Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='caroolcia']ach cudne, cudne te foteczki ze spacerku!!!
A te fafelki podbiły moje serce!!!prosze o długaśne wycałowianie w moim imieniu tego rozkosznego fafelka a łapeczki!!!!:loveu:
całuję, całuję tylko on taki mało całusny jest - no chyba że śpi:evil_lol:

[quote name='Dominiqa']śpi jak aniołeczek!!!:) a co do tego malusi to bylo PIESZCZOTLIWIE :D Domyslam się kochana - więcej takich zdrobnień prosimy:razz:

[quote name='evaxon']
:loveu: :loveu: :loveu: słodziutki pysio:loveu: :loveu: :loveu: I cały MóJ, MóJ, MóJ - MY PRECIOUS:loveu::loveu::loveu::evil_lol:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonita']

Co to za śpiący królewicz:loveu:
Witaj Apple:multi: Właśnie wróciłam ze szkolnego przedstawienia:cool3: i wpadam do Cię:multi:
Królewicz - najlepsza partia w Polsce płd. :eviltong:
No na reszcie! Ja już u Was byłam (kartę obiłam -hahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Nie no żartuję! I jak przedstawienie- dziecko w głównej roli???

Posted

[quote name='apple']Królewicz - najlepsza partia w Polsce płd. :eviltong:
No na reszcie! Ja już u Was byłam (kartę obiłam -hahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Nie no żartuję! I jak przedstawienie- dziecko w głównej roli???

Przedstawienie na święto Ziemi:cool3:, klasa mojej córci oczywiście wypadła najfajniej:multi: reszta się nieco dłużyła:sleeping::evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Przedstawienie na święto Ziemi:cool3:, klasa mojej córci oczywiście wypadła najfajniej:multi: reszta się nieco dłużyła:sleeping::evil_lol:
to cieszę się że się udało! A jak na prawdziwą mamcię przystało widzę że wyłuskałaś najlepsze momenty z przedstawinia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:: "klasa mojej córci oczywiście wypadła najfajnie"

Posted

madzia i medor napisał(a):
Witaj Moniczko:multi: :multi: :multi: (dobrze pamiętam imię:oops: )
Witaj Kochana! :loveu:Już się martwiłam gdzie się podziewata! Dobrze pamiętasz! Ty to masz łeb:cool3::loveu: Madziu!

Posted

apple napisał(a):
całuję, całuję tylko on taki mało całusny jest - no chyba że śpi:loveu::loveu::loveu::evil_lol:

hi hi hi ja też zawsze Burbaska dopadam jak śpi, tak to już jest z tymi chłopakami, sa mało wylewni :evil_lol:

Posted

A jak:evil_lol: :evil_lol:
Bardzo mi miło :loveu: że pamiętałaś:oops::oops::oops:

caroolcia napisał(a):
hi hi hi ja też zawsze Burbaska dopadam jak śpi, tak to już jest z tymi chłopakami, sa mało wylewni :evil_lol:
No właśnie nie wiem! Chociaż ponoć nie wszyscy! Medorek np. od Madzi powyżej (pozdrawiamy) jest bardzo ładnie fotografowany - trochę zazdraszczamy! Co on taki model Madziu??? Powiedz no nam jak ty go w kadrze łapiesz?

Posted

apple napisał(a):
Bardzo mi miło :loveu: że pamiętałaś:oops::oops::oops:

No właśnie nie wiem! Chociaż ponoć nie wszyscy! Medorek np. od Madzi powyżej (pozdrawiamy) jest bardzo ładnie fotografowany - trochę zazdraszczamy! Co on taki model Madziu??? Powiedz no nam jak ty go w kadrze łapiesz?

On jest po prostu piękny, a jak ktoś jest piękny, to i pięknie wychodzi na zdjęciach:cool1: :evil_lol: :evil_lol: Wasze tyż są pikne:loveu: i tyż piknie wychodzą na zdjęciach:loveu:
Mówię mu ,, medziu zdjęcie" a on od razu pozuje:loveu: :loveu: :loveu: ;)

Posted

[quote name='apple']to cieszę się że się udało! A jak na prawdziwą mamcię przystało widzę że wyłuskałaś najlepsze momenty z przedstawinia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:: "klasa mojej córci oczywiście wypadła najfajnie"

O tak :lol::lol::lol:
Witanko!:multi:

Posted

On jest po prostu piękny, a jak ktoś jest piękny, to i pięknie wychodzi na zdjęciach:cool1: :evil_lol: :evil_lol: Wasze tyż są pikne:loveu: i tyż piknie wychodzą na zdjęciach:loveu:
Mówię mu ,, medziu zdjęcie" a on od razu pozuje:loveu: :loveu: :loveu: ;)

No jak ja mówię Krosiu zdjęcie to wtedy mogę być na 200 % pewna że się obróci. Nie lubi sie po prostu focić i już- wredota mała:loveu:

Posted

apple napisał(a):
No jak ja mówię Krosiu zdjęcie to wtedy mogę być na 200 % pewna że się obróci. Nie lubi sie po prostu focić i już- wredota mała:loveu:

A Medziu bardzo lubi:razz: Dinek za to spiernicza na widok aparatu:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

A Medziu bardzo lubi:razz: Dinek za to spiernicza na widok aparatu:cool3: :cool3: :cool3:

No to krosiu i Dinek mogli by sobie łapkę podać. Bo ta moja wredotka to dokładnie wie kiedy pstryknie migawka. stoi spokojne a jak juz zaczyna pstrykac to on myk i juz go nie ma:placz:

Posted

Poróbcie fociszki:grins::grins::grins:
A ja lecem sprzątać chaupe;)
Nie możemy zrobić fotek bo mój ukochany mąż zabrał na aparat:angryy: