Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]to ja se machne 1000 :multi::multi:

cześć Krosiaczkowa :multi::loveu:
[/FONT]
:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:czyli nasze 3 najlepsiejsze:loveu::loveu::loveu:

999...1000...1001:multi:
[/FONT]

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majoka']dziewczyny co Wy slepe, jabłuszkowa imprę szykuje 100 strona!!!!!!!!!!!!!!

:BIG::laola::laola::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::laola::laola::BIG::BIG::laola::laola::
BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::laola:laola::laola:
:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::laola::laola:
P.S.Mój mąz mówi na jabłuszkową-gożdzikowa:diabloti: [FONT=Century Gothic]C[/FONT][FONT=Century Gothic]ześć czujna! Oj gdyuby nie ty to by przegapiły gaduły :evil_lol:
A dlaczego goździkowa???:cool1: Jakie tu powiązanie bo nie łapię :hmmmm:
[/FONT]

Posted

[quote name='Helga&Ares']:multi::multi::multi::B-fly::B-fly::smilecol::BIG::laola:

100 strona brawo

[quote name='clockwork']

[quote name='Alicja']

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]JOŁ CZASOWI !!! :multi::multi:

chciałam się tutaj pokazać na 100 stronie :loveu:

jaka bajera...w końcu u kogoś się zmieściłam i nie wskoczyłam na x01 :evil_lol:

:laola::laola::laola:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Oj kochane moje :loveu: na was zawsze moge liczyć :lol: Ale nie moge odżałować że tak imprezka odbyła sie beze mnie a natepna to za ile stron? Przygotuje się :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]A ja się wbijam porannie w 999 post :multi::multi::multi:

witanko :loveu:
[/FONT] [FONT=Century Gothic]Hej Alu wbijaj się wbijaj tylko broń boże w ten rozmiar :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]to ja se machne 1000 :multi::multi:

cześć Krosiaczkowa :multi::loveu:
[/FONT][FONT=Century Gothic]Machaj! Cześć Klocusiowa! [/FONT]

[quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:czyli nasze 3 najlepsiejsze:loveu::loveu::loveu:

999...1000...1001:multi:
[/FONT] [FONT=Century Gothic]s[/FONT][FONT=Century Gothic]zpryciule zgarnęły co najlepsze i poszły :cool1:[/FONT]

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]pobudka [/FONT]:evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic]No wstałam wstałam nie krzyczta tak:lol:- już nawet pewnie wczesniej niż wy ale dzisiaj niedziele i mój TZ w domku no i wiecie wypada mężowi raz w tygodniu sniadanie zrobić co by nie było że wyrodna żona jestem :evil_lol: i tak mi zeszło. Ale już jestem Madziu i jestem cała wasza:cool3::evil_lol:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic][FONT=Verdana]
[quote name='tygra']witamy z rana na 101 stronce :)[/FONT]
[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ahhh 101 strona bo padne z dumy :evil_lol:. Witam witam :multi:[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]Cześć :multi::multi::multi:

kurde coś zaczęło mi dogo mulić jak tutaj przyszłam...ale twardo, nie dam się! w końcu muszę tutaj zaglądnąć żebyśmy obie dzisiaj dobrze funkcjonowały :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]C[/FONT][FONT=Century Gothic]ześć czujna! Oj gdyuby nie ty to by przegapiły gaduły :evil_lol:
A dlaczego goździkowa???:cool1: Jakie tu powiązanie bo nie łapię :hmmmm:
[/FONT]

ja mowię do niego, żeby mi nie przeszkadzał, bo piszę do jabłuszkowej, a on cco mówisz do gożdzikoweJ":evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć :multi::multi::multi:

kurde coś zaczęło mi dogo mulić jak tutaj przyszłam...ale twardo, nie dam się! w końcu muszę tutaj zaglądnąć żebyśmy obie dzisiaj dobrze funkcjonowały :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]ale to nie przeze mnie przecież :shake:.
Już mi lepi jakem cię obaczyla sis :loveu:
[/FONT]

[quote name='majoka']ja mowię do niego, żeby mi nie przeszkadzał, bo piszę do jabłuszkowej, a on cco mówisz do gożdzikoweJ":evil_lol: [FONT=Century Gothic]Moge być i goździkową ino prochów ni mom :shake::eviltong:[/FONT]

[quote name='Medorowa']Widziałam kilka zapodanych fotek:grins::grins: [FONT=Century Gothic]To dobry znak że ze wzrokiem jeszcze u mojej szanownej koleżanki wsio ok?;)[/FONT]

[quote name='Fuga***']wow, gratuluacje, Staruchy :-) [FONT=Century Gothic]Przydziemy do ciebie opijac 100 stronkę:lol: nic się nie martw;)
[/FONT]

Posted

[quote name='agbar']dzien dober:grins: [FONT=Century Gothic]łoooooj [/FONT][FONT=Century Gothic]a któż to szarżuje po Dogo! Niechciej już dawno zapomniany widzę! Witam cię Aguś gorąco :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ale to nie przeze mnie przecież :shake:.
Już mi lepi jakem cię obaczyla sis :loveu:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Moge być i goździkową ino prochów ni mom :shake::eviltong:[/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT]

[FONT=Georgia]mi też lepiej teraz :loveu::loveu:

ja jestem goździkowa...Ty możesz być gwoździkowa :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]mi też lepiej teraz :loveu::loveu:

ja jestem goździkowa...Ty możesz być gwoździkowa :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]no niech ci bedzie - ale to tylko tak między nami dobra:razz: bo jak sie inne zwiedzą to już szarlotką nie bede a lubiem być:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']foty by sie przydały :eviltong::eviltong:

[quote name='tygra']tak foty by się bardzo przydały
[FONT=Century Gothic]Dopiero co były wczoraj - cofnąć się prosze koffane koleżanki:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]no niech ci bedzie - ale to tylko tak między nami dobra:razz: bo jak sie inne zwiedzą to już szarlotką nie bede a lubiem być:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]dobra, nikomu nie powiem :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]przyszłam jeszcze Ci powiedziec dobranoc ......[/FONT]

[FONT=Arial]jutro rano kaffa ...pamiętaj ;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Pmiętałam Alu i jużem była u cię ale cię nie było :roll:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dobra, nikomu nie powiem :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]no myśle bo jak nie to tortury zastosuje :evil_lol:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Byłam tu wczoraj jako ostatnia więc dzisiaj będę jako pierwsza :)

Cześć :multi::multi::multi: :loveu:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Oj witaj moja ty pierwsza :lol:

jakoś tak dziwnie zabrzmiało :hmmmm::siara::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic]no myśle bo jak nie to tortury zastosuje :evil_lol:

[/FONT]
[FONT=Century Gothic][FONT=Georgia]nie lepiej nie...więc spoko nikt się nie dowie :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT]
[FONT=Century Gothic]Oj witaj moja ty pierwsza :lol:
jakoś tak dziwnie zabrzmiało :hmmmm::siara::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Georgia]niewinnie? ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT]