clockwork Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='apple'] Hihihihihihihihihihihihihihihih :megagrin::megagrin::megagrin: No ja mysle że taka okrutnica to ty nie jesteś ;):diabloti: JEST :grins: ;) Quote
Iza i Avanti Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Cze Jabłuszkowa! Ty tyle nie pracuj :shake: Praca szkodzi :evil_lol: Cho do nas!!! Quote
Alicja Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='clockwork']JEST :grins: ;) :eviltong: :eviltong: :eviltong: znasz to z autopsji :grins: ;) :loveu: cze Dżapuszko :loveu::loveu::loveu:........a tak wogóle czy to TY załatwiłas te przerwe na dogo :hmmmm: Quote
teqquila Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Siema DZapuszkowa rybo :diabloti: :diabloti: Quote
BeaC Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 i jak pięknie jak pracujesz a w dodatku wyłącza dogo mmmmmmmmmmmmm ile wolnego czasu nie muszę sto tysięcy albo wiecej kartek przewracać:eviltong::eviltong::eviltong: witaj piękna:loveu: Quote
zuzolandia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Doberek pracusiu juz week!!!!!!!!!!! cieszkasz sie???? Quote
tygra Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Jabluszkowa co chodzisz po dogo a do siebie nie zaglądasz? Dzień Doberek :) Quote
apple Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć Piękna dzisiaj o 6:30 się przewracałam na drugi boczek także widzę że otwarcie mnie ominęło ;) ale nic straconego Czeee sisko ale ci się uzębienie błyska :evil_lol: [quote name='clockwork']JEST :grins: No so ty serio?:razz: [quote name='Iza i Avanti']Cze Jabłuszkowa! Ty tyle nie pracuj :shake: Praca szkodzi :evil_lol: Cho do nas!!!Chciała bym ......ale nie moge :placz: Ale już nie długo już widze koniec tunelu!!!!! [quote name='Alicja'] cze Dżapuszko :loveu:........a tak wogóle czy to TY załatwiłas te przerwe na dogo :hmmmm: Hmmmmmmm:razz::diabloti: [quote name='teqquila']Siema DZapuszkowa rybo Siema rozchlapywaczko [quote name='BeaC']i jak pięknie jak pracujesz a w dodatku wyłącza dogo mmmmmmmmmmmmm ile wolnego czasu nie muszę sto tysięcy albo wiecej kartek przewracać:eviltong: witaj piękna:loveu:Ty się tak nie ciesz juz nie długo :diabloti: Juz ja zadbam o twój wolny czas:cool3: Witaj Beatko :loveu: [quote name='Izabela124.']Witanko ma jabluskzozauroWitaj Izuś [quote name='zuzolandia']Doberek pracusiu juz week!!!!!!!!!!! cieszkasz sie????Dzisiaj się cieszkam:multi: bo wczoraj do 19.30 jeszcze pracowałam:placz: Witaj Zuzolko:loveu: [quote name='Evra']Witanko ! :loveu:Witaj Evra:loveu: [quote name='tygra']cześć Jabłuszkowa :)Tygrysko witam cię również:loveu: [quote name='tygra']Jabluszkowa co chodzisz po dogo a do siebie nie zaglądasz? Dzień Doberek :)Doberek!:loveu: Jak nie zagladam jak zagladam :roll: Quote
apple Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='bGirl']Witamy, Witamy... No co tak skromnie a gdzie owacje na stojaco, kwiaty i inne bajery :razz:;) Quote
WinterGirl Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='apple']No co tak skromnie a gdzie owacje na stojaco, kwiaty i inne bajery :razz:;) mamy tylko duży zapas kawy :diabloti: trzeba się dobudzić z klasą Quote
apple Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='bGirl'] mamy tylko duży zapas kawy :diabloti: trzeba się dobudzić z klasą hmmmmm no cóz niech i ta kawa bedzie......to ide do was prosze mnie tam duuuży kubek przygotować :cool3: Quote
WinterGirl Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='apple']hmmmmm no cóz niech i ta kawa bedzie......to ide do was prosze mnie tam duuuży kubek przygotować :cool3: już, już gorący napój jest.... Quote
apple Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='bGirl'] już, już gorący napój jest.... To ide :scared: Quote
tygra Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 a ja jak już dotarłaś o świeże foty proszę chętnie psiulka oblukam i dzidzie :P Quote
apple Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='tygra']a ja jak już dotarłaś o świeże foty proszę chętnie psiulka oblukam i dzidzie :P:roll::roll::roll::roll: jeszcze nie naładowałam bateriófff :roll::oops: Ale może znajde jakieś starsze :roll: Quote
apple Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Nie wiem czy już były ale dam...najwyżej się powtórzą :oops: Takie sobie spacerkowe :lol: Quote
apple Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='tygra']jaki ryłek uśmiechnięty na ostatniej fotce :)Nooo głupawki dostaje jak widzi wode.....wejdzie tylko do "kostek" i to było by na tyle ale cieszy się jakby pływac umiał :evil_lol: DAŁAM FOTY NA WSTECZU!:evil_lol: Quote
tygra Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='apple']Nooo głupawki dostaje jak widzi wode.....wejdzie tylko do "kostek" i to było by na tyle ale cieszy się jakby pływac umiał :evil_lol: DAŁAM FOTY NA WSTECZU!:evil_lol: TAK WŁAŚNIE FOTY NA WSTECZU - WIDZIALAM I SĄ PIKNE WIĘC OGLĄDAĆ!!!:evil_lol: Quote
BeaC Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 hejka widziałam jak się Krosiu kapie same stopy hej hej heeeeej mamy weekend:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
apple Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='BeaC']hejka widziałam jak się Krosiu kapie same stopy hej hej heeeeej mamy weekend:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: No ja myśle że widziałas...po to wstawiam:eviltong: Witaj kochana :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts