apple Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 natija napisał(a):juz jestem,wrocilam:):););) A gdzieś ty była?:razz: Quote
apple Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Pare nowych fotek .............. Spacerkowe też mam!:evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='apple']Oj Medorkowa ty sie lansujesz nawet w moim wątku:lol: a dealerkowa daje się na to nabrać:loveu: jesteście słodkie obie:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Ja, ja jestem słodka:cool1: [quote name='agbar']ja jestem slodsza:grins: bo milsza, madrzejsza, cudowniejsza i wspanialsza:loveu: :icon_roc::icon_roc::icon_roc:yyyyyyyyyyyyyyyy, pozostawie to bez komentarza i tak każdy wie, że to JA, JA jestem ta piękniejsza, mądrzejsza, wspanialsza i w ogóle:loveu::B-fly: [quote name='apple']Dobra niech ci będzie ale nie mów Medorowej że tak powiedziałam... dobra?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Koniec naszego dogokoleżeństwa:obrazic::obrazic: Kizie mizie moje tii tiii :loveu: http://img265.imageshack.us/img265/1728/tnobraz017xl6.jpg Quote
apple Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Medorowa napisał(a):Koniec naszego dogokoleżeństwa:obrazic::obrazic: No nie obrażaj się przecież sama mówiłaś że jesteś wspaniała to może mi tak wspaniale wybaczysz:fadein: Quote
Medorowa Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 apple napisał(a):No nie obrażaj się przecież sama mówiłaś że jesteś wspaniała to może mi tak wspaniale wybaczysz:fadein: :roll::roll::roll: no dobra... poznaj mą dobroć:evil_lol: Quote
apple Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 evaxon napisał(a):witanko żółtki:loveu:Helloł kochana!:loveu: Ide zobaczyć co w fas Quote
apple Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Idem kąpać Alę - będe za chwilę:lol: Może jakieś basenowe foty zrobię he? Co wy na to? Quote
e.v.a Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 apple napisał(a):Idem kąpać Alę - będe za chwilę:lol: Może jakieś basenowe foty zrobię he? Co wy na to? ale ze jak? ze gołą Ale chcesz nam pokazaac?:diabloti::evil_lol: Quote
apple Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 evaxon napisał(a):ale ze jak? ze gołą Ale chcesz nam pokazaac?:diabloti::evil_lol: jak nie to nie............:obrazic: Quote
Helga&Ares Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 http://img175.imageshack.us/img175/6964/tnkronos19rb.jpg co za słodki psiaczek:loveu: Quote
apple Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Helga&Ares napisał(a):http://img175.imageshack.us/img175/6964/tnkronos19rb.jpg co za słodki psiaczek:loveu: jak chce to jest słodki:razz: Quote
apple Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Helga&Ares napisał(a):a jak nie che 8):evilgrin: nie pytaj:cool1: Quote
e.v.a Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 apple napisał(a):jak nie to nie............:obrazic: no chcemy chcemy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 apple napisał(a):Idem kąpać Alę - będe za chwilę:lol: Może jakieś basenowe foty zrobię he? Co wy na to? No i gdzie te basenowe fotk:cool3:, bym coś oglądnęła ciekawego wieczorową porą:diabloti::evil_lol: Heloł, przyszałm na kaff, czy oby nie z póżno:razz::evil_lol: Quote
apple Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 bonita napisał(a):No i gdzie te basenowe fotk:cool3:, bym coś oglądnęła ciekawego wieczorową porą:diabloti::evil_lol: Zara, zara ..... najpierw nie chciały a tera się dobijają:evil_lol:. A 18 lat masz skończone? bonita napisał(a):Heloł, przyszałm na kaff, czy oby nie z póżno:razz::evil_lol:Kaff??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Kobieto ja o tej godzinie to się na drugi bok przekręcam a ty o kaffie mówisz? To kiedy ty śpisz????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 evaxon napisał(a):no chcemy chcemy:loveu::loveu::loveu::loveu: No dobra skoro nalegasz...........:lol::lol::lol: Quote
apple Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 UWAGA! Gołe foty bedą:diabloti::evil_lol: Oto moje serduszko w kąpieli:loveu::loveu::loveu::loveu: No i będzie......................tego dobrego:loveu: Quote
caroolcia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 przedreptałam do was - a tu nagość, nagość widzę :crazyeye: :evil_lol: miłego dnia :p Quote
agbar Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Widzialam golaska:loveu:chyba lubi sie kapac?:lol: a w ogole to dzien dobry:multi: Quote
BeaC Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Hejka Jabłuszkowa weszłam do Cie ................przeleciałam galerię fajnego masz boksa Quote
apple Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 caroolcia napisał(a):przedreptałam do was - a tu nagość, nagość widzę :crazyeye: :evil_lol: miłego dnia :p bo my naguski jezdeśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tobie też miłego dnia:loveu::loveu::loveu: agbar napisał(a):Widzialam golaska:loveu:chyba lubi sie kapac?:lol: a w ogole to dzien dobry:multi:Dzień dobry śpiochu. Uwielbia się kąpać szkoda że zdjęcia dzwięku nie mają- hoho. Jak tam Diluś po szkoleniu? BeaC napisał(a):Hejka Jabłuszkowa weszłam do Cie ................przeleciałam galerię fajnego masz boksa Hejka! Ba przeca wiem!:cool1: Najlepszy ci on jest!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts