apple Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='Helga&Ares']czeeeć a co tu za rozmowy toczycie :evil_lol: jakby nie mialy o czym gadać :grin:No jak to my jak prawdziwe baby o jajcach gadamy :evil_lol: [quote name='evaxon']:siara: :lol: okej pogadamy o pszczólkach i kwiatuszkach:diabloti:o zapylaniu?:cool3: Quote
e.v.a Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='apple'] o zapylaniu?:cool3: NIE! o wiosnie głoopia:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
apple Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='evaxon']NIE! o wiosnie głoopia:evil_lol::evil_lol::diabloti:eeeee to ide...nudny temat:diabloti: Quote
BeaC Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='apple']eeeee to ide...nudny temat:diabloti: cze ..............nudny temat o tej porze o jojkach gadaja a mała Ala siedzi i pewnie czyta:eviltong: Quote
apple Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='BeaC']cze ..............nudny temat o tej porze o jojkach gadaja a mała Ala siedzi i pewnie czyta:eviltong: No jak świetny temat na ta pore....zaraz przecież wielkanoc :diabloti: Aty skąd wiesz że moje dziecię własnie czyta :cool3: Quote
e.v.a Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='apple'] Aty skąd wiesz że moje dziecię własnie czyta :cool3: bo jojka sa ciekawsze niz teletubisie:diabloti: Quote
BeaC Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='apple']No jak świetny temat na ta pore....zaraz przecież wielkanoc :diabloti: Aty skąd wiesz że moje dziecię własnie czyta :cool3: telepatycznie Quote
apple Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='evaxon']bo jojka sa ciekawsze niz teletubisie:diabloti:Buhahahahahahahahahahaha..........no taaak jakby na to nie popatrzeć:diabloti: Quote
clockwork Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 mam wtyczke :multi::multi::multi::multi::multi: czeską.... lepsza czeska niż angielska i buciorki se kupiłam i cyc-halter (w moro) :cool3: i .... spódniczke :roll::cool1: i serki do smażenia i inne pierdy.... drzwi do lanci nie mieli :shake::shake::mad: Quote
apple Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='BeaC']telepatyczniePowiało magią:evil_lol: [quote name='clockwork']mam wtyczke :multi::multi::multi::multi::multi: czeską.... lepsza czeska niż angielska WOW!:multi: i buciorki se kupiłam i cyc-halter (w moro) :cool3: i .... spódniczke :roll::cool1: No no no a kto sponosorował? :razz: i serki do smażenia i inne pierdy.... drzwi do lanci nie mieli :shake::shake::mad: Ja mam do golfa jak chcesz :diabloti: Quote
clockwork Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='apple'] No no no a kto sponosorował? :razz: Pawcio.... choć jeszcze o tym nie wie :roll::roll::diabloti: Ja mam do golfa jak chcesz :diabloti: jak będą pasić i sie zamykać... dawa mie tu :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 :multi::multi::multi:Jestem Dżapuszko :loveu: Quote
apple Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='clockwork']jak będą pasić i sie zamykać... dawa mie tu :evil_lol::evil_lol:No chyba nie bedą pasić nie ten rozmiar:evil_lol: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Jestem Dżapuszko :loveu: No! Bo już myślałam że się znowu w tym Oszołomie zgubiłaś :diabloti: Quote
BeaC Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='clockwork']mam wtyczke :multi::multi::multi::multi::multi: czeską.... lepsza czeska niż angielska i buciorki se kupiłam i cyc-halter (w moro) :cool3: i .... spódniczke :roll::cool1: i serki do smażenia i inne pierdy.... drzwi do lanci nie mieli :shake::shake::mad: może to i lepiej że nie mieli drzwi kasy by ci nie starczyło Quote
clockwork Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Jestem Dżapuszko :loveu: japkowa dżapuszko, ty dżapuszko.... to ja tesz kcem być dżapuszko :multi::multi: jestem dżapuszko, jestem dżapuszko Quote
clockwork Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='BeaC']może to i lepiej że nie mieli drzwi kasy by ci nie starczyło :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
apple Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='clockwork']japkowa dżapuszko, ty dżapuszko.... to ja tesz kcem być dżapuszko :multi::multi: jestem dżapuszko, jestem dżapuszko O jak miło same dżabuszka :loveu: Japkowo się zrobiło:razz: Quote
apple Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='BeaC']może to i lepiej że nie mieli drzwi kasy by ci nie starczyło Eeeeeee Pawcio funciki przywiózł to jak ją nie stać:diabloti: Quote
BeaC Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='apple']Eeeeeee Pawcio funciki przywiózł to jak ją nie stać:diabloti: takiej to dobrze Quote
clockwork Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='apple']Eeeeeee Pawcio funciki przywiózł to jak ją nie stać:diabloti: yhy... a ja rozplanowałam wydatki za to jego zapierdzielanie w pocie czoła ....:roll::placz: jeszcze nie spytałam czy mi da na pokrycie tych wszystkich kosztów... nie wiem jak zagadać...:diabloti: bo ja to bym na to ze 4 miechy musiała robić... TYLKO na to :placz::placz: Quote
teqquila Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='evaxon']ja sieneiwysmiewam... jestem zszokowana ...pierwszy raz widze czarne jajka u "zółtka" hahahaha Efka kretka sciemniasz :eviltong::evil_lol: Witaj Dzapuszkowa na blogasku no dobra dobra jestes :loveu: Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='apple']No chyba nie bedą pasić nie ten rozmiar:evil_lol: ee to sie dosztukuje blaszki :p No! Bo już myślałam że się znowu w tym Oszołomie zgubiłaś :diabloti: nie byłam w Auchanie :grins: ..ino w :hmmmm: hypernowej i kauflandzie :grins: [quote name='clockwork']japkowa dżapuszko, ty dżapuszko.... to ja tesz kcem być dżapuszko :multi::multi: jestem dżapuszko, jestem dżapuszko no Jesteś też Dżapuszko :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='clockwork'] yhy... a ja rozplanowałam wydatki za to jego zapierdzielanie w pocie czoła ....:roll::placz: jeszcze nie spytałam czy mi da na pokrycie tych wszystkich kosztów... nie wiem jak zagadać...:diabloti: bo ja to bym na to ze 4 miechy musiała robić... TYLKO na to :placz::placz: :glaszcze: nie płakaj ....Pawcio dobry człowieczek ....zobaczysz że nie odmówi :razz:... przeca ty już 4 miesiące nie bedziesz zapierdzielać :hmmmm: Quote
Medorowa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Dżapuszkow wszystko przeleciałam, ino od tyłu:siara: i siem pogubiłam:diabloti: Quote
Recommended Posts