Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']
w środku Klocusiowa ....Ja w czapce niewidce ....Ty Dżapko to szere jesteś ...po prawej :razz::razz:obok Ciebie siedzi Bea z czerwonymi okima ....a kole mnie to kto :hmmmm:

ja, ja, ja:Cool!:
[quote name='clockwork']wrócilim ze psacera.... niesamowita historia sie mi przydarzyła ;)

wyszłam ze psem... a ten ciągnie i ciągnie... myślałam że w miejsce gdzie często spotyka sie z pocieczkową amstaffką.. ale nie... przeszedł to miejsce ... ciągnie mnie dalej.... nagle po lewej mej stronie ukazuje sie budynek.... a w oknie budynku "coś" puka w szybke, uśmiecha sie :grins: i woła.... "chooo klockowa choooo, zabierz nas do domu" ...
oczywiście weszłam i zabrałam biedne samotne porzucone świeżutkie :loveu::loveu::loveu:

Oćcie do madzi na tymczas
:bigok:

Posted

[quote name='Medorowa']ja, ja, ja:Cool!:

:loveu::loveu:tak myślałam że Ciebie tam brakuje :multi:

:bigok:

zostały bidulki w Domu Stałym :cool1:.....nawet do Mnie Rządowa podjechać nie chciały :shake:.............:evil_lol:

Posted

ufffff nadrobiłam... zaś sie zaśliniłam na tą sałateczke.... właśnie zezarłam kolacje ... chyba uda mie sie przybrać na wadze jak tak dalej bede wpieprzac :multi::multi:

japkowa.... koffom cie :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']Krosiu też sie nie zmienił :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

:razz::razz:nie wiadomo :roll:

i nie twa jabłuszkowa ino mła :grins:

no zaś se przywłaszczyłaś Naszą Dzapkową :mad::mad:......Nasza Rządowa twoja ....wszystko zabierasz :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicja']no zaś se przywłaszczyłaś Naszą Dzapkową :mad::mad:......Nasza Rządowa twoja ....wszystko zabierasz :placz::placz::placz:

nie no nie przesadzaj.... nie wszytko:roll:
Twoja wypłata może być nasza.... Twój pies może być nasz ..... mój kretinizm... też sie nim podziele :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Mla tez:razz: trza siv podzielic:eviltong:

nie kłóć sie ... przybieram na wadze ... niedługo wpadne do ciebie jako sumo i sie z tobą rozprawie :diabloti:

zastanawia mnie jedna rzecz... zamiast "e" wklikujesz "v"
:hmmmm: troche w zupełnie innych miejscach sa te klawiszki :niewiem:

Posted

[quote name='clockwork']nie no nie przesadzaj.... nie wszytko:roll:
Twoja wypłata może być nasza.... Twój pies może być nasz ..... mój kretinizm... też sie nim podziele :evil_lol::evil_lol:

:hmmmm: myślisz ze tego kretynizmu starczy na 2 :razz::razz:...no ale jakos damy rade bo wypłaty ....nie sądzę :roll:...ale masz mieć podziele się z Tobą Moim psem ale Legwan i Klocek też jest Nasz ale ptasiek Papug Twój :grins:

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko jabluszkowa
ilv tu slodkosciWitaj....czestuj sie :loveu:

[quote name='evaxon']cze ciastkaro:loveu:że ja.........to dla Klockowej było ja nawet kawałeczka nie uszczkłam :roll:

[quote name='jonQuilla']ktoś coś wspominał o sałatce owocowej a tak się składa że dzisiaj robiłam bo miałam ochotę :eviltong::eviltong::eviltong:

To dla mnie...dziękuje :diabloti:

[quote name='Medorowa']ja, ja, ja:Cool!:

WIEDZIAłAM tylko nie chciałam mówić bo to to jakies takie najbrzydsze :diabloti:

:bigok: Nie nie pójda one nie są sojowe :diabloti:

[quote name='clockwork']ufffff nadrobiłam... zaś sie zaśliniłam na tą sałateczke.... właśnie zezarłam kolacje ... chyba uda mie sie przybrać na wadze jak tak dalej bede wpieprzac :multi::multi:

No jeszcze jak pogrilujesz to ohohohoho

japkowa.... koffom cie :loveu::loveu::loveu:
no ja tyż cie koffom jak diobliiiiiii

[quote name='Izabela124.']Ma Jabluszkowa, kiedy dasz new photo krosia?Nic nie słysze ......... :siara:

[quote name='clockwork']
i nie twa jabłuszkowa ino mła :grins:

[quote name='Alicja']no zaś se przywłaszczyłaś Naszą Dzapkową :mad::mad:......Nasza Rządowa twoja ....wszystko zabierasz :placz::placz::placz:Bijcie się............:grins:

Posted

ale dobrze trafiła................ jakieś ciacho( zostawię Wam:diabloti:) i sałateczka

mniam mniam

aj ja jeszcze nie śniadaniowałam więc, się poczestuję:multi::multi::multi:

aleś jabkłowita..rozrywana :razz:

no no no

Posted

[quote name='jonQuilla']cześć :multi::multi::loveu:

kochana dzisiaj kawki nie będzie, skończyła się śmietanka :roll: :eviltong: :)

kupię jak będę wracać ze szkoły ;) :evil_lol:

No masz dzisiaj się wszystko sprzysięgło przeciw mnie:placz: W domu tez mi się mleko skonczyło i pije kaff bez mlyka - nie smakuje mi fcale ale pije z nadzieja że już za chwil kilka wejde na mojego bloga i tam bedzie na mnie czekała kaffa ze śmietanką od Żonkilki a tu co -DUPA nie ma....ehhhhhh ide
[quote name='BeaC']ale dobrze trafiła................ jakieś ciacho( zostawię Wam:diabloti:) i sałateczka

mniam mniam

aj ja jeszcze nie śniadaniowałam więc, się poczestuję:multi::multi::multi:

aleś jabkłowita..rozrywana :razz:

no no no
cześć głoda zbłąkana dziecinko ....częstu się tym co zostało :diabloti:

Posted

[quote name='apple']hahahahahahaha........a wydoisz mi?:razz:
Qurde to bardziej na byka wyglada:diabloti:

jak troche pomieszkam na mojej wsi to moze i doic sie naucze:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']jak dobrze sie bede uczyc to i byka nie oszczedze:diabloti:
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......................nie wiem co powiedziec:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......................nie wiem co powiedziec:roll::evil_lol:
to uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bylo bardzo wymowne:evil_lol:juz nic nie dodawaj:evil_lol: