Darianna Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Bura, jak na zagranice to moze razem się zabierzemy, blisko do siebie mamy a ja też planuję głównie zagranicę w przyszłym roku ;) Quote
Bura Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Darianna napisał(a):Bura, jak na zagranice to moze razem się zabierzemy, blisko do siebie mamy a ja też planuję głównie zagranicę w przyszłym roku ;) A, spoko, tylko, że ja i tak na wyjazdy sama nie jadę ino z dziewuchami ich busami :) Jedynie do Kosic może pojadę (czy Presova nie wiem sama). Quote
Darianna Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 A, to może w busach najwyżej miejscówka sie znajdzie :D Quote
Darianna Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 w zeszłym roku miała Łódź. Na ich stronie już jest plakat na cacibówkę i ani slowa w nim o Cruftsie... Quote
Monalisa4 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Uchwalono na posiedzeniu Zarządu O/Zabrze wystawę w kwietniu 10.04.11 na Skałce !!w Chorzowie-świętochlowicach Quote
Błyskotka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Monalisa4 napisał(a):Uchwalono na posiedzeniu Zarządu O/Zabrze wystawę w kwietniu 10.04.11 na Skałce !!w Chorzowie-świętochlowicach Ale fajnie :). Ale to co Zabrza już nie będzie w październiku ? Ta wystawa w październiku byłaby mi potrzebna ;). Quote
Zuza i Noddy Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Błyskotka napisał(a):Ale fajnie :). Ale to co Zabrza już nie będzie w październiku ? Ta wystawa w październiku byłaby mi potrzebna ;). Myślę, ze taka zmiana byłaby dobra, bo jeśli wystawy miałyby się nadal odbywa w październiku na dworze to kiepski pomysł. W tym roku było lodowato, rok temu deszczowo. Quote
Błyskotka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Myślę, ze taka zmiana byłaby dobra, bo jeśli wystawy miałyby się nadal odbywa w październiku na dworze to kiepski pomysł. W tym roku było lodowato, rok temu deszczowo. Legionowo w grudniu wyskoczyło z ringiem na dworze ;). Quote
Paaula Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Iwax napisał(a):Lublin robi dwie pełne krajówki : 17.04.2011 13.06.2011 ja będę najprawdopodobniej na obu. Na pewno na pierwszej bo to nasz debiut będzie Quote
Don_Vito Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 My sezon zaczynamy w Gdańsku , a potem się zobaczy . ;D Quote
Zuza i Noddy Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Błyskotka napisał(a):Legionowo w grudniu wyskoczyło z ringiem na dworze ;). No to współczuję tym którzy wylądowali w ringach na dworze, to się nazywają genialne pomysły. Quote
Kisses Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Hmm, chyba tylko ONki tam wcisnęli - w każdym razie właścicielom i psom współczuję. Quote
INU Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Kisses napisał(a):Hmm, chyba tylko ONki tam wcisnęli - w każdym razie właścicielom i psom współczuję. Husky i malamuty też ;-) Quote
roda Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='INU']Husky i malamuty też ;-)[/QUOTE] akurat im chyba śnieg i mróz specjalnie nie przeszkadza :) ...gorzej z właścicielami :) Quote
Casablanca Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Ciekawe jak chihuahua paradowały po śniegu :D Quote
cząstka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Błyskotka napisał(a):Ale fajnie :). Ale to co Zabrza już nie będzie w październiku ? Ta wystawa w październiku byłaby mi potrzebna ;). W październiku wystawa też będzie :-D 9.10.2011 r. Quote
angineuuka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Monalisa4 napisał(a):Uchwalono na posiedzeniu Zarządu O/Zabrze wystawę w kwietniu 10.04.11 na Skałce !!w Chorzowie-świętochlowicach ojej , ale dobrze ze jest ta w pazdzierniku , bo bedzie mi potrzebna :D Quote
omry Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Szczecin 18-19/06/2011 Witam. Widzę, że jest wystawa w Szczecinie w tym roku. W związku z tym mam kilka pytań. Może głupich, ale nigdy z żadnymi wystawami nie miałam do czynienia. 1. Ile kosztuje wstęp na widownie? Ja nie chcę wystawiać psa, chcę tylko zobaczyć, jak to wszystko wygląda i podziwiać. 2. Czy można przyjechać tam ze swoimi psami? Widziałam w telewizji, że na widowni siedzieli ludzie z psami, ale czy tak jest naprawdę? 3. Co, oprócz oglądania psów, można tam znaleźć/robić? 4. Ile taka wystawa może trwać? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Quote
Casablanca Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='omry']Szczecin 18-19/06/2011 Witam. Widzę, że jest wystawa w Szczecinie w tym roku. W związku z tym mam kilka pytań. Może głupich, ale nigdy z żadnymi wystawami nie miałam do czynienia. 1. Ile kosztuje wstęp na widownie? Ja nie chcę wystawiać psa, chcę tylko zobaczyć, jak to wszystko wygląda i podziwiać. 2. Czy można przyjechać tam ze swoimi psami? Widziałam w telewizji, że na widowni siedzieli ludzie z psami, ale czy tak jest naprawdę? 3. Co, oprócz oglądania psów, można tam znaleźć/robić? 4. Ile taka wystawa może trwać? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Wstęp na widownię to różnie, na jednych wystawach kosztuje 2 zł a na innych 10zł ;) W Polsce na wystawach nie ma widowni, trybun ;) Są ringi i można po prostu podchodzić do różnych i patrzeć. Najczęściej jest taka zasada, że psy nie ujęte w katalogu nie mają wstępu na wystawę, jednak najczęściej aby wpuścili cię z psem wystarczy tylko książeczka z zaświadczeniem o aktualnym szczepieniu psa przeciwko wściekliźnie ;) Oprócz oglądania psów są też stoiska z akcesoriami, karmami dla psów, można podpytać hodowców co i jak ;) Wystawy najczęściej zaczynają się o 10.00 i kończą się 16-17 ;) Quote
Casablanca Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='omry']Casablanca, dziękuję za odpowiedź :) Nie ma za co ;) Quote
Musiałek Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='agnethka']która międzynarodówka ma w przyszłym roku - NOMINACJE CRUFTS ?? ktoś, coś wie?[/QUOTE] nominacje na cruft będzie dawał Poznan ;) Quote
Hawanka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Musiałek']nominacje na cruft będzie dawał Poznan ;)[/QUOTE] To jest Pewne ???Ja myślałam że Łódz .... Quote
Musiałek Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Tak to jest juz uchwalone ;) 23.10.2011 http://www.zkwp.pl/zg/index.php?n=kom_zg Quote
Recommended Posts