Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]medorkowa!!!! :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:

moja ty ziomalko :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]
;):loveu::loveu::loveu:
[quote name='apple']Madzialena ty mnie wykończysz! Chciała bym mieć tyle optymizmu co ty - na prawdę:loveu::evil_lol:
Każdy by chciał:grin:;)
[quote name='apple']To nie dobrze ale wiem czemu - Medorowej tam nie było:B-fly:
:B-fly::B-fly:
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dzięki... jeśli powtórzy się sytuacja to wiem gdzie uderzać ;) :evil_lol:

[/FONT]

Nie zapomnij gotóweczki:loveu::diabloti::diabloti::cool1:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

apple napisał(a):
Dzięki za karteczkę. I powiem Medorowej że jakby co to sie do niej zgłosisz- ucieszy się jak nie wiem co :evil_lol:

Jak jasna cholera:cool1::evil_lol:
apple napisał(a):
Co to za handel żywym towarem na moim blogasie:evil_lol:

Co złego, to nie cudowna JA:siara::siara:

Posted

[quote name='Medorowa']
Nie zapomnij gotóweczki:loveu::diabloti::diabloti::cool1:

:evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]spoko...a są zniżki dla stałych klientów? :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT="Lucida Sans Unicode"][SIZE="5"]W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany, życzę Wam zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi.
Mariola z rodziną
[/FONT]

Posted

[quote name='majoka']

[FONT=Lucida Sans Unicode]W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany, życzę Wam zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi.
Mariola z rodziną
[/FONT]
Dziękujemy pieknie :loveu: i wzajemnie

[quote name='bonita']A ja tak napiszę skromnie
Nie zapomnij przez te Święta o mnie :loveu: :evil_lol:

:) WESOŁYCH ŚWIĄT DLA CIEBIE I RODZINKI :) Ja o tobie no coś ty :loveu:. Ale niestey znikam na świeta :placz: i wrócę prawdopodobnie dopiero po. Będe tesknić ale jak wróce to się zamelduję u cię. Całuski. Pa!:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu:przyszłam powiedzieć Ci Dogobranoc;)[/FONT] Oj Kochana Dobranoc!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']No gdzieżby!:evil_lol: Zmień swoje logo Madziu mam takie które idealnie mi do ciebie pasuje : Tadam!
Buhahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Ja tam zostane przy swoim:B-fly: sentymentalna jezdem;):evil_lol:
[quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]spoko...a są zniżki dla stałych klientów? :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Nie:lol!::lol!:

Życzenia:loveu:
http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=217

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:grins: DzieńDoberek :loveu:[/FONT] Doberek Alusia! :multi: Byłam ja dzisiaj u was na kaffce ale chyba jeszcze spałaś :loveu:

[quote name='natija']Wesolych i spokojnych swiat oraz duzo ciepla rodzinnego zyczymy... Agentki bardzo dziekujemy i wam również wszystkiego Najlepszego życzymy:loveu:

[quote name='teqquila']http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9149451&postcount=224
Ślicznie dziekujemy! Nawzajem !:loveu:
[quote name='bonita']No i pojechała:placz:
pa, pa :loveu:
tu moje ćwiąteczne wypociny są:evil_lol:=>
http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9150194&postcount=227
Wpadłam szybciuchno co by zobaczyć czyś o mnie nie zapomniała :evil_lol:. Dziękujemy za życzonka. Całuski :loveu:
[quote name='Fuga***']Wspaniałych świąt i takiego samego Nowego Roku
życzą ciepło
Magda & Fuga
Moje Fugaski Kochane! - Dziękujemy :loveu:

[quote name='Medorowa']Buhahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Ja tam zostane przy swoim:B-fly: sentymentalna jezdem;):evil_lol:

Życzenia:loveu:
http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=217 Nie sentymentalna ino uparta jak osieł :evil_lol:Dziękujemy za życzonka:loveu::loveu:

[quote name='drzalka']Witamy się z rańca :lol: Witamy z dobowym opóźnieniem:loveu: