Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Medorowa']Dżapuszkow wszystko przeleciałam, ino od tyłu:siara: i siem pogubiłam:diabloti: :mad:osz ty zbuku :roll::oops: Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Rinuś']elo,a tutaj znowu nagadane :shake: no co ty :hmmmm: nie widzisz że tu same foty i tylko gadamy w przerywnikach :grins: Quote
WinterGirl Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Wpadamy wieczorową porą sprawdzić czy łapki nie wystają WAM z pod kołdry... Quote
BeaC Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 to ja :diabloti::diabloti::diabloti: one tutaj Ci nagadaly jakiś pierduł nie czytałam bo i po co Quote
jonQuilla Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 witam Was :multi::multi::multi::loveu: wczoraj miałam posiedzieć ale mi się nie chciało :roll::roll: a dzisiaj znów do szkoły...a tak mi się nie chcę że chyba zrobie sobie dzień wolny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Cześć TY Dżapuszko :loveu::loveu::loveu: to byłam Ja Dżapuszko ...:grins: nie pomyl z Klockowa Dżapuszko :grins: Quote
apple Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork'] yhy... a ja rozplanowałam wydatki za to jego zapierdzielanie w pocie czoła ....:roll::placz: jeszcze nie spytałam czy mi da na pokrycie tych wszystkich kosztów... nie wiem jak zagadać...:diabloti: bo ja to bym na to ze 4 miechy musiała robić... TYLKO na to :placz:Eeeeeeeeeeee tam zobaczysz że ci da wystarczy że się odpowiednio zakręcisz:razz: [quote name='teqquila']Efka kretka sciemniasz :evil_lol: Witaj Dzapuszkowa na blogasku no dobra dobra jestes :loveu: Witaj Justyś :loveu: [quote name='Helga&Ares']poszła sobie:placz:Nie poszłam. Jestem przecież.....nie płakaj :loveu: [quote name='Medorowa']Dżapuszkow wszystko przeleciałam, ino od tyłu:siara: i siem pogubiłam:diabloti:Jessssooooo alem się zafstydzila jak se to wyobraziłam [quote name='Fuga***']cześć, oblatywaczki buziakiCześć Fusiu :loveu: [quote name='Rinuś']elo,a tutaj znowu nagadane :shake: [quote name='Alicja'] no co ty :hmmmm: nie widzisz że tu same foty i tylko gadamy w przerywnikach :grins:Udam ze tego tu nie przeczytałam :roll: [quote name='bGirl']Wpadamy wieczorową porą sprawdzić czy łapki nie wystają WAM z pod kołdry... Ooooooooo odnalazła się :crazyeye: [quote name='BeaC']to ja :diabloti: one tutaj Ci nagadaly jakiś pierduł nie czytałam bo i po coBea osłabiasz mnie normalnie KC:loveu: [quote name='jonQuilla']witam Was :multi::loveu: wczoraj miałam posiedzieć ale mi się nie chciało :roll::roll: a dzisiaj znów do szkoły...a tak mi się nie chcę że chyba zrobie sobie dzień wolny :evil_lol:No co wiosna idzie idealna pora na waga........spacery :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja']Cześć TY Dżapuszko :loveu::loveu::loveu: to byłam Ja Dżapuszko ...:grins: nie pomyl z Klockowa Dżapuszko :grins: :obrazic:............... Quote
apple Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja']:obrazic:............... Nie chciałam wybacz Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple'] Nie chciałam wybacz siem zastanowiem ....... Quote
apple Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja']siem zastanowiem .......No nie być taka Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']No nie być taka no przecie wiesz ze nie bendem Quote
apple Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja']no przecie wiesz ze nie bendem No wiem ale musze mieć jakiś pretekst co by się do ciebie przytulić;) Quote
teqquila Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Witako z raka :evil_lol: a te juz sie przytulaja :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']No wiem ale musze mieć jakiś pretekst co by się do ciebie przytulić;) to i ja się przytulkam Quote
apple Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='teqquila']Witako z raka :evil_lol: a te juz sie przytulaja :evil_lol:Oć to ciebie też przytule [quote name='Alicja']to i ja się przytulkam ... Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']Oć to ciebie też przytule ... no już nie stydaj ......:calus: Quote
apple Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja']no już nie stydaj ......:calus:Nie stydam - goraco mi :diabloti: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 cze dżapkowa dzisio mam na obiadek................. :razz::razz::razz::cool3::cool3::cool3: wtyczke do wymiany :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']cze dżapkowa dzisio mam na obiadek................. :razz::razz::razz::cool3::cool3::cool3: wtyczke do wymiany :evil_lol::evil_lol: Teeeee tylko uważaj tam z tymi voltami nie chce cię miec na sumieniu :diabloti: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']Teeeee tylko uważaj tam z tymi voltami nie chce cię miec na sumieniu :diabloti: spoko spoko... jak sie pomyle to ino raz Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']spoko spoko... jak sie pomyle to ino raz a lampa w przedpokoju :roll::roll: Quote
Recommended Posts