apple Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyglądają jak w zaprzegu :loveu: http://img405.imageshack.us/img405/7089/tnobraz058aj4.jpg :loveu:życzonka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9136678#post9136678[/FONT] Ćwiczą przed świętami hahaha- Krosiowi założymy rogi i bedzie renifer Quote
apple Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Melduję że idę z tym moim psem (niedobrym :loveu:) na spacer bede potem(jak nie zamarznę po drodze):evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='apple']Melduję że idę z tym moim psem (niedobrym :loveu:) na spacer bede potem(jak nie zamarznę po drodze):evil_lol::evil_lol: :razz:[FONT=Arial]:razz:nie zamarznij ...bo z kim będe rano kaff pić ;):loveu:[/FONT] Quote
apple Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial]:razz:nie zamarznij ...bo z kim będe rano kaff pić ;):loveu:[/FONT] Z sopelkiem:evil_lol: Będzie kaffa mrożona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='apple']Z sopelkiem:evil_lol: Będzie kaffa mrożona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:hmmmm: mrożona to z lodami i bitą smietanka :razz::razz::razz:ale na Dogo nie stosuje sie przemocy i nie wolno bić smietanki bo ja to boli :grins: to będzie kaff z sopelkiem :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Georgia]Próbowałaś kiedyś zrobić zaprzęg? ;) Kronos ciągnący chodzik :evil_lol::evil_lol: ;) [/FONT] Quote
apple Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: mrożona to z lodami i bitą smietanka :razz::razz::razz:ale na Dogo nie stosuje sie przemocy i nie wolno bić smietanki bo ja to boli :grins: to będzie kaff z sopelkiem :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] melduje żech przyszła i żech zmarzła jak jasny pierun więc jutro kaffka z sopelkiem :evil_lol: Quote
apple Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Próbowałaś kiedyś zrobić zaprzęg? ;) Kronos ciągnący chodzik :evil_lol::evil_lol: ;) [/FONT]No jak widać na załączonym obrazku - jest zaprzęg jak tralala :lol: Quote
Rinuś Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 przyszłam odwiedzić Wassss:evil_lol: ale Kronosik jest ślicznyyyy:loveu: Bejbe go nie przejechało? :razz: Quote
clockwork Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Arial]ja w biegu z doskoku [/FONT] http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=206 :grins: Quote
Fuga*** Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Dziekuję! śliczne, cudne, rozkoszne, słodkie, pyszne, kochane! Mocno przedświątecznie ściskamy!!! Quote
Medorowa Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Bosszzzz, jakie słoneczka:mdleje::mdleje::loveu: http://img526.imageshack.us/img526/6595/tnobraz075gr1.jpg Cze smutasie - uśmiech - wróciłam:B-fly: Quote
apple Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='Rinuś']przyszłam odwiedzić Wassss:evil_lol: ale Kronosik jest ślicznyyyy:loveu: Bejbe go nie przejechało? :razz: Przejechało i to nie raz dlatego taki trochę jamnikowany jest - hehehe:evil_lol: [quote name='Iza i Fidel'] Dziękujemy pięknie i idziemy z rewizytą:loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja w biegu z doskoku [/FONT] http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=206 :grins: Chyba z turlania :evil_lol:. Baardzo dziękujemy! [quote name='Fuga***']Dziekuję! śliczne, cudne, rozkoszne, słodkie, pyszne, kochane! Mocno przedświątecznie ściskamy!!! My też! I liczymy na świateczne fotki MOJEJ Fugusi:loveu::loveu::loveu: [quote name='Medorowa']Bosszzzz, jakie słoneczka:mdleje::mdleje::loveu: http://img526.imageshack.us/img526/6595/tnobraz075gr1.jpg Cze smutasie - uśmiech - wróciłam:B-fly: :loveu:Od razu mi trochę lepiej. A na ból głowy coś masz?:cool1: Quote
Medorowa Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 apple napisał(a): :loveu:Od razu mi trochę lepiej. A na ból głowy coś masz?:cool1: A z tym to już do Goździkowej:evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Medorowa napisał(a):A z tym to już do Goździkowej:evil_lol::evil_lol: No przecież to ty masz nieść to co najlepsze :cool1:...............więc prochy chyba też masz:evil_lol: Od bólu głowy oczywiście :cool1: Quote
Alicja Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Arial]Bereczek :multi::loveu::multi: Wpadłam na mrożoną kaff:grins: z sopelkiem :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 apple napisał(a):No przecież to ty masz nieść to co najlepsze :cool1:...............więc prochy chyba też masz:evil_lol: Od bólu głowy oczywiście :cool1: Takich akurat nie mam:cool1::cool1: Quote
apple Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Bereczek :multi::loveu::multi: Wpadłam na mrożoną kaff:grins: z sopelkiem :evil_lol::evil_lol:[/FONT]:kaffee_2: Kaffa raz Sopelek raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Arial]zrób Ali nową kawe, bo ja sie dossałam do tej z sopelkiem :grins: gardło mnie boli.... gdzie ta od prochów :razz: HELL..........o!!! :multi:[/FONT] Quote
apple Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]zrób Ali nową kawe, bo ja sie dossałam do tej z sopelkiem :grins: gardło mnie boli.... gdzie ta od prochów :razz: HELL..........o!!! :multi:[/FONT] Helloł! :kaffee_2: kaffa dwa Gardło cie boli a sopelki mi tu zabierasz. a do Medorowej to nie ma co iść.................zara cię gdzieś odeśle taka pomocna jest:cool1: ta co miała niesć wszystko co najlepsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='apple']:kaffee_2: Kaffa raz Sopelek raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :Rose: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]zrób Ali nową kawe, bo ja sie dossałam do tej z sopelkiem :grins: gardło mnie boli.... gdzie ta od prochów :razz: mam tantum verde od Ozzulka :razz:sces :grins: HELL..........o!!! :multi:[/FONT] [FONT=Arial] :roll:zabralaś moją z sopelkiem :razz: Apfelku :loveu:zrób mi jeszcze jedna bo mnie Klocusiowa podpila kaff :cool1:[/FONT] Quote
apple Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='Alicja']:roll:zabralaś moją z sopelkiem :razz: Apfelku :loveu:zrób mi jeszcze jedna bo mnie Klocusiowa podpila kaff :cool1: A to ci Klocusiowa. A mówi że ją gardło boli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Podano :kaffee_2: sopelek tyż zajechał :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='apple']Helloł! :kaffee_2: kaffa dwa Gardło cie boli a sopelki mi tu zabierasz. a do Medorowej to nie ma co iść.................zara cię gdzieś odeśle taka pomocna jest:cool1: ta co miała niesć wszystko co najlepsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]taaa..... bo ona taka jest... naj naj naj... pierdu pierdu.. a jak poprosisz o coś to powie... do goździkowej idź :shake::shake:[/FONT] [FONT=Arial]zero współczucia.. bez serca jak każda Magda...i takie to ino w Tychach sie rodzą :shake::shake::shake:[/FONT] Quote
apple Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]taaa..... bo ona taka jest... naj naj naj... pierdu pierdu.. a jak poprosisz o coś to powie... do goździkowej idź :shake::shake:[/FONT] [FONT=Arial]zero współczucia.. bez serca jak każda Magda...i takie to ino w Tychach sie rodzą :shake::shake::shake:[/FONT]Buhahahahahaha! Tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bo tu przyjdzie i usłyszy i jeszcze się obrazi :roll:. Nie bądź dla siebie taka surowa................ na pewno nie tylko w Tychach :evil_lol: Quote
Recommended Posts