apple Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Helga&Ares']jak tam idom poszukawania wozu ?Własnie mó Mąż pojechał na okazanie owej sztuki....zobaczymy co z tego bedzie. jak do tej pory to same trupy były :shake: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='apple']Własnie mó Mąż pojechał na okazanie owej sztuki....zobaczymy co z tego bedzie. jak do tej pory to same trupy były :shake: to gdzie on jeździ :hmmmm: do prosektorium :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
apple Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']to gdzie on jeździ :hmmmm: do prosektorium :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Buhahahahahaha.....no prawie - te autka sa w takim stanie jak te okazy w prosektorium a za takie pieniądze że chyba ich wszystkich poczyściło :diabloti: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahaha.....no prawie - te autka sa w takim stanie jak te okazy w prosektorium a za takie pieniądze że chyba ich wszystkich poczyściło :diabloti: Pan C. miał dzis się zasięgnąć języka czy ktosik w pracy nie wie o jakowymś egzemplarzu względnie dobrego stanu ;)i pochodzenia :razz: Quote
Helga&Ares Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='apple']Własnie mó Mąż pojechał na okazanie owej sztuki....zobaczymy co z tego bedzie. jak do tej pory to same trupy były :shake: ćimam ćciuki za piekny i po realnej cenie wozik :P Quote
apple Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Helga&Ares']ćimam ćciuki za piekny i po realnej cenie wozik :P Taaaa dzięki.....ale serio wierzysz w cuda :diabloti: Quote
Helga&Ares Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='apple']Taaaa dzięki.....ale serio wierzysz w cuda :diabloti: to sie moowi: wierzysz w garbate aniołki? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Dobra juz sie nie focham:loveu::evil_lol: Quote
BeaC Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='apple']Ha Ha Ha następna dobra dusza:diabloti: do usług:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Dżapuszko :loveu::loveu::loveu:i jak TZ po wyprawie :razz::razz: Quote
clockwork Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 jak już kupisz... daj cynka... przewioze cie :grins: skoczymy na tirowców ;)... Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='clockwork']jak już kupisz... daj cynka... przewioze cie :grins: skoczymy na tirowców ;)... :hmmmm: o rany to teraz będziesz tak często nogi golić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: o rany to teraz będziesz tak często nogi golić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha... no na razie nie ma potrzeby... dopiero jak bede auto od blacharza odbierać :roll::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='clockwork']haha... no na razie nie ma potrzeby... dopiero jak bede auto od blacharza odbierać :roll::evil_lol: :razz::razz:uuuuu ...............................a kiedy to będzie :roll: Quote
clockwork Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:uuuuu ...............................a kiedy to będzie :roll: jak kupie drzwi.... czyli nieprędko..... kopyta zdążą zarosnąć jak grób nieznanego żołnierza :roll: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='clockwork']jak kupie drzwi.... czyli nieprędko..... kopyta zdążą zarosnąć jak grób nieznanego żołnierza :roll: to ja kupię dla Ciebie wsuwki i kokardy do włosów bedziesz se nózie czosać ;) Quote
teqquila Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ta chya kosiarke :evil_lol::evil_lol: Witaj Dzapuszkowa :) tom ja :evil_lol: ja wilka ju mam wiec nastepy mi nnie potrzeby Quote
jonQuilla Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 cześć sis :loveu::multi: w końcu piątek :multi::multi: wymęczę się troszkę w szkole i wrócę odpoczywać :loveu: mam nadzieję że będę miała więcej czasu żeby poszpiegować Was ;) :evil_lol: buziak :loveu: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 cześć Dżapuszko .....jak dziś samopoczucie Rodziny :razz: Quote
bonita Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Heloł o poranku :) Ciebie nie ma , więc ja jestem - tradycyjnie :evil_lol: Pozdrowionka Quote
apple Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='evaxon']siemankocześć Ewunia :loveu: [quote name='Izabela124.']Dobra juz sie nie fochamCieszkam niezmiernie :lol: [quote name='BeaC']do usług:loveu::loveu::loveu:No jak zawsze full service:diabloti: [quote name='Alicja']Dżapuszko :loveu:i jak TZ po wyprawie No nawet autko względne jesli by nie liczyc rdzawej dziury na drzwiach kierowcy ale to normalne w Tico....się zrobi...jeszcze w sobote pojedzie ty cosiem na przeglad i jak bedzie ok to chyba wezmę- nie ma co wybrzydzać ogladało się duużo gorsze sztuki za większą kaske:evil_lol: [quote name='clockwork']jak już kupisz... daj cynka... przewioze cie :grins: skoczymy na tirowców ... Moim małym cosiem to by nas zmiotło z drogi no co ty....no chyba że o czym innym mówisz :diabloti::razz: [quote name='Alicja']:hmmmm: o rany to teraz będziesz tak często nogi golić :evil_lol: [quote name='Alicja']:razz::razz:uuuuu ...............................a kiedy to będzie :roll: [quote name='clockwork']jak kupie drzwi.... czyli nieprędko..... kopyta zdążą zarosnąć jak grób nieznanego żołnierza :roll: [quote name='Alicja']to ja kupię dla Ciebie wsuwki i kokardy do włosów bedziesz se nózie czosać Buhahahahahahahahaha- wariatki :loveu: [quote name='teqquila']ta chya kosiarke Witaj Dzapuszkowa tom ja ja wilka ju mam wiec nastepy mi nnie potrzeby Witaj Justyś z wilkiem:razz::diabloti: [quote name='jonQuilla']cześć sis w końcu piątek :multi: wymęczę się troszkę w szkole i wrócę odpoczywać mam nadzieję że będę miała więcej czasu żeby poszpiegować Was buziak :loveu:Czekamy na ciebie szpiegu....załatw tą budę byle szybko i wracaj :loveu: [quote name='Alicja']cześć Dżapuszko .....jak dziś samopoczucie Rodziny :razz:No nawet nieźle...Ala jeszcze brzydko kaszle ale na razie nie ma temperatury...zobaczymy co bedzie dalej bo to dopiero poczatek dnia. A ja za to się czuję jakbym miała w głowie stado rozpędzonych słoni -ehhhhhhhhhhh chyba się pójde połozyc:cool1: [quote name='bonita']Heloł o poranku :) Ciebie nie ma , więc ja jestem - tradycyjnie :evil_lol: PozdrowionkaA nie prawda bo jestem- TADAM :diabloti: Quote
apple Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='bonita']O kkkurde!No to chyba ja to powinnam powiedziec :diabloti: Quote
Recommended Posts