teqquila Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 w sobote to my pozno wrocimy o ile wogole wrocimy hehehe :evil_lol::evil_lol: a Ty dawaj fotaski albo jakis filmik :eviltong: Quote
apple Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Alicja napisał(a)::hand: jestem ....mam pizze w piecyku sce ktoś :hmmmm:scem ja ale coś ci powiem na uszko...... nie dawaj tequillowej dobra?:eviltong: Quote
apple Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 teqquila napisał(a):w sobote to my pozno wrocimy o ile wogole wrocimy hehehe :evil_lol::evil_lol: a Ty dawaj fotaski albo jakis filmik :eviltong:Nie mam i nie dam:roll: przyjdź jutro:eviltong: p.s. to co cyganujesz cyganko?:cool3: Quote
teqquila Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 hehe ja tyz tu jezdem i mnie nie wyhusiacie z pizzy :eviltong: Quote
apple Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 teqquila napisał(a):hehe ja tyz tu jezdem i mnie nie wyhusiacie z pizzy :eviltong:A kto cie chce wyhuśtać ...................................:roll: Jakaś mania?:eviltong: Quote
teqquila Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ty cesz mnie wyhusiac z pizzy bo kto inny :evil_lol: Quote
apple Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 teqquila napisał(a):Ty cesz mnie wyhusiac z pizzy bo kto inny :evil_lol:Ja nie......:roll: Nigdy....................... coś ty.......... jak ty mozesz..... tak o mnie......... ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:placz: Quote
teqquila Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 jasnem slyszaja ja jak mowi Ali na ucho :P :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 teqquila napisał(a):jasnem slyszaja ja jak mowi Ali na ucho :P :eviltong::eviltong: Wydawało ci się albo źle podsłyszałaś :eviltong: Quote
teqquila Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ja zawsze dobrze slysze hehehe :evil_lol: i wszystko :diabloti: Quote
apple Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Ty wszystko słyszaca - SPECIALY FOR YOU:eviltong: Niszczyciel w akcji :cool1: i moje słonko najdroższe :loveu::loveu::loveu: Quote
teqquila Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 lolo jakie sliczne zdjecioszki a co on tam w pasce meci <skarpetke ??> a bobasek do cioci tekilki siem smieje :multi::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 teqquila napisał(a):lolo jakie sliczne zdjecioszki a co on tam w pasce meci <skarpetke ??> rękawisie :cool1: Quote
caroolcia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 słonko najdroższe widzę zgotowało gorący aplauz niszczycielowi :evil_lol: Quote
teqquila Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 nie poznalam o ja goopia ze to rekawicka jest hehehe Quote
apple Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 caroolcia napisał(a):słonko najdroższe widzę zgotowało gorący aplauz niszczycielowi :evil_lol:Ano .... hahahahahahahahaha.... moje słonko na nia zawsze można liczyć :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 :loveu::loveu::loveu:jakie Alicja ziomby kasowniczki ma :grins: http://img110.imageshack.us/img110/4140/tnobraz017pr2.jpg a dlaczemu Krosio zjada rekawiczki :hmmmm: Quote
apple Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 teqquila napisał(a):nie poznalam o ja goopia ze to rekawicka jest hehehe Przez grzeczność nie zaprzeczę :evil_lol: Alicja napisał(a)::loveu::loveu::loveu:jakie Alicja ziomby kasowniczki ma :grins: Nooooo ciocia a co ty myslała ja juz duuuża panna jestem:loveu:. A jak kasują ze kasowniczki:evil_lol: http://img110.imageshack.us/img110/4140/tnobraz017pr2.jpg a dlaczemu Krosio zjada rekawiczki :hmmmm: Bo łobuz jest......:angryy: Quote
apple Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Cheritka napisał(a): Brawo bije,chyba sie podobało :loveu:Ano... na to wyglada :loveu: Quote
apple Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Alicja napisał(a)::pumyłam w kuchni okno Jestem z ciebie DUMNA cioteczko:loveu: ty jesteś jak tornado - nie możesz się zatrzymać: najpierw pizza teraz okna mój TZ zazdrości twojemu :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 znalazła się chwila czasu więc odwiedzam :loveu::loveu: Cześć Jabłuszkowa :multi::multi::multi: :loveu: Widziałam maluszka klaskającego sobie brawo :loveu::loveu::loveu: i jak tu nie kochać dzieciaczków :loveu: Quote
justysiek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 czesc tak jak obiecałam jesteśmy:loveu:pozdróffki i miłego wieczorka:loveu: Quote
apple Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 jonQuilla napisał(a):znalazła się chwila czasu więc odwiedzam :loveu::loveu: Cześć Jabłuszkowa :multi::multi::multi: :loveu: Widziałam maluszka klaskającego sobie brawo :loveu::loveu::loveu: i jak tu nie kochać dzieciaczków :loveu: Hmmmm ona nie klaskała sobie tylko Krosiowi, biła brawo za jego wyczyn z rękawisią:roll: No ale fakt jak tu jej nie kochać:loveu::loveu::loveu: justysiek napisał(a):czesc tak jak obiecałam jesteśmy:loveu:pozdróffki i miłego wieczorka:loveu:witamy justysku:multi: Quote
Recommended Posts