Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No nareszcie :mad: bo już myślałam żeś o mnie zapomła :cool1:
[/FONT]

[FONT=Arial]dziś miałam ciężki dzień a to jeszcze nie koniec :mad:

1. dogo mnie robiło w :hmmmm:
2. byłam u dentysty :razz:
3. TZ zaś mnie ciąga oglądac panele :placz:

ale jutro go nie ma do 18:multi::multi::multi:
[/FONT]

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]dziś miałam ciężki dzień a to jeszcze nie koniec :mad:

1. dogo mnie robiło w :hmmmm:
2. byłam u dentysty :razz:
3. TZ zaś mnie ciąga oglądac panele :placz:

ale jutro go nie ma do 18:multi::multi::multi:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Uuuu dentysta - to faktycznie ciężki dzień :evil_lol:

Mojego nie ma do soboty i co ja biedna mam począc :cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Uuuu dentysta - to faktycznie ciężki dzień :evil_lol:

Mojego nie ma do soboty i co ja biedna mam począc :cool1:
[/FONT]

[FONT=Arial]:hmmmm: masz więcej czasu dla NAS :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='caroolcia']a jutro przecia ty ze mną jedziesz na stoczek :cool3:
[FONT=Century Gothic]no jade jade a kto powiedział że nie :cool3:[/FONT]
[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: będziecie się staczac ze stoczku :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] [FONT=Century Gothic]taaak fajnie nie?:evil_lol: Stoczymy się już zupełnie :evil_lol:[/FONT]

[quote name='caroolcia']na dodatek w bikini :evil_lol: [FONT=Century Gothic]no koniecznie w bikini. Jak ja założe bikini to mówię wam.........

cały stok dla nas -PUCHY BEDA ZE HEJ :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Kochana co tu gadka o bikini beze mnie? ;)
ja się pisze na jakieś bikini z fantą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]No to wskakuj w swoje bikini i przybywaj :razz: jakaś Fanta się znajdzie :lol:[/FONT]

Posted

:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:ja też mam bikini :eviltong::eviltong:....ino chwilowo to by ze stoku uciekli z powodu dzwoniących kości :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:ja też mam bikini :eviltong::eviltong:....ino chwilowo to by ze stoku uciekli z powodu dzwoniących kości :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]eee bez obaw Alu tam na tym stoku już nikogo nie ma bo ja w moim bikini juz tam byłam :eviltong:[/FONT]

Posted

oććcie wszystkie na jeżdżenie w bikini!!!!! tylko my i stok cały nasz!!!! będzie cudownie!!!! słońce ma świciec oszczedzimy na solarium i wyciagu, bo pan wyciagowy pewnie tesh ucieknie i nie będzie miał kto kasować biletów i będziemy sie staczać i staczać i staczać na saaaamiutki dół :multi::multi::multi::multi:

p.s. tylko ochraniacze na doopalki trza ubrac bo szkoda naszych pupek na obijanie :evil_lol:

Posted

[quote name='caroolcia']oććcie wszystkie na jeżdżenie w bikini!!!!! tylko my i stok cały nasz!!!! będzie cudownie!!!! słońce ma świciec oszczedzimy na solarium i wyciagu, bo pan wyciagowy pewnie tesh ucieknie i nie będzie miał kto kasować biletów i będziemy sie staczać i staczać i staczać na saaaamiutki dół :multi::multi::multi::multi:

p.s. tylko ochraniacze na doopalki trza ubrac bo szkoda naszych pupek na obijanie :evil_lol:
[FONT=Century Gothic]brzmi pięknie - ja się pisze:multi:
jestem już spakowana :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]eee bez obaw Alu tam na tym stoku już nikogo nie ma bo ja w moim bikini juz tam byłam :eviltong:[/FONT]
[FONT=Arial]
a no to inna sprawa :razz::evil_lol:
[/FONT]

[quote name='caroolcia']oććcie wszystkie na jeżdżenie w bikini!!!!! tylko my i stok cały nasz!!!! będzie cudownie!!!! słońce ma świciec oszczedzimy na solarium i wyciagu, bo pan wyciagowy pewnie tesh ucieknie i nie będzie miał kto kasować biletów i będziemy sie staczać i staczać i staczać na saaaamiutki dół :multi::multi::multi::multi:

[FONT=Arial][/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]brzmi pięknie - ja się pisze:multi:
jestem już spakowana :evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]no to mi sie podoba ...spakowny plecak czeka ...jabłuszko vel doopolot tysz :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]no to mi sie podoba ...spakowny plecak czeka ...jabłuszko vel doopolot tysz :grins:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]doopolot ? hahahahahahahahaha - a niech bedzie [/FONT][FONT=Arial][FONT=Century Gothic]doopolot[/FONT]:evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]Patrzcie com przed chwilą pstrykła :evil_lol: nie mogę po prostu [/FONT]:lol:

[FONT=Century Gothic]mam ci ja psa stóżującego - nie powiem:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No to wskakuj w swoje bikini i przybywaj :razz: jakaś Fanta się znajdzie :lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]już pędzę...ja całe życie w bikini chodzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kurcze i trafiłam na stronę z moją ulubioną liczbą
[/FONT]

[FONT=Georgia]:loveu::loveu: 123 :loveu::loveu:[/FONT]