Karo290392 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 No ja też mam taką nadzieje:) i wierze w to;p hehe.... a jak ktos by chciał zdjęcia czy coś wiedzieć o Abrze to pisać na meila karolinka.lachowska@wp.pl ale postaram się pisać cały czas o niej i wgle:):P Quote
Karo290392 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Na niedzielnym spacerku:) Dziś o 7 rano Abra poszła na pierwszy poranny spacer a później grzecznie spała sobie w domu. gdy wróciłam z kościoła poszłyśmy sie pobawić do ogródka i poćwiczyć pare komend:) takich jak np. "siad" 'poproś' "połóż sie" "czekaj" :) Psinka jest bardzo pojętna i chętna do zabawy:) o 16 idziemy na dłuuuugi spacerek:):loveu: zdjęcia małej bedą na moim profilu na nk ; http://nk.pl/#profile/11887276/gallery/album/3/267 :) Quote
saphira18 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Abra bądź grzeczna:) i życzymy wszystkiego najlepszego nowym właścicielom:) i oczekujemy na dalsze wieści:) Quote
maciaszek Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Wspaniałe wieści :). Chcemy jeszcze! ;) No i proszę, psina ze schroniska, można by się spodziewać jakichś problemów, a panna taka grzeczna! Super :). Quote
__Lara Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Psinka już w domku :) ale mam zaległości. Quote
protzlav Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Dzisiejsze poranne wieści od Abry: O godz. 06:00 była na spacerku, potem śniadanko i znów nyny ... Jest grzeczna, ma swój własny pokój z wielkim materacem ... Tam też sypia, a pozostały czas spędza - o ile to możliwe - ze swoją Panią :) Trzymajmy kciuki za psinkę !!! <D.> Quote
Karo290392 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 nooo dbam o nią jak moge:) No i w końcu Kicia moja się pokazała przypadkiem i dowiedziałam się jak Abra reaguje na koty:) Dobrze że miałam na tyle siły aby ją utrzymać bo by najchętniej kicie pogoniła:D heh... no a tak ogólnie jest cudownie. Często sobie siedzimy lub leżymy i "Gadamy" i mówie Abrze że już na zawsze będzie ze mną i jest już tylko moja i że jest całym moim życiem to tak jakby rozumiała i tak mruczy zawsze i da buziaka i sie do mnie przytula:).... kto by pomyślał że amstafy mogą być tak łagodne...ah... nawet nie idzie tego opisać jak małą zminiła moje życie. Dziękuje Wam wszystkim że się nią opiekowaliście:) Quote
karina Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 TO ludzie stworzyli taki obraz amstafów niestety. DArek mówil, że sam jest zdziwiony ze Abra jest tak łagodna. To my Tobie Karolino dziękujemy za to, że Abrę adoptowałaś :)). A tak swoją drogą Abra to 7 pies którego wyadoptował Darek :) to chyba jakiś znak:). Zresztą jedno stworzenie ze szcześliwej siódemki jest u nas:) Karina, Darek (D) i HOmek:) Quote
protzlav Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Co u Abry ??? Czekamy na wieści !!! <D.> Quote
Karo290392 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 hej hej:) Wybaczcie, że długo żadnych wieści ale nie miałąm za bardzo czasu ani możliwości. Tak więc:) Abra ma sie bardzo dobrze;p zaprzyjaźniła sie z moim obronnym mieszńcem:D heh... ale kotów nadal nienawidzi:D za to wszystkie inne zwierzątka albo ignoruje albo chce sie bawić:) Mała orzybrała na wadze i w końcu nie widać jej żeberek . Skubana wysoko skacze:D kilka razy przez zagrode w ogródku wyskoczyła:) Był tylko jeden minus.... Abra czasem miała takie dni że się załatwia wszędzie tylko nie na dworze. a niedawno w końcu usłyszałam jej głos:D tzn. zaszczekała :D hehe... bo zawsze tylko tak śmiesznie mruczała a jak sie z nią drażniłam i przybiegła moja kotka to wtedy zaczęła szczekać:D hehh... Mała bardzo lubi bawić sie Z Murzynem(psem) w to kto jest lepszy , kto znajdzie i zje więcej:D heh... ale ogólnie jest baardzo fajnie:) i jest bardzo czujna. i to sie podoba moim rodzicom:) heh...dobra to się rozpisałam:D co jakiś czas postaram się cos dodać:D Quote
saphira18 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 czekamy czekamy na dalsze wieści:) badź grzeczna Abra! Quote
karina Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [COLOR=red]Ciesze sie ze Abra sie zadomowila. Badz grzeczna Abrusiu:)[/COLOR] Quote
protzlav Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [B]Miło czytać takie dobre wieści! Dziękujemy za opiekę nad Abrą !!! <D.>[/B] Quote
gosia2313 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Przepraszam, że się wtrącę, ale napiszcie do kogoś z adminów żeby przeniósł wątek do działu psów adoptowanych ; ) Quote
Recommended Posts