BeaC Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Hejka jabłkowita kiedyś tam....................to przeczytasz może:cool3: się nie przejmuj, to zawzse tak wyglada, że nie wiadomo od czego zacząć ale jak juz zaczniesz zobaczysz będzie dobrze ZAWSZE jest dobrze:loveu::loveu::loveu: no to trzymaj się i nie przeszkadzam:eviltong: Quote
Alicja Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 to szczymaj się mocniutko Moje Dżapuszko :loveu: Quote
Fuga*** Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 TRrzymamy kciuki, żeby się szybko wyprostowało, bo Dogo bez Dżapka to nie to samo Dogo... :-) Quote
Medorowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Dżapusiowa kończ szybciutko i wracaj:oops::oops: Quote
jonQuilla Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='apple'] Gdzie lecisz babo? to Ty latasz i to beze mnie :roll::roll: pusto i tak ooOO :) no ale dam radę :):eviltong::eviltong: w końcu duża baba ze mnie a nie żaden mazgaj ;) :evil_lol: buzia siostra :) :loveu: Quote
BeaC Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 cze wiem że Cię nie ma no bo pracujesz:placz: ale przyszłam sobie ot tak posiedzieć chwileczkę:-( Quote
apple Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='BeaC']Hejka jabłkowita kiedyś tam....................to przeczytasz może:cool3: się nie przejmuj, to zawzse tak wyglada, że nie wiadomo od czego zacząć ale jak juz zaczniesz zobaczysz będzie dobrze ZAWSZE jest dobrze:loveu: no to trzymaj się i nie przeszkadzam:eviltong: No trzymie się trzymie dzisiaj już widze to wszystko w troche jaśniejszych kolorach. Na pewno dam rade tylko musze wziąć doope w troki :eviltong: [quote name='Alicja']to szczymaj się mocniutko Moje Dżapuszko :loveu:Uhhhhhhh no trzymie ale tęsknie za wami popołudniami :placz: [quote name='Fuga***']TRrzymamy kciuki, żeby się szybko wyprostowało, bo Dogo bez Dżapka to nie to samo Dogo... :-) [quote name='Medorowa']Dżapusiowa kończ szybciutko i wracajDopssszzzzz....obiecankuje :loveu: [quote name='jonQuilla']to Ty latasz i to beze mnie :roll: pusto i tak ooOO no ale dam radę w końcu duża baba ze mnie a nie żaden mazgaj buzia siostra :loveu:Bez ciebie mówisz.......to chono tu do mnie i pomagaj mi w papiórach pójdzie szybciej :cool3: No i nie mazgaić mnie się tu :loveu: [quote name='Izabela124.']Hej zapracowana jabluszkozauroWitaj leniuszku Izauruszku:loveu: [quote name='evaxon']stuk puk :razz:Nikogo nie ma w domu....:roll: Witaj Ewcia [quote name='BeaC']cze wiem że Cię nie ma no bo pracujesz:placz: ale przyszłam sobie ot tak posiedzieć chwileczkę:-(Eeeeee ty kudżylanko ty nie wiesz że ja pracuje po południu:cool3: Jestem Jestem i oć napijemy się kaffki razem:calus: :kaffee_2::kaffee_2: [quote name='bGirl']Witamy nasze słodkie Jabłuszko Witaj bGirlko :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Bereczek Dżapuszko i jak tam w tej pracy :diabloti: są szanse że się wykopiesz z tego bałaganu :roll:i wrócisz do Nas Quote
apple Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Alicja']Bereczek Dżapuszko i jak tam w tej pracy :diabloti: są szanse że się wykopiesz z tego bałaganu :roll:i wrócisz do Nas No pewnie już bliżej niż dalej......tyram przeca jak małe prrrrr a wszystko po to co by tu szybciej wrócić i zebyście nie musiały juz taaak bardzo tęsknić:diabloti::eviltong: Quote
jonQuilla Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 dobra, dobra :) witam Was :multi::multi::multi: Kotki, Pieski, Myszki i inne pluszaki :eviltong::eviltong: przyszła Dżoint Killa także należy być grzecznymprzez najbliższe 5 minut ;) bo potem rozkręcamy bibkę !!! :) :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: tylko tak żeby Jabłuszkowa nie widziała :eviltong::eviltong: Wnoście browar do piwnicy ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='jonQuilla']dobra, dobra :) witam Was :multi::multi::multi: Kotki, Pieski, Myszki i inne pluszaki :eviltong::eviltong: przyszła Dżoint Killa także należy być grzecznymprzez najbliższe 5 minut ;) bo potem rozkręcamy bibkę !!! :) :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: tylko tak żeby Jabłuszkowa nie widziała :eviltong::eviltong: Wnoście browar do piwnicy ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co proszę?Ty mnie tu miałaś blogasa pilnować a nie towarzycho mi rozpijać ...przeca one wszystkie nieletnie Quote
jonQuilla Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='apple']Co proszę?Ty mnie tu miałaś blogasa pilnować a nie towarzycho mi rozpijać ...przeca one wszystkie nieletnie o cholender :oops::oops::oops::oops: jaa...jaaaaa....ja nie mam z tym nie wspólnego.... ja mam rączki tutaj :bigok: przysięgam że dopiero niedawno się dowiedziałam że nieletni chcą zrobić sobie tutaj imprezkę ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tego niżej już Jabłuszko nie czytaj ;) PRZYZNAĆ SIĘ KTO WYGADAŁ O IMPREZIE :angryy::angryy::angryy: Quote
BeaC Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='apple']Co proszę?Ty mnie tu miałaś blogasa pilnować a nie towarzycho mi rozpijać ...przeca one wszystkie nieletnie nooooooooooooooo nieeeeeeeeeeeeeeee całe życie mówili mi żem młoda i jeszcze na starość napić się nie dadzą:mad::mad::mad: Quote
apple Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='jonQuilla']o cholender :oops::oops::oops::oops: jaa...jaaaaa....ja nie mam z tym nie wspólnego.... ja mam rączki tutaj :bigok: przysięgam że dopiero niedawno się dowiedziałam że nieletni chcą zrobić sobie tutaj imprezkę ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tego niżej już Jabłuszko nie czytaj ;) PRZYZNAĆ SIĘ KTO WYGADAŁ O IMPREZIE :angryy::angryy::angryy: Ty głoopolko ty :loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 o jakiej imprezie ty mówisz?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='BeaC']nooooooooooooooo nieeeeeeeeeeeeeeee całe życie mówili mi żem młoda i jeszcze na starość napić się nie dadzą:mad::mad::mad: :mad::mad::mad:pomogę Ci ich zlać ;) [quote name='apple']Ty głoopolko ty :loveu::loveu::loveu: ja???? :roll::roll: co złego to nie ja! :) [quote name='BeaC']o jakiej imprezie ty mówisz?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :diabloti: też nie wiem o jakiem imprezie mowa :crazyeye::crazyeye: a Ty najbardziej zamieszana i takie wkręty walisz...dobra jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='BeaC']nooooooooooooooo nieeeeeeeeeeeeeeee całe życie mówili mi żem młoda Kto ci takich głoopot naopowiadał :diabloti::eviltong: Quote
apple Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='jonQuilla']:mad::mad::mad:pomogę Ci ich zlać ;) No no no tylko bez przemocy ,mnie tu:mad: ja???? :roll::roll: co złego to nie ja! :) Taaaa:diabloti: też nie wiem o jakiem imprezie mowa :crazyeye::crazyeye: Alez oczywiście :razz: a Ty najbardziej zamieszana i takie wkręty walisz...dobra jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No właśnie :diabloti: ta najbardziej imprezowa robi czajuche:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 szeeeeooo :multi::multi: w końcu tu mnie przywiało:evil_lol: czeeeeeeć naleśniszku:loveu: Quote
teqquila Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Siema Rybko ma :diabloti: gdzie twa woda ??:loveu: Quote
Recommended Posts