Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Century Gothic]dzisiaj jestem tak późno bo miałam wizytę- DUSZPASTERSKA :diabloti:
Ale fajny ksiądz był. szybko szybko chałpę pokropił, obrazki zostawił, dupy nie truł, wziął koperte i srrruuuu już go nie było. Wszystko może 5 min trwało.
TAK LUBIE :grins:
[/FONT]

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='natija']witanko:):)
[FONT=Century Gothic]Cześć kochani :loveu:właśnie do was zmierzam się przywitać ale jakoś dotrzeć nie mogę :cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]dzisiaj jestem tak późno bo miałam wizytę- DUSZPASTERSKA :diabloti:
Ale fajny ksiądz był. szybko szybko chałpę pokropił, obrazki zostawił, dupy nie truł, wziął koperte i srrruuuu już go nie było. Wszystko może 5 min trwało.
[/FONT]

Też tak lubię:loveu::loveu::loveu:

Doberek:multi:

Posted

[quote name='Medorowa']

Hmmmm, brzmi kusząco:diabloti::cool1:

to siem ino pilnuj jak zawitamy w twoje okolice zweryfikować pienkność, mondrość i to tam jescze masz:diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple']
[FONT=Century Gothic]Piękna Pańcia, piękny piesio, piękny avatar :lol:[/FONT]

boshhhhhhh i Tobie się udzieliło Medorowanie :mdleje:

:eviltong:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]dzisiaj jestem tak późno bo miałam wizytę- DUSZPASTERSKA :diabloti:
[/FONT]

pisałam.................wywaliło mi mozilke:angryy:

witaj jabłkowita

.........e też bym była zadowolona fajny ksiądz:razz: o 10 z rana........... wychodzi:razz::razz:

tylko kurna wzioł za to pieniadze????:mad:

:diabloti:

Posted

[/FONT]

[FONT=Georgia]a co ten duszpasterz tak wcześnie Cię nawiedził? ;)
u mnie jak chodzą to zawsze między 17 a 20 :roll::roll: zawracają dupe kiedy człowiek chce wyjść z domu i się zabawić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a będę pamiętać o skręcie w lewo na rondzie ;)

wiem wiem że jestem spryciula jakich mało...zawsze tutaj się prześlizgnę jako pierwsza ewentualnie w pierwszej trójce ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Helga&Ares']jaśny gwint jaki cudaśny avek [FONT=Century Gothic]Powiem nieskromnie - WIEM :grins:[/FONT]

[quote name='Medorowa']Też tak lubię:loveu:

Doberek [FONT=Century Gothic]Doberek ty nasza miss pięknosci i co tam jeszcze chcesz:loveu:[/FONT]

[quote name='caroolcia']to siem ino pilnuj jak zawitamy w twoje okolice zweryfikować pienkność, mondrość i to tam jescze masz:diabloti:

[FONT=Century Gothic]nooooo właśnie - caroolcia jest na głodzie a nie wiadomo co w takim stanie jej do głowy strzeli :evil_lol:[/FONT]

boshhhhhhh i Tobie się udzieliło Medorowanie :mdleje:

:eviltong: [FONT=Century Gothic]No jak to szło :hmmmm: Kto z kim przestaje takim się staje :siara:[/FONT]

[quote name='BeaC']pisałam.................wywaliło mi mozilke

[FONT=Century Gothic]Ki diobeł ?:diabloti:[/FONT]

witaj jabłkowita

[FONT=Century Gothic]c[/FONT][FONT=Century Gothic]zemu z robalem - nie lubiem robali :roll:[/FONT]

.........e też bym była zadowolona fajny ksiądz:razz: o 10 z rana........... wychodzi:razz:

tylko kurna wzioł za to pieniadze????:mad:

:diabloti:
[FONT=Century Gothic]U nas zawsze z rana. Ale tak się trochę wzbraniał przed tą kopertą mówi niech se pani zostawi bedzie na pieluchy. Taaa a potem jak przyjdzie do komunii Ali to mi powie że nic nie dawałam :cool1:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a co ten duszpasterz tak wcześnie Cię nawiedził?
u mnie jak chodzą to zawsze między 17 a 20 :roll: zawracają dupe kiedy człowiek chce wyjść z domu i się zabawić :evil_lol:

[FONT=Century Gothic]U nas zawsze tak chodzą do 15.[/FONT]

a będę pamiętać o skręcie w lewo na rondzie ;)

[FONT=Century Gothic]No myśle [/FONT]
:razz:

wiem wiem że jestem spryciula jakich mało...zawsze tutaj się prześlizgnę jako pierwsza ewentualnie w pierwszej trójce
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Zawsze na podium
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Georgia][FONT=Century Gothic]U nas zawsze tak chodzą do 15.[/FONT][/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT]

[FONT=Georgia]to fajnie....bym miała pretekst żeby nie bywać...szkoła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to fajnie....bym miała pretekst żeby nie bywać...szkoła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]to moze lepiej że po południu zawsze trochę egzorcyzmów odprawi :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]to moze lepiej że po południu zawsze trochę egzorcyzmów odprawi :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]mi tam do nich nigdy nie jest śpieszno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]mi tam do nich nigdy nie jest śpieszno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]ale egzorcyzmy by sie przydały [/FONT]:evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]nie poskutkowały :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]jestem niereformowalna...nigdy nie skutkują :evil_lol::evil_lol:
temu co to odprawia schnie ręka kiedy tylko sięga po tą miotełke :)
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jestem niereformowalna...nigdy nie skutkują :evil_lol::evil_lol:
temu co to odprawia schnie ręka kiedy tylko sięga po tą miotełke :)
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]hahahahaahahah:evil_lol: ty szatanie:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='caroolcia']a ja jestem szatan i egzorcystów nie wpuszczam :diabloti:

:cooldevi:

daj znaka następnym razem jak będziesz koperty wciskąć, może się i ja załapie :D [FONT=Century Gothic]nie dość że szatan to jeszcze sępik :eviltong:

Same szatany o Matulu gdzie ja trafiłam a miało być takie przyjemne forum dla miłośników psów :eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]nie dość że szatan to jeszcze sępik :eviltong:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Same szatany o Matulu gdzie ja trafiłam a miało być takie przyjemne forum dla miłośników psów :eviltong:[/FONT]

ile można miło o psach :roll: - psy są złe, niedobre i gryzą ludzi (w sumie tysh szatany) :evil_lol:

Posted

[quote name='caroolcia']ile można miło o psach :roll: - psy są złe, niedobre i gryzą ludzi (w sumie tysh szatany) :evil_lol::mdleje: [FONT=Century Gothic]O mamuniu a ja taki :lilangel:[/FONT][FONT=Century Gothic] jestem[/FONT][FONT=Century Gothic]:lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple']:mdleje: [FONT=Century Gothic]O mamuniu a ja taki :lilangel:[/FONT][FONT=Century Gothic] jestem[/FONT][FONT=Century Gothic]:lol:[/FONT]

bo świeżo po egzorcyzmach :evil_lol: pare dni minie i żarówczeki w aureolce się przepalą :eviltong: ...

... na co czekamy z niecierpliwością bo diabełki ciekawsze niż aniołki :grins:

Posted

[quote name='caroolcia']bo świeżo po egzorcyzmach :evil_lol: pare dni minie i żarówczeki w aureolce się przepalą :eviltong: ...

... na co czekamy z niecierpliwością bo diabełki ciekawsze niż aniołki :grins:[FONT=Century Gothic]tak mówisz? Dojde do siebie? No może racja! To czekaj - przyde jak bede :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]To JA Wasz jANIOŁek :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No nareszcie :mad: bo już myślałam żeś o mnie zapomła :cool1:
[/FONT]