Alicja Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 jonQuilla napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Alicja, moja mamunia - pokroiła Jabłuszkową :placz::placz: mamcia jak mogłaś to zrobić? :-( :razz::razz:no co ty ....One sie rozmnażają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ale pesteczki widać pryz tym rozmnażaniu :roll: Cześć pokrojona na części :multi::multi::loveu: Quote
basia2202 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 cześć Japczoku :evil_lol: :multi: mła koffana gadzinko-wazelinko :eviltong: :loveu: Quote
agbar Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 :loveu:Witam cie moja droga Japkowa:loveu: Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 cze Dżabuszko ....gdzie jesteś :razz::razz::loveu: Quote
caroolcia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 heloł :multi: jak pączusiowe obżarstwo????:cool3: Quote
natija Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 witam i ja co prawda nie pierwsza dziaj ile witam mocniutko:):):) Quote
apple Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 justysiek napisał(a):to i my wpadamy z paczusiami pozno ale...:loveu:http://www.paczekdlaciebie.pl/1131679dziękujemy za paczusia i kolejene 3 kg :diabloti: jonQuilla napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :crazyeye: Alicja, moja mamunia - pokroiła Jabłuszkową :placz: mamcia jak mogłaś to zrobić? :-( Hihihi moja ty obrończyni koffana :loveu: jonQuilla napisał(a): Cześć pokrojona na części :multi::loveu: Cześć ty mój rycerzu :loveu: basia2202 napisał(a):cześć Japczoku :evil_lol: :multi: mła koffana gadzinko-wazelinko :eviltong: :loveu: Cześć Basieńko gadzinko wazeliniarska :eviltong::loveu: agbar napisał(a)::loveu:Witam cie moja droga Japkowa:loveu:Ja cie bie też Ago moja droga ;):loveu: Alicja napisał(a):cze Dżabuszko ....gdzie jesteś :razz::loveu:Jestem tutaj Alu :multi:tylko dzisiaj nieco później bo..........................mój TZ jest dzisiaj w domku:cool1: caroolcia napisał(a):heloł :multi: jak pączusiowe obżarstwo????:cool3:nie pytaj prosze cie............. nie dołuj :shake: Quote
Helga&Ares Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 czeeć:multi::loveu: no to z czym byly paczusie? (pewnie z jablkami):evil_lol: pryzłać na kafusie Quote
clockwork Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Alicja napisał(a):no so ....jabłuszkami o prosze... jakie bezwtydne japko... sie rozkracza aż mu niasienie widać.. nasiono?? :hmmmm: cze japkowa :loveu: Quote
Medorowa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Cze szarloteczko tii tiii moja kizi mizi;):loveu::loveu::loveu: Quote
Cheritka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 No to dziś odpoczywamy od słodyczy ;) Ja się poczęstowałam jabłuszkiem ;) Quote
Alicja Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Dżapuszkowa :razz::razz: a co Tz robi dziś w domu :hmmmm: Quote
Rybka_39 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ale bym zjadła jabłecznika:loveu::loveu::diabloti: Czesc apple!:cool3: Quote
apple Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 natija napisał(a):witam i ja co prawda nie pierwsza dziaj ile witam mocniutko:) cześć Agentko miło cie widziec chociaz przez chwilke :loveu: Helga&Ares napisał(a):czeeć:multi::loveu: no to z czym byly paczusie? (pewnie z jablkami):evil_lol: pryzłać na kafusie Czeć sznupkowcy :multi::loveu: pączusie były nadziane różnościami różnymi ale żeby jabłuszkami niewinnymi nadziewać pączki -NIET. Przyszłaś na kafff? A prosze bardzo :kaffee_2: clockwork napisał(a):o prosze... jakie bezwtydne japko... sie rozkracza aż mu niasienie widać.. nasiono?? :hmmmm: cze japkowa :loveu:Cześć Strasznie kosmata Madzialeno:multi::loveu:, żeby niewinne jabłuszko pokrojone przez sadystyczną Ale o takie bezwstydności oskarzać................... no nie wiem :roll: Medorowa napisał(a):Cze szarloteczko tii tiii moja kizi mizi:loveu:Cze piekności ty nasza kizi mizi ti ti ti :loveu::loveu: Cheritka napisał(a):No to dziś odpoczywamy od słodyczy ;) Ja się poczęstowałam jabłuszkiem ;)O bardzo prosze - czuj sie jak u siebie ;) Fuga*** napisał(a):cześć, Małe :-)cześć szczęśliwa posiadaczko MOJEJ z resztą Fusi :loveu: Alicja napisał(a):Dżapuszkowa :razz::razz: a co Tz robi dziś w domu :hmmmm: no jak to co:razz:- przeszkadza:placz::placz::placz: Quote
Izabela124. Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Witanko:multi::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::B-fly: W koncu do was zawitalam:Cool!: Quote
jonQuilla Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha, taaa...pokazująca nasienie :) :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko:multi::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::B-fly: W koncu do was zawitalam:Cool!:No nareszcie.........:multi: Helga&Ares napisał(a):Kaf była mniam :multi:No mysle.......... bo byś więcej nie dostała:eviltong: jonQuilla napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha, taaa...pokazująca nasienie :) :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::oops::oops::oops: ty nie hahaj mi tu tak..................tak mnie obnażyli :roll::oops: Quote
jonQuilla Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 apple napisał(a): :oops::oops::oops: ty nie hahaj mi tu tak..................tak mnie obnażyli :roll::oops: oj tam nie masz się czego wstydzić, w końcu fajny kawałek owocu z Ciebie :loveu::loveu: :evil_lol: Quote
teqquila Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Siema ma :evil_lol: tom ja znow do Ciebie przyszlam by Ci milo bylo :evil_lol: Quote
apple Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 jonQuilla napisał(a):oj tam nie masz się czego wstydzić, w końcu fajny kawałek owocu z Ciebie :loveu::loveu: :evil_lol::oops::oops::oops: teqquila napisał(a):Siema ma :evil_lol: tom ja znow do Ciebie przyszlam by Ci milo bylo :evil_lol: Miło mi :grins: Quote
BeaC Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Cze.................... to ja.................:diabloti::diabloti::diabloti: ot tak krótko bo mnie wena twórcza opuściła:cool1: Quote
apple Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 BeaC napisał(a):Cze.................... to ja.................:diabloti::diabloti::diabloti: ot tak krótko bo mnie wena twórcza opuściła:cool1: Czesc kochana:loveu:...... masz trochu weny:B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Recommended Posts