Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='drzalka']hej..pierszy raz jestem i juz mi się podoba..super masz boksia :D:D
Witamy ! Witamy! I zapraszamy częściej! A co do mojego cudeńka no to - ba!!!! A jakże taki przystojniak jakich mało:evil_lol: powiem nieskromnie:diabloti:

[quote name='bonita']Goooooddddddd morrrning :)
WSTAWAĆ!
u nas leje:shake:

No u nas kochana też lało cały dzień. Ale nie żebym dlatego nie była na dogo. Niestety miałam awarię netu przez cały Boży dzień :angryy::angryy::angryy: Masakra po prostu nic nie miałam ani netu ani tv. Coś okropnego jak za Mieszka normalnie. Ale już jestem i nadrabiam zaległości. Już u was byłam ale całuję jeszcze raz mocno!

[quote name='dealer']helol helol:multi:
Hellooooo!!!:hand:Cio tam u was???

[quote name='Agunia-Pańciunia)']dzien dobry......zaczełam od poczatku i na pierwszympalnie ujrzałam o takie oto cudenko.....

dalej przerabiammmm jak nadrobie zaleglosci tez wyraze swoa skromna opinie:loveu: To czekamy niecierpliwie na dalsze zachwyty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A i witamy u u nas i zapraszamy częściej. Na pewno do was też zawitamy z rewizytą:cool3:

[quote name='Agnieszka PPP']Witam:p Moja Alma też koffffa wszystkie pesie:loveu: :loveu: My mieszkamy na podkarpaciu,a Alma jest rodem z Wrocławia:p Ooo! To nie są rodzeństwem:shake: No ale coż mentalnie mogą być:multi:

[quote name='ferraribox']A dlaczego mnie tu jeszcze nie było?Przebiegłam po fotkach i zapraszam do siebie:lol: Już lecimy na zwiady:evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Doberek:hand: Hello o tam u was Medorki???

Posted

No co wy ludzie już śpicie? :mad:Nikt nie chce ze mną pić!:placz: Myślał by kto! :razz:Sami abstynęci:razz::eviltong::evil_lol: No dobra ludu pracujący dziś wam odpuszczam ale jutro bibka musi być i zapraszam do nas - może coś ugotuję:multi:??? Albo lepiej nieC Chciała bym żebyście jeszcze kiedyś wpadli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. To do jutra kochani i też idę spać

Posted

[quote name='apple']Dzisiaj też nikt nas nie odwiedza :shake::mad:? Zobaczcie jak się Krosiu zesmucił:
http://img145.imageshack.us/img145/1310/spanie1ez4.jpg
Ciocia madziunia przesyła buziolka:loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']miny to potrafi strzelac.....
moja tez gwiazada gra...On to jest aktor I klasa. takie miny robi i tak mnie potrafi podejść że czasem się zastanawiam kto tu kim steruje w tym domu?:diabloti:

[quote name='caroolcia']Ojej w takim razie koniecznie wycałowywujemy smutną faflekę!
masz piękne zdjęcia i pieknego chłopaczka!!!! Krosiu ucałowany! Ciamka cię w dzióbka!:evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Ciocia madziunia przesyła buziolka:loveu:

[quote name='drzalka']HEjka Kronosiku :P:D:loveu:
hej! Hej!:bye:

[quote name='Agnieszka PPP']http://img152.imageshack.us/img152/8696/spanie2as4.jpg
Witam:p Czyż one nie są uczłowieczone???głowa na poduszce:lol: :evil_lol: Nie tylko głowa niestety! Czasem to się cały pcha na poduchę!:evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
Pa! Pa! Wszystkim dzisiaj idziemy wcześniej spać:sleep2: bo jutro wstajemy na badanka raniutko:shake:

Dobranoc:hand::hand::hand: My też się zaraz kładziemy, tylko czekam aż mi łazienkę udostępnią:roll:

Posted

leemonca napisał(a):
dzieńdoberek Kronosiki, czy już po badaniach?

no witamy cię kochana. Już po badankach. Na szczęście to już nasze ostatnie. Dopiero zwlekliśmy się z łóżeczka bo przecież trzeba odespać wstawanie o tak nieludzkiej godzinie:angryy:. Ale juz jesteśmy na nogach i po spacerku:evil_lol:. A Krosiowi ciągle mało:lol: Niezmordowana ta moja gadzinka jest - naprawdę!

Posted

[quote name='bonita']Witajcie !
Już Po badaniach, to dobrze :)
Jak ja nie lubię badań:angryy:nie żebym się bała pobierania krwi:siara: :evil_lol:
No nie bonitka duża dziewczynka z ciebie pobierania krwi to sie chyba nie boisz:cool3::lol:. Nie mówiąc już o mnie:siara:- a niestety mam tą "przyjemność" raz w miesiącu. Aaaaałłłłaaaaaaa!