Alicja Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :multi:[FONT=Arial]:multi:Żonkilka napisałaś 4000 post u Dżapuszka :multi: Doberek ...dawa cmoka jak tam Alusia [/FONT] Quote
apple Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti']cześć :-( Ponownie... Znów mnie nie dostrzegasz :-( Idem....[FONT=Century Gothic]Jessssooooo nie mozliwe dałam ci ignora.......łoooo matko błagam o wybaczenie :modla::modla::modla: No nie fochaj już:loveu:[/FONT] [quote name='evaxon']hej hejjjj:multi: przyszłam sie napic za 400 stronke:multi: :knajpa:[FONT=Century Gothic]Hej - do dna Ewunia :razz:[/FONT] [quote name='Medorowa']Doberek - i ja se chlusne:knajpa: [FONT=Century Gothic]No paczaj ta wie kiedy przyjść:diabloti:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] ups wydało się że mam podgląd [/FONT][FONT=Century Gothic]Ty wielki mały bracie:evil_lol:[/FONT] [quote name='Izabela124.']Witanko Gratuluje pieknie 400stronki[FONT=Century Gothic]Dziękujemy Izuś [/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]u mnie 100strona :) bajera :loveu: Berek! :) :loveu: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: [/FONT][FONT=Century Gothic]Berek sisko w podskokach:loveu:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi:Żonkilka napisałaś 4000 post u Dżapuszka :multi: Doberek ...dawa cmoka jak tam Alusia [/FONT][FONT=Century Gothic]Czeeee [/FONT][FONT=Century Gothic] No jak Alusia....musi być weosło....skończyły się problemy z brzuszkiem to mamy inny problem....mała dzisiaj wstała z kaszelkiem i katarem...normalnie kap kap z noska:shake: ehhhhh a jeszcze wczoraj miała przygode. Była po południu na służbie u dziadków i babcia połozyła ja spać i mala sie przebudziła i spadła z wersalki:roll: Masakra! Ale na szczęscie nic jej się nie stało........bo to taka kaskaderka jest ;)[/FONT] Quote
BeaC Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 jestem nareszcie jestem tu wpisałam się zamiast do Ciebie to do kwiatkowej:cool1: witaj jabłko..........przeczytałam O Ali brzusiu, nosku i spadku:cool1: reszte nie czytałam acha.......TY:crazyeye::crazyeye::crazyeye: widziałam CHODZĄCEGO Krosia w dodatku z patykiem w ustach:diabloti: jejku aleś mnie szokła do tej pory nie moge ochłonąć a ja mysłalam, że on tylko na wersalce leżeć umie:diabloti::diabloti::diabloti: wredota ze mnie:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='BeaC']jestem nareszcie jestem tu wpisałam się zamiast do Ciebie to do kwiatkowej:cool1: witaj jabłko..........przeczytałam O Ali brzusiu, nosku i spadku:cool1: reszte nie czytałam acha.......TY:crazyeye::crazyeye::crazyeye: widziałam CHODZĄCEGO Krosia w dodatku z patykiem w ustach:diabloti: jejku aleś mnie szokła do tej pory nie moge ochłonąć a ja mysłalam, że on tylko na wersalce leżeć umie:diabloti::diabloti::diabloti: wredota ze mnie:diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Century Gothic]Wredoto ty wredna:loveu: ja cię jeszcze zaskocze co mój Krosio potrafi.....czekaj :razz:[/FONT] Quote
BeaC Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Wredoto ty wredna:loveu: ja cię jeszcze zaskocze co mój Krosio potrafi.....czekaj :razz:[/FONT] poka co:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [FONT=Century Gothic]TADAM! UWAGA DAJE FOTY:diabloti: MÓJ DYNAMICZNY PIES:loveu: I chudy jak z obozu :cool1::roll: Szajba :evil_lol: Szajba c.d.:razz: Przerwa na piciu:loveu: :eviltong: Po napojeniu szajby ciag dalszy:evil_lol: Emocje opadły:roll: DOŚĆ:diabloti: [/FONT] Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:foty :multi::multi::multi: a wiesz czo ....to ten brzuś mógł być zwiastunem przeziębienia :razz::razz:to ja mama 18 latka Ci mówie :cool1:[/FONT] Quote
WinterGirl Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]trafiliśmy na foty :loveu: ale uśmiechnięta morduchna ... Dzień Dobry[/FONT][/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Cześć Jabcokowa! Dobrze, że Alusię brzusio nie boli... Źle, że jej z noska kapie... Odciągaj katarek, żeby na oskrzela nie poszło... Bidulka :-( Widziałam zdjęcia Krosia :-) Quote
apple Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:foty :multi::multi::multi: [FONT=Century Gothic]No co takie oczy?:roll:[/FONT] a wiesz czo ....to ten brzuś mógł być zwiastunem przeziębienia :razz::razz:to ja mama 18 latka Ci mówie :cool1:[/FONT][FONT=Century Gothic]No tez tak sobie dzisiaj pomyslałam.....ehhhh.....a jak myslisz iść do lekarza czy poleczyć w domu na razie....w sumie mam leki te co brała ostatnio jak miała przeziębienie:roll:[/FONT] [quote name='bGirl'][FONT=Comic Sans MS]trafiliśmy na foty :loveu: ale uśmiechnięta morduchna ... Dzień Dobry[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dzień Dober......tak są foty....raczcie sie:evil_lol:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabcokowa! [FONT=Century Gothic]cze Izunia:loveu:[/FONT] Dobrze, że Alusię brzusio nie boli... [FONT=Century Gothic]No ja tez się ciesze:multi:[/FONT] Źle, że jej z noska kapie... Odciągaj katarek, żeby na oskrzela nie poszło... Bidulka :-( [FONT=Century Gothic]odciągam, odciągam ale co przy tym wrzasku :shake:[/FONT] Widziałam zdjęcia Krosia :-)[FONT=Century Gothic]No mam nadzieje ja u ciebie tez widziałam cliczne foty a więc masz odpuszczone:loveu:[/FONT] Quote
WinterGirl Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Dzień Dober......tak są foty....raczcie sie:evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]łoglądamy w zdłurz i w szerz :diabloti: [/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jabcokowa! Ja bym Alusię starała się podleczyć sama, ew. jak za dwa dni nie minie, albo będzie gorączka to do lekarza.... Ja tak ostatnio z Zuzą zrobiłam. Quote
apple Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='bGirl'] [FONT=Comic Sans MS]łoglądamy w zdłurz i w szerz :diabloti: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Cieszkam:loveu:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! Ja bym Alusię starała się podleczyć sama, ew. jak za dwa dni nie minie, albo będzie gorączka to do lekarza.... Ja tak ostatnio z Zuzą zrobiłam.[FONT=Century Gothic]No tak też myślałam....dałam jej już eurespal i clemastin i kropelki do noska.....temperatury nie ma więc to może nic takiego:roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Arial]Poczekaj z lekarzem , bo najpewniej te zmiany pogody tak działają na nią .Możesz dodatkowo smarować piersiątka jakąś maścią żeby sie jej lepiej oddychalo .[/FONT] Quote
apple Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Poczekaj z lekarzem , bo najpewniej te zmiany pogody tak działają na nią .Możesz dodatkowo smarować piersiątka jakąś maścią żeby sie jej lepiej oddychalo .[/FONT][FONT=Century Gothic]Wiesz też mysle ze to przez to że rano goraco wiczorem zimno:shake: kropię ją Olbaskiem ale ona nie ma zatkanego noska tylko jej cieknie:roll:[/FONT] Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 witamy :razz: wszystkie foteczki piekniaste :loveu: Quote
sota36 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Do Alusi... przeczytaj Jej Mamciu liscik.. Alusiu nasza! Nie smutkaj Mamuni, nie smarkaj, Kochanie nasze! Jestes cudniasta dziewczynka i nie pora na chorowanie!!Oj - nie pora, Sloneczko Ty nasze Dogomaniackie! Wybij z glowy te chorobska, nie martw nas - Zabko! Alusiu - jestes silna dziewczyka! I pamietaj, ze jak kiedys ( obyjak najpredzej!) przyjedziesz do Chorzowa - to masz bardzo odpowiedzialne i wazne zadanie - pobawic sie z moim Guciem, ktory teraz przesyla Ci soczystego psiego buziaka! Alusiu - to dla Ciebie, bys nie smarkala, bys nie kaszlala i zebys byla zdrowa! Masz wesola minke mojego Gucia:) Buziaczki dla Ciebie - Ciocia Jola Quote
apple Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='gops']witamy :razz: wszystkie foteczki piekniaste :loveu:[FONT=Century Gothic]dziekujemy bardzo za komplemenciki...alez mnie rozpieczacie:loveu:[/FONT] [quote name='sota36']Do Alusi... przeczytaj Jej Mamciu liscik.. Alusiu nasza! Nie smutkaj Mamuni, nie smarkaj, Kochanie nasze! Jestes cudniasta dziewczynka i nie pora na chorowanie!!Oj - nie pora, Sloneczko Ty nasze Dogomaniackie! Wybij z glowy te chorobska, nie martw nas - Zabko! Alusiu - jestes silna dziewczyka! I pamietaj, ze jak kiedys ( obyjak najpredzej!) przyjedziesz do Chorzowa - to masz bardzo odpowiedzialne i wazne zadanie - pobawic sie z moim Guciem, ktory teraz przesyla Ci soczystego psiego buziaka! Alusiu - to dla Ciebie, bys nie smarkala, bys nie kaszlala i zebys byla zdrowa! Masz wesola minke mojego Gucia:) Buziaczki dla Ciebie - Ciocia Jola [FONT=Century Gothic]Ciociu Sociu:loveu: przeczytane mala obiecała poprawę swoim słodkim usmieszkiem:loveu:.....Gucia na ekranie dźgnęła palcem w oko :roll: więc sie zastanówcie czy wy nas chcecie na zywo w tym Chorzowie.......wiesz u Gutka jest co ciagnąć:evil_lol:;)[/FONT] Quote
sota36 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Sloneczko Tymoje - no jasne!!! Gutek sobie poradzi i Cie nie zje!!!! Quote
apple Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='sota36']Sloneczko Tymoje - no jasne!!! Gutek sobie poradzi i Cie nie zje!!!![FONT=Century Gothic]No to jak tak to nie ma sprawy......usz się zbieramy:lol:[/FONT] Quote
apple Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='drzalka']A witanko, a Kronosa fotki gdzie ?:mad::lol:[FONT=Century Gothic]A kuknij na dzisiaj rano:razz: tam są ze dwie stronki wczesniej tylko mi te gaduły zagadały:evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 yyyyyyy i tylko 3 foty??:razz::razz::razz::razz::razz::roll: Quote
apple Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='evaxon']yyyyyyy i tylko 3 foty??:razz::razz::razz::razz::razz::roll:[FONT=Century Gothic]Jakie trzy:crazyeye: siedem ich było:mad:[/FONT] Quote
credita Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 no ,ale się jej uczepiły no :shake: foteczki super :p Quote
Recommended Posts