Guest Reyes Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Imię : Roma Wiek : 7 miesięcy ? ( do potwierdzenia) Przebywa : Schronisko Dla Bezdomnych Zwierząt w Katowicach Sterylizacja : Nie, ale jest kupon na bezpłatną. Szczepienia : Komplet Dzieci : ? Koty : ? Inne psy : Na razie wygląda że ok. Obcy : ? W każdym razie dla mnie ok. Opiekun : Dopóki nie dostanę planu, nie mogę się deklarować. Co wiem? Psica była na tymczasie (który mam nadzieje wypowie się) wydana do adopcji. Do schroniska bo niszczyła. W tymczasie była Abrą , ale wyznaje zasadę że to imię przynosi już pecha :-) Quote
Guest Reyes Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Tako bardzo szwarno dzioucha... :evil_lol: Quote
maciaszek Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Pytałam o nią na wątku fundacyjnym (bo była kiedyś pod opieką fundacji), ale nie dowiedziałam się praktycznie niczego... Quote
klaudiaaa Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Abra była u mnie na tymczasie. W domu załatwiała się non stop. Po dwu godzinnym spacerze wracała i załatwiała się na przedpokoju. Już jako szczeniak (miała wtedy koło 6 miesięcy) próbowała dominować. Jest psem o ciężkim charakterze. Quote
Guest Reyes Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='klaudiaaa']Abra była u mnie na tymczasie. W domu załatwiała się non stop. Po dwu godzinnym spacerze wracała i załatwiała się na przedpokoju. Już jako szczeniak (miała wtedy koło 6 miesięcy) próbowała dominować. Jest psem o ciężkim charakterze. Ile ona teraz dokładnie ma? Quote
saphira18 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 to nie jest Abra? z fundacji. była na akcji ostatnio z właścicielami Quote
maciaszek Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Tak, to jest właśnie Abra. Właściciele ją oddali. Quote
klaudiaaa Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Reyes napisał(a):Ile ona teraz dokładnie ma? Nielewiele ponad rok. Quote
protzlav Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Wskakuję i ja na wątek mojej prawdopodobnej nowej podopiecznej !!! <D.> Quote
soboz4 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Darku, sunia jest bardzo fajna i naprawdę będziesz miał satysfakcję z jej szkolenia, bardzo miziasta i wpatrzona w człowieka, na dodatek bardzo ładna. Nie wykazuje agresji w stosunku do innych psów, ani razu nie zauważyłam żeby próbowała zawarczeć na innego psa, a dziś miała ja młodziutka dziewczyna i sunia nie sprawiła jej żadnych problemów... Quote
maciaszek Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 A ja słyszałam jak pomrukiwała na inną sukę. Ale wtedy tamta zaczęła i Roma po prostu nie została dłużna ;). Quote
protzlav Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 A więc tak ... ... Myślę, iż Abra pozostanie Abrą, jako że reaguje na to imię ... zaś na "Roma" - w ogóle ... Danusiu - wybacz ... Wyszedłem z Nią dziś po raz drugi, i od razu dostałem buziaka... ha ha ... To urocza sunia, choć charakterek swój ma, a jak, ale myślę że po prostu trzeba nieco nad Nią popracować... gdyż to naprawdę "dobry materiał do szkolenia": ))) ... ale nie będę chwalił dnia przed zachodem słońca, jak to się mówi ... pożyjemy - zobaczymy ... Abruś, do zobaczenia, do czwartku, jak tylko będę mógł - na pewno Cię odwiedzę !!! <D.> Quote
saphira18 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 będziesz mógł:) Abra na ciebie czeka. Psinka trzeba przyznać bardzo fajna Quote
soboz4 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 naprawdę, nie wiem jak można się oprzeć takiemu spojrzeniu! Na dodatek Abra jest takim małym kompaktowym psem, że nie powinna trafić tam, gdzie obecnie przebywa. Po prostu brak słów... Quote
protzlav Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 kto pomoże robić abrze ogłoszenia ??? <d.> Quote
saphira18 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 jak dasz tekścik to napewno pomogę;) Quote
protzlav Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 saphira18 napisał(a):jak dasz tekścik to napewno pomogę;) ...saphirko kochana, ja do ogłoszeń wykorzystuję tekścik-nota bene przeze mnie ułożony-z Jej albumu na picaso: [FONT=arial]http://picasaweb.google.com/psiwolontariusz/AbraVelRoma89110DarekProcekBoksNr730#[/FONT] <D.> Quote
Recommended Posts