Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='caroolcia']ciiiii, ja ja właśnie podpuszczam - tylko ani mru mru nie mow jej szzzzzzzz :lol!: [FONT=Century Gothic]Za późno już przeczytała - wydało się :cool1:
[/FONT]

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Medorowa']Wstydam siem:oops::oops:

[FONT=Century Gothic]Nie wstydaj sie nie takie rzeczy się widziało :diabloti:[/FONT]

Jaka Pani, taki blogas:B-fly::evil_lol:

[FONT=Century Gothic]No i masz wpadła w samouwielbienie :evil_lol:
[/FONT]

Nie wiem, czy da sie jeszcze bardziej:roll::roll::diabloti:

[FONT=Century Gothic]No w twoim przypadku to też się zastanawiam :diabloti:[/FONT]:loveu:

A tego już nie czytam:B-fly:

[FONT=Century Gothic]No nie tego juz lepiej nie czytaj [/FONT]:evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Za późno już przeczytała - wydało się :cool1:[/FONT]

upsssssss :shake:

[quote name='Medorowa']

Jaka Pani, taki blogas:B-fly::evil_lol:

:mdleje:

Posted

[quote name='caroolcia']upsssssss :shake: [FONT=Century Gothic]noooooooo i co my teraz z nią zrobimy?
Bedzie tera chodzić i głosić wszem i wobec:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]noooooooo i co my teraz z nią zrobimy?[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Bedzie tera chodzić i głosić wszem i wobec:evil_lol:[/FONT]

trza związać, zgwałcić i obrabować :evil_lol:

Posted

czym ja cie dzis jeszcze nie nawiedzila:-oniemozliwe:shake:
chyba ktos ukradl posta:diabloti:
tak wiec niniejszym oznajmiam ze witam cie cieplo i serdecznie:loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Za późno już przeczytała - wydało się :cool1:
[/FONT]

Nie patrzałam;):evil_lol:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No nie tego juz lepiej nie czytaj [/FONT]:evil_lol:
No mówiem, żem nie czytała:roll::diabloti:
[quote name='caroolcia']upsssssss :shake:

:mdleje:
:niewiem::B-fly:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]noooooooo i co my teraz z nią zrobimy?
Bedzie tera chodzić i głosić wszem i wobec:evil_lol:
[/FONT]

Norma:grins::grins:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie mogę widziałyście ten filmik :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/FONT]
http://pl.youtube.com/watch?v=FzRH3iTQPrk
Ha ha, juz to widziałam[FONT=Century Gothic]:roflt:[/FONT][FONT=Century Gothic]:roflt:[/FONT]
[quote name='caroolcia']trza związać, zgwałcić i obrabować :evil_lol:
Hmmmm, brzmi kusząco:diabloti::cool1:
[quote name='apple']:megagrin::megagrin::megagrin:
:cool1::cool1:

Posted

[quote name='apple']
[FONT=Century Gothic]No cześć! No i co ? Czekałam i czekałam na walizkach jak na dworcu i co? I jajco!:evil_lol: Nie przyjechałaś :mad:[/FONT]

[FONT=Georgia]weź nic nie mów...chyba nigdy nie dojdę :roll: znów mnie coś zatrzymało...ehhh, jak tutaj być wiarygodnym człowiekiem?
[/FONT]

Posted

[quote name='agbar']czym ja cie dzis jeszcze nie nawiedzila:-oniemozliwe:shake:
chyba ktos ukradl posta:diabloti:
tak wiec niniejszym oznajmiam ze witam cie cieplo i serdecznie:loveu: [FONT=Century Gothic]Oj kolezanko zgubiłaś czujność. Już u mnie byłaś :loveu: Ale cieszę się bardzo ze przyszłaś jeszcze raz. Tyż cię witam ciepło i serdecznie:loveu:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Byłam :multi:....wrócę :multi:....jadę z TZtem na zakupy :cool1:[/FONT][FONT=Century Gothic]Fróc! bo tęsknię! tak dzisiaj cię mało na Dogo:placz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Medorowa']Nie patrzałam;):evil_lol:

No mówiem, żem nie czytała:roll::diabloti:

:niewiem::B-fly:

Norma:grins::grins:

Ha ha, juz to widziałam[FONT=Century Gothic]:roflt:[/FONT][FONT=Century Gothic]:roflt:[/FONT]

Hmmmm, brzmi kusząco:diabloti::cool1:

:cool1::cool1:[FONT=Century Gothic]Medorkowa Madzialeno - nie mam już do ciebie siłóf:mdleje: Ufielbiam cię po prostu :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]weź nic nie mów...chyba nigdy nie dojdę :roll: znów mnie coś zatrzymało...ehhh, jak tutaj być wiarygodnym człowiekiem?
[/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic]tzn że mam sobie odpuścić czekanie?[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Medorkowa Madzialeno - nie mam już do ciebie siłóf:mdleje: Ufielbiam cię po prostu :loveu:[/FONT]
No:grins::grins::grins: Ja siebie też :diabloti:

Posted

[quote name='Medorowa']No i Ciebie:oops::oops:;)

Śliczny avatar:lol:[FONT=Century Gothic]Oj wzruszyłam się :oops:

Piękna Pańcia, piękny piesio, piękny avatar :lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic]tzn że mam sobie odpuścić czekanie?[/FONT]

[FONT=Georgia]umówmy się że jak będę już przed Twoim blokiem to dam Ci znać :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]umówmy się że jak będę już przed Twoim blokiem to dam Ci znać :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]ok tylko sie nie zgub! Pamiętaj na rondzie w lewo :evil_lol:[/FONT]

[quote name='tygra']cześć, nie było mnie ze 20 godzin a tyle żeście nagadały że nie mam siły przeczytać [FONT=Century Gothic]No nie ma tak bez nadrabiania. lekcje odrobić ale już :mad:[/FONT]

[quote name='evaxon']witanko:cool3:
śliczny avek :D [FONT=Century Gothic]Cześć Effffunia!:multi: Ależ wiem że mam ćliczny Avatarek :loveu::lol:[/FONT]

[quote name='Fuga***']Śliczny Krosiu w automobilu :-)
Przy okazji, a gdzie dzidziuś?
Buziaki!
Fajne awatarzysko macie.... [FONT=Century Gothic]Dziękujemy Fugusie :loveu: wy jak zawsze dla nas łaskawe :lol:. Dzidziuś -jaki dzidziuś?[/FONT][FONT=Century Gothic]:hmmmm:[/FONT][FONT=Century Gothic]:evil_lol: Bedzie bedzie nie bojaj:lol:
[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Teraz też udało mi się być pierwszą :multi::multi:

Cześć :loveu::loveu:
[/FONT]
[FONT=Georgia]:multi:

[/FONT]
[FONT=Century Gothic]znów! Och ty to jesteś spryciula :cool3:[/FONT]

[quote name='BeaC']hej Jabłkowita!!!

se avatara strzeliłaś nowego......:razz::razz:

ja też.................paulina mi doradziła
[FONT=Century Gothic]A co?- trzeba od czasu do czasu zmienić imidż:evil_lol:
twój widziałam - fajna "groźna" Luśka :loveu:
[/FONT]