apple Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='BeaC']Hej coś Ci wlazło:razz:a Czeeeść a so to :hmmmm: Quote
jonQuilla Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Zawsze walczę jak lwica kiedy chodzi o kawę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Klockowa pomyliła się i przejęła coś innego ;):evil_lol::eviltong: Quote
Martinee Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ja się chyba nie wyspałam musze się napić Quote
apple Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='jonQuilla']Zawsze walczę jak lwica kiedy chodzi o kawę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Klockowa pomyliła się i przejęła coś innego ;):evil_lol::eviltong:Buhahahahahahahaha:diabloti: To co ona mi chciala zwrócić:evil_lol: Quote
Martinee Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 a dostane chociaz jedną fote przystojniaka ?? Quote
apple Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='Martinee']a dostane chociaz jedną fote przystojniaka ??No dobra.....................poczekaj tylko coś cykne:lol: Quote
Martinee Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 jest jest jupiii mam dar przekonywania :D:D:D Quote
apple Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='Martinee']jest jest jupiii mam dar przekonywania :D:D:D Chyba zameczania na śmierć:evil_lol: Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='apple']Oooooo widze że doniosłaś ta kaffe a Klocusiowa się tu chwaliła że ja przechwyciła...cyganka jedna :diabloti: cholera... tą drugą przeoczyłam :crazyeye::crazyeye: aha.. karkówka mniam...ale mycie tego.... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr powiec TZtowi że MI wymiana wtyczki zajęła 2 min :grins: Quote
apple Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork']cholera... tą drugą przeoczyłam :crazyeye::crazyeye: HIHIHIHIHIHI:evil_lol::diabloti: aha.. karkówka mniam...ale mycie tego.... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr No przeca miałaś w komplecie skrobaki:roll: powiec TZtowi że MI wymiana wtyczki zajęła 2 min :grins: Powiem- spieni się :diabloti: Quote
Martinee Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='apple']Chyba zameczania na śmierć:evil_lol: Jak to zwał tak to zwał liczy się efekt końcowy :diabloti: [quote name='clockwork']cholera... tą drugą przeoczyłam :crazyeye::crazyeye: aha.. karkówka mniam...ale mycie tego.... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr powiec TZtowi że MI wymiana wtyczki zajęła 2 min :grins: Ja przez 2 h podłączyłam prąd do garażu , zamątowałam włącznik i kontakt do prądu i nie chawaląc się zabardzo to dodam ,że zamątowałam także lampe :lol::lol: :eviltong: Quote
apple Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Masz Meczykicho!:evil_lol: Bedzie:diabloti: Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='apple']Powiem- spieni się :diabloti: skrobaki nie spełniły funkcji skrobaków-oczyszczaczy ;)... ale dałam rade ;) POWIEDZ.. i zrób fote :diabloti: Quote
apple Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork']skrobaki nie spełniły funkcji skrobaków-oczyszczaczy ;)... ale dałam rade ;) No masz to po choler je daja :angryy: POWIEDZ.. i zrób fote :diabloti:Hahahahahahahaahha....spróbuje:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 zmarszczone czoło Krosia zawitało :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Martinee Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 teraz będe cały dzień oglądać te zdjęcia widze ,że jeszcze nie wszyscy wstali http://img254.imageshack.us/img254/6496/tnobraz119ka1.jpg Quote
Martinee Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='jonQuilla']zmarszczone czoło Krosia zawitało :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: gdyby nie ja to by nie zawitało :D:D:D Quote
apple Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='jonQuilla']zmarszczone czoło Krosia zawitało :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:Nooooo on ma zawsze zmarszczone:evil_lol: [quote name='Martinee']teraz będe cały dzień oglądać te zdjęcia widze ,że jeszcze nie wszyscy wstali http://img254.imageshack.us/img254/6496/tnobraz119ka1.jpgCoś ty śpi jeszcze i chrapie do tego:evil_lol: Quote
BeaC Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='apple']Masz Meczykicho!:evil_lol: Bedzie:diabloti: następna ma śpiącego królewicza:razz::cool1: Quote
Martinee Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 owocuś wejdz do mnie i zobacz co tam jest Quote
apple Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='Martinee']gdyby nie ja to by nie zawitało :D:D:DSię juz tak nie chwal :diabloti: Quote
Martinee Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ja się nie chwale ja stwierdzam fakt :D:D Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 :multi::multi::multi:widziałam skichaczonego Krosia :loveu::loveu:a tera czekam na foty .....spienionego TZta Quote
Recommended Posts