apple Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]I położyłam się odpocząc po obiadku i :cool1:......................zasnęłam :roll::oops:......teraz wstałam i nie wiem czy jestem głodna czy nie :hmmmm: wogóle coś bym pomaszkieciła :grins:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Czyli ma sie rozumiec zawiązałaś sadełko?:eviltong: Na wczorajsze dobroci nie zdążyłam ale co w końcu pomaszkieciłaś????[/FONT] [quote name='Rinuś']haha zrobiłam to samo zjadłam mc donalda i poszłam spać :evil_lol: :crazyeye:[FONT=Century Gothic]Idż ty do Żonkilowej poczytaj co oni tam dają do tych burgerów:roll:[/FONT] teraz wstałam i chyba bym coś zjadła [FONT=Century Gothic]Żarłoki:diabloti: ale wam zazdroszcze :placz:[/FONT] [quote name='bonita']Macie widocznie tą samą żarloczną chorobę co ja :evil_lol: Witaj mła córciu nigdy nieobecna, kiedy jam obecna [FONT=Century Gothic] Witaj mamciu nigdy nie obecna kiedym ja obecna :loveu:[/FONT] [quote name='ferraribox']:multi:Ferraroboksie,sztuk 5 witają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[FONT=Century Gothic]Ochochochocho ile skakających emotków aż tak się cieszycie? Miło mi strasznie :loveu::oops:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:bereczek wczoraj wyczyściłam chałupke z owocków i słodyczków:oops:[/FONT] Quote
agbar Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 dzien dobry odkladajaca tluszczyk:diabloti: Quote
apple Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:bereczek wczoraj wyczyściłam chałupke z owocków i słodyczków:oops:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Słodyczków? - tobie to dobrze :roll: [/FONT] Quote
apple Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='agbar']dzien dobry odkladajaca tluszczyk:diabloti: [FONT=Century Gothic]Cześć powrócona z Luksemburga :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Słodyczków? - tobie to dobrze :roll: [/FONT] [FONT=Arial]bo owocków brakło :roll:...zjadłam ostatnie 2 grejfruciki [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Georgia]no to zaczęłam spacerowanie po blogach od Was tutaj :loveu::loveu: Cześć :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
apple Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]bo owocków brakło :roll:...zjadłam ostatnie 2 grejfruciki [/FONT] [FONT=Century Gothic]Grejpfruciki dobre ale cukier lepszy :diabloti:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no to zaczęłam spacerowanie po blogach od Was tutaj :loveu::loveu: Cześć :multi::multi::multi: [/FONT][FONT=Century Gothic]No to dobssszzzee. Bardzom rada :lol: Ale co tak późno? - nie żebym się czepiała :eviltong:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Tęskniłaś:loveu::loveu::loveu: :diabloti: Quote
apple Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Medorowa']Tęskniłaś:loveu::loveu::loveu: :diabloti: [FONT=Century Gothic]Nie ! Ja a niby czemu :roll: :loveu::loveu::loveu::loveu: No pewnie że tęskniłam :loveu: [/FONT] Quote
Medorowa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie ! Ja a niby czemu :roll: :loveu::loveu::loveu::loveu: No pewnie że tęskniłam :loveu: [/FONT] To dobrze:grins: Znaczy, że wszystko z Tobą w porządku :evil_lol:;):loveu: Quote
teqquila Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Semaeczka hehehe wpadlam do Was zajrzec cos roice :evil_lol: Quote
apple Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Medorowa']To dobrze:grins: Znaczy, że wszystko z Tobą w porządku :evil_lol:;):loveu: [FONT=Century Gothic]Najlepszym :lol: jak już cie zobaczyłam to nic mi więcej do szczęścia nie trzeba :eviltong:[/FONT] [quote name='teqquila']Semaeczka hehehe wpadlam do Was zajrzec cos roice :evil_lol:[FONT=Century Gothic]One gadają a ja tak tylko słucha[/FONT]m :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 i ja siem melduje po wojażach:evil_lol: Quote
apple Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='caroolcia']i ja siem melduje po wojażach:evil_lol:[FONT=Century Gothic]No nareszcie. Juz myślałam że masz takie wyrzuty sumienia że tu do mnie nie kukniesz :evil_lol:.[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='caroolcia']i ja siem melduje po wojażach:evil_lol: [FONT=Arial]czekałam ....zamarzłam ...sopla se złamałam ...szarlotka kazała wystąpić do ciebie o rentę :grins:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Grejpfruciki dobre ale cukier lepszy :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No to dobssszzzee. Bardzom rada :lol: Ale co tak późno? - nie żebym się czepiała :eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]bo ja straszny śpioch jestem...jak mam wolne to nie wstaje wcześniej niż 10 ;) :loveu::loveu:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]czekałam ....zamarzłam ...sopla se złamałam ...szarlotka kazała wystąpić do ciebie o rentę :grins:[/FONT] yhhhh no ja wredna - ja jush sięm przyznałam że nie chciałam takiej konkurencji ......:oops: możesz wystąpić - termin na rozpatrzenie wniosku 365 dni ......:czytaj: potem jush zapomnisz ze o cokolwiek wystepowalas :evil_lol: Quote
apple Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='caroolcia']yhhhh no ja wredna - ja jush sięm przyznałam że nie chciałam takiej konkurencji ......:oops: możesz wystąpić - termin na rozpatrzenie wniosku 365 dni ......:czytaj: potem jush zapomnisz ze o cokolwiek wystepowalas :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha. Caroolcia czy ty aby z zawodu nie jesteś jakimś urzędnikiem. Tak mnie to jakoś zastanowilo :roll:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha. Caroolcia czy ty aby z zawodu nie jesteś jakimś urzędnikiem. Tak mnie to jakoś zastanowilo :roll:[/FONT] hi hi hi nie nie nie :multi::multi::multi: z zawodu cwaniak ze mnie :diabloti: Quote
apple Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='caroolcia']hi hi hi nie nie nie :multi::multi::multi: z zawodu cwaniak ze mnie :diabloti: [FONT=Century Gothic]ale była byś świetna:evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='caroolcia']yhhhh no ja wredna - ja jush sięm przyznałam że nie chciałam takiej konkurencji ......:oops: możesz wystąpić - termin na rozpatrzenie wniosku 365 dni ......:czytaj: potem jush zapomnisz ze o cokolwiek wystepowalas :evil_lol: [FONT=Arial]ja mam dobrą pamięć :grins: zapytaj Klockowej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha. Caroolcia czy ty aby z zawodu nie jesteś jakimś urzędnikiem. Tak mnie to jakoś zastanowilo :roll:[/FONT] [FONT=Arial]też siem obawiam :razz::razz::razz:...[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ja mam dobrą pamięć :grins: zapytaj Klockowej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]też siem obawiam :razz::razz::razz:...[/FONT] aaaa i opłata skarbowa 300 pln (rozważanie przez 365 w końcu ma swoją cenę) płatne na konto - prześlę PW :cool3: Quote
basia2202 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 witaaaam się w blogasku zielonego jabłuszka!! :multi: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic] Oj Basiu czytaj ty uważnie to ja na tym rondzie marzłam w Bikini :eviltong: [/FONT] yy.. niee?? :roll: a mnie się wydawało, że to podobnież Alutka :eviltong: że Ty na rondzie to taaaak... ale że ona w bikini :cool3: się pogubiłam :evil_lol: która mnie w jajco robi? :mad::diabloti: P.S. a kaj są fotaski piesa? :cool3: Quote
Recommended Posts