Medorowa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='apple']Achhh to :splat:.......... :loveu::loveu::loveu: Doberek wpierdzielajaca platki owsiane z rodzynkami:eviltong: A na obiad flaczki sojowe:evil_lol::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Quote
apple Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Medorowa']A na obiad flaczki sojowe:evil_lol::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:chciałaś chyba powiedzieć że zupkę sojową o smaku flaków:eviltong: Quote
caroolcia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Medorowa']A na obiad flaczki sojowe:evil_lol::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: fuuuuujjjjj nawet sojowe brzmią blehhhh :smhair2: Quote
apple Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='caroolcia']fuuuuujjjjj nawet sojowe brzmią blehhhh :smhair2:zgadzam sie......... sojowym sojożercom mówimy stanowcze nie:lol: ;);):loveu: Medorowa i tak cie koffom:loveu: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='apple']Siostro wódz dzisiaj serwuje cycki duszone z pieczarkami i cebulka i do rego ryż....mniam :lol: [quote name='caroolcia']ależ im zazdroszcze ...... a ja myślałam że zazdraszczasz cyckom że będą duszone buuuuhahahaah, potem poczytałam cytata :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork'] a ja myślałam że zazdraszczasz cyckom że będą duszone buuuuhahahaah, potem poczytałam cytata :evil_lol::evil_lol:Buhahahahaha - zakręcony ptasznik z ciebie :evil_lol: Quote
caroolcia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork'] a ja myślałam że zazdraszczasz cyckom że będą duszone buuuuhahahaah, potem poczytałam cytata :evil_lol::evil_lol: no wiesz??? buhahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='apple']chciałaś chyba powiedzieć że zupkę sojową o smaku flaków:eviltong: Jak zwał, tak zwał, ale jakie zajebiście pyszne:loveu::loveu: [quote name='caroolcia']fuuuuujjjjj nawet sojowe brzmią blehhhh :smhair2: Mniammmmmm:loveu: [quote name='apple']zgadzam sie......... sojowym sojożercom mówimy stanowcze nie:lol: ;);):loveu: Medorowa i tak cie koffom:loveu: Ja uwilbiam wszystko co sojowe:multi::multi:A jutro będzie soczewica z pomidorami:B-fly: JCT:loveu: [quote name='clockwork'] a ja myślałam że zazdraszczasz cyckom że będą duszone buuuuhahahaah, potem poczytałam cytata :evil_lol::evil_lol: Buhahahhahahahahahhahaa Quote
apple Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Hmmmmmm........ smacznego:roll:........ nie czestuj mnie:evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='apple']Hmmmmmm........ smacznego:roll:........ nie czestuj mnie:evil_lol: Na pewno nie cesz:sadCyber::sadCyber::sadCyber: To dobrze = bedziee więcej dla mnie:multi: Quote
apple Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Medorowa']Na pewno nie cesz:sadCyber::sadCyber::sadCyber: myslal by kto ze ci zal:eviltong: To dobrze = bedziee więcej dla mnie:multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moja Madzia w całej krasie:loveu: Quote
Fuga*** Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Medorki widzę zdrowo się odżywiają... :-) gdyby co, to ja zawsze mówiłam, że dobry tatarek nie jest zły.... ale bynajmniej nie sojowy Quote
apple Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Fuga***']Medorki widzę zdrowo się odżywiają... :-) gdyby co, to ja zawsze mówiłam, że dobry tatarek nie jest zły.... ale bynajmniej nie sojowyAMEN:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Witanko Ale kulirny temacik sie zrobij'Ja nie lubie nic zwiaznego z soja, fuj Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 dżapkowa... chooo... mam chwile na kompecka :razz::razz: Quote
Cheritka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Gadacie i gadacie :mad::mad: a foteczki gdzie :angryy: :cool3: Quote
apple Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Ale kulirny temacik sie zrobij'Ja nie lubie nic zwiaznego z soja, fujJa tyż - fuuuuu :shake: [quote name='clockwork']dżapkowa... chooo... mam chwile na kompecka :razz::razz:o tej porze wiesz że mnie nie ma:cool1:- ty tak chyba specjalnie :placz: [quote name='evaxon']witankoo:loveu::loveu:helołki :loveu: [quote name='Cheritka']Gadacie i gadacie :mad::mad: a foteczki gdzie :angryy: :cool3:No dopiero były...... przedwczoraj..... nie moge tak dużo focic bo mi sie aparat zepsuje :evil_lol: Dzisiaj bedą ino później :razz: [quote name='Alicja']berek Dżapuszko :loveu:Berek Alice :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 :evil_lol::evil_lol:o dżisys ...co tu za wątek kulinarny się też zrobił :roll: duszone cycki :razz::razz:... soczewica / bleeeeeeeeeeee/ ...... ... a swoją drogą to ja niewiem ... czy to normalne , że mój TZ dziennie chce obiad :hmmmm: Quote
apple Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja'] ... a swoją drogą to ja niewiem ... czy to normalne , że mój TZ dziennie chce obiad :hmmmm: Buhahahahahahahahah......... nie wiem ale mój też tak chce- chyba zastrajkuje :zly7: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahahah......... nie wiem ale mój też tak chce- chyba zastrajkuje :zly7: :mad::mad::mad:dziś mam robić .....placki ziemniaczane ....:razz::razz:....no dobra malaxer zmiksuje ...ale ja nie mam czasu ich upiec :hmmmm: a poza tym laptoka mam w kuchni i mi sie może oczadzić :razz::razz::razz: Quote
Fuga*** Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Co do obiadu codziennego, uważam, że przysługuje on wyłącznie psom i dzieciom. My młodzież starsza naprawdę nie musimy aż tak przesadzać :-D ciao, darling Quote
apple Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja'] :mad::mad::mad:dziś mam robić .....placki ziemniaczane ....:razz::razz:....no dobra malaxer zmiksuje ...ale ja nie mam czasu ich upiec :hmmmm: a poza tym laptoka mam w kuchni i mi sie może oczadzić :razz::razz::razz: Eeeee tam bedziesz placki robić....... olej to zrób jak ja...... simniaki i sadzone... i niech sie chłop cieszy że je ciepłe :evil_lol: [quote name='Fuga***']Co do obiadu codziennego, uważam, że przysługuje on wyłącznie psom i dzieciom. My młodzież starsza naprawdę nie musimy aż tak przesadzać :-D ciao, darling Hahahaha Przepisze, powiększe i powiesze w kuchni na drzwiach od lodówki...... to się mój TZ ucieszy - hahahahahaha :evil_lol: Ciao Balbina ;) Uciamkaj MOJĄ FUSIE:loveu::loveu::loveu: Quote
Fuga*** Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Powiedz mu jeszcze ode mnie, że nie rośnie już i nie musi się zbyt dobrze odżywiać, poza tym gdyby wolał jednak być jak pies, to w dziele na temat żywienia psów stoi: "zdrowy pies to taki, który zjadłby coś jeszcze" miziaki :-) A na poważnie to usłyszałam już pretensję, że jak się u nas lodówkę otworzy, to głównie jedzenie dla psa... a niby dla kogo ma być???? Quote
Recommended Posts