Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Darianna napisał(a):
Bura, jak na zagranice to moze razem się zabierzemy, blisko do siebie mamy a ja też planuję głównie zagranicę w przyszłym roku ;)

A, spoko, tylko, że ja i tak na wyjazdy sama nie jadę ino z dziewuchami ich busami :) Jedynie do Kosic może pojadę (czy Presova nie wiem sama).

• 1 month later...
Posted

Monalisa4 napisał(a):
Uchwalono na posiedzeniu Zarządu O/Zabrze wystawę w kwietniu 10.04.11 na Skałce !!w Chorzowie-świętochlowicach

Ale fajnie :). Ale to co Zabrza już nie będzie w październiku ? Ta wystawa w październiku byłaby mi potrzebna ;).

Posted

Błyskotka napisał(a):
Ale fajnie :). Ale to co Zabrza już nie będzie w październiku ? Ta wystawa w październiku byłaby mi potrzebna ;).

Myślę, ze taka zmiana byłaby dobra, bo jeśli wystawy miałyby się nadal odbywa w październiku na dworze to kiepski pomysł. W tym roku było lodowato, rok temu deszczowo.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Myślę, ze taka zmiana byłaby dobra, bo jeśli wystawy miałyby się nadal odbywa w październiku na dworze to kiepski pomysł. W tym roku było lodowato, rok temu deszczowo.

Legionowo w grudniu wyskoczyło z ringiem na dworze ;).

Posted

Iwax napisał(a):
Lublin robi dwie pełne krajówki :

17.04.2011
13.06.2011

ja będę najprawdopodobniej na obu. Na pewno na pierwszej bo to nasz debiut będzie

Posted

[quote name='INU']Husky i malamuty też ;-)[/QUOTE]
akurat im chyba śnieg i mróz specjalnie nie przeszkadza :) ...gorzej z właścicielami :)

• 5 weeks later...
Posted

Błyskotka napisał(a):

W październiku wystawa też będzie :-D 9.10.2011 r.

Posted

Monalisa4 napisał(a):
Uchwalono na posiedzeniu Zarządu O/Zabrze wystawę w kwietniu 10.04.11 na Skałce !!w Chorzowie-świętochlowicach

ojej , ale dobrze ze jest ta w pazdzierniku , bo bedzie mi potrzebna :D

• 2 months later...
Posted

Szczecin 18-19/06/2011

Witam. Widzę, że jest wystawa w Szczecinie w tym roku. W związku z tym mam kilka pytań. Może głupich, ale nigdy z żadnymi wystawami nie miałam do czynienia.

1. Ile kosztuje wstęp na widownie? Ja nie chcę wystawiać psa, chcę tylko zobaczyć, jak to wszystko wygląda i podziwiać.
2. Czy można przyjechać tam ze swoimi psami? Widziałam w telewizji, że na widowni siedzieli ludzie z psami, ale czy tak jest naprawdę?
3. Co, oprócz oglądania psów, można tam znaleźć/robić?
4. Ile taka wystawa może trwać?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Posted

[quote name='omry']Szczecin 18-19/06/2011

Witam. Widzę, że jest wystawa w Szczecinie w tym roku. W związku z tym mam kilka pytań. Może głupich, ale nigdy z żadnymi wystawami nie miałam do czynienia.

1. Ile kosztuje wstęp na widownie? Ja nie chcę wystawiać psa, chcę tylko zobaczyć, jak to wszystko wygląda i podziwiać.
2. Czy można przyjechać tam ze swoimi psami? Widziałam w telewizji, że na widowni siedzieli ludzie z psami, ale czy tak jest naprawdę?
3. Co, oprócz oglądania psów, można tam znaleźć/robić?
4. Ile taka wystawa może trwać?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Wstęp na widownię to różnie, na jednych wystawach kosztuje 2 zł a na innych 10zł ;)
W Polsce na wystawach nie ma widowni, trybun ;) Są ringi i można po prostu podchodzić do różnych i patrzeć. Najczęściej jest taka zasada, że psy nie ujęte w katalogu nie mają wstępu na wystawę, jednak najczęściej aby wpuścili cię z psem wystarczy tylko książeczka z zaświadczeniem o aktualnym szczepieniu psa przeciwko wściekliźnie ;)
Oprócz oglądania psów są też stoiska z akcesoriami, karmami dla psów, można podpytać hodowców co i jak ;)
Wystawy najczęściej zaczynają się o 10.00 i kończą się 16-17 ;)