apple Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']o czyli u Was też taka chamówa jak wszędzie...:angryy::angryy::angryy:...też bym się zdrowo wqrdwiła:angryy::angryy::angryy:... No poewim ci że się we mnie gotuje......ludzie to są ...ehhhhhh szkoda słów i nerwów:angryy: a do trio :razz:mnie zabrakło bo mi Klockowa szczała miała puścić jak wróci :mad::mad:No wiesz i nie dała ci szczały????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: No ja bym się fochała:roll: Quote
BeaC Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 no jestem wypchałam G z krzesła i zajęłam kompa (Lejka pomagała ja pchałam a ona ciągła za gacie) sto tysięcy postów wczesniej OBIECAŁAŚ foty.............autka i co??? nie ma:mad::mad::mad: Quote
sota36 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 obiecanki macanki a glupim to radocha! Dawak autko! Quote
apple Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='BeaC']no jestem wypchałam G z krzesła i zajęłam kompa (Lejka pomagała ja pchałam a ona ciągła za gacie) sto tysięcy postów wczesniej OBIECAŁAŚ foty.............autka i co??? nie ma:mad::mad::mad: [quote name='sota36']obiecanki macanki a glupim to radocha! Dawak autko!No nie mam jeszcze ! Nie naładowała jeszcze bartriófff:oops: A poza tym ma teraz urwane lusterko nie bede focić uszkodzonego:roll: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 :razz::razz::razz: zaś męczą o fotaski ......a ja liczyłam ze dziś Ozzulkowi se pocykam i doopa .....deszcz:diabloti: Quote
apple Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='bGirl'] Jabłuszkowe HellO Witaj bGirlko :loveu: [quote name='Alicja']:razz::razz::razz: zaś męczą o fotaski ......a ja liczyłam ze dziś Ozzulkowi se pocykam i doopa .....deszcz:diabloti:No paczaj jakie męczykichy....nie dam fotóf i juszzzz.Dam jak bede kciała:roll: No to co że deszcz...bedzie Ozziulek w deszczu :grins: Moze ci wyjdą takieartystyczne jak Klockowej :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 cześć kochana :multi::multi::multi::loveu: przyszłam sobie do Ciebie wypić herbatkę niedzielną :eviltong: przyniosłam oczywiście też dla całej reszty :) mam dobre serducho więc dzielcie się ;) Quote
apple Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć kochana :multi::multi::multi::loveu: przyszłam sobie do Ciebie wypić herbatkę niedzielną :eviltong: przyniosłam oczywiście też dla całej reszty :) mam dobre serducho więc dzielcie się ;) Oooo sisko moja kochana jak ty o mnie zawsze pamiętasz KoFFom CiA:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='apple']Witaj bGirlko :loveu: No paczaj jakie męczykichy....nie dam fotóf i juszzzz.Dam jak bede kciała:roll: no nie daj się ....:roll: No to co że deszcz...bedzie Ozziulek w deszczu :grins: Moze ci wyjdą takieartystyczne jak Klockowej :evil_lol: :roll: ani nie gadaj ...bo ja tera to w komplexa wpadne ...bo się mnie te Madzine fotaski fest a fest spodobały :oops:...mo dziołszka zacięcie ...i tak trzymać :cool2: może potem porobi jakich fotek Ozzulkowi :loveu::loveu::loveu: zoba na Bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106695#post9604985 Quote
teqquila Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Siemaeczko Ma rybko kochaa :evil_lol::evil_lol: u mnie tyz lusterka upierdzielili ale 2 od razu Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='apple']Mój maz się dzisiaj załamał......Wyszedł rano z Krosiem na spacer pacza a tam w naszej nowej cinkecie upierniczone lusterko tzn wyrwane i rozbite.......dodam że Emmy u nas nie było. Pewnie jakiś cham zobaczyl że jeszcze auto nie przerejestrowane na gliwickich rejestracjach stoi i pewnie ktoś stwierdził że obce auto juz nie może u nas pod blokiem parkować.:angryy::angryy: łapy bym dziadom pourywała.... :angryy::angryy: [quote name='Alicja'] a do trio :razz:mnie zabrakło bo mi Klockowa szczała miała puścić jak wróci :mad::mad: szczałam przeca.... :roll::evil_lol: [quote name='apple'] No to co że deszcz...bedzie Ozziulek w deszczu :grins: Moze ci wyjdą takieartystyczne jak Klockowej :evil_lol: TAK TAK były u mnie na WSTECZU foty:roll::evil_lol: cze japkowa... od jutra cie nie ma???? nie zrobisz nam przeca tego... w jakich godzinkach???? jak Alusia??? zdrowsza?? Quote
apple Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']:roll: ani nie gadaj ...bo ja tera to w komplexa wpadne ...bo się mnie te Madzine fotaski fest a fest spodobały :oops:...mo dziołszka zacięcie ...i tak trzymać :cool2: może potem porobi jakich fotek Ozzulkowi :loveu: Na pewno ci zrobi przeca ona cie koffo to ci zorobi :loveu: zoba na Bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106695#post9604985Dzięki Alunia za cynka - zakupiłam :lol: [quote name='teqquila']Siemaeczko Ma rybko kochaa :evil_lol::evil_lol: u mnie tyz lusterka upierdzielili ale 2 od razu Ojojjjjj dzisiaj ja rybka.......podobuje mnie sie :loveu: No widzisz to się powinnam cieszyc ze jedno mi oszczędzili:multi: [quote name='clockwork']łapy bym dziadom pourywała.... :angryy::angryy: Pourywaj Madziu, pourywaj ode mnie...za moje cierpienia finansowe :p szczałam przeca.... :roll::evil_lol: lepiej by zabrzmiało jakbyś szczałała:roll::evil_lol: TAK TAK były u mnie na WSTECZU foty:roll::evil_lol: TAK TAK wiemy i reklamujemy te dzieła sztuki :loveu: cze japkowa... od jutra cie nie ma???? nie zrobisz nam przeca tego... w jakich godzinkach???? jak Alusia??? zdrowsza?? Anooooo:placz::placz::placz:. Ja pracuje od 14-19 ale na razie na pewno nie znajde czasu na Dogo w pracy. Ale niepłakajcie jak tylko wygrzebie się spod tego burdlu co mi te moje nieudolne zastępczynie narobiły:-x To ja zaraz do was przybiegne Jak na skrzydłach :loveu::loveu::loveu: A Alutka zdrowa jak rybka Quote
Medorowa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Cze pracująca Dżapuszkowa:hand: Tęskniłaś, bez obaw już nie zniknę:B-fly::B-fly::diabloti: Quote
jonQuilla Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='apple']Oooo sisko moja kochana jak ty o mnie zawsze pamiętasz KoFFom CiA:loveu::loveu::loveu: jak ja mogłabym o Tobie nie pamiętać ;) ahhh...to się KoFFamy ;) :evil_lol::loveu: Quote
zuzolandia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Doberek slicznotko ;-) jazem na poobiedni jablecznik przilazłą;-) poka fotyyyyyyyy!!!!!!! Quote
Martinee Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 http://www.dogomania.pl/chat/flashchat.php wchodzić Quote
jonQuilla Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 cześć siostra :multi::multi::loveu: wstawaj !!! :) :diabloti::diabloti: bo przyniosłam kawkę pyszną jak zawsze :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Bereczek Dżapuszko ....wiem jak się zamartwiasz i denerwujesz Quote
BeaC Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 cze pobódka!!!!! do pracy rodacy niech zyje bezrobocie:diabloti: Quote
apple Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Medorowa']Cze pracująca Dżapuszkowa:hand: Tęskniłaś, bez obaw już nie zniknę:B-fly: No własnie nie wiem czy się nie obawiać z tego powodu:diabloti: Zartowłam!:evil_lol: Witaj Magdaleno :loveu: [quote name='evaxon']hej hej jabłecznikuEffunia a ty od razu tak konsumpcyjnie :roll::oops: [quote name='jonQuilla']jak ja mogłabym o Tobie nie pamiętać ahhh...to się KoFFamy [quote name='zuzolandia']Doberek slicznotko jazem na poobiedni jablecznik przilazłą poka fotyyyyyyyy!!!!!!! Witaj Zuzuolowa:loveu:.....Pedziałam że fotów nie dam.........yyy no może potem jak wreszcie naładuje bakterie :evil_lol: [quote name='Martinee']http://www.dogomania.pl/chat/flashchat.php wchodzić Dopsssszzzz:lol: [quote name='Izabela124.']Witanko jabluskzowaWitaj Izauro :multi: [quote name='jonQuilla']cześć siostra :loveu: wstawaj !!! bo przyniosłam kawkę pyszną jak zawsze Ooooo kaffa ratuje mnie życie sisko:loveu: I do tego z motylkiem taka fiossena :loveu::loveu::loveu: [quote name='Alicja']Bereczek Dżapuszko ....wiem jak się zamartwiasz i denerwujesz :placz::placz::placz: Ala Rutuj! Nie spałam ja w nocy tylko sniłam koszmary :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Medorowa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='apple']No własnie nie wiem czy się nie obawiać z tego powodu:diabloti: Zartowłam!:evil_lol: Witaj Magdaleno :loveu: Ala Rutuj! Nie spałam ja w nocy tylko sniłam koszmary :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: No a już miałam wyjść:obrazic::obrazic::diabloti: Dżapuszkowa, Ty się nie martwiaj, trochę się przemęczysz, zrobisz swoje i będzie z górki:loveu: Quote
apple Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Medorowa']No a już miałam wyjść:obrazic::obrazic::diabloti: Dżapuszkowa, Ty się nie martwiaj, trochę się przemęczysz, zrobisz swoje i będzie z górki:loveu:Dzięki za pocieszenie ale jakoś tego nie czuje....na razie czuje rozpacz :placz::placz::placz: Przecież powrót do pracy po 1,5 roku siedzenia w domu toż to szok dla organizmu :eviltong: Quote
Recommended Posts