Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']a potem po chłapach. Tak dla rozrywki :evil_lol:.

dla rozrywki... po chłOpach powiadasz :hmmmm::razz:

cze Jabłuszkowa mam troszke czasu więc se tak latam i latam i latam i wdepłam do cia... już drugi raz, bo najpierw byłam u Cia na Salsowym :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']Koffana cos Ci sie godzinki pomylily hehehehe :evil_lol::evil_lol: widzialas jaki ladny gwizdek ci kupilam ??:evil_lol:Mnie godzinki? A dlaczemu niby to?
I nie widziałam gwizdeczka - poka no go:cool3:

[quote name='clockwork']
dla rozrywki... po chłOpach powiadasz :hmmmm::razz:

Miało być po chałupach ino mi się literówka strzeliła a ty od razu takie kosmate mysli masz - oj Madź :diabloti:

cze Jabłuszkowa mam troszke czasu więc se tak latam i latam i latam i wdepłam do cia... już drugi raz, bo najpierw byłam u Cia na Salsowym :evil_lol::evil_lol:Byłaś u mnie na Salsowym? idem sprawdzić. A ty co tak latasz co? Latawico!:eviltong:

Posted

[quote name='Medorowa']Buhahahaha a ja znowu przyszłam jak sie wszystko uspokoiło:evil_lol:;)
bos wpadła jako stróż moralności na dogo :grins:

Szarlotko :loveu::loveu::loveu:mam kaff i ciacho

Posted

[quote name='majoka']hej Jabłuszku!!!!!Hej Maroko goraca :loveu:

[quote name='teqquila']Koffana cos Ci sie godzinki pomylily hehehehe widzialas jaki ladny gwizdek ci kupilam ??Tobie tysz

[quote name='Cheritka']Przyszłam zdjęcoa pooglądać
a tu pusteczki
i pogaduchy tylko Nie pusteczki nie pusteczki tylko chwilowo nie ma zdjęć i nie pogaduchy tylko inteligentna konwersacja :evil_lol:

[quote name='clockwork']
nooo i odpowiedzi wchodzą pomiędzy posty... czyli ja odpowiedziałam na post apple zanim ona go napisała
jasnowidzka ?:razz:

[quote name='clockwork']
latam se i nadrabiam 2 tyg, niebytności.. taka ze mnie powsinoga
No niech bedzie powsinoga bo nie powiem latawica bo mnie tu juz Żonkilowa obsztorcowała że tak się gościóf :evil_lol: nie nazywa :roll:

[quote name='majoka']hehe, ale motyw z tymi godzinami, pisałam ostatnia i coI jesteś w innym miejscu - teleportacja czy podróże w czasie? - hehe:evil_lol:

[quote name='jonQuilla']Kochana zapamiętaj jedno:
gości nie wyzywa się od latawic i latawców

to że Madzia lata to nie znaczy że jest latawicą

buzia
Dopsszzz pse Pani......:roll: Jusss nie bede - obiecujem się poprawić i przeprosić Panią Madź :roll::oops:

[quote name='teqquila']hehehe no mi tyz godzinki sie poplataly zobaczcie na godziny postow hehehe

no przecie u mnie na galeri jest gwizdek dla ciebie tom se zoba
Widziałam i bede gwizdała na cię :eviltong:

[quote name='Medorowa']Buhahahaha a ja znowu przyszłam jak sie wszystko uspokoiło:evil_lol:;) Po nocach to wszyscy spia to co si mialo nie uspokoic hehehe nocny marku ty:eviltong:

[quote name='Alicja']bos wpadła jako stróż moralności na dogo :grins:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Szarlotko :loveu::loveu::loveu:mam kaff i ciacho

Mamciu dzieki ci baaardzo + dzisiaj mam dupiaty dzien wiec tym bardziej dziekuje :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='basia2202']eloł Jabłonka!:cool3:

boosz... ile nagadane... milion pięćset dwa dziewięćset stron musiałam przewinąć, żeby wynaleźc taką wyczesaną fotę! o!
http://img256.imageshack.us/img256/841/tnobraz031qt8.jpg
:cool3:

buziakujemy Was :loveu:

P.S. zjadłabym szarlotkę...:roll: albo sernika chociaż...

Hej powrócona Basiu:loveu::loveu::loveu:. No co.... popracowłaś trochę z tymi stronami a na końcu co- NAGRODA :eviltong:

A to dla cię specjalnie:loveu::loveu::loveu:

Posted

Hej właśnie dobrnęłam do końca tego wszystkiego......................kurde, tylko po co??:shake:

acha

widziałam dzidzię Alę:loveu::loveu::loveu:( nie mylić z AląR, bo tej to wszędzie pełno:razz:)

śliczne foteczki dwa małe ząbeczki, narazie na dole
trzymam kciuki za górę:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='BeaC']
widziałam dzidzię Alę:loveu::loveu::loveu:( nie mylić z AląR, bo tej to wszędzie pełno:razz:)

:mad::mad::mad:.....czy ja aby coś tu czytalam o Alicji bez Rrrrrrrr:razz::razz::razz::razz:

Szarlotuniu :hand: jestem TUTAJ :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicja']bos wpadła jako stróż moralności na dogo :grins:

:B-fly: Ha ha ha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='apple']

Po nocach to wszyscy spia to co si mialo nie uspokoic hehehe nocny marku ty:eviltong:

:obrazic: A myślałam, że to ja mam taki zbawienny wpływ na dogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']http://www.otylosc.waw.pl/foto/szarlotka/szarlotka.jpg

sorki Basiu, wzięłam gryza ciacha które było dla ciebietak mnie smak przyszoł Przyszła....zjadła.... poszła....hmmmm czyli jak zwykle :evil_lol:

[quote name='Rinuś']Jessu aż mnie zemdliło jak zobaczyłam to ciasto bo najadłam się czekolady No wiesz :obrazic: trza się było nie opychać czekoladą a nie teraz mówić że cię mdli na widok mojego ciacha:roll:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='BeaC']Hej właśnie dobrnęłam do końca tego wszystkiego......................kurde, tylko po co??

jak to po co..... dla rozrywki:eviltong:

acha

widziałam dzidzię Alę( nie mylić z AląR, bo tej to wszędzie pełno:razz:)

śliczne foteczki dwa małe ząbeczki, narazie na dole
trzymam kciuki za górę
Trzymaj trzymaj niech już wyjdą bo....:mdleje:

[quote name='Fuga***']Cześć i czołem,
też bym coś zjadła, ale tylko dobrego A co byś dobrego zjadła Fugasko? He?

[quote name='tygra']a ja mam dziś faworki, mniam Dawaj albo ić i nie rób smaka:mad:;)

[quote name='jonQuilla']jestem TU !!

zwarta i gotowa do akcji penetracji Waszego bloga

Cześć
Bedziesz penetrować mojego bloga? Hmmmmm:roll:

[quote name='clockwork']:mad::mad:.....czy ja aby coś tu czytalam o Alicji bez Rrrrrrrr:razz:

Zdawało ci się :eviltong:

Szarlotuniu :hand: jestem TUTAJ :multi:
Ależ Alu ty w przebraniu Klocusiowej grasujesz? I to U MNIE? To ja cię u Klocusiowej szukam a ty już do mnie przyszłaś - ohhhhhhh:loveu:

[quote name='Medorowa']:B-fly: Ha ha ha:evil_lol:

:obrazic: A myślałam, że to ja mam taki zbawienny wpływ na dogo:evil_lol: no nie fochaj już :glaszcze:Wystarczy że niesiesz piekno i co tam jeszcze....
:B-fly:

Posted

[quote name='apple']Hej powrócona Basiu:loveu:. No co.... popracowłaś trochę z tymi stronami a na końcu co- NAGRODA :eviltong:

A to dla cię specjalnie:loveu:

mhmmm... jakie pyszne ciastusio dostałam... mhmmm,... :loveu: :sabber:

[quote name='clockwork']
sorki Basiu, wzięłam gryza ciacha które było dla ciebie:oops: tak mnie smak przyszoł :loveu:
ale kurna było nadgryzione! :mad:
gdybym Cie nie lubiała... kazałabym oddać :evil_lol: :diabloti:

[quote name='tygra']a ja mam dziś faworki, mniam :)
ma... ale żeby się tak podzielić, to już nie teges...:shake: