Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']o czyli u Was też taka chamówa jak wszędzie...:angryy::angryy::angryy:...też bym się zdrowo wqrdwiła:angryy::angryy::angryy:...

No poewim ci że się we mnie gotuje......ludzie to są ...ehhhhhh szkoda słów i nerwów:angryy:

a do trio :razz:mnie zabrakło bo mi Klockowa szczała miała puścić jak wróci :mad::mad:
No wiesz i nie dała ci szczały????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: No ja bym się fochała:roll:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no jestem

wypchałam G z krzesła i zajęłam kompa (Lejka pomagała ja pchałam a ona ciągła za gacie)

sto tysięcy postów wczesniej OBIECAŁAŚ foty.............autka
i co??? nie ma:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='BeaC']no jestem

wypchałam G z krzesła i zajęłam kompa (Lejka pomagała ja pchałam a ona ciągła za gacie)

sto tysięcy postów wczesniej OBIECAŁAŚ foty.............autka
i co??? nie ma:mad::mad::mad:

[quote name='sota36']obiecanki macanki a glupim to radocha! Dawak autko!No nie mam jeszcze ! Nie naładowała jeszcze bartriófff:oops: A poza tym ma teraz urwane lusterko nie bede focić uszkodzonego:roll:

Posted

[quote name='bGirl']

Jabłuszkowe HellO

Witaj bGirlko :loveu:

[quote name='Alicja']:razz::razz::razz: zaś męczą o fotaski ......a ja liczyłam ze dziś Ozzulkowi se pocykam i doopa .....deszcz:diabloti:No paczaj jakie męczykichy....nie dam fotóf i juszzzz.Dam jak bede kciała:roll:

No to co że deszcz...bedzie Ozziulek w deszczu :grins: Moze ci wyjdą takieartystyczne jak Klockowej :evil_lol:

Posted

cześć kochana :multi::multi::multi::loveu:

przyszłam sobie do Ciebie wypić herbatkę niedzielną :eviltong:

przyniosłam oczywiście też dla całej reszty :) mam dobre serducho więc dzielcie się ;)

Posted

[quote name='jonQuilla']cześć kochana :multi::multi::multi::loveu:

przyszłam sobie do Ciebie wypić herbatkę niedzielną :eviltong:

przyniosłam oczywiście też dla całej reszty :) mam dobre serducho więc dzielcie się ;)

Oooo sisko moja kochana jak ty o mnie zawsze pamiętasz

KoFFom CiA:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']Witaj bGirlko :loveu:

No paczaj jakie męczykichy....nie dam fotóf i juszzzz.Dam jak bede kciała:roll:

no nie daj się ....:roll:

No to co że deszcz...bedzie Ozziulek w deszczu :grins: Moze ci wyjdą takieartystyczne jak Klockowej :evil_lol:

:roll: ani nie gadaj ...bo ja tera to w komplexa wpadne ...bo się mnie te Madzine fotaski fest a fest spodobały :oops:...mo dziołszka zacięcie ...i tak trzymać :cool2: może potem porobi jakich fotek Ozzulkowi :loveu::loveu::loveu:

zoba na Bazarek
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106695#post9604985

Posted

[quote name='apple']Mój maz się dzisiaj załamał......Wyszedł rano z Krosiem na spacer pacza a tam w naszej nowej cinkecie upierniczone lusterko tzn wyrwane i rozbite.......dodam że Emmy u nas nie było. Pewnie jakiś cham zobaczyl że jeszcze auto nie przerejestrowane na gliwickich rejestracjach stoi i pewnie ktoś stwierdził że obce auto juz nie może u nas pod blokiem parkować.:angryy::angryy:

łapy bym dziadom pourywała.... :angryy::angryy:

[quote name='Alicja']

a do trio :razz:mnie zabrakło bo mi Klockowa szczała miała puścić jak wróci :mad::mad:

szczałam przeca.... :roll::evil_lol:

[quote name='apple']

TAK TAK były u mnie na WSTECZU foty:roll::evil_lol:

cze japkowa... od jutra cie nie ma???? nie zrobisz nam przeca tego... w jakich godzinkach????

jak Alusia??? zdrowsza??

Posted

[quote name='Alicja']:roll: ani nie gadaj ...bo ja tera to w komplexa wpadne ...bo się mnie te Madzine fotaski fest a fest spodobały :oops:...mo dziołszka zacięcie ...i tak trzymać :cool2: może potem porobi jakich fotek Ozzulkowi :loveu:

Na pewno ci zrobi przeca ona cie koffo to ci zorobi :loveu:

zoba na Bazarek
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106695#post9604985
Dzięki Alunia za cynka - zakupiłam :lol:

[quote name='teqquila']Siemaeczko Ma rybko kochaa :evil_lol::evil_lol: u mnie tyz lusterka upierdzielili ale 2 od razu Ojojjjjj dzisiaj ja rybka.......podobuje mnie sie :loveu:

No widzisz to się powinnam cieszyc ze jedno mi oszczędzili:multi:

[quote name='clockwork']łapy bym dziadom pourywała.... :angryy::angryy:

Pourywaj Madziu, pourywaj ode mnie...za moje cierpienia finansowe :p

szczałam przeca.... :roll::evil_lol:

lepiej by zabrzmiało jakbyś szczałała:roll::evil_lol:

TAK TAK były u mnie na WSTECZU foty:roll::evil_lol:

TAK TAK wiemy i reklamujemy te dzieła sztuki :loveu:

cze japkowa... od jutra cie nie ma???? nie zrobisz nam przeca tego... w jakich godzinkach????

jak Alusia??? zdrowsza??
Anooooo:placz::placz::placz:. Ja pracuje od 14-19 ale na razie na pewno nie znajde czasu na Dogo w pracy. Ale niepłakajcie jak tylko wygrzebie się spod tego burdlu co mi te moje nieudolne zastępczynie narobiły:-x To ja zaraz do was przybiegne Jak na skrzydłach :loveu::loveu::loveu:
A Alutka zdrowa jak rybka

Posted

[quote name='apple']Oooo sisko moja kochana jak ty o mnie zawsze pamiętasz

KoFFom CiA:loveu::loveu::loveu:

jak ja mogłabym o Tobie nie pamiętać ;)

ahhh...to się KoFFamy ;) :evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Medorowa']Cze pracująca Dżapuszkowa:hand: Tęskniłaś, bez obaw już nie zniknę:B-fly: No własnie nie wiem czy się nie obawiać z tego powodu:diabloti: Zartowłam!:evil_lol: Witaj Magdaleno :loveu:

[quote name='evaxon']hej hej jabłecznikuEffunia a ty od razu tak konsumpcyjnie :roll::oops:

[quote name='jonQuilla']jak ja mogłabym o Tobie nie pamiętać

ahhh...to się KoFFamy

[quote name='zuzolandia']Doberek slicznotko jazem na poobiedni jablecznik przilazłą poka fotyyyyyyyy!!!!!!! Witaj Zuzuolowa:loveu:.....Pedziałam że fotów nie dam.........yyy no może potem jak wreszcie naładuje bakterie :evil_lol:

[quote name='Martinee']http://www.dogomania.pl/chat/flashchat.php wchodzić
Dopsssszzzz:lol:

[quote name='Izabela124.']Witanko jabluskzowaWitaj Izauro :multi:

[quote name='jonQuilla']cześć siostra :loveu:

wstawaj !!!

bo przyniosłam kawkę pyszną jak zawsze

Ooooo kaffa ratuje mnie życie sisko:loveu: I do tego z motylkiem taka fiossena :loveu::loveu::loveu:
[quote name='Alicja']Bereczek Dżapuszko ....wiem jak się zamartwiasz i denerwujesz :placz::placz::placz: Ala Rutuj! Nie spałam ja w nocy tylko sniłam koszmary

:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

[quote name='apple']No własnie nie wiem czy się nie obawiać z tego powodu:diabloti: Zartowłam!:evil_lol: Witaj Magdaleno :loveu:

Ala Rutuj! Nie spałam ja w nocy tylko sniłam koszmary

:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:
No a już miałam wyjść:obrazic::obrazic::diabloti:

Dżapuszkowa, Ty się nie martwiaj, trochę się przemęczysz, zrobisz swoje i będzie z górki:loveu:

Posted

[quote name='Medorowa']No a już miałam wyjść:obrazic::obrazic::diabloti:

Dżapuszkowa, Ty się nie martwiaj, trochę się przemęczysz, zrobisz swoje i będzie z górki:loveu:Dzięki za pocieszenie ale jakoś tego nie czuje....na razie czuje rozpacz :placz::placz::placz: Przecież powrót do pracy po 1,5 roku siedzenia w domu toż to szok dla organizmu :eviltong: