Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Melduję że idę z tym moim psem (niedobrym :loveu:) na spacer bede potem(jak nie zamarznę po drodze):evil_lol::evil_lol:

:razz:[FONT=Arial]:razz:nie zamarznij ...bo z kim będe rano kaff pić ;):loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial]:razz:nie zamarznij ...bo z kim będe rano kaff pić ;):loveu:[/FONT]
Z sopelkiem:evil_lol:

Będzie kaffa mrożona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Z sopelkiem:evil_lol:

Będzie kaffa mrożona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]:hmmmm: mrożona to z lodami i bitą smietanka :razz::razz::razz:ale na Dogo nie stosuje sie przemocy i nie wolno bić smietanki bo ja to boli :grins: to będzie kaff z sopelkiem :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: mrożona to z lodami i bitą smietanka :razz::razz::razz:ale na Dogo nie stosuje sie przemocy i nie wolno bić smietanki bo ja to boli :grins: to będzie kaff z sopelkiem :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] melduje żech przyszła i żech zmarzła jak jasny pierun więc jutro kaffka z sopelkiem :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Próbowałaś kiedyś zrobić zaprzęg? ;)

Kronos ciągnący chodzik :evil_lol::evil_lol: ;)
[/FONT]
No jak widać na załączonym obrazku - jest zaprzęg jak tralala :lol:

Posted

[quote name='Rinuś']przyszłam odwiedzić Wassss:evil_lol:

ale Kronosik jest ślicznyyyy:loveu:

Bejbe go nie przejechało? :razz:
Przejechało i to nie raz dlatego taki trochę jamnikowany jest - hehehe:evil_lol:

[quote name='Iza i Fidel'] Dziękujemy pięknie i idziemy z rewizytą:loveu:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja w biegu z doskoku [/FONT]

Chyba z turlania :evil_lol:. Baardzo dziękujemy!

[quote name='Fuga***']Dziekuję! śliczne, cudne, rozkoszne, słodkie, pyszne, kochane!
Mocno przedświątecznie ściskamy!!! My też! I liczymy na świateczne fotki MOJEJ Fugusi:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Medorowa']Bosszzzz, jakie słoneczka:mdleje::mdleje::loveu:
http://img526.imageshack.us/img526/6595/tnobraz075gr1.jpg

Cze smutasie - uśmiech - wróciłam:B-fly: :loveu:Od razu mi trochę lepiej. A na ból głowy coś masz?:cool1:

Posted

Medorowa napisał(a):
A z tym to już do Goździkowej:evil_lol::evil_lol:
No przecież to ty masz nieść to co najlepsze :cool1:...............więc prochy chyba też masz:evil_lol:

Od bólu głowy oczywiście :cool1:

Posted

apple napisał(a):
No przecież to ty masz nieść to co najlepsze :cool1:...............więc prochy chyba też masz:evil_lol:

Od bólu głowy oczywiście :cool1:

Takich akurat nie mam:cool1::cool1:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Bereczek :multi::loveu::multi:

Wpadłam na mrożoną kaff:grins: z sopelkiem :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]:kaffee_2: Kaffa raz
Sopelek raz

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]zrób Ali nową kawe, bo ja sie dossałam do tej z sopelkiem :grins:

gardło mnie boli.... gdzie ta od prochów :razz:

HELL..........o!!! :multi:
[/FONT]
Helloł!
:kaffee_2: kaffa dwa
Gardło cie boli a sopelki mi tu zabierasz.
a do Medorowej to nie ma co iść.................zara cię gdzieś odeśle taka pomocna jest:cool1: ta co miała niesć wszystko co najlepsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']:kaffee_2: Kaffa raz
Sopelek raz

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:Rose:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]zrób Ali nową kawe, bo ja sie dossałam do tej z sopelkiem :grins:

gardło mnie boli.... gdzie ta od prochów :razz:

mam tantum verde od Ozzulka :razz:sces :grins:

HELL..........o!!! :multi:
[/FONT]
[FONT=Arial]
:roll:zabralaś moją z sopelkiem :razz:

Apfelku :loveu:zrób mi jeszcze jedna bo mnie Klocusiowa podpila kaff :cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:roll:zabralaś moją z sopelkiem :razz:

Apfelku :loveu:zrób mi jeszcze jedna bo mnie Klocusiowa podpila kaff :cool1: A to ci Klocusiowa. A mówi że ją gardło boli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Podano :kaffee_2:
sopelek tyż zajechał

:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Helloł!
:kaffee_2: kaffa dwa
Gardło cie boli a sopelki mi tu zabierasz.
a do Medorowej to nie ma co iść.................zara cię gdzieś odeśle taka pomocna jest:cool1: ta co miała niesć wszystko co najlepsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]taaa..... bo ona taka jest... naj naj naj... pierdu pierdu.. a jak poprosisz o coś to powie... do goździkowej idź :shake::shake:[/FONT]
[FONT=Arial]zero współczucia.. bez serca jak każda Magda...i takie to ino w Tychach sie rodzą :shake::shake::shake:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]taaa..... bo ona taka jest... naj naj naj... pierdu pierdu.. a jak poprosisz o coś to powie... do goździkowej idź :shake::shake:[/FONT]
[FONT=Arial]zero współczucia.. bez serca jak każda Magda...i takie to ino w Tychach sie rodzą :shake::shake::shake:[/FONT]Buhahahahahaha! Tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bo tu przyjdzie i usłyszy i jeszcze się obrazi :roll:.

Nie bądź dla siebie taka surowa................ na pewno nie tylko w Tychach :evil_lol: