apple Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='caroolcia']Madzik dla ciem tysz jedne kupie coby cie moj blask nie oslepiał, a z reszta jak szalec to szalec dla wszystkich cioteczek na dogo, raz sie zyje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ohohohohooooooo jaka forsiasta............wiem już do kogo uderzać jakby co :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 nagadaliście trochę więc nie mogłam aż się powstrzymać zeby nie dorzucić tu swoich kilku groszy :eviltong: Quote
apple Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Rybka_39']Czesc plotkaro!:multi::multi:Phhhhiiii ta co nie ploci niby :diabloti: [quote name='jonQuilla']nagadaliście trochę więc nie mogłam aż się powstrzymać zeby nie dorzucić tu swoich kilku groszy :eviltong: :crazyeye: Ile kasy - Żonkilko rozbiłaś świnke ?:evil_lol::eviltong: Quote
jonQuilla Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='apple'] :crazyeye: Ile kasy - Żonkilko rozbiłaś świnke ?:evil_lol::eviltong: byłam pod kościołem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='jonQuilla']byłam pod kościołem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Napadałaś na emerytki:crazyeye: Quote
Helga&Ares Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='apple'] Noo dziękuję bardzo i wstydam sromotnie bo własnie miałam cię iśc ochrzanić ,że tylko Caroolci takie dobroci przynosisz :oops: A tu taaaka niespodziewanka :loveu: ekhemm....:obrazic: jutro dostaniesz wieksze :loveu: Quote
WinterGirl Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='apple']No to jeszcze kawa............ Ale nie oba są dla ciebie.......jeden dla psa:lol::diabloti: z mleczkiem :razz:?! wg moich obliczeń powinny być 3 kawałki bGirl Cleo i Teddy :eviltong: Quote
apple Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Helga&Ares']ekhemm....:obrazic: jutro dostaniesz wieksze :loveu:No nie fochaj juszzz przeciez powiedziałam że wstydam sromotnie :evil_lol: A to na przeprosiny Sama piekłam:diabloti: Quote
Helga&Ares Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='apple']No nie fochaj juszzz przeciez powiedziałam że wstydam sromotnie :evil_lol: A to na przeprosiny Sama piekłam:diabloti: ciacha. hmmm...nosh normalnie w życiu lepsiejszych nie jadlam :multi: :mdleje::mdleje::mdleje: P.S. ciekawe co do nich dodalas:diabloti: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 A ja mam grzańca i gorącą czokuladke co sces :razz::razz: Quote
apple Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='bGirl']z mleczkiem :razz:?! wg moich obliczeń powinny być 3 kawałki bGirl Cleo i Teddy :eviltong: Psom nie wolno słodycz tak że sie podziela na pół :diabloti: [quote name='Helga&Ares']ciacha. hmmm...nosh normalnie w życiu lepsiejszych nie jadlam :multi: :mdleje::mdleje::mdleje: P.S. ciekawe co do nich dodalas:diabloti: No jak to co -CAłE SERCE Quote
Helga&Ares Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ona mówi serio - znalazłam je w środku :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
apple Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Alicja']A ja mam grzańca i gorącą czokuladke co sces :razz::razz:Jusszz mi popkorna obiecałaś i co nadal nie mam :diabloti:............ a z tych dwóch ofert wybieram grzańca..........................i czekoladke:eviltong: [quote name='Helga&Ares']ona mówi serio - znalazłam je w środku :crazyeye::crazyeye::crazyeye:No ja zawsze mówię serio :evil_lol: Quote
apple Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Alicja'] Ohoho ale siem objadłam kto mi kazał tyle jeść i pić tyle tego grzańca . Aluuuuuu ratunku nie moge sie ruszać:roll: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='apple']Ohoho ale siem objadłam kto mi kazał tyle jeść i pić tyle tego grzańca . Aluuuuuu ratunku nie moge sie ruszać:roll: poczeka ...poszukam taczki :razz::razz: Quote
Helga&Ares Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 daj mi łapecke apylkowa to Ciem poprowadze :razz: Quote
BeaC Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 cześć jablecznik fot dawno nie dawałaś.............ani psa ani Alusi:placz::placz::placz: przyszłam na kaff:razz: Quote
apple Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Alicja'] poczeka ...poszukam taczki :razz::razz:Taczki? Ja myślałam ze ty mnie poniesiesz :cool3: [quote name='Helga&Ares']daj mi łapecke apylkowa to Ciem poprowadze :razz: Helga kochana dziurawą łapkę masz:crazyeye: - chono opatrzymy [quote name='BeaC']cześć jablecznik fot dawno nie dawałaś.............ani psa ani Alusi:placz::placz::placz: przyszłam na kaff:razz: Cześć Beato moja dorga . Wiesz powiem ci że obudziłam się dzisiaj i o tym samym pomyślałam - ze fot dawno nie było. Ale dzisiaj się poprawie i coś dam. A tu kawka dla ciebie i dla bGirlowej bo wiem że już tu czeka ;) [quote name='bGirl']Witanko kawuszymy?! Cześć kawuszko :loveu:- prosim Quote
apple Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 :evil_lol:FOTY FOTY FOTY FOTY FOTY FOTY FOTY:evil_lol: Masz poczytaj :lol: Co my tutaj mamy jeszcze :roll: Zapozujmy- niech sie mama cieszy :evil_lol: Popatrz Krosiu zagram ci coś :loveu: Daj łapkę :lol: Dość bo się rozpanoszycie :diabloti: Quote
Alicja Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaki zdolny uczeń z panią uczycielką :loveu::loveu: http://img401.imageshack.us/img401/8290/tnobraz053fp9.jpg witaneczko Moja Dżapuszkowa :loveu::loveu: widzę że jest kaff chlipne sobie przed spacerkiem ...:hmmmm: albo po ....bo już byłam o 1.30:cool1: Quote
Recommended Posts