Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']to co stawiamy banieczki :razz::razz:No zebyś wiedziała że pani doktor wczoraj powiedziała że u Aluni chyba trzeba bedzie postawić banieczki...oc banieczkowa ciociu :razz:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

cze................ doszłam do końca pomimo że taka jedna z dołu miałczy

długo jeszcze..........długo jeszcze..........długo jeszcze..........długo jeszcze..........długo jeszcze..........:angryy::angryy::angryy:

i jak tam.............................ciepłe lody???
smakowały???:diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']cze................ doszłam do końca pomimo że taka jedna z dołu miałczy

długo jeszcze..........długo jeszcze..........długo jeszcze..........długo jeszcze..........długo jeszcze..........:angryy::angryy::angryy:

i jak tam.............................ciepłe lody???
smakowały???:diabloti:
Ha Ha Ha następna dobra dusza:diabloti:

Posted

[quote name='apple']No zebyś wiedziała że pani doktor wczoraj powiedziała że u Aluni chyba trzeba bedzie postawić banieczki...oc banieczkowa ciociu :razz:

no u Aluni chyba 2 banieczki by wystarczyło postawić :razz:...gdyby nie odległość to wiesz że bym przeca przyszła .....

a pytałaś waszych pielęgniarek bo moja znajoma pielęgniarka stawia np nawt małym dzieckom z polecenia lekarza :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']
no u Aluni chyba 2 banieczki by wystarczyło postawić :razz:...gdyby nie odległość to wiesz że bym przeca przyszła .....

a pytałaś waszych pielęgniarek bo moja znajoma pielęgniarka stawia np nawt małym dzieckom z polecenia lekarza :razz::razz:
Wiem cioteczko wiem że bys przybyła gdyby nie odległość ale nie martw sie mam znajomą pielęgniarke...damy rade:lol:
Koffom Cie normalnie :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']Wiem cioteczko wiem że bys przybyła gdyby nie odległość ale nie martw sie mam znajomą pielęgniarke...damy rade:lol:
Koffom Cie normalnie :loveu::loveu::loveu:

i siem teraz zawstydzilam ...........................

Posted

[quote name='Alicja']to teraz spiekamy karkóweczki :loveu:

na grilku chrześniaku :evil_lol:

Tzn mam rozumieć że poczta działa i że wsio jest juz na miejscu :razz:

Posted

[quote name='apple']Tzn mam rozumieć że poczta działa i że wsio jest juz na miejscu :razz:

oj to ja nie wiem .....bo Mi Madzialena nic nie mówiła czy już jest :hmmmm:

Posted

zdrówka dla Alci i ciebie :loveu::loveu: no dobra ... dla TZta tysz...

dzis ida na poczta to lukne czy doszedł grill :roll: a ty mie przypomnij po 25tym... wiesz o czym ;) bo jo mam skleroze jeżeli ja mam oddac :evil_lol::evil_lol:

i chyba tyle chciałam rzec.....

nooo aaaa. a jeszcze chciałam spytać ... a zresztą...

nie bede pytać o lody :shake::shake::cool1:

Posted

[quote name='Izabela124.']Jabluskzowa nie zagladasz do Bobika:obrazic::shake:Zagladam....nie fochaj juz ide do ciebie:calus:

[quote name='clockwork']zdrówka dla Alci i ciebie :loveu::loveu: no dobra ... dla TZta tysz...

Dziękować..........:grins:

dzis ida na poczta to lukne czy doszedł grill :roll: a ty mie przypomnij po 25tym... wiesz o czym ;) bo jo mam skleroze jeżeli ja mam oddac :evil_lol::evil_lol:

Przypomne ci na pewno Hmmm jak nie zapomne :roll:

i chyba tyle chciałam rzec.....

nooo aaaa. a jeszcze chciałam spytać ... a zresztą...

nie bede pytać o lody :shake::shake::cool1:
To się lepiej nie pytaj :diabloti::evil_lol: