_lol:[/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabcokowa!

Całuski dla Alutki :-)[FONT=Century Gothic]Czesc Izunia:loveu: Całuje Alunie od ciebie:loveu:No ale dzisiaj z wami nie posiedze Ala jest dzisiaj zła... to lece...wpadne na spokojnie jak bede w pracy....Buziole:loveu:[/FONT]

Posted

WItanko :loveu:
Tak przyszłam jedną nóżką sprawdzić czy już nie ma tych strasznych żelków, ale chyba jeszcze są...to przyjdę później....... ;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]...to pomówienia......wcale nie jestem zła .................................:evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]nie ty głoopolku:loveu:[/FONT]
[quote name='agbar']znajde cieeeeee....znajde cieeeee i znowu pokocham:diabloti::loveu:[FONT=Century Gothic]Mnie? jak fajnie to szukaj..........licz do 10 ja sie schowam:diabloti::eviltong:[/FONT]

[quote name='Selket']WItanko :loveu:
Tak przyszłam jedną nóżką sprawdzić czy już nie ma tych strasznych żelków, ale chyba jeszcze są...to przyjdę później....... ;)[FONT=Century Gothic]Nic się nie bojaj ja cie obronię:evil_lol:[/FONT]

[quote name='evaxon']czesc jabłeczniku :multi::multi::multi::multi::multi::multi:[FONT=Century Gothic]czeeee skarbonko:loveu:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']hello hello ;-) lubiaca brutal lajf ;-)[FONT=Century Gothic]Że niby jo czy pomyliłas blogasy:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']nie pomyliłam hihihihih chcesz byc rozerywano hihihih to napewno wpływ zelkowych trutni hihihihihihihihihihihihi[FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......no soooooo nie kumam dzisiaj......a od żelkófff to się prosze odstosunkować:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......no soooooo nie kumam dzisiaj......a od żelkófff to się prosze odstosunkować:diabloti:[/FONT]

to sie fachowo mówi .....TRZY MURZYNSKIE W BOK ........:diabloti::diabloti:
mom ciem uczyc moja zełowkowa sadomasochistko :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']to sie fachowo mówi .....TRZY MURZYNSKIE W BOK ........:diabloti::diabloti:
mom ciem uczyc moja zełowkowa sadomasochistko :evil_lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic]tak tak poprosze może się czegos jeszcze naucze.......jak to szło.....[/FONT]
[FONT=Century Gothic]TRZY MURZYNSKIE W BOK ........:diabloti::diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cze styrana żtżyciem, sklerotyczna, z maską na cycusiu kobieto ;-)
[FONT=Century Gothic]Ktos mnie wyzwał :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Jest później, przyszłam..ale teraz jakoś znouw burzliwo..jakiś niebezpieczny ten wątek :evil_lol:
Jabłuszko broń mnie dzielnie!!!!Oj jaka ty bojaźliwa:loveu:

[quote name='Iza i Avanti']No jak to ktoś!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :loveu:muuuuaaaaaaa:loveu: