Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No nareszcie :mad: bo już myślałam żeś o mnie zapomła :cool1: [/FONT] [FONT=Arial]dziś miałam ciężki dzień a to jeszcze nie koniec :mad: 1. dogo mnie robiło w :hmmmm: 2. byłam u dentysty :razz: 3. TZ zaś mnie ciąga oglądac panele :placz: ale jutro go nie ma do 18:multi::multi::multi: [/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]dziś miałam ciężki dzień a to jeszcze nie koniec :mad: 1. dogo mnie robiło w :hmmmm: 2. byłam u dentysty :razz: 3. TZ zaś mnie ciąga oglądac panele :placz: ale jutro go nie ma do 18:multi::multi::multi: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Uuuu dentysta - to faktycznie ciężki dzień :evil_lol: Mojego nie ma do soboty i co ja biedna mam począc :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Uuuu dentysta - to faktycznie ciężki dzień :evil_lol: Mojego nie ma do soboty i co ja biedna mam począc :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: masz więcej czasu dla NAS :grins:[/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: masz więcej czasu dla NAS :grins:[/FONT] [FONT=Century Gothic]no fakt - to niech nie wraca :p[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]no fakt - to niech nie wraca :p[/FONT] a jutro przecia ty ze mną jedziesz na stoczek :cool3: Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [FONT=Arial]:hmmmm: będziecie się staczac ze stoczku :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: będziecie się staczac ze stoczku :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] na dodatek w bikini :evil_lol: Quote
apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='caroolcia']a jutro przecia ty ze mną jedziesz na stoczek :cool3: [FONT=Century Gothic]no jade jade a kto powiedział że nie :cool3:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: będziecie się staczac ze stoczku :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] [FONT=Century Gothic]taaak fajnie nie?:evil_lol: Stoczymy się już zupełnie :evil_lol:[/FONT] [quote name='caroolcia']na dodatek w bikini :evil_lol: [FONT=Century Gothic]no koniecznie w bikini. Jak ja założe bikini to mówię wam......... cały stok dla nas -PUCHY BEDA ZE HEJ :evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [FONT=Georgia]Kochana co tu gadka o bikini beze mnie? ;) ja się pisze na jakieś bikini z fantą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Kochana co tu gadka o bikini beze mnie? ;) ja się pisze na jakieś bikini z fantą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Century Gothic]No to wskakuj w swoje bikini i przybywaj :razz: jakaś Fanta się znajdzie :lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:ja też mam bikini :eviltong::eviltong:....ino chwilowo to by ze stoku uciekli z powodu dzwoniących kości :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:ja też mam bikini :eviltong::eviltong:....ino chwilowo to by ze stoku uciekli z powodu dzwoniących kości :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]eee bez obaw Alu tam na tym stoku już nikogo nie ma bo ja w moim bikini juz tam byłam :eviltong:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 oććcie wszystkie na jeżdżenie w bikini!!!!! tylko my i stok cały nasz!!!! będzie cudownie!!!! słońce ma świciec oszczedzimy na solarium i wyciagu, bo pan wyciagowy pewnie tesh ucieknie i nie będzie miał kto kasować biletów i będziemy sie staczać i staczać i staczać na saaaamiutki dół :multi::multi::multi::multi: p.s. tylko ochraniacze na doopalki trza ubrac bo szkoda naszych pupek na obijanie :evil_lol: Quote
apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='caroolcia']oććcie wszystkie na jeżdżenie w bikini!!!!! tylko my i stok cały nasz!!!! będzie cudownie!!!! słońce ma świciec oszczedzimy na solarium i wyciagu, bo pan wyciagowy pewnie tesh ucieknie i nie będzie miał kto kasować biletów i będziemy sie staczać i staczać i staczać na saaaamiutki dół :multi::multi::multi::multi: p.s. tylko ochraniacze na doopalki trza ubrac bo szkoda naszych pupek na obijanie :evil_lol: [FONT=Century Gothic]brzmi pięknie - ja się pisze:multi: jestem już spakowana :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]eee bez obaw Alu tam na tym stoku już nikogo nie ma bo ja w moim bikini juz tam byłam :eviltong:[/FONT] [FONT=Arial] a no to inna sprawa :razz::evil_lol:[/FONT] [quote name='caroolcia']oććcie wszystkie na jeżdżenie w bikini!!!!! tylko my i stok cały nasz!!!! będzie cudownie!!!! słońce ma świciec oszczedzimy na solarium i wyciagu, bo pan wyciagowy pewnie tesh ucieknie i nie będzie miał kto kasować biletów i będziemy sie staczać i staczać i staczać na saaaamiutki dół :multi::multi::multi::multi: p.s. tylko ochraniacze na doopalki trza ubrac bo szkoda naszych pupek na obijanie :evil_lol: [FONT=Arial][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]brzmi pięknie - ja się pisze:multi: jestem już spakowana :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]no to mi sie podoba ...spakowny plecak czeka ...jabłuszko vel doopolot tysz :grins:[/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]no to mi sie podoba ...spakowny plecak czeka ...jabłuszko vel doopolot tysz :grins:[/FONT] [FONT=Century Gothic]doopolot ? hahahahahahahahaha - a niech bedzie [/FONT][FONT=Arial][FONT=Century Gothic]doopolot[/FONT]:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [FONT=Century Gothic]Patrzcie com przed chwilą pstrykła :evil_lol: nie mogę po prostu [/FONT]:lol: [FONT=Century Gothic]mam ci ja psa stóżującego - nie powiem:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:fastastyczne :loveu::loveu: http://img166.imageshack.us/img166/9444/tnobraz073hg7.jpg[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 doopolot straszliwie przypadł mi do gustu :loveu: ale foty faflunowo dzidziusiowe cudne - obie mordki uśmiechnięte :loveu:!!!!! czerna morka i czarne jajeczka :evil_lol: Quote
apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:fastastyczne :loveu::loveu: http://img166.imageshack.us/img166/9444/tnobraz073hg7.jpg[/FONT] [FONT=Century Gothic]Powiem ci że jak ich tak w tej pozie zobaczyłam to od razu poleciałam po aparat. O mało się o chodzik nie zabiłam:evil_lol: Ale dla tekiej foty było warto :p[/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [FONT=Century Gothic]Dobranoc wszystkim do jutra:loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No to wskakuj w swoje bikini i przybywaj :razz: jakaś Fanta się znajdzie :lol:[/FONT] [FONT=Georgia]już pędzę...ja całe życie w bikini chodzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurcze i trafiłam na stronę z moją ulubioną liczbą [/FONT][FONT=Georgia]:loveu::loveu: 123 :loveu::loveu:[/FONT] Quote
ferraribox Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Dawno mnie nie było,troszkę się spóżniłam:shake: Quote
Fuga*** Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 http://img166.imageshack.us/img166/9444/tnobraz073hg7.jpg rewelacja! dziękuję!!! Quote
Recommended Posts