Jump to content
Dogomania

AST Katowice - Roma / 23. X 2010r. JUŻ W NOWYM DOMU

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na niedzielnym spacerku:)
Dziś o 7 rano Abra poszła na pierwszy poranny spacer a później grzecznie spała sobie w domu. gdy wróciłam z kościoła poszłyśmy sie pobawić do ogródka i poćwiczyć pare komend:) takich jak np. "siad" 'poproś' "połóż sie" "czekaj" :) Psinka jest bardzo pojętna i chętna do zabawy:) o 16 idziemy na dłuuuugi spacerek:):loveu: zdjęcia małej bedą na moim profilu na nk ;
http://nk.pl/#profile/11887276/gallery/album/3/267 :)

Posted

Dzisiejsze poranne wieści od Abry:

O godz. 06:00 była na spacerku, potem śniadanko i znów nyny ... Jest grzeczna, ma swój własny pokój z wielkim materacem ... Tam też sypia, a pozostały czas spędza - o ile to możliwe - ze swoją Panią :)

Trzymajmy kciuki za psinkę !!!

<D.>

Posted

nooo dbam o nią jak moge:) No i w końcu Kicia moja się pokazała przypadkiem i dowiedziałam się jak Abra reaguje na koty:) Dobrze że miałam na tyle siły aby ją utrzymać bo by najchętniej kicie pogoniła:D heh... no a tak ogólnie jest cudownie. Często sobie siedzimy lub leżymy i "Gadamy" i mówie Abrze że już na zawsze będzie ze mną i jest już tylko moja i że jest całym moim życiem to tak jakby rozumiała i tak mruczy zawsze i da buziaka i sie do mnie przytula:).... kto by pomyślał że amstafy mogą być tak łagodne...ah... nawet nie idzie tego opisać jak małą zminiła moje życie. Dziękuje Wam wszystkim że się nią opiekowaliście:)

Posted

TO ludzie stworzyli taki obraz amstafów niestety. DArek mówil, że sam jest zdziwiony ze Abra jest tak łagodna. To my Tobie Karolino dziękujemy za to, że Abrę adoptowałaś :)). A tak swoją drogą Abra to 7 pies którego wyadoptował Darek :) to chyba jakiś znak:). Zresztą jedno stworzenie ze szcześliwej siódemki jest u nas:)
Karina, Darek (D) i HOmek:)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

hej hej:)
Wybaczcie, że długo żadnych wieści ale nie miałąm za bardzo czasu ani możliwości. Tak więc:) Abra ma sie bardzo dobrze;p zaprzyjaźniła sie z moim obronnym mieszńcem:D heh... ale kotów nadal nienawidzi:D za to wszystkie inne zwierzątka albo ignoruje albo chce sie bawić:) Mała orzybrała na wadze i w końcu nie widać jej żeberek . Skubana wysoko skacze:D kilka razy przez zagrode w ogródku wyskoczyła:) Był tylko jeden minus.... Abra czasem miała takie dni że się załatwia wszędzie tylko nie na dworze. a niedawno w końcu usłyszałam jej głos:D tzn. zaszczekała :D hehe... bo zawsze tylko tak śmiesznie mruczała a jak sie z nią drażniłam i przybiegła moja kotka to wtedy zaczęła szczekać:D hehh... Mała bardzo lubi bawić sie Z Murzynem(psem) w to kto jest lepszy , kto znajdzie i zje więcej:D heh... ale ogólnie jest baardzo fajnie:) i jest bardzo czujna. i to sie podoba moim rodzicom:) heh...dobra to się rozpisałam:D co jakiś czas postaram się cos dodać:D

• 5 months later...