Medorowa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='apple']czeeeeeeść :obrazic: Ale o co Ty fochasz... smutno mi z tego powodu...:-(:-(:-( BOoshh czy ja kiedyś przestanę kłamać:diabloti: Quote
apple Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Medorowa']Ale o co Ty fochasz... smutno mi z tego powodu...:-(:-(:-( Gdybym cię nie znała to bym ci przebaczyła :diabloti: BOoshh czy ja kiedyś przestanę kłamać:diabloti:No własnie- wiedziałam :evil_lol: Quote
apple Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='sota36']...kochomy Wos....MY WOS TYŻ.... Quote
tygra Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Jabłuszko to serce dla Was http://www.goraceserce.pl/616303/Walentynka-od-tygra.html Quote
apple Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='tygra']Jabłuszko to serce dla Was Tygrysico"]http://www.goraceserce.pl/616303/Walentynka-od-tygra.htmlTygrysico- dziekujemy baaardzo:loveu: Quote
Helga&Ares Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 czeeeeć japushkowa :grins: gdzie ty?...:mad: ja ci wlasnie obiadek gotuje,hihi :lol: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Dżapuszkowa .....kaj Ty ...przyszłam z serniczkiem na zimno :loveu::loveu: Quote
apple Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:jak tam śnięty Walenty ;)Śnięty.......:cool1: [quote name='Fuga***']mizianki walentynkowe od FugusiówMoje Fugasie kochane- dziekujemy :loveu: [quote name='agbar']dzien dobry:hand::diabloti:Buhahahahahahahaha................jestes pierwsza Agniesiu :loveu: [quote name='Martinee']dzień dybry:)Dobry...dobry :loveu: [quote name='Helga&Ares']czeeeeć japushkowa :grins: gdzie ty?...:mad: ja ci wlasnie obiadek gotuje,hihi :lol: Cześć Helga no dawaj tego obiada.........czekam :razz: [quote name='Alicja']Dżapuszkowa .....kaj Ty ...przyszłam z serniczkiem na zimno :loveu::loveu: Uffff zdążyłam na sernik jeszcze mi go nikt nie opieprzył:evil_lol: [quote name='Izabela124.']Witanko ma slodka jabluskzowaSłodyczy mówi ci Hellołł :loveu: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 :multi::multi::multi:Dopuścił Cię ...dopuścił:multi::multi::multi: Quote
apple Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Dopuścił Cię ...dopuścił:multi::multi::multi:Ano dopuscil mnie .........dopuscil :multi::multi::multi: Quote
apple Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='teqquila']Dopuscił :p:diabloti::razz: Noooo zbereza jak bum cyk cyk :diabloti: Quote
jonQuilla Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 już jestem !!! :eviltong: Cześć :multi::multi::multi::loveu: miło mi że nie możesz się doczekać aż wdepnę na to dogo ale wiem czemu, to przez tą pyszną kawusię którą zawsze przynoszę :) spójrz co mam tym razem :) Quote
apple Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Żonkilko ty moja ja cię chyba ozłoce za te kaffki- ty to wiesz czego mi trzeba......poczkaj wezme rozwoda i się z tobą ożenię....kces?:diabloti::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='apple']Żonkilko ty moja ja cię chyba ozłoce za te kaffki- ty to wiesz czego mi trzeba......poczkaj wezme rozwoda i się z tobą ożenię....kces?:diabloti::evil_lol: a Twój mąż nie będzie miał nic przeciwko? :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='jonQuilla']a Twój mąż nie będzie miał nic przeciwko? :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jaki pierścione pikny!!!! jaki mąż?:diabloti:;) Quote
jonQuilla Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='apple']Jaki pierścione pikny!!!! jaki mąż?:diabloti:;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to czekam na info kiedy będziesz mogła wyjechać ze mną do holandii ;) Quote
Recommended Posts