teqquila Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Dzapkowa Witaj potworku moj :diabloti: ju sie ubrala czy dzis tyz naga bydzie??:diabloti: Quote
Helga&Ares Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='BeaC']jestem...............:diabloti: i co goło latała cycki przeziębiła i teraz jej ni mo:-( pewno mash racje:diabloti: przychodzem sie porzegnac bo zara jade do poznania:p wiem ze bedziesz tesknic:evil_lol::roll::placz: Quote
apple Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='majoka']hej jabłuszkowa, ja nie machamWidze kochanie - jedna kulturalna [quote name='Helga&Ares']gdzie jesteeeeeś.....halooo oć bo siem nudzeeWidze własnie......kochana o tej godzinie mnie nie ma - nigdy...prawie:roll::evil_lol: [quote name='Alicja']Dżapkowa :multi: zaprawde powiadam iż KARKÓWECZKA była :loveu:...miodzio :loveu:......dziś Madzia uraczyła mnie obiadkiem :loveu:Myhyyymmmmmmmmmmm już ją czuję .....mniam...............i JA nie jadłam :placz: No coż jakoś przeżyje:evil_lol: [quote name='jonQuilla']Sis Tobie też dobrej nocy życzę kolorowych snów qurde coś słabo życzyłaś bo nie były kolorowe...jakies koszmary miałam :roll: [quote name='zuzolandia']Kurna a jam nie widziala golej DZapuszkowej !!!! jeno jakis cerwony krzyzyk sie mnie lata przed gałami buuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! cze bezwstydnicoo;-)Czeeeeeee.......no a krzyżyk ci lotał boś jeszcze 18 nie skończyła :evil_lol: Nieletnim wstęp wzbroniony:evil_lol: [quote name='jonQuilla']cześć :loveu: tak z rana Cię odwiedzam bo nie wiem o której później tu zaglądnę :) :eviltong: Kudłata hmmm....może jeszcze kiedyś Jabłuszko się rozbierze ;) No coz kochana sisko pozostaje mi tylko czekac na ciebie i tęsknić:placz:A ty sisko coś się tak rozochociła tym stripowaniem:cool3: [quote name='BeaC']jestem...............:diabloti: i co goło latała cycki przeziębiła i teraz jej ni mo:-(Jestem i melduję że cycki nie przeziębione i mają się dobrze :diabloti: Witaj słonko:loveu: [quote name='teqquila']Dzapkowa Witaj potworku moj :diabloti: ju sie ubrala czy dzis tyz naga bydzie??:diabloti: Witaj Justyś..............Nie podoba się?:mad: [quote name='Helga&Ares']pewno mash racje:diabloti: przychodzem sie porzegnac bo zara jade do poznania:p wiem ze bedziesz tesknicJak diabli....wracaj szybko :placz: A tak własciwie to po cholere do Poznania :roll: Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 japkowa?????? :crazyeye::crazyeye: już nas nie koffosz??? :roll: ediT: uffffff... jesteś Quote
apple Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='agbar']Japkowa.......? kajs ty???Poszłam po lekarza do twojej kostki Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple'] qurde coś słabo życzyłaś bo nie były kolorowe...jakies koszmary miałam :roll: ja ci sie śniłam??? :iloveyou: Quote
apple Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork']ja ci sie śniłam??? :iloveyou:Nie Paris Hilton :diabloti:.......albo to Medorowa była:roll: Quote
agbar Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']Poszłam po lekarza do twojej kostki ochhhh jakas ty dobra:loveu: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Bereczek :loveu::loveu::loveu:melduję się przed psacerkiem :multi::multi::multi: Quote
apple Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='agbar']ochhhh jakas ty dobra:loveu:Zafsze.....ZAFSZE:diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Applekowa! :-) Buziole!Witaj Izunia- buziaczek dla ciebie [quote name='Alicja']Bereczek :loveu::loveu::loveu:melduję się przed psacerkiem :multi::multi::multi:Meldunek przyjęty.......taka moja mała sugestia......ty nie gadaj o tym spacerku ino już idź z tym biedulkiem na to siq :evil_lol::loveu: Quote
agbar Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']Zafsze.....ZAFSZE:diabloti: zafsze to kokakola:diabloti: Quote
apple Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='agbar']zafsze to kokakola:diabloti:No to od dzisiaj zafsze kokakola i Jabłuszkowa:evil_lol: Quote
agbar Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']No to od dzisiaj zafsze kokakola i Jabłuszkowa:evil_lol: niechaj sie stanie.... jaaaamentttt:diabloti: Quote
apple Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='agbar']niechaj sie stanie.... jaaaamentttt:diabloti: Ahhhhhhhhhhhhhhhhh:splat: Baby bym zapomła:razz: Quote
Iza i Avanti Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple'] Ahhhhhhhhhhhhhhhhh:splat: Baby bym zapomła:razz: Idziesz myć furę? Po co? I tak ci się zabrudzi :evil_lol: Quote
apple Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Idziesz myć furę? Po co? I tak ci się zabrudzi :evil_lol:Nie.......próbuj dalej.....ale ciepło :diabloti: Albo się cofnij i poczytaj:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']Nie.......próbuj dalej.....ale ciepło :diabloti: Albo się cofnij i poczytaj:evil_lol: Kuna, no! Wiesz, że czasu ni mom! Powiedz... Plooooooooooooooszę :loveu: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple'] Meldunek przyjęty.......taka moja mała sugestia......ty nie gadaj o tym spacerku ino już idź z tym biedulkiem na to siq :evil_lol::loveu: wróciłam ze psacera psu się chciało Quote
apple Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Kuna, no! Wiesz, że czasu ni mom! Powiedz... Plooooooooooooooszę :loveu: No dobra ale po cichu na ucho........kupiłam [quote name='Alicja']wróciłam ze psacera psu się chciało No nareszcie- chwała ci Pani :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']No dobra ale po cichu na ucho........kupiłam powiedz w końcu jakie :razz::razz: No nareszcie- chwała ci Pani :evil_lol: i na wieki wieków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja']i na wieki wieków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:cienkiego:razz: zaraz wam foty pokaże:razz: Quote
apple Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Nie pokaże wam bo już go nie ma na Allegro a ja jeszcze swoich fotów nie zrobilam :roll: Quote
Iza i Avanti Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']cienkiego:razz: zaraz wam foty pokaże:razz: [quote name='apple']Nie pokaże wam bo już go nie ma na Allegro a ja jeszcze swoich fotów nie zrobilam :roll: To pokażesz czy nie? :roll: Żartowałam! ;) Quote
Recommended Posts