apple Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Fuga***']Powiedz mu jeszcze ode mnie, że nie rośnie już i nie musi się zbyt dobrze odżywiać, poza tym gdyby wolał jednak być jak pies, to w dziele na temat żywienia psów stoi: "zdrowy pies to taki, który zjadłby coś jeszcze" miziaki :-)Hahahahahahahahah...... powtórze........ ale cos mi sie wydaje że jutro mnie na necie nie bedzie........... bo jak pójdzie do roboty to mi kabel od neta zabierze żebym się głupot nie uczyła..... hahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:o dżisys ...co tu za wątek kulinarny się też zrobił :roll: duszone cycki :razz::razz:... soczewica / bleeeeeeeeeeee/ ...... ... a swoją drogą to ja niewiem ... czy to normalne , że mój TZ dziennie chce obiad :hmmmm: WŁAŚNIE ja rozumiem dzieci...............nieletnie to tak psy i koty ale żeby starego faceta jeszcze karmić?? Witaj Jablecznik przniosłam ze soba napijemy się???? Quote
Fuga*** Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 A może im karmę dawać w panierce? kapną się? Quote
apple Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='BeaC']WŁAŚNIE ja rozumiem dzieci...............nieletnie to tak psy i koty ale żeby starego faceta jeszcze karmić?? Witaj Jablecznik przniosłam ze soba napijemy się???? Ooooo dobrodziejko...... polej :razz: Bea ale ty pieknie przy tej kuchni sie prezentujesz :razz::eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Fuga***']A może im karmę dawać w panierce? kapną się?Eeeee skąd powiesz że to takie nowe chińskie danie :diabloti::evil_lol: Quote
Fuga*** Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Czyli chińszczyzna górą, bo do tego psi makaron gotowy po zalaniu gorącą wodą i w ramach surówki to co zostanie z tarcia marcheweczki dla Fusinki i co? źle? dzieci w Afryce głodują.... Quote
apple Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Fuga***']Czyli chińszczyzna górą, bo do tego psi makaron gotowy po zalaniu gorącą wodą i w ramach surówki to co zostanie z tarcia marcheweczki dla Fusinki i co? źle? dzieci w Afryce głodują....Hahahahahahaha przyjdź do mnie....kuchnia wolna........ hahahaha....... ale teraz mi przyszło do głowy że twój mąż to musi uważać co by cię przypadkiem w czymś nie urazić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Fuga*** Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Nie jest mężem, więc musi uważać podwójnie :-) W każdym razie był zazdrosny o ciasteczka wątrobowe, co je psinie piekłam.... trzeba będzie machnąć dla świętego spokoju jakiś sernik czy coś :-) Quote
apple Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Fuga***']Nie jest mężem, więc musi uważać podwójnie :-) W każdym razie był zazdrosny o ciasteczka wątrobowe, co je psinie piekłam.... trzeba będzie machnąć dla świętego spokoju jakiś sernik czy coś :-)Eeeeee tam sernik tych wątrobowych mu daj......... nie odważy się powiedziec że jakies takie dziwne w smaku...... a jeszcze dla perfidii powiedz że włozyłas w pieczenie caaałe serce i zapytaj czy mu smakują :evil_lol: Quote
Fuga*** Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 doble :-) albo upiec sernik bez cukru, żeby Fusinka też mogła spróbować... i powiedzieć, że zapomniałam, ale się bardzo starałam :-D Quote
apple Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Fuga***']doble :-) albo upiec sernik bez cukru, żeby Fusinka też mogła spróbować... i powiedzieć, że zapomniałam, ale się bardzo starałam :-DHahahahahahaha też niezłe:thumbs: Quote
jonQuilla Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 cześć siostrzyczko :multi::multi: :loveu: a co tu tak od rana o gotowaniu, pieczeniu i innych tego typu czynnościach kuchennych? :eviltong: Quote
apple Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć siostrzyczko :multi::multi: :loveu: a co tu tak od rana o gotowaniu, pieczeniu i innych tego typu czynnościach kuchennych? :eviltong: Zlot gospodyń domowych a co?:eviltong: Quote
jonQuilla Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='apple']Zlot gospodyń domowych a co?:eviltong: milusiooo :) mogę się dołączyć? :eviltong: zawsze marzyłam żeby zostać gospodynią domową ;) :evil_lol: Quote
apple Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Obiecana sesyjka z ogonem Kronosa w roli głównej... no i Ala na doczepke :evil_lol: Ale pędziel :loveu::loveu::loveu: A co robi wtedy koniec pędzla?:razz: Hmmmm...... koniec pędzla nie przejety :loveu::loveu::loveu: Na razie tyle - może jutro wiecej :cool3: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Fuga***']Nie jest mężem, więc musi uważać podwójnie :-) W każdym razie był zazdrosny o ciasteczka wątrobowe, co je psinie piekłam.... trzeba będzie machnąć dla świętego spokoju jakiś sernik czy coś :-) ale jak wątróbkowe przyprawić i podać z keczupem to nawet się nie kapną ze to psie :razz::razz::razz: Quote
clockwork Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Fuga***']Nie jest mężem, więc musi uważać podwójnie :-) W każdym razie był zazdrosny o ciasteczka wątrobowe, co je psinie piekłam.... trzeba będzie machnąć dla świętego spokoju jakiś sernik czy coś :-) poprosze przepis na ciasteczka wątrobowe:loveu::loveu: cze mamuśka :multi::multi: chciałam tu poklikać ale doczytałam że zlot gospodyń domowych, więc absolutnie tu nie pasuję ;):evil_lol: Quote
apple Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='jonQuilla']milusiooo :) mogę się dołączyć? :eviltong: zawsze marzyłam żeby zostać gospodynią domową ;) :evil_lol: Jesteś przyjeta :evil_lol: - bezapelacyjnie wiekszością głosów :loveu: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='apple']Eeeee tam bedziesz placki robić....... olej to zrób jak ja...... simniaki i sadzone... i niech sie chłop cieszy że je ciepłe :evil_lol: :hmmmm: ale jak ja je ugotuje teraz to nie będą ciepłe a potem też mogę nie mieć czasu :razz::razz: Quote
caroolcia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 ależ tu się kulinarnie zrobiło :evil_lol: a ja wam powiem, że gotować nienawidze!!!!:eviltong: zupełnie jak moj gryzaczek.... http://img186.imageshack.us/img186/9489/tnobraz038st3.jpg Quote
apple Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='clockwork'] cze mamuśka :multi::multi: chciałam tu poklikać ale doczytałam że zlot gospodyń domowych, więc absolutnie tu nie pasuję ;):evil_lol: Dobra...... dla cię się zawiesimy na chwilke :loveu: [quote name='Alicja']ale jak wątróbkowe przyprawić i podać z keczupem to nawet się nie kapną ze to psie :razz::razz::razz:Hihihihi............ podejrzanie pewnie to brzmi...... czyżbyś wypróbowała????:razz::diabloti: Quote
apple Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 FOTY, FOTY, BYłY FOTY :multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='clockwork'] cze mamuśka :multi::multi: chciałam tu poklikać ale doczytałam że zlot gospodyń domowych, więc absolutnie tu nie pasuję ;):evil_lol: [quote name='caroolcia']ależ tu się kulinarnie zrobiło :evil_lol: a ja wam powiem, że gotować nienawidze!!!!:eviltong: ej dziewczyny nie wyłamujcie się...przecież wszyscy na świecie wiedzą że kobiety są stworzone do siedzenia za garami ! :eviltong: powie wam to większość ludzi na świeci płci męskiej ;) :evil_lol: Quote
apple Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='jonQuilla']ej dziewczyny nie wyłamujcie się...przecież wszyscy na świecie wiedzą że kobiety są stworzone do siedzenia za garami ! :eviltong: powie wam to większość ludzi na świeci płci męskiej ;) :evil_lol: Buhahahahahahahahahahahahahahahaha........ obraziłam się:roll: Quote
Cheritka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='apple']FOTY, FOTY, BYłY FOTY :multi::multi::multi: Foty super, obywda "obiekty" godne uwagi :evil_lol::evil_lol: Dzięki też za kawę Kawa z rana jak marzenie, leczy kaca i pragnienie Quote
Recommended Posts