apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [FONT=Century Gothic]dzisiaj jestem tak późno bo miałam wizytę- DUSZPASTERSKA :diabloti: Ale fajny ksiądz był. szybko szybko chałpę pokropił, obrazki zostawił, dupy nie truł, wziął koperte i srrruuuu już go nie było. Wszystko może 5 min trwało. TAK LUBIE :grins: [/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='natija']witanko:):) [FONT=Century Gothic]Cześć kochani :loveu:właśnie do was zmierzam się przywitać ale jakoś dotrzeć nie mogę :cool1:[/FONT] Quote
Helga&Ares Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 jaśny gwint jaki cudaśny avek [FONT=Century Gothic]:loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]dzisiaj jestem tak późno bo miałam wizytę- DUSZPASTERSKA :diabloti: Ale fajny ksiądz był. szybko szybko chałpę pokropił, obrazki zostawił, dupy nie truł, wziął koperte i srrruuuu już go nie było. Wszystko może 5 min trwało. TAK LUBIE :grins: [/FONT] Też tak lubię:loveu::loveu::loveu: Doberek:multi: Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Medorowa'] Hmmmm, brzmi kusząco:diabloti::cool1: to siem ino pilnuj jak zawitamy w twoje okolice zweryfikować pienkność, mondrość i to tam jescze masz:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Piękna Pańcia, piękny piesio, piękny avatar :lol:[/FONT] boshhhhhhh i Tobie się udzieliło Medorowanie :mdleje: :eviltong: Quote
BeaC Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]dzisiaj jestem tak późno bo miałam wizytę- DUSZPASTERSKA :diabloti: Ale fajny ksiądz był. szybko szybko chałpę pokropił, obrazki zostawił, dupy nie truł, wziął koperte i srrruuuu już go nie było. Wszystko może 5 min trwało. TAK LUBIE :grins: [/FONT] pisałam.................wywaliło mi mozilke:angryy: witaj jabłkowita .........e też bym była zadowolona fajny ksiądz:razz: o 10 z rana........... wychodzi:razz::razz: tylko kurna wzioł za to pieniadze????:mad: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]dzisiaj jestem tak późno bo miałam wizytę- DUSZPASTERSKA :diabloti: Ale fajny ksiądz był. szybko szybko chałpę pokropił, obrazki zostawił, dupy nie truł, wziął koperte i srrruuuu już go nie było. Wszystko może 5 min trwało. TAK LUBIE :grins: [/FONT] [FONT=Georgia]a co ten duszpasterz tak wcześnie Cię nawiedził? ;) u mnie jak chodzą to zawsze między 17 a 20 :roll::roll: zawracają dupe kiedy człowiek chce wyjść z domu i się zabawić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a będę pamiętać o skręcie w lewo na rondzie ;) wiem wiem że jestem spryciula jakich mało...zawsze tutaj się prześlizgnę jako pierwsza ewentualnie w pierwszej trójce ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Helga&Ares']jaśny gwint jaki cudaśny avek [FONT=Century Gothic]Powiem nieskromnie - WIEM :grins:[/FONT] [quote name='Medorowa']Też tak lubię:loveu: Doberek [FONT=Century Gothic]Doberek ty nasza miss pięknosci i co tam jeszcze chcesz:loveu:[/FONT] [quote name='caroolcia']to siem ino pilnuj jak zawitamy w twoje okolice zweryfikować pienkność, mondrość i to tam jescze masz:diabloti: [FONT=Century Gothic]nooooo właśnie - caroolcia jest na głodzie a nie wiadomo co w takim stanie jej do głowy strzeli :evil_lol:[/FONT] boshhhhhhh i Tobie się udzieliło Medorowanie :mdleje: :eviltong: [FONT=Century Gothic]No jak to szło :hmmmm: Kto z kim przestaje takim się staje :siara:[/FONT] [quote name='BeaC']pisałam.................wywaliło mi mozilke [FONT=Century Gothic]Ki diobeł ?:diabloti:[/FONT] witaj jabłkowita [FONT=Century Gothic]c[/FONT][FONT=Century Gothic]zemu z robalem - nie lubiem robali :roll:[/FONT] .........e też bym była zadowolona fajny ksiądz:razz: o 10 z rana........... wychodzi:razz: tylko kurna wzioł za to pieniadze????:mad: :diabloti: [FONT=Century Gothic]U nas zawsze z rana. Ale tak się trochę wzbraniał przed tą kopertą mówi niech se pani zostawi bedzie na pieluchy. Taaa a potem jak przyjdzie do komunii Ali to mi powie że nic nie dawałam :cool1:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a co ten duszpasterz tak wcześnie Cię nawiedził? u mnie jak chodzą to zawsze między 17 a 20 :roll: zawracają dupe kiedy człowiek chce wyjść z domu i się zabawić :evil_lol: [FONT=Century Gothic]U nas zawsze tak chodzą do 15.[/FONT] a będę pamiętać o skręcie w lewo na rondzie ;) [FONT=Century Gothic]No myśle [/FONT]:razz: wiem wiem że jestem spryciula jakich mało...zawsze tutaj się prześlizgnę jako pierwsza ewentualnie w pierwszej trójce [/FONT] [FONT=Century Gothic]Zawsze na podium [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Georgia][FONT=Century Gothic]U nas zawsze tak chodzą do 15.[/FONT][/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Georgia]to fajnie....bym miała pretekst żeby nie bywać...szkoła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to fajnie....bym miała pretekst żeby nie bywać...szkoła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]to moze lepiej że po południu zawsze trochę egzorcyzmów odprawi :evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]to moze lepiej że po południu zawsze trochę egzorcyzmów odprawi :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]mi tam do nich nigdy nie jest śpieszno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]mi tam do nich nigdy nie jest śpieszno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]ale egzorcyzmy by sie przydały [/FONT]:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ale egzorcyzmy by sie przydały [/FONT]:evil_lol: [FONT=Georgia]już miałam w tym roku :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]już miałam w tym roku :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]nie poskutkowały :evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]nie poskutkowały :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]jestem niereformowalna...nigdy nie skutkują :evil_lol::evil_lol: temu co to odprawia schnie ręka kiedy tylko sięga po tą miotełke :) [/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jestem niereformowalna...nigdy nie skutkują :evil_lol::evil_lol: temu co to odprawia schnie ręka kiedy tylko sięga po tą miotełke :) [/FONT] [FONT=Century Gothic]hahahahaahahah:evil_lol: ty szatanie:diabloti:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 a ja jestem szatan i egzorcystów nie wpuszczam :diabloti: :cooldevi: daj znaka następnym razem jak będziesz koperty wciskąć, może się i ja załapie :D Quote
apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='caroolcia']a ja jestem szatan i egzorcystów nie wpuszczam :diabloti: :cooldevi: daj znaka następnym razem jak będziesz koperty wciskąć, może się i ja załapie :D [FONT=Century Gothic]nie dość że szatan to jeszcze sępik :eviltong: Same szatany o Matulu gdzie ja trafiłam a miało być takie przyjemne forum dla miłośników psów :eviltong: [/FONT] Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]nie dość że szatan to jeszcze sępik :eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Same szatany o Matulu gdzie ja trafiłam a miało być takie przyjemne forum dla miłośników psów :eviltong:[/FONT] ile można miło o psach :roll: - psy są złe, niedobre i gryzą ludzi (w sumie tysh szatany) :evil_lol: Quote
apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='caroolcia']ile można miło o psach :roll: - psy są złe, niedobre i gryzą ludzi (w sumie tysh szatany) :evil_lol::mdleje: [FONT=Century Gothic]O mamuniu a ja taki :lilangel:[/FONT][FONT=Century Gothic] jestem[/FONT][FONT=Century Gothic]:lol:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='apple']:mdleje: [FONT=Century Gothic]O mamuniu a ja taki :lilangel:[/FONT][FONT=Century Gothic] jestem[/FONT][FONT=Century Gothic]:lol:[/FONT] bo świeżo po egzorcyzmach :evil_lol: pare dni minie i żarówczeki w aureolce się przepalą :eviltong: ... ... na co czekamy z niecierpliwością bo diabełki ciekawsze niż aniołki :grins: Quote
apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='caroolcia']bo świeżo po egzorcyzmach :evil_lol: pare dni minie i żarówczeki w aureolce się przepalą :eviltong: ... ... na co czekamy z niecierpliwością bo diabełki ciekawsze niż aniołki :grins:[FONT=Century Gothic]tak mówisz? Dojde do siebie? No może racja! To czekaj - przyde jak bede :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [FONT=Arial]To JA Wasz jANIOŁek :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]To JA Wasz jANIOŁek :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No nareszcie :mad: bo już myślałam żeś o mnie zapomła :cool1: [/FONT] Quote
Recommended Posts