Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='justysiek']czesc:multi::eviltong::diabloti: Cześć Justysiu:loveu:

[quote name='Helga&Ares']szeeeeooo :multi::multi:
w końcu tu mnie przywiało:evil_lol:
czeeeeeeć naleśniszku:loveu: teee przywiana - NARESZCIE jesteś :loveu:

[quote name='teqquila']Siema Rybko ma :diabloti: gdzie twa woda ??:loveu:Hmmmmm no własnie nie wiem cały czas mi tu taka jedna łazi i wychlapuje :diabloti:

[quote name='Alicja']wróciłaś już .....praffda Prafda ale gdybys wiedziała co wymłodziłam...........:evil_lol:

[quote name='majoka']hej kochana jabłuszkowa.....hej Majoko mam nadzieję że u ciebie wsio ok i moje przepisy trochu pomogły :razz:
[quote name='Iza i Avanti']Cześć Appluszkowa Koffffffffana. Wróciłam!!!! :-)Widzę! Widzę! Super że już jesteś

[quote name='Izabela124.']Witanko ma jabluszkowa
Tam w tej pracy chyba cie za bardzo maltretuja, bo wogle niv masz czasu na dogo :(Noooo bardzo....ale damy rade ;)

[quote name='jonQuilla']i znów mam zaszczyt otworzyć tą miejscówkę

cześć :multi::multi::multi:
No ale ci się udało.......no ale o 6.30 nie miałaś dużej konkurencji :evil_lol:

Witaj Sisko..........ino mnie tu bez bibek prosze :eviltong:

Posted

[quote name='Fuga***']siemano wieczorem i już na rano :-) trzymaj się dzielnie, Jabcoku :-)Witaj Fusiu........staramy się jak mozemy :eviltong:

[quote name='Alicja']jestem .......bereczek

pisaj co wymodziłas
Berek!:loveu: Ten kffiatuszek to dla mnie? A z jakiej okazji?:razz:

No co co wymłodziałam.......no taka jestem zaganiana ze po pierwsze primo zamknełam ludzi w pracy i pojechałam sobie do domu :roll: no ale skąd ja miałam wiedzieć ze nie wzięli sobie klucza no w końcu to ich wina nie?
A po drugie primo: yyyyyyyyy zostawiłam wczoraj portfel w pracy a tam miałam dokumenty do samochodu......yyyyyyyy i dzisiaj jade bez.........yyyyyy no i posrana jestem z tego powodu:roll:. No i to by było na tyle ale jak na jeden dzień to chyba wystrczy:eviltong:

Posted

[quote name='apple']

No co co wymłodziałam.......no taka jestem zaganiana ze po pierwsze primo zamknełam ludzi w pracy i pojechałam sobie do domu :roll: no ale skąd ja miałam wiedzieć ze nie wzięli sobie klucza no w końcu to ich wina nie?
A po drugie primo: yyyyyyyyy zostawiłam wczoraj portfel w pracy a tam miałam dokumenty do samochodu......yyyyyyyy i dzisiaj jade bez.........yyyyyy no i posrana jestem z tego powodu:roll:. No i to by było na tyle ale jak na jeden dzień to chyba wystrczy:eviltong:

po pierwsze primo ... to czy te ludzie tam nadal siedzą :roll:

po drugie primo ... udawaj ze masz :evil_lol: to Cię nie zatrzymią :evil_lol:

Co masz w planach na dziś :hmmmm:

Kwiatuszek .....z okazji bez okazji :loveu::loveu::loveu:

mój TZ ma dziś urodzinki ;)

Posted

[quote name='Alicja']po pierwsze primo ... to czy te ludzie tam nadal siedzą :roll:

Nie wiem :roll:........................[SIZE=2]żartuję! Nie nie siedzą szef ich wypuścił :evil_lol:

po drugie primo ... udawaj ze masz :evil_lol: to Cię nie zatrzymią :evil_lol:

No ales mi poradziła............no nie ma to tamto.......dziękuje :loveu:

Co masz w planach na dziś :hmmmm:

Yyyyyyy nie bede pisać bo braknie strony
:cool1:

Kwiatuszek .....z okazji bez okazji :loveu::loveu::loveu:

mój TZ ma dziś urodzinki ;)
Ooooooo to pozycz mu ode mnie wszystkiego naj naj naj :loveu: No i bądż miła dla męża....raz w roku mozna :diabloti:

Posted

[quote name='Agniest']tak se przyszłam z kawką :evil_lol:
bo w sumie jeszcze nigdy u ciebie nie byłam :roll:Dobrze trafiłaś nigdzie tak kaffka nie smakuje jak u Jabłuszkowej (ze tak skromnie powiem:diabloti:)

Witaj:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']Ooooooo to pozycz mu ode mnie wszystkiego naj naj naj :loveu: No i bądż miła dla męża....raz w roku mozna :diabloti:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:własnie mu chcę zaproponować wspólny urodzinowy spacer :grins: coby pofocić piesa ......no i pozwoliłam mu spać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:...przynajmniej nikt mi nie zagląda jak klikam :roll:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:własnie mu chcę zaproponować wspólny urodzinowy spacer :grins: coby pofocić piesa ......no i pozwoliłam mu spać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:...przynajmniej nikt mi nie zagląda jak klikam :roll:Taaaa to rzeczywiście dla niego to dłuższe spanko :diabloti::evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='apple']Dobrze trafiłaś nigdzie tak kaffka nie smakuje jak u Jabłuszkowej (ze tak skromnie powiem:diabloti:)

Witaj:loveu::loveu::loveu:

noooo :cool3: kubek już pusty :p
uffffff, nie wiem czy przez to wszystko przebrnę (pewnie nie :evil_lol: ) ale foty piesa widziałam :loveu: no i wiem, że do pracy wróciłaś - biedactwo :glaszcze: ale z tym można żyć :evil_lol: sama jestem przykładem ;)

Posted

[quote name='Agniest']noooo :cool3: kubek już pusty :p

Czy ty sugerujesz co by ci kaffki zrobić :cool3:
:kaffee_2:
uffffff, nie wiem czy przez to wszystko przebrnę (pewnie nie :evil_lol: ) ale foty piesa widziałam :loveu: no i wiem, że do pracy wróciłaś - biedactwo :glaszcze: ale z tym można żyć :evil_lol: sama jestem przykładem ;)Tak? da się z tym życ? No skoro tak mówisz to wierzę ci :evil_lol:

aaaaa obejrzyj sobie fotki z poczatku.....niektóre sa bardzo śmieszne....zwłaszcza akcja koreczek:razz::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Witaj Fusiu........staramy się jak mozemy :eviltong:

buuuuuhahhahah
buuahahhahahah

bbbuauaahhaahhaha

cze japkowa

[quote name='apple']Ooooooo to pozycz mu ode mnie wszystkiego naj naj naj :loveu: No i bądż miła dla męża....raz w roku mozna :diabloti:

była miła w niedziele... starczy

Posted

[quote name='clockwork']buuuuuhahhahah
buuahahhahahah

bbbuauaahhaahhaha

cze japkowa

była miła w niedziele... starczy

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przeczytałam to C. ...powiedział ze urodziny ma częsciej

Posted

[quote name='Agniest']dwie kawki pod rząd by mnie wykończyły :evil_lol:
idem looknać na te foty ;)no i co lookłaś?:razz:

[quote name='Izabela124.']Witanko
Oj jak moglas zamkanc ludzi w pracy? hihi
Milego dnia zyczeNo sooooo....mówie że zaganiana jestem a to i tak wszystko ich wina :roll:

[quote name='clockwork']buuuuuhahhahah
buuahahhahahah

bbbuauaahhaahhaha

Ty się tak nie śmiej bo czkawki dostaniesz :diabloti:

cze japkowa

Czeeee Klocuńkowa:loveu::loveu::loveu:

była miła w niedziele... starczy Hihihihihihihihihihihihihihihih :megagrin::megagrin::megagrin:

[quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przeczytałam to C. ...powiedział ze urodziny ma częsciej No ja mysle że taka okrutnica to ty nie jesteś ;):diabloti:

[quote name='BeaC']nie ciepnę Ci sercem
ale masz takie

Moja ty koffana dziękuje i też cię LOVE!:loveu::loveu::loveu: