Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']cześć :-(

Ponownie...

Znów mnie nie dostrzegasz :-(

Idem....[FONT=Century Gothic]Jessssooooo nie mozliwe dałam ci ignora.......łoooo matko błagam o wybaczenie :modla::modla::modla:

No nie fochaj już:loveu:
[/FONT]

[quote name='evaxon']hej hejjjj:multi:

przyszłam sie napic za 400 stronke:multi:

:knajpa:[FONT=Century Gothic]Hej - do dna Ewunia :razz:[/FONT]

[quote name='Medorowa']Doberek - i ja se chlusne:knajpa:
[FONT=Century Gothic]No paczaj ta wie kiedy przyjść:diabloti:[/FONT]
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
ups wydało się że mam podgląd
[/FONT][FONT=Century Gothic]Ty wielki mały bracie:evil_lol:[/FONT]

[quote name='Izabela124.']Witanko
Gratuluje pieknie 400stronki[FONT=Century Gothic]Dziękujemy Izuś
[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]u mnie 100strona

:) bajera :loveu:

Berek! :) :loveu:
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Berek sisko w podskokach:loveu:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi:Żonkilka napisałaś 4000 post u Dżapuszka :multi:

Doberek ...dawa cmoka

jak tam Alusia
[/FONT][FONT=Century Gothic]Czeeee [/FONT][FONT=Century Gothic] No jak Alusia....musi być weosło....skończyły się problemy z brzuszkiem to mamy inny problem....mała dzisiaj wstała z kaszelkiem i katarem...normalnie kap kap z noska:shake: ehhhhh a jeszcze wczoraj miała przygode. Była po południu na służbie u dziadków i babcia połozyła ja spać i mala sie przebudziła i spadła z wersalki:roll: Masakra! Ale na szczęscie nic jej się nie stało........bo to taka kaskaderka jest ;)[/FONT]

Posted

jestem
nareszcie jestem tu

wpisałam się zamiast do Ciebie to do kwiatkowej:cool1:

witaj jabłko..........przeczytałam O Ali brzusiu, nosku i spadku:cool1:

reszte nie czytałam

acha.......TY:crazyeye::crazyeye::crazyeye: widziałam CHODZĄCEGO Krosia w dodatku z patykiem w ustach:diabloti:

jejku aleś mnie szokła do tej pory nie moge ochłonąć

a ja mysłalam, że on tylko na wersalce leżeć umie:diabloti::diabloti::diabloti:

wredota ze mnie:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']jestem
nareszcie jestem tu

wpisałam się zamiast do Ciebie to do kwiatkowej:cool1:

witaj jabłko..........przeczytałam O Ali brzusiu, nosku i spadku:cool1:

reszte nie czytałam

acha.......TY:crazyeye::crazyeye::crazyeye: widziałam CHODZĄCEGO Krosia w dodatku z patykiem w ustach:diabloti:

jejku aleś mnie szokła do tej pory nie moge ochłonąć

a ja mysłalam, że on tylko na wersalce leżeć umie:diabloti::diabloti::diabloti:

wredota ze mnie:diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Century Gothic]Wredoto ty wredna:loveu: ja cię jeszcze zaskocze co mój Krosio potrafi.....czekaj :razz:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Wredoto ty wredna:loveu: ja cię jeszcze zaskocze co mój Krosio potrafi.....czekaj :razz:[/FONT]

poka co:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[FONT=Century Gothic]TADAM! UWAGA DAJE FOTY:diabloti:

MÓJ DYNAMICZNY PIES:loveu:
I chudy jak z obozu :cool1::roll:

Szajba :evil_lol:

Szajba c.d.:razz:

Przerwa na piciu:loveu:

:eviltong:

Po napojeniu szajby ciag dalszy:evil_lol:

Emocje opadły:roll:

DOŚĆ:diabloti:

[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:foty :multi::multi::multi:

a wiesz czo ....to ten brzuś mógł być zwiastunem przeziębienia :razz::razz:to ja mama 18 latka Ci mówie :cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:foty :multi::multi::multi:

[FONT=Century Gothic]No co takie oczy?:roll:[/FONT]

a wiesz czo ....to ten brzuś mógł być zwiastunem przeziębienia :razz::razz:to ja mama 18 latka Ci mówie :cool1:
[/FONT][FONT=Century Gothic]No tez tak sobie dzisiaj pomyslałam.....ehhhh.....a jak myslisz iść do lekarza czy poleczyć w domu na razie....w sumie mam leki te co brała ostatnio jak miała przeziębienie:roll:[/FONT]

[quote name='bGirl']

[FONT=Comic Sans MS]trafiliśmy na foty :loveu:
ale uśmiechnięta morduchna

...
Dzień Dobry[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Dzień Dober......tak są foty....raczcie sie:evil_lol:[/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabcokowa!

[FONT=Century Gothic]cze Izunia:loveu:[/FONT]

Dobrze, że Alusię brzusio nie boli...

[FONT=Century Gothic]No ja tez się ciesze:multi:[/FONT]

Źle, że jej z noska kapie... Odciągaj katarek, żeby na oskrzela nie poszło... Bidulka :-(

[FONT=Century Gothic]odciągam, odciągam ale co przy tym wrzasku :shake:[/FONT]

Widziałam zdjęcia Krosia :-)[FONT=Century Gothic]No mam nadzieje ja u ciebie tez widziałam cliczne foty a więc masz odpuszczone:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='bGirl']

[FONT=Comic Sans MS]łoglądamy w zdłurz i w szerz :diabloti:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Cieszkam:loveu:[/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! Ja bym Alusię starała się podleczyć sama, ew. jak za dwa dni nie minie, albo będzie gorączka to do lekarza.... Ja tak ostatnio z Zuzą zrobiłam.[FONT=Century Gothic]No tak też myślałam....dałam jej już eurespal i clemastin i kropelki do noska.....temperatury nie ma więc to może nic takiego:roll:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Poczekaj z lekarzem , bo najpewniej te zmiany pogody tak działają na nią .Możesz dodatkowo smarować piersiątka jakąś maścią żeby sie jej lepiej oddychalo .[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Poczekaj z lekarzem , bo najpewniej te zmiany pogody tak działają na nią .Możesz dodatkowo smarować piersiątka jakąś maścią żeby sie jej lepiej oddychalo .[/FONT][FONT=Century Gothic]Wiesz też mysle ze to przez to że rano goraco wiczorem zimno:shake: kropię ją Olbaskiem ale ona nie ma zatkanego noska tylko jej cieknie:roll:[/FONT]

Posted

Do Alusi... przeczytaj Jej Mamciu liscik..
Alusiu nasza! Nie smutkaj Mamuni, nie smarkaj, Kochanie nasze! Jestes cudniasta dziewczynka i nie pora na chorowanie!!Oj - nie pora, Sloneczko Ty nasze Dogomaniackie! Wybij z glowy te chorobska, nie martw nas - Zabko! Alusiu - jestes silna dziewczyka! I pamietaj, ze jak kiedys ( obyjak najpredzej!) przyjedziesz do Chorzowa - to masz bardzo odpowiedzialne i wazne zadanie - pobawic sie z moim Guciem, ktory teraz przesyla Ci soczystego psiego buziaka! Alusiu - to dla Ciebie, bys nie smarkala, bys nie kaszlala i zebys byla zdrowa! Masz wesola minke mojego Gucia:)
Buziaczki dla Ciebie - Ciocia Jola

Posted

[quote name='gops']witamy :razz: wszystkie foteczki piekniaste :loveu:[FONT=Century Gothic]dziekujemy bardzo za komplemenciki...alez mnie rozpieczacie:loveu:[/FONT]

[quote name='sota36']Do Alusi... przeczytaj Jej Mamciu liscik..
Alusiu nasza! Nie smutkaj Mamuni, nie smarkaj, Kochanie nasze! Jestes cudniasta dziewczynka i nie pora na chorowanie!!Oj - nie pora, Sloneczko Ty nasze Dogomaniackie! Wybij z glowy te chorobska, nie martw nas - Zabko! Alusiu - jestes silna dziewczyka! I pamietaj, ze jak kiedys ( obyjak najpredzej!) przyjedziesz do Chorzowa - to masz bardzo odpowiedzialne i wazne zadanie - pobawic sie z moim Guciem, ktory teraz przesyla Ci soczystego psiego buziaka! Alusiu - to dla Ciebie, bys nie smarkala, bys nie kaszlala i zebys byla zdrowa! Masz wesola minke mojego Gucia:)
Buziaczki dla Ciebie - Ciocia Jola
[FONT=Century Gothic]Ciociu Sociu:loveu: przeczytane mala obiecała poprawę swoim słodkim usmieszkiem:loveu:.....Gucia na ekranie dźgnęła palcem w oko :roll: więc sie zastanówcie czy wy nas chcecie na zywo w tym Chorzowie.......wiesz u Gutka jest co ciagnąć:evil_lol:;)[/FONT]

Posted

[quote name='sota36']Sloneczko Tymoje - no jasne!!! Gutek sobie poradzi i Cie nie zje!!!![FONT=Century Gothic]No to jak tak to nie ma sprawy......usz się zbieramy:lol:[/FONT]

Posted

[quote name='drzalka']A witanko, a Kronosa fotki gdzie ?:mad::lol:[FONT=Century Gothic]A kuknij na dzisiaj rano:razz: tam są ze dwie stronki wczesniej tylko mi te gaduły zagadały:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']yyyyyyy i tylko 3 foty??:razz::razz::razz::razz::razz::roll:[FONT=Century Gothic]Jakie trzy:crazyeye: siedem ich było:mad:[/FONT]