apple Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']to co stawiamy banieczki :razz::razz:No zebyś wiedziała że pani doktor wczoraj powiedziała że u Aluni chyba trzeba bedzie postawić banieczki...oc banieczkowa ciociu :razz: Quote
apple Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='bGirl']HellO z usmiechem na "pysku" Witaj bGirlko:loveu: brzmi jak grilko :evil_lol: Quote
BeaC Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 cze................ doszłam do końca pomimo że taka jedna z dołu miałczy długo jeszcze..........długo jeszcze..........długo jeszcze..........długo jeszcze..........długo jeszcze..........:angryy::angryy::angryy: i jak tam.............................ciepłe lody??? smakowały???:diabloti: Quote
WinterGirl Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='apple']Witaj bGirlko:loveu: brzmi jak grilko :evil_lol: mowa o jedzeniu to jestem :diabloti: Quote
apple Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='BeaC']cze................ doszłam do końca pomimo że taka jedna z dołu miałczy długo jeszcze..........długo jeszcze..........długo jeszcze..........długo jeszcze..........długo jeszcze..........:angryy::angryy::angryy: i jak tam.............................ciepłe lody??? smakowały???:diabloti:Ha Ha Ha następna dobra dusza:diabloti: Quote
apple Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='bGirl'] mowa o jedzeniu to jestem :diabloti: No to rozkładaj grlia grilko:evil_lol::loveu: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='apple']No zebyś wiedziała że pani doktor wczoraj powiedziała że u Aluni chyba trzeba bedzie postawić banieczki...oc banieczkowa ciociu :razz: no u Aluni chyba 2 banieczki by wystarczyło postawić :razz:...gdyby nie odległość to wiesz że bym przeca przyszła ..... a pytałaś waszych pielęgniarek bo moja znajoma pielęgniarka stawia np nawt małym dzieckom z polecenia lekarza :razz::razz: Quote
WinterGirl Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='apple']No to rozkładaj grlia grilko:evil_lol::loveu: a co grilujemy?! ja zawsze mogę wrzucić coś na ruszcik Quote
apple Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja'] no u Aluni chyba 2 banieczki by wystarczyło postawić :razz:...gdyby nie odległość to wiesz że bym przeca przyszła ..... a pytałaś waszych pielęgniarek bo moja znajoma pielęgniarka stawia np nawt małym dzieckom z polecenia lekarza :razz::razz:Wiem cioteczko wiem że bys przybyła gdyby nie odległość ale nie martw sie mam znajomą pielęgniarke...damy rade:lol: Koffom Cie normalnie :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='apple']Wiem cioteczko wiem że bys przybyła gdyby nie odległość ale nie martw sie mam znajomą pielęgniarke...damy rade:lol: Koffom Cie normalnie :loveu::loveu::loveu: i siem teraz zawstydzilam ........................... Quote
apple Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']i siem teraz zawstydzilam ........................... Ty nie wstydaj ino oć dawaj dziuba Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='apple']Ty nie wstydaj ino oć dawaj dziuba no oć ..... Quote
apple Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']no oć ......... Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='apple'].... no so ..........sama wołałaś Quote
apple Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']no so ..........sama wołałaś No wołałam i spiekłam raczka :roll: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='apple']No wołałam i spiekłam raczka :roll: to teraz spiekamy karkóweczki :loveu: na grilku chrześniaku :evil_lol: Quote
apple Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']to teraz spiekamy karkóweczki :loveu: na grilku chrześniaku :evil_lol: Tzn mam rozumieć że poczta działa i że wsio jest juz na miejscu :razz: Quote
jonQuilla Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 teraz dopiero wypiłam herbatke :) uwielbiam ice tea ;) :evil_lol: Quote
apple Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='jonQuilla']teraz dopiero wypiłam herbatke :) uwielbiam ice tea ;) :evil_lol:No teraz to na pewno jest Ice Tea :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='apple']Tzn mam rozumieć że poczta działa i że wsio jest juz na miejscu :razz: oj to ja nie wiem .....bo Mi Madzialena nic nie mówiła czy już jest :hmmmm: Quote
Izabela124. Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Jabluskzowa nie zagladasz do Bobika:obrazic::shake: Quote
clockwork Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 zdrówka dla Alci i ciebie :loveu::loveu: no dobra ... dla TZta tysz... dzis ida na poczta to lukne czy doszedł grill :roll: a ty mie przypomnij po 25tym... wiesz o czym ;) bo jo mam skleroze jeżeli ja mam oddac :evil_lol::evil_lol: i chyba tyle chciałam rzec..... nooo aaaa. a jeszcze chciałam spytać ... a zresztą... nie bede pytać o lody :shake::shake::cool1: Quote
apple Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Izabela124.']Jabluskzowa nie zagladasz do Bobika:obrazic::shake:Zagladam....nie fochaj juz ide do ciebie:calus: [quote name='clockwork']zdrówka dla Alci i ciebie :loveu::loveu: no dobra ... dla TZta tysz... Dziękować..........:grins: dzis ida na poczta to lukne czy doszedł grill :roll: a ty mie przypomnij po 25tym... wiesz o czym ;) bo jo mam skleroze jeżeli ja mam oddac :evil_lol::evil_lol: Przypomne ci na pewno Hmmm jak nie zapomne :roll: i chyba tyle chciałam rzec..... nooo aaaa. a jeszcze chciałam spytać ... a zresztą... nie bede pytać o lody :shake::shake::cool1: To się lepiej nie pytaj :diabloti::evil_lol: Quote
apple Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Helga&Ares']czeeeć Gwiazdko z nieba :loveu:Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:loveu: Quote
Recommended Posts