e.v.a Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 ale ci dziecinka rosnie ...duza panna uz z niej doberek Quote
jonQuilla Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 cześć Siska :multi::multi::loveu: co taki spokój dzisiaj? hmm :roll::roll: to ja chociaż sobie poskaczę ... :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
apple Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Izabela124. napisał(a):Hej Kiedy beda nowe fotki? :PJakie fotki?:roll: jonQuilla napisał(a):cześć Siska :loveu: co taki spokój dzisiaj? hmm :roll: to ja chociaż sobie poskaczę ... :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Co mnie tupasz w moim blogasie :razz: evaxon napisał(a):ale ci dziecinka rosnie ...duza panna uz z niej doberekPrawda? Rośnie jak na drożdżach! Czee Effcia:loveu: Alicja napisał(a)::loveu:Księciunio http://img291.imageshack.us/img291/4851/tnobraz097ao7.jpg No ba!:evil_lol: jonQuilla napisał(a):ale Księżniczka ma ekstra pojazd aż zazdroszczę...ale niestety nigdy na takowy licencji nie dostanę Na to trzeba mieć specjalne pozwolenie:eviltong: a Księciunio jak zwykle śpi A co on innego może robić:razz: cieszę się że mnie nie dotyczy ten kij ale jednak oprę go tutaj o biureczko i niechaj tam leży :) Taaak na zaś:cool3: Martinee napisał(a):jakie fajne zdjeciaAleż ja wiem...ja zawsze mam fajne foty :diabloti: Helga&Ares napisał(a):http://img186.imageshack.us/img186/3959/tnobraz090nc7.jpg a czemu ona ma taki brazowy nosiu :evil_lol:Bo sobie przypiekł na grzejniku gazowym:evil_lol: Medorowa napisał(a):Ha ha ale trafiłam;):loveu:Jak zwykle w świetnym momencie:loveu: Izabela124. napisał(a):Witanko Ale nagadalyscie, asz wy Ale fajna dzidzie widzilam i psa spiacego Cieszkam niezmiernie.....ale to nie MY to One:evil_lol: Fuga*** napisał(a):Księżniczka rozkoszna, a śpiący królewicz do tego - raj na ziemi :-) cze, kochana CZe Fusieńko....ja w ogóle mam jak w raju:eviltong: tygra napisał(a):superaśna fota http://img291.imageshack.us/img291/4851/tnobraz097ao7.jpg ale ma super pojazd :) http://img329.imageshack.us/img329/9175/tnobraz096dv6.jpg Chciała bys takie co?:razz::eviltong: sota36 napisał(a):Spiacy w pryku boxio to rozumie, zajefajny pojazd - tyz kumom! Ale ten fryz!!!!! Fryz Ksiezniczki - to to juz odjazd!!!! No soooo:mad:....nowa moda.....to jest fryz pod tytułem "gdzie się dźwignie tam zostanie":evil_lol: Dziouszki moje drogie ja dzisiaj tylko odpisuje szybciuchno na posty...nie mam czasu zajrzeć do każdej z was z osobna więc łączne całusy dla wszystkich zostawiam TUTAJ :loveu: Quote
apple Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 jonQuilla napisał(a):tupię bo lubię :) :evil_lol: Ja leje kijem po doopie bo lubiem :diabloti: Quote
jonQuilla Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 apple napisał(a):Ja leje kijem po doopie bo lubiem :diabloti: to ja mam kijka przy biurku :) :evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 witaj Jabłkowita i co tam u tła???:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 jonQuilla napisał(a):to ja mam kijka przy biurku :) :evil_lol::evil_lol: No strach się bać normalnie :evil_lol: BeaC napisał(a):witaj Jabłkowita i co tam u tła???:diabloti::diabloti::diabloti: U mła.....hmmmmm.......depreche miałam ale już lepiej....wyżyłam się trochę i już jakoś tak inaczej :diabloti: Quote
jonQuilla Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 apple napisał(a):No strach się bać normalnie :evil_lol: baaa <delikatna> :evil_lol: cześć Siska :loveu: :multi::multi: Quote
Iza i Avanti Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Siem witam! :-) Widziałam śliczną córcię! :-) No i nie mniej ślicznego bąkersika! :-) Quote
apple Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 jonQuilla napisał(a):baaa <delikatna> :evil_lol: cześć Siska :loveu: :multi::multi: czeee smarkatko :loveu: Quote
teqquila Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Siemacha ma Dzapkowa :diabloti: spiacy pies dobry pies :evil_lol::evil_lol: ale Mała juz urosła :cool3: Quote
apple Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Siem witam! :-) Widziałam śliczną córcię! :-) No i nie mniej ślicznego bąkersika! :-)Się ściskam z Tobą...cieszkam ze widziałaś:loveu: Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 :multi::multi::multi:Bereczek ....wejszłam tak na szybciorka do Ciebie :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 teqquila napisał(a):Siemacha ma Dzapkowa :diabloti: spiacy pies dobry pies :evil_lol::evil_lol: ale Mała juz urosła :cool3:Ależ......co racja to raca.......Ale duża panna...prawda?:razz::lol: Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:Bereczek ....wejszłam tak na szybciorka do Ciebie :loveu::loveu::loveu:Wiem kochana że dzisiaj macie big day....jestem z wami myślami......jak tylko coś już bedzie wiadmo dajcie sygnałka.......ja bede w pracy monitorować :lol: Quote
Fuga*** Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Kochana, na deprechę zjedz sobie dużo magnezu, co mieszka w czekuladzie, albo od razu jak ja wczoraj - słoiczek nutelli... :-) niech Wam słoneczko świeci, Jabłuszka :-) Quote
Helga&Ares Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 tralalala tanecznym krokiem wkraczam do tfego ogródka:multi: Quote
apple Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Fuga*** napisał(a):Kochana, na deprechę zjedz sobie dużo magnezu, co mieszka w czekuladzie, albo od razu jak ja wczoraj - słoiczek nutelli... :-) niech Wam słoneczko świeci, Jabłuszka :-) no so ty chcesz żebym w resztke moich ubrań sprzed ciąży nie wlazla...no so ty........musiala bym chyba kupić sobie nowe o rozmiar większe po takim słoiczku nutelli...nie mówiąc już o tym ze na nastepny dzień z kibelka bym chyba nie wylazła:eviltong: Helga&Ares napisał(a):tralalala tanecznym krokiem wkraczam do tfego ogródka:multi:Ale mnie ktoś tutaj fałszuje.....uchhhhhh.....;) bGirl napisał(a):Jabłuszkowe dzień dobry Dobry Den bGirlko:loveu: Quote
Izabela124. Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Witanko kochanie:cool3::loveu: Powiedz no czemu masz taki nik:razz: Quote
jonQuilla Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 przyszłam życzyć dobrej nocy :loveu::loveu: Quote
apple Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko kochanie:cool3::loveu: Powiedz no czemu masz taki nik:razz: No jak powiem to nie bedzie zabawy.......próbuj dalej :razz: jonQuilla napisał(a):przyszłam życzyć dobrej nocy :loveu::loveu:No i była dobra...dzięki sisko :loveu: A teraz was zaskocze:razz::diabloti:!!!!! Quote
agbar Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 szybko ci mowie dzien dobry moja koffana Jabkowa:loveu: czym bedziesz zaskakiwac:razz: Quote
Recommended Posts