Medorowa Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]medorkowa!!!! :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: moja ty ziomalko :loveu::loveu::loveu:[/FONT] ;):loveu::loveu::loveu: [quote name='apple']Madzialena ty mnie wykończysz! Chciała bym mieć tyle optymizmu co ty - na prawdę:loveu::evil_lol: Każdy by chciał:grin:;) [quote name='apple']To nie dobrze ale wiem czemu - Medorowej tam nie było:B-fly: :B-fly::B-fly: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dzięki... jeśli powtórzy się sytuacja to wiem gdzie uderzać ;) :evil_lol: [/FONT] Nie zapomnij gotóweczki:loveu::diabloti::diabloti::cool1: Quote
apple Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Medorowa napisał(a): Nie zapomnij gotóweczki:loveu::diabloti::diabloti::cool1: Co to za handel żywym towarem na moim blogasie:evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 apple napisał(a):Dzięki za karteczkę. I powiem Medorowej że jakby co to sie do niej zgłosisz- ucieszy się jak nie wiem co :evil_lol: Jak jasna cholera:cool1::evil_lol: apple napisał(a):Co to za handel żywym towarem na moim blogasie:evil_lol: Co złego, to nie cudowna JA:siara::siara: Quote
apple Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 No gdzieżby!:evil_lol: Zmień swoje logo Madziu mam takie które idealnie mi do ciebie pasuje : Tadam! Quote
jonQuilla Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Medorowa'] Nie zapomnij gotóweczki:loveu::diabloti::diabloti::cool1: :evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]spoko...a są zniżki dla stałych klientów? :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
mar....ka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT="Lucida Sans Unicode"][SIZE="5"]W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany, życzę Wam zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi. Mariola z rodziną [/FONT] Quote
bonita Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 A ja tak napiszę skromnie Nie zapomnij przez te Święta o mnie :loveu: :evil_lol: :) WESOŁYCH ŚWIĄT DLA CIEBIE I RODZINKI :) Quote
Alicja Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Arial]:loveu:przyszłam powiedzieć Ci Dogobranoc;)[/FONT] Quote
apple Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='majoka'] [FONT=Lucida Sans Unicode]W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany, życzę Wam zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi. Mariola z rodziną [/FONT] Dziękujemy pieknie :loveu: i wzajemnie [quote name='bonita']A ja tak napiszę skromnie Nie zapomnij przez te Święta o mnie :loveu: :evil_lol: :) WESOŁYCH ŚWIĄT DLA CIEBIE I RODZINKI :) Ja o tobie no coś ty :loveu:. Ale niestey znikam na świeta :placz: i wrócę prawdopodobnie dopiero po. Będe tesknić ale jak wróce to się zamelduję u cię. Całuski. Pa!:loveu::loveu::loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu:przyszłam powiedzieć Ci Dogobranoc;)[/FONT] Oj Kochana Dobranoc!:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [FONT=Arial]:grins: DzieńDoberek :loveu:[/FONT] Quote
natija Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wesolych i spokojnych swiat oraz duzo ciepla rodzinnego zyczymy... Quote
teqquila Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9149451&postcount=224 Quote
bonita Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 No i pojechała:placz: pa, pa :loveu: tu moje ćwiąteczne wypociny są:evil_lol:=> http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9150194&postcount=227 Quote
Medorowa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='apple']No gdzieżby!:evil_lol: Zmień swoje logo Madziu mam takie które idealnie mi do ciebie pasuje : Tadam! Buhahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Ja tam zostane przy swoim:B-fly: sentymentalna jezdem;):evil_lol: [quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]spoko...a są zniżki dla stałych klientów? :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Nie:lol!::lol!: Życzenia:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=217 Quote
Fuga*** Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wspaniałych świąt i takiego samego Nowego Roku życzą ciepło Magda & Fuga Quote
apple Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:grins: DzieńDoberek :loveu:[/FONT] Doberek Alusia! :multi: Byłam ja dzisiaj u was na kaffce ale chyba jeszcze spałaś :loveu: [quote name='natija']Wesolych i spokojnych swiat oraz duzo ciepla rodzinnego zyczymy... Agentki bardzo dziekujemy i wam również wszystkiego Najlepszego życzymy:loveu: [quote name='teqquila']http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9149451&postcount=224 Ślicznie dziekujemy! Nawzajem !:loveu: [quote name='bonita']No i pojechała:placz: pa, pa :loveu: tu moje ćwiąteczne wypociny są:evil_lol:=> http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9150194&postcount=227 Wpadłam szybciuchno co by zobaczyć czyś o mnie nie zapomniała :evil_lol:. Dziękujemy za życzonka. Całuski :loveu: [quote name='Fuga***']Wspaniałych świąt i takiego samego Nowego Roku życzą ciepło Magda & Fuga Moje Fugaski Kochane! - Dziękujemy :loveu: [quote name='Medorowa']Buhahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Ja tam zostane przy swoim:B-fly: sentymentalna jezdem;):evil_lol: Życzenia:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=217 Nie sentymentalna ino uparta jak osieł :evil_lol:Dziękujemy za życzonka:loveu::loveu: [quote name='drzalka']Witamy się z rańca :lol: Witamy z dobowym opóźnieniem:loveu: Quote
Alicja Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Arial]Doberek :multi::loveu::multi:wcześnie wstawajnięta świąteczna :evil_lol:[/FONT] Quote
bonita Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Witanko w ten świąteczny poraneczek :loveu: Quote
caroolcia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 wpadamy ze światecznymi życzeniami!!!!! buuuuziole!!!!:santagri: :tree1: Quote
clockwork Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Arial]wpadłam pozamiatać w zakurzonej i zapomnianej galeriiii ;):loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Arial]cze Szarlotko :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Georgia]Witam :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts