apple Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='madzia i medor']No nie wierzę kto to do nas wrócił:-o Cieszę się, że te gorsze dni minęły:p :p Wkońcu można znowu tego przystojniaka pooglądać:p No bardzo się cieszę, że mnie nie wygnaliście:oops:. Ale teraz to mogę się przyznać co się stało! Będę mamą:multi:. Pierwsze 6 miesięcy ciąży spędziłam w objęciach.... muszli klozetowej. Po takich seansach kilka razy dziennie nie byłam w stanie robić nic innego jak tylko SPAĆ. Ale teraz czuje się rewelacyjnie i jestem. Bardzo za wami tenskniłam:loveu: Quote
Medorowa Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Oooo:-o to gratuluję:multi: :loveu: będzie kolejna/y bokseromaniak:loveu: Quote
apple Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Oooo:-o to gratuluję:multi: :loveu: będzie kolejna/y bokseromaniak:loveu: Bkseromaniaczka :) już ja się o to postaram:evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 apple napisał(a):Bkseromaniaczka :) już ja się o to postaram:evil_lol: Hi hi hi hi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
apple Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 keleris napisał(a):sliczny falfun i moje gratki :) Dzieki to moje cudeńko - chociaż w tej chwili mnie denerwuje bo nie da mi posiedzieć na Dogo gdyż bardzo chce żeby się nim zająć:loveu::evil_lol: Quote
apple Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Wstawiam kolejne foteczki mojego drańciucha- zaraz sobie na jęzor nadepnie...hi hi hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tu znowu pokazuję jaki jestem przystojny A tu z moją Pańcią... kochaną:loveu: Quote
Medorowa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='apple'] Ale mu się cółko pomarscyło:razz: :razz: :p Śliczny portrecik rodzinny :loveu: Quote
e.v.a Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 jakie buziunie usmiechniete:loveu: ale u was cieplo:crazyeye: :evil_lol: Quote
bonita Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='evaxon'] jakie buziunie usmiechniete:loveu: ale u was cieplo:crazyeye: :evil_lol: Rany:crazyeye: tożto hiba Bahamy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Sliczny zajączek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
apple Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 madzia i medor napisał(a):i znowu Was nie ma:mad: :mad: Jesteśmy ! Jesteśmy! tylko mieliśmy pracowity weekend! Kupowaliśmy nowy rodzinny samochodzik. Madzia widzę, że tym razem interweniujesz od razu! No gestapo - słowo daję - hahaha:evil_lol: Quote
apple Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 evaxon napisał(a): jakie buziunie usmiechniete:loveu: ale u was cieplo:crazyeye: :evil_lol: Miłość nas grzeje:loveu::evil_lol:. Ale tak serio to sierpień 2006! Quote
apple Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 bonita napisał(a):Rany:crazyeye: tożto hiba Bahamy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Sliczny zajączek:loveu: :loveu: :loveu: Bahamy...................... mmmmmmmmmmm,:loveu::loveu::loveu: ale się rozmarzyłam. Niestety to nasze obskurne Jaworzno - tylko latem Quote
Medorowa Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 apple napisał(a):Jesteśmy ! Jesteśmy! tylko mieliśmy pracowity weekend! Kupowaliśmy nowy rodzinny samochodzik. Madzia widzę, że tym razem interweniujesz od razu! No gestapo - słowo daję - hahaha:evil_lol: :cool1: :cool1:I to skutecznie :cool1: :evil_lol: Quote
apple Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 madzia i medor napisał(a)::cool1: :cool1:I to skutecznie :cool1: :evil_lol: No ba!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 No dobra, to teraz następny krok :razz: I znowu nima foteczek:mad: :cool1: Quote
Medorowa Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 No dobra, to teraz następny krok :razz: I znowu nima foteczek:mad: :cool1: Quote
apple Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 madzia i medor napisał(a):No dobra, to teraz następny krok :razz: I znowu nima foteczek:mad: :cool1: terrorystka!!!! Quote
apple Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 A skoro terrorysta to trzeba spełniać żądania - zaraz sprawdzę czy jeszcze coś mam.............. Spanie na siedząco np. I jeszcze coś takiego znalazłam: I takie I nie wiem czy to już było??? I to chyba na razie tyle.... Jak znajdę lub zrobie więcej to wkleję. Quote
Medorowa Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 apple napisał(a):terrorystka!!!! :cool1: apple napisał(a): :loveu: :loveu: I jak czuje przyszła mamusia:cool3: Quote
apple Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 madzia i medor napisał(a)::cool1: :loveu: :loveu: I jak czuje przyszła mamusia:cool3: Mamusia czuje się nieźle, chociaż ostatnio trochę mi ciężko. Doskwierają nabrane na siebie kilogramy:-(. Ale tak poza tym to kwitnąco. Zastanawiam sie tylko jak Krosiu zareaguje na dzidziusia w domu:cool1:?? Quote
Medorowa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 apple napisał(a):Mamusia czuje się nieźle, chociaż ostatnio trochę mi ciężko. Doskwierają nabrane na siebie kilogramy:-(. Ale tak poza tym to kwitnąco. Zastanawiam sie tylko jak Krosiu zareaguje na dzidziusia w domu:cool1:?? Ja myślę, że dobrze :lol: Tylko nie może poczuć zagrożenia ze strony nowej istotki w domciu:p :p :p Quote
apple Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja myślę, że dobrze :lol: Tylko nie może poczuć zagrożenia ze strony nowej istotki w domciu:p :p :p No i właśnie tego się obawiam. Tzn. jestem pewna, że krzywdy dziecku nie zrobi bo kocha dzieci ale obawiam się że może się zrobić niegrzeczny i nieusłuchany jak diabli - i co wtedy???:roll: Quote
bonita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='apple']No i właśnie tego się obawiam. Tzn. jestem pewna, że krzywdy dziecku nie zrobi bo kocha dzieci ale obawiam się że może się zrobić niegrzeczny i nieusłuchany jak diabli - i co wtedy???:roll: Po dupie:mad: :evil_lol: Moja była koffana jak się dziecko urodziło:loveu: , najgorsze były jednak spacerki wózek-ja-pies:p , Merol był zawsze takim posłusznym psem, więc najczęściej bez smyczy chodziła. Ale jak szłam z wózkiem to się jej coś odmieniło, normalnie jej odbiło i zaczęła mi uciekać:mad: , gonić jak głupia po ulicy:crazyeye: samochody stawały, a ja dalej za nią z wózkiem:mad: . I tak było wiele razy, aż przestałam ją puszczać:shake: . Nie wiem czy to robiła z zazdrości, żeby zwócić na nią uwagę- może. Teraz dzieci są wieksze i już jej to minęło. Pozdrowionka :) Quote
Recommended Posts