Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fuga***']Powiedz mu jeszcze ode mnie, że nie rośnie już i nie musi się zbyt dobrze odżywiać, poza tym gdyby wolał jednak być jak pies, to w dziele na temat żywienia psów stoi: "zdrowy pies to taki, który zjadłby coś jeszcze"
miziaki :-)Hahahahahahahahah...... powtórze........ ale cos mi sie wydaje że jutro mnie na necie nie bedzie........... bo jak pójdzie do roboty to mi kabel od neta zabierze żebym się głupot nie uczyła..... hahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:o dżisys ...co tu za wątek kulinarny się też zrobił :roll:
duszone cycki :razz::razz:... soczewica / bleeeeeeeeeeee/ ......

... a swoją drogą to ja niewiem ... czy to normalne , że mój TZ dziennie chce obiad :hmmmm:

WŁAŚNIE

ja rozumiem dzieci...............nieletnie to tak
psy i koty
ale żeby starego faceta jeszcze karmić??

Witaj Jablecznik przniosłam ze soba napijemy się????

Posted

[quote name='BeaC']WŁAŚNIE

ja rozumiem dzieci...............nieletnie to tak
psy i koty
ale żeby starego faceta jeszcze karmić??

Witaj Jablecznik przniosłam ze soba napijemy się????
Ooooo dobrodziejko...... polej :razz:

Bea ale ty pieknie przy tej kuchni sie prezentujesz :razz::eviltong::evil_lol:

Posted

Czyli chińszczyzna górą, bo do tego psi makaron gotowy po zalaniu gorącą wodą i w ramach surówki to co zostanie z tarcia marcheweczki dla Fusinki i co? źle? dzieci w Afryce głodują....

Posted

[quote name='Fuga***']Czyli chińszczyzna górą, bo do tego psi makaron gotowy po zalaniu gorącą wodą i w ramach surówki to co zostanie z tarcia marcheweczki dla Fusinki i co? źle? dzieci w Afryce głodują....Hahahahahahaha przyjdź do mnie....kuchnia wolna........ hahahaha....... ale teraz mi przyszło do głowy że twój mąż to musi uważać co by cię przypadkiem w czymś nie urazić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie jest mężem, więc musi uważać podwójnie :-)
W każdym razie był zazdrosny o ciasteczka wątrobowe, co je psinie piekłam.... trzeba będzie machnąć dla świętego spokoju jakiś sernik czy coś :-)

Posted

[quote name='Fuga***']Nie jest mężem, więc musi uważać podwójnie :-)
W każdym razie był zazdrosny o ciasteczka wątrobowe, co je psinie piekłam.... trzeba będzie machnąć dla świętego spokoju jakiś sernik czy coś :-)Eeeeee tam sernik tych wątrobowych mu daj......... nie odważy się powiedziec że jakies takie dziwne w smaku...... a jeszcze dla perfidii powiedz że włozyłas w pieczenie caaałe serce i zapytaj czy mu smakują :evil_lol:

Posted

[quote name='Fuga***']doble :-)
albo upiec sernik bez cukru, żeby Fusinka też mogła spróbować... i powiedzieć, że zapomniałam, ale się bardzo starałam :-DHahahahahahaha też niezłe:thumbs:

Posted

[quote name='jonQuilla']cześć siostrzyczko :multi::multi: :loveu:

a co tu tak od rana o gotowaniu, pieczeniu i innych tego typu czynnościach kuchennych? :eviltong:
Zlot gospodyń domowych a co?:eviltong:

Posted

Obiecana sesyjka z ogonem Kronosa w roli głównej...

no i Ala na doczepke :evil_lol:

Ale pędziel :loveu::loveu::loveu:

A co robi wtedy koniec pędzla?:razz:

Hmmmm...... koniec pędzla nie przejety :loveu::loveu::loveu:

Na razie tyle - może jutro wiecej :cool3:

Posted

W każdym razie był zazdrosny o ciasteczka wątrobowe, co je psinie piekłam.... trzeba będzie machnąć dla świętego spokoju jakiś sernik czy coś :-)

ale jak wątróbkowe przyprawić i podać z keczupem to nawet się nie kapną ze to psie :razz::razz::razz:

Posted

poprosze przepis na ciasteczka wątrobowe:loveu::loveu:

cze mamuśka :multi::multi: chciałam tu poklikać ale doczytałam że zlot gospodyń domowych, więc absolutnie tu nie pasuję ;):evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']milusiooo :)
mogę się dołączyć? :eviltong:
zawsze marzyłam żeby zostać gospodynią domową ;) :evil_lol:

Jesteś przyjeta :evil_lol: - bezapelacyjnie wiekszością głosów :loveu:

Posted

[quote name='apple']Eeeee tam bedziesz placki robić....... olej to zrób jak ja...... simniaki i sadzone... i niech sie chłop cieszy że je ciepłe :evil_lol:

:hmmmm: ale jak ja je ugotuje teraz to nie będą ciepłe a potem też mogę nie mieć czasu :razz::razz:

Posted

[quote name='clockwork']
cze mamuśka :multi::multi: chciałam tu poklikać ale doczytałam że zlot gospodyń domowych, więc absolutnie tu nie pasuję ;):evil_lol:
Dobra...... dla cię się zawiesimy na chwilke :loveu:

[quote name='Alicja']ale jak wątróbkowe przyprawić i podać z keczupem to nawet się nie kapną ze to psie :razz::razz::razz:Hihihihi............ podejrzanie pewnie to brzmi...... czyżbyś wypróbowała????:razz::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']

[quote name='caroolcia']ależ tu się kulinarnie zrobiło :evil_lol: a ja wam powiem, że gotować nienawidze!!!!:eviltong:

ej dziewczyny nie wyłamujcie się...przecież wszyscy na świecie wiedzą że kobiety są stworzone do siedzenia za garami ! :eviltong:
powie wam to większość ludzi na świeci
płci męskiej ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']ej dziewczyny nie wyłamujcie się...przecież wszyscy na świecie wiedzą że kobiety są stworzone do siedzenia za garami ! :eviltong:
powie wam to większość ludzi na świeci
płci męskiej ;) :evil_lol:

Buhahahahahahahahahahahahahahahaha........ obraziłam się:roll:

Posted

[quote name='apple']

FOTY, FOTY, BYłY FOTY

:multi::multi::multi:

Foty super, obywda "obiekty" godne uwagi :evil_lol::evil_lol:
Dzięki też za kawę
Kawa z rana jak marzenie,
leczy kaca i pragnienie