_Mikuunia_ Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Zapraszamy do komentowania nowych zdjatek :) Quote
WinterGirl Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 udało się bGirl pokazać u Jabłuszkowej :multi: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Znalazłam se Dżapkowego blogaska :loveu::loveu::loveu: witaj w piatkowy poranek :multi::multi::multi: chyba już Ci się kończy areszt domowy :multi::multi::multi:nareszcie ;) Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']nadrobiłam 5 stron... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............................ zapomniałam po co tu wlazłam :roll::roll: Lecytynke podać :razz: aaa... gratuluje cienko-cięto :multi::multi::multi: [quote name='evaxon']hej hej :multi::multi:Hej hej Hejko :loveu: [quote name='_Mikuunia_']Zapraszamy do komentowania nowych zdjatek :)Zaproszenie przyjete :lol: [quote name='bGirl'] udało się bGirl pokazać u Jabłuszkowej :multi: NO! To brawa dla tej Pani :evil_lol: Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja']Znalazłam se Dżapkowego blogaska :loveu::loveu::loveu: witaj w piatkowy poranek :multi::multi::multi: chyba już Ci się kończy areszt domowy :multi::multi::multi:nareszcie ;)Witaj Alu! taaaaaaK dzisiaj jest pierwszy dzień reszty mojego wspaniałego życia na wolności :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 i znów piąteczek...jakoś tak cieszy mnie sama myśl że to już ostatni dzień w tygodniu kiedy muszę męczyć się w szkole ;) :multi::multi: witaj kochana :multi::multi::loveu: Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='jonQuilla']i znów piąteczek...jakoś tak cieszy mnie sama myśl że to już ostatni dzień w tygodniu kiedy muszę męczyć się w szkole ;) :multi::multi: witaj kochana :multi::multi::loveu: Oj witaj kochana :evil_lol:...............taaaak teraz bedziesz miala łikend i czas na DOGO :diabloti: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 dżemkuje za wyciągnięcie blogasa na pierwszą ;) iii co????? od poniedziałku bedzie cie tu mniej??? buuuuuuuuuuuu :placz::placz: cześć japko z ostatkami wolności :loveu::loveu: Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']dżemkuje za wyciągnięcie blogasa na pierwszą ;) To nie mnie a Alusi....ona ci takie uczynne dziewcze :evil_lol: iii co????? od poniedziałku bedzie cie tu mniej??? buuuuuuuuuuuu :placz::placz: cześć japko z ostatkami wolności :loveu::loveu: Czeeeeeeeeeeeee Klocuszku ty mój:loveu::loveu::loveu: :placz::placz::placz::placz:...........................................a może:razz:..................Mam neta w pracy:diabloti:.......................ale fcale się nie ciesze- NIE CHCE MNIE SIE PRACOWAć:placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple']Witaj Alu! taaaaaaK dzisiaj jest pierwszy dzień reszty mojego wspaniałego życia na wolności :evil_lol: ha ha ....a wymodliłaś pogodę :razz::razz: [quote name='apple']:placz::placz::placz::placz:...........................................a może:razz:..................Mam neta w pracy:diabloti:.......................ale fcale się nie ciesze- NIE CHCE MNIE SIE PRACOWAć:placz::placz::placz: aaaaaaaaaaaaaa to przecie już marzec :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja'] ha ha ....a wymodliłaś pogodę :razz::razz: Taaaaaaaaaaaaa Ino jak zwykle nie zadziałało bo u mnie chmurno :placz: aaaaaaaaaaaaaa to przecie już marzec :placz::placz::placz::placz::placz: Noooooooooooooooooo- żegnaj mój wolny czasie Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 apropos pracy:roll::roll:.... trza sie zbierać... za 10 dziewiąta :roll: buuuuuu .......................ale fcale się nie ciesze- NIE CHCE MNIE SIE PRACOWAć:placz::placz::placz: Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']apropos pracy:roll::roll:.... trza sie zbierać... za 10 dziewiąta :roll: buuuuuu Współczuwam ci :roll:- ić ić bo się spóźnisz Quote
teqquila Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Czesc Dzapuszkowa przylazlam do Ciebie i zamiast potforka bydzie ekh ..... nie mam pomyslu ale cos wymysle i wpiszem tutaj :diabloti::loveu: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple']Współczuwam ci :roll:- ić ić bo się spóźnisz nooo.... mam wrażenie że sie spóźnie .. zeżarłam paczke cukierków... zara zwymiotuje :cool1: Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='teqquila']Czesc Dzapuszkowa przylazlam do Ciebie i zamiast potforka bydzie ekh ..... nie mam pomyslu ale cos wymysle i wpiszem tutaj :diabloti::loveu: No widze i nawet udało ci się nie zgubić :diabloti: [quote name='clockwork'] nooo.... mam wrażenie że sie spóźnie .. No ja też mam takie wrażenie :roll::evil_lol: zeżarłam paczke cukierków... zara zwymiotuje :cool1: No chyba nie tutaj :roll: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 9:00 :siara::siara: [SIZE=2]może pójde na 10-tą...abo 11tą??? :hmmmm: ide stąd coby sie nie spawiować tutaj ... wróce ;) Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']9:00 :siara::siara: [SIZE=2]może pójde na 10-tą...abo 11tą??? :hmmmm: ide stąd coby sie nie spawiować tutaj ... wróce ;) Madzia głoopolku! KOFFOM CIE:loveu::loveu::loveu: Quote
teqquila Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 niom nie zgubilam siem bo szlam po sladach hehehe :p:eviltong: a zreszta jestem madra i wiem jak trafic :evil_lol::evil_lol: :oops: Klockowa spowiadasz siem w kosciele a nie tutaj :diabloti: Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='teqquila']niom nie zgubilam siem bo szlam po sladach hehehe :p:eviltong: a zreszta jestem madra i wiem jak trafic :evil_lol::evil_lol: :oops: Klockowa spowiadasz siem w kosciele a nie tutaj :diabloti: Jakich śladach :crazyeye::crazyeye::crazyeye: kto nie umyl nóg?:mad: Quote
teqquila Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 przecie nie mowie ze za tropem tylko sladem i nie brudnych nog ale no nie wiem nie sprawdzalam :diabloti: ale wies co ja chyba ni wiem za kim slam :diabloti: Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='teqquila']przecie nie mowie ze za tropem tylko sladem i nie brudnych nog ale no nie wiem nie sprawdzalam :diabloti: ale wies co ja chyba ni wiem za kim slam :diabloti:Ty.....ty coś piłaś dzisiaj :razz::evil_lol: Quote
teqquila Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 dzis nie jesce nie :biggrina: ale wczoraj tak hehehe :diabloti: a i zis moze tyz ale tom wiecorkiem bo tak w dzien to nie bardzo :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple']Madzia głoopolku! KOFFOM CIE:loveu::loveu::loveu: łał.. aż tak???? no to prosze odemnie ;) rzuce ci łap [quote name='teqquila'] Klockowa spowiadasz siem w kosciele a nie tutaj :diabloti: :diabloti:ooohoho.. niedoczekanie Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']łał.. aż tak???? no to prosze odemnie ;) rzuce ci łap :diabloti:No ja jej tu o miłości a ta mnie jabłkiem po okach :evil_lol: Quote
Recommended Posts