apple Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='caroolcia']ciiiii, ja ja właśnie podpuszczam - tylko ani mru mru nie mow jej szzzzzzzz :lol!: [FONT=Century Gothic]Za późno już przeczytała - wydało się :cool1: [/FONT] Quote
apple Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Medorowa']Wstydam siem:oops::oops: [FONT=Century Gothic]Nie wstydaj sie nie takie rzeczy się widziało :diabloti:[/FONT] Jaka Pani, taki blogas:B-fly::evil_lol: [FONT=Century Gothic]No i masz wpadła w samouwielbienie :evil_lol: [/FONT] Nie wiem, czy da sie jeszcze bardziej:roll::roll::diabloti: [FONT=Century Gothic]No w twoim przypadku to też się zastanawiam :diabloti:[/FONT]:loveu: A tego już nie czytam:B-fly: [FONT=Century Gothic]No nie tego juz lepiej nie czytaj [/FONT]:evil_lol: Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Za późno już przeczytała - wydało się :cool1:[/FONT] upsssssss :shake: [quote name='Medorowa'] Jaka Pani, taki blogas:B-fly::evil_lol: :mdleje: Quote
apple Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='caroolcia']upsssssss :shake: [FONT=Century Gothic]noooooooo i co my teraz z nią zrobimy? Bedzie tera chodzić i głosić wszem i wobec:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [FONT=Century Gothic]Nie mogę widziałyście ten filmik :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/FONT] http://pl.youtube.com/watch?v=FzRH3iTQPrk Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]noooooooo i co my teraz z nią zrobimy?[/FONT] [FONT=Century Gothic]Bedzie tera chodzić i głosić wszem i wobec:evil_lol:[/FONT] trza związać, zgwałcić i obrabować :evil_lol: Quote
apple Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='caroolcia']trza związać, zgwałcić i obrabować :evil_lol:[/quote] :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
agbar Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 czym ja cie dzis jeszcze nie nawiedzila:-oniemozliwe:shake: chyba ktos ukradl posta:diabloti: tak wiec niniejszym oznajmiam ze witam cie cieplo i serdecznie:loveu: Quote
Medorowa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Za późno już przeczytała - wydało się :cool1: [/FONT] Nie patrzałam;):evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No nie tego juz lepiej nie czytaj [/FONT]:evil_lol: No mówiem, żem nie czytała:roll::diabloti: [quote name='caroolcia']upsssssss :shake: :mdleje: :niewiem::B-fly: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]noooooooo i co my teraz z nią zrobimy? Bedzie tera chodzić i głosić wszem i wobec:evil_lol:[/FONT] Norma:grins::grins: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie mogę widziałyście ten filmik :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/FONT] http://pl.youtube.com/watch?v=FzRH3iTQPrk Ha ha, juz to widziałam[FONT=Century Gothic]:roflt:[/FONT][FONT=Century Gothic]:roflt:[/FONT] [quote name='caroolcia']trza związać, zgwałcić i obrabować :evil_lol: Hmmmm, brzmi kusząco:diabloti::cool1: [quote name='apple']:megagrin::megagrin::megagrin: :cool1::cool1: Quote
Alicja Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [FONT=Arial]Byłam :multi:....wrócę :multi:....jadę z TZtem na zakupy :cool1:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]No cześć! No i co ? Czekałam i czekałam na walizkach jak na dworcu i co? I jajco!:evil_lol: Nie przyjechałaś :mad:[/FONT] [FONT=Georgia]weź nic nie mów...chyba nigdy nie dojdę :roll: znów mnie coś zatrzymało...ehhh, jak tutaj być wiarygodnym człowiekiem? [/FONT] Quote
apple Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='agbar']czym ja cie dzis jeszcze nie nawiedzila:-oniemozliwe:shake: chyba ktos ukradl posta:diabloti: tak wiec niniejszym oznajmiam ze witam cie cieplo i serdecznie:loveu: [FONT=Century Gothic]Oj kolezanko zgubiłaś czujność. Już u mnie byłaś :loveu: Ale cieszę się bardzo ze przyszłaś jeszcze raz. Tyż cię witam ciepło i serdecznie:loveu:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Byłam :multi:....wrócę :multi:....jadę z TZtem na zakupy :cool1:[/FONT][FONT=Century Gothic]Fróc! bo tęsknię! tak dzisiaj cię mało na Dogo:placz: [/FONT] Quote
apple Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Medorowa']Nie patrzałam;):evil_lol: No mówiem, żem nie czytała:roll::diabloti: :niewiem::B-fly: Norma:grins::grins: Ha ha, juz to widziałam[FONT=Century Gothic]:roflt:[/FONT][FONT=Century Gothic]:roflt:[/FONT] Hmmmm, brzmi kusząco:diabloti::cool1: :cool1::cool1:[FONT=Century Gothic]Medorkowa Madzialeno - nie mam już do ciebie siłóf:mdleje: Ufielbiam cię po prostu :loveu:[/FONT] Quote
apple Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]weź nic nie mów...chyba nigdy nie dojdę :roll: znów mnie coś zatrzymało...ehhh, jak tutaj być wiarygodnym człowiekiem? [/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic]tzn że mam sobie odpuścić czekanie?[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Medorkowa Madzialeno - nie mam już do ciebie siłóf:mdleje: Ufielbiam cię po prostu :loveu:[/FONT] No:grins::grins::grins: Ja siebie też :diabloti: Quote
apple Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Medorowa']No:grins::grins::grins: Ja siebie też :diabloti:[/quote]:lol::lol::lol: Quote
Medorowa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='apple']:lol::lol::lol:[/quote] No i Ciebie:oops::oops:;) Śliczny avatar:lol: Quote
apple Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Medorowa']No i Ciebie:oops::oops:;) Śliczny avatar:lol:[FONT=Century Gothic]Oj wzruszyłam się :oops: Piękna Pańcia, piękny piesio, piękny avatar :lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='apple']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic]tzn że mam sobie odpuścić czekanie?[/FONT] [FONT=Georgia]umówmy się że jak będę już przed Twoim blokiem to dam Ci znać :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
tygra Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 cześć, nie było mnie ze 20 godzin a tyle żeście nagadały że nie mam siły przeczytać Quote
Fuga*** Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Śliczny Krosiu w automobilu :-) Przy okazji, a gdzie dzidziuś? Buziaki! Fajne awatarzysko macie.... Quote
jonQuilla Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [FONT=Georgia]Teraz też udało mi się być pierwszą :multi::multi: Cześć :loveu::loveu: :multi: [/FONT] Quote
BeaC Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 hej Jabłkowita!!! se avatara strzeliłaś nowego......:razz::razz: ja też.................paulina mi doradziła Quote
apple Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]umówmy się że jak będę już przed Twoim blokiem to dam Ci znać :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]ok tylko sie nie zgub! Pamiętaj na rondzie w lewo :evil_lol:[/FONT] [quote name='tygra']cześć, nie było mnie ze 20 godzin a tyle żeście nagadały że nie mam siły przeczytać [FONT=Century Gothic]No nie ma tak bez nadrabiania. lekcje odrobić ale już :mad:[/FONT] [quote name='evaxon']witanko:cool3: śliczny avek :D [FONT=Century Gothic]Cześć Effffunia!:multi: Ależ wiem że mam ćliczny Avatarek :loveu::lol:[/FONT] [quote name='Fuga***']Śliczny Krosiu w automobilu :-) Przy okazji, a gdzie dzidziuś? Buziaki! Fajne awatarzysko macie.... [FONT=Century Gothic]Dziękujemy Fugusie :loveu: wy jak zawsze dla nas łaskawe :lol:. Dzidziuś -jaki dzidziuś?[/FONT][FONT=Century Gothic]:hmmmm:[/FONT][FONT=Century Gothic]:evil_lol: Bedzie bedzie nie bojaj:lol: [/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Teraz też udało mi się być pierwszą :multi::multi: Cześć :loveu::loveu: [/FONT][FONT=Georgia]:multi: [/FONT][FONT=Century Gothic]znów! Och ty to jesteś spryciula :cool3:[/FONT] [quote name='BeaC']hej Jabłkowita!!! se avatara strzeliłaś nowego......:razz::razz: ja też.................paulina mi doradziła [FONT=Century Gothic]A co?- trzeba od czasu do czasu zmienić imidż:evil_lol: twój widziałam - fajna "groźna" Luśka :loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts