apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Nie wstydź się sami swoi już nie takie zwierzenia tu były i co jakoś zyjemy:evil_lol: A co jesz bo ja tez głodna jestem:cool3: Ale ze mnie sęp :crazyeye: Quote
Helga&Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 apple napisał(a):Nie wstydź się sami swoi już nie takie zwierzenia tu były i co jakoś zyjemy:evil_lol: A co jesz bo ja tez głodna jestem:cool3: Ale ze mnie sęp :crazyeye: męczy Cię mały głod? :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']Nie wstydź się sami swoi już nie takie zwierzenia tu były i co jakoś zyjemy:evil_lol: A co jesz bo ja tez głodna jestem:cool3: Ale ze mnie sęp :crazyeye: [FONT=Georgia]haha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: może kiedyś się pozwierzam ;) no właśnie jeszcze nie wiem co będę jadła...i spoko sępie możesz wpadać ;) zrobię więcej :evil_lol: [/FONT] [quote name='Helga&Ares']męczy Cię mały głod? :evil_lol: [FONT=Georgia]u mnie to już nie mały głód ;)[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Helga&Ares napisał(a):męczy Cię mały głod? :evil_lol: Nie mały:razz: Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Helga&Ares'] Smacznego :evil_lol: A dziekuję nie pogardzę:lol: Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]haha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: może kiedyś się pozwierzam ;) no właśnie jeszcze nie wiem co będę jadła...i spoko sępie możesz wpadać ;) zrobię więcej :evil_lol: [/FONT] to lece:evil_lol: Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 _Mikuunia_ napisał(a):Slodka mordka :) dzięki bardzo i Witamy u nas:multi: Zapraszamy ponownie:loveu::loveu: Quote
_Mikuunia_ Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 ja rowniez bede do was czesto wpadala... milo popatrzec na tak pieknego i radosnego psa :) i dziekuje z apowitanie :eviltong: Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']Pono boksie takie są. Bardzo energiczne ale jak im się bateryjka wyładuje to kaput kimają i kimają. Moze fatycznie ty boksiowa jesteś. A co rzucasz prace? :crazyeye: [FONT=Arial] a wygląda na to że rzucam.... nie chcem ale muszem.... pracuje chyba do marca,kwietnia :roll:[/FONT] [quote name='apple'] Żebra w kuchni [FONT=Arial]nie widziałam żebrów... ale widziałam psa... nieśpiącego boxia :multi::multi:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Dobra Pa dziouszki ale musze leciec bo moje dziecię usypia mi na kolanach. Bede jutro! Już tęsknię!:placz: Żonkilkowa jak wpadniesz to daj znac czy trafiłam w tym quizie z rysunkiem:lol: Pa Pa do jutra:hand: Quote
jonQuilla Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple'] Żonkilkowa jak wpadniesz to daj znac czy trafiłam w tym quizie z rysunkiem:lol: [FONT=Georgia]a widzisz...ja już u siebie napisałam że trafiłaś ;) i teraz myślę nad nagrodą dla Ciebie ;) :evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] a wygląda na to że rzucam.... nie chcem ale muszem.... pracuje chyba do marca,kwietnia :roll:[/FONT] Ooo to nie dobrze:shake: A co biznes nie idzie co? - takie cholerne czasy:angryy: [FONT=Arial]nie widziałam żebrów... ale widziałam psa... nieśpiącego boxia :multi::multi:[/FONT] :evil_lol::loveu: Quote
Helga&Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 pa, szkoda że tak szybko uciekasz :hand: Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a widzisz...ja już u siebie napisałam że trafiłaś ;) i teraz myślę nad nagrodą dla Ciebie ;) :evil_lol:[/FONT] To pomyśl ja jutro na pewno się po nią zgłoszę! Nie przepuszczę okazji:cool3::cool3::cool3: bo jeszcze nigdy nic nigdzie nie wygrałam:multi: Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Helga&Ares napisał(a):pa, szkoda że tak szybko uciekasz :hand: No niestety mam kompa w pokoju małej a ona tak czujnie śpi że bym nie posiedziała:shake: ale jutro wpadnę do was papa!:hand: Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [FONT=Arial]no nie idzie bizness...znaczy sprzedaż jest ale opłaty są mordercze :placz:[/FONT] chciałam ale nic z tego... trza szukać roboty u jakiegoś tyrana:placz: Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no nie idzie bizness...znaczy sprzedaż jest ale opłaty są mordercze :placz:[/FONT] chciałam ale nic z tego... trza szukać roboty u jakiegoś tyrana:placz: to może inny lokal by sie nadał no ale pewnie Zus też cie wykancza:placz: cholera tak źle i tak nie dobrze:shake: Quote
jonQuilla Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']To pomyśl ja jutro na pewno się po nią zgłoszę! Nie przepuszczę okazji:cool3::cool3::cool3: bo jeszcze nigdy nic nigdzie nie wygrałam:multi: [FONT=Georgia]już czeka tam na Ciebie :) :evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]już czeka tam na Ciebie :) :evil_lol:[/FONT] jak tak to już lecę :cool3::cool3::cool3: Quote
jonQuilla Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']jak tak to już lecę :cool3::cool3::cool3: [FONT=Georgia]:) tylko nie spadnij ;) widzę że wybierasz sie tak jak ja z tego kompa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:) tylko nie spadnij ;) widzę że wybierasz sie tak jak ja z tego kompa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial] :razz::razz::razz:nie odchodź :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']to może inny lokal by sie nadał no ale pewnie Zus też cie wykancza:placz: cholera tak źle i tak nie dobrze:shake: [FONT=Arial]już bardziej nie idzie obniżyć kosztów... tańszych lokali tu nie ma... ZUS i inne instytucje to pijawki ssające naszą krwawice... myśle myśle i sama nie wiem co lepiej... człowiek staje na głowie a i tak wszystko o dupe roztrzaś :placz::placz: ale sie wyżaliłam... ale nic... dam rade... nie w takich tarapatach sie było ;)[/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :razz::razz::razz:nie odchodź :placz::placz::placz:[/FONT] [FONT=Georgia]jeszcze moment :) bo o 21 zaczyna się TrumanShow ;) a ja jeszcze nigdy całego nie oglądałam :eviltong:[/FONT] Quote
Recommended Posts